Derbedeii procuraturii și ai miliției procurorii Mihail Aldea, Alin Stoica, Alexandru Coculescu, Ghiță Anghel, Antonia Prioteasa, Cristea Ionuț, Mihai Adrian, Grecu Laurențiu; miliţienii Rizea Florin, Diaconu Costică, Uţică Andrei şi Ispir Ionel.Prim-procuroarea de doi lei Antonia Prioteasa (derbedoaica)

Prim-procuroarea de doi lei Antonia Prioteasa (derbedoaica)

Derbedeii procuraturii și ai miliției, toți cei prezentați în titlu, își bat joc de cetăţenii argeşeni şi vâlceni non-stop, îi umilesc la audieri, scriu diversiuni în ordonanțele de clasare, nu fac cercetări de nicio culoare, fac totul împotriva legii.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari derbedei ai procuraturii argeşene şi ai miliţiei argeşene toţi cei prezentaţi în titlu dau clasări non-stop, câte 1500-2000/ an, favorizează infractori, percep şpăgi foarte mari, dar cine să-i aresteze?!

Mihail Aldea, actual procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, a favorizat pe procurorul Cristea Ionuț de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, găsind minciuna şi diversiunea de a spune şi de a scrie în ordonanţa de clasare că directorul Iulian Ratea apare cu numărul de telefon la o societate de telefonie mobilă pe site şi cu adresa şi datele de identitate. Directorul Ratea nu a făcut niciodată contract cu vreo societate de telefonie mobilă, şi-a cumpărat cartele, are şi alte telefoane de pe care vorbeşte cu …………….. şi nu pot afla date infractorii procurori.

General de carton Aldea Mihail (derbedeu)

General de carton Aldea Mihail (derbedeu)

Mihail Aldea scrie în ordonanţă că directorul Ratea are număr de telefon şi adresă de domiciliu şi date de identitate pe site-ul unei societăți de telefonie mobilă. Ne întrebăm noi sau chiar ştim, nu care cumva gayul Aldea Mihail a folosit şi el programe speciale de monitorizare, ca şi Cristea Ionuţ, la calculatoare, precum şi solicitări de informații de la SIPI Argeş.

Scrie gayul Aldea în ordonanţă: „Aveți numărul de telefon, datele de identitate şi cele de domiciliu pe site-ul de telefonie mobilă.” Ce sigur a fost gayul Aldea de datele de identitate, cele de domiciliu şi de numărul de telefon al directorului Ratea. Doar atât a putut obţine gayul de Aldea, la mai mult nu are acces şi nici succes. Toatea aceste infracţiuni le-a comis pentru a-l ajuta pe infractorul procuror Cristea Ionuţ şi pentru a scrie în ordonanţă că datele directorului Ratea se pot lua de pe un site de telefonie mobilă. Cât de nebun să fii să crezi că datele de identitate şi cele de domiciliu pot apărea odată cu numărul de telefon la o cartelă cumpărată. Ne mai întrebăm cum a putut gayul Aldea să-l cheme la el în birou pe Cristea şi să trateze diversiunea. Prostovanii cred că noi nu ştim ce pregătesc ei, se ştie tot şi ştiu toţi de la Parchetul Curţii şi de la Parchetul Judecătoriei. Se mai şi laudă ca fraierii pe la alţii: „Am găsit soluţia să scape Cristea de ăla.” Păcate amărâte de gay.

