Deputatul Mircea Drăghici, fostul prefect Tămagă Constantin, Ene Florea primarul Comunei Moșoaia-Argeș, Daniela Lupu șef serviciu DNA-Pitești, procuror Carmen Vameșu și alții au beneficiat de 800.000 de euro, moștenirea victimei Mușat GheorgheMircea Drăghici, Tămagă Constantin, Daniela Lupu, Ene Florea, Carmen Vameșu și alții i-au furat moștenirea de 11.176 m.p. victimei Mușat Gheorghe din Municipiul Pitești

Dragii noștri cititori continuăm în această ediție cu cei mai nenorociți infractori, care au furat moștenitorul de drept și i-au vândut terenul cu suma de 800.000 de euro.

Ene Florea, un primar escroc, miliardar în euro dar și poponar

Fostul prefect de Argeș Tămagă Constantin, a fost și președintele Comisiei Județene de Fond Funciar Argeș în mandatul lui. Acest rom needucat, corupt total, a dispus validarea a doi moștenitori fictivi, Manea Elena și Manea Constantin din Comuna Moșoaia, județul Argeș. În comisie pe atunci era și deputatul Mircea Drăghici, și acesta a fost de acord cu validarea celor doi moștenitori fictivi precum și alți 15 membri din Comisia Județeană de Fond Funciar a prefecturii Argeș. Toți escrocii din comisie și-au tras șpăgi consistente de la primarul Ene Florea, Acea comisie de fond funciar a Prefecturii Argeș , s-a ocupat numai de validări moștenitori fictivi zeci-sute de mii. Primarul Ene Florea de la Primăria Comunei Moșoaia, Ion Dumitru primarul Comunei Albota, Costel Zamfir primarul Comunei Bradu ș.a.m.d întocmeau documente false cu membri din comisiile locale de fond funciar. Făceau propuneri pentru a le valida miile de moștenitori fictivi, la  domnul prefect Constantin Tămagă, deputatul Mircea Drăghici și la toți cei 17 membri din comisie.

Mircea Drăghici, o zdreanță de deputat

Toți membrii comisiei 17 la număr, erau premiați cu zeci-sute de mii de euro pentru a fi de acord și de a semna, validarea moștenitorilor fictivi zeci-sute de mii. Cam 60 de primari PSD au solicitat propuneri de validare la moștenitorii fictivi.Numai primarul Ion Dumitru are peste 3700 de validări cu moștenitori fictivi : Primarul Ene Florea are și el peste 2000 de moștenitori fictivi validați de Comisia Județeană de Fond Funciar a Prefecturii Argeș. Primarul Costel Zamfir are și el peste 4000 de validări de moștenitori fictivi. Acest escroc de primar punea în posesie câte 4 moștenitori fictivi pe terenul moștenitorului de drept. Ce să se mai judece moștenitorul de drept cu cele două comisii de Fond Funciar. Au pierdut toți procesele și au rămas moștenitorii fictivi, proprietari de drept. Mulți moștenitori de drept s-au îmbolnăvit, alții au decedat. Tămagă Constantin și-a strâns o avere de sute de milioane de euro. Și mecanicul auto Mircea Drăghici a strâns o avere de peste 50 de milioane de euro. Dar și primarul Ene Florea și-a strâns o avere din furt de peste un miliard de euro. Acest infractor a pus un sclav de al lui dar tot cu banii lui să cumpere un elicopter pentru Primăria Moșoaia Argeș. A apărut pe posturile Tv de casă, lăudându-se că cineva a făcut o donație pentru Primărie un elicopter. Acest jeg de primar spune prin Comuna Moșoaia, că directorul Iulian Ratea nu are ce să-i facă, întrucât are sclavi, comisari și procurori, precum și mai mulți judecători care atârnă la el la zeci-sute de mii de euro lunar. Le dă bani să-și ia autoturisme noi, bijuterii la curvele de judecătoare și procuroare, vile noi la cheie ș.a.m.d.

Tămagă Constantin, o cioară borâtă care a distrus sute de mii de moștenitori de drept

În Parchetul General o să tragă rău de tot cu toate curvele ciubucare de procuroare și judecătoare. Nici Ministrul Justiției Tudorel, nu îl va mai putea scăpa de pușcărie. Îl duce directorul Iulian Ratea cât de curând la audieri la Parchetul General, să vedem ce relații mai are poponarul. Luptă din răsputeri să nu fie cercetat sau condamnat. O să aibe parte de amândouă în cca. 2 ani de zile. Se bazează jegul pe procurorul Mihai Adrian, pe procurorul Carmen Vameșu și pe procurorul șef serviciu Daniela Lupu. Toți trei procurorii vor fi cercetați împreună cu primarul Ene Florea, precum și toți cei din Comisiile de Fond Funciar. Vor avea procurorii din cadrul Parchetului General ce cerceta numai infractori nemernici cu prejudiciu foarte mare. Carmen Vameșu și Daniela Lupu scriu tot timpul prin Ordonanțe, că magistrații nu pot răspunde penal. Aceste două jeguri nu trăiesc pe această lume, ci în lumea lor bolnavă. Oricum nu au nici un fel de scrupule, favorizează infractori precum inspiră. Or să inspire și o să expire prin aresturi și ANP ani de-a rândul. Acestea și-au făcut o afacere profitabilă prin a clasa cauzele penale. Nu țin cont de probele depuse la dosar, nu vor să solicite în completare probe sau să dispună monitorizări. Dau vina pe părțile vătămate că nu le aduc tot probatoriul complet de parcă ar fi părțile vătămate organe de cercetare penală.

Daniela Lupu, zdreanța zdrențelor, bolnava bolnavelor, cap defect

Aceste două de jeguri, put ca două toalete de țară, mai are să  mănânce viermii din ele pentru a putea scăpa lumea de ele. Comisarul Olaru și Comisarul Nicolae Dumitru fac toate aranjamentele, blaturile cu toți infractorii, le percep șpăgi de zeci-sute de mii de euro pentru a dispune clasarea cauzelor. Lupu și Vameșu stau cu mâinile întinse pentru a le da partea lor de euro la fiecare clasare de dosar. Aceste două jeguri tâmpite, bolnave psihic nu realizează că știm tot ce fac ele. Vor să facem un film cu ele să rămână în istorie ca cele mai mari jeguri, demente, corupte, curve ciubucare, or să aibe măsura preventivă ca Onea și Negulescu, sau vor fi arestate după ce se vor face verificările. Au tupeu de killere și nu dau înapoi de la mită sau de la clasarea cauzelor decât dacă vor auzi că vor fi arestate, sau nici atunci. Ele se cred colege cu procurorii din cadrul Parchetului General , nu ele sunt inculpate, ci procurorii sunt organele lor de cercetare penală. Asemenea mizerii de procurori sunt și la DNA-București exceptând un singur procuror, pe procurorul Călin Nistor. Procurorul Călin Nistor a făcut cercetări adevărate împreună cu procurorul Radu Sevastian, ca acești doi procurori nu vor mai fi în DNA- Pitești sau în DNA-București.

Ion Dumitru trăiește din șunca victimelor

Cauzele penale complexe cu infractori periculoși nu pot ajunge la ei. Dacă ar ajunge la ei le-ar da de cap la toți infractorii. Cauzele ajung la aceste două mizerii de procuroare și la alții care iau șpăgi și dispun clasarea cauzelor. Lupu și Vameșu nu sunt funcționari publici să răspundă penal ca oricare funcționar public. Și-au luat roba pe ele, se cred Dumnezeii pământului. Tudorel, Ministrul Justiției s-a luptat pentru a da legi, pentru răspunderea magistraților, oricum ei nu au nici o protecție legală, au doar tupeu și infracțiuni grave. Procurorii din instanțele de Judecată, mai nou invocă în mod mincinos articole din Convenție că ei nu pot răspunde penal pentru o simplă Ordonanță de favorizarea făptuitorilor sau că judecătorii nu pot răspunde pentru simple sentințe și decizii care distruge pe toți cetățenii României. Toți judecătorii și toți procurorii infractori nu recunosc nimic, după mintea lor bolnavă pot distruge tot poporul. Ei să-și ia salarii din impozitele poporului zeci de mii de lei pe lună, șpăgi cât cuprinde, infracțiuni non-stop. Stop infractorii în robe!

Articol de Ionuț Muja