Procuror derbedeu Alin Stoica

Procuror derbedeu Alin Stoica

Să-i vedem pe Cristea şi pe Aldea la secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului General dacă mai pot face blatul cu vreun procuror. Se bazează jigodiile pe surorile Simionescu, în special pe procuroarea Simionescu Verginica, întrucât aceasta lucrează la această secţie şi a fost colegă cu ei. Această procuroare nu mai are voie să cerceteze infractori procurori din Argeş, întrucât i-a favorizat mai bine de 15 ani de zile s-au luat măsurile necesare, nu o mai bagă în seamă niciun procuror coleg de-ai ei, darămite să mai apeleze la vreunul să-i scape pe Aldea sau pe Cristea. Cu toate sutele de milioane de euro ale lui taică-so, Aldea nu va scăpa nu va scăpa de puşcărie, are începerea urmăririi penale din 2015 non-stop. Cristea a recunoscut 1460 de clasări anual la ditamai infractorii şi 40-50 de rechizitorii pentru trimiterea în judecată. Aldea nu are niciun rechizitoriu întocmit la vreun infractor, i-a favorizat non-stop de circa 10 ani. Şi-a tras şpăgi mari, infractorii sunt liberi, iar victimele distruse. Asta viaţă de general!

Procurorii Alin Stoica, Alexandru Coculescu, Ghiţă Anghel, toţi de la Parchetul Curţii de Apel Piteşti procedează exact ca neica nimenea Aldea sau sunt un pic mai periculoşi. Aceştia tratează cu infractorii, ei fiind judecători, procurori, avocaţi, executori ş.a.m.d., le promit clasarea dosarelor, îi gâdilă, îi perie ca pe femei până se pronunţă cu sume frumoase de euro.

Noi am trimis articole pentru ca DNA Piteşti să se sesizeze din oficiu, dar dosarul a căzut la cine nu trebuia, aşa că infractorii procurori de la Parchetul Curţii şi de la Parchetul Judecătoriei se dezlănţuie în infracțiuni şi euro. Vai mama lui de procuror DNA care nu i-a monitorizat total până la această oră, ce-l aşteaptă, vai de el, o să stea la rând la audieri ca şi alţii, va face puşcărie ca şi alţii. Dacă se dispuneau monitorizări totale erau prinşi în flagrant din prima lună de monitorizare.

Agentul Rizea Florin, cel mai mare derbedeu

Agentul Rizea Florin, cel mai mare derbedeu

Antonia Prioteasa, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, şi Cristea Ionuţ de la acelaşi Parchet nu au fost deranjaţi până la această oră de procurorul de urmărire penală al DNA Piteşti. Cristea clasează câte 1500 de dosare pe an în mod abuziv, Antonia Prioteasa semnează ca primarii, îi confirmă toate favorizările de infractori 1500/ an. Are nemernica circa 12-15 procurori, vă cam închipuiţi cam ce clasări se strâng anual de la toţi: 15×1500 – 22.500. La o clasare percep de la infractori sume între 5000 şi 30.000 de euro pe dosar. Să tot fii procuror sau prim-procuror, te îmbogăţeşti rapid, salariul nu-l mai bagi în seamă.

Cristea gayul se vaită pe la completele civile de judecată, arătând că a fost făcut gay, hoţ, ciubucar, escroc ş.a.m.d. Ăsta e statutul lui de infractor mărunt; va face puşcărie mai devreme sau mai târziu; o să-i plece toate dosarele, cu Aldea cu tot la Parchetul General; să mai dea din coate, că nu-i vor mai primi procurorii niciun ban.

Derbedeii de procurori își desfășoară activitatea mizerabilă într-o clădire nouă

Derbedeii de procurori își desfășoară activitatea mizerabilă într-o clădire nouă

Procurorul Mihai Adrian şi procurorul Grecu Laurenţiu de la DNA Piteşti, din reprezentant cu procură specială l-a trecut pe directorul Ratea ca martor într-un dosar. Directorul Ratea reprezenta o victimă într-un dosar la DNA şi derbedeii de procurori Mihai Adrian şi Grecu Laurenţiu i-au schimbat calitatea de reprezentant al victimei în calitatea de martor în dosar. Aceşti derbedei de procurori au simţit că e vorba de sume mari de bani, despăgubiri la dosar, au hotărât să îl treacă pe directorul Ratea martor, pentru a nu mai putea controla dosarul şi ceea ce fac ei în dosar. În loc să-l citeze pe directorul Ratea ca parte vătămată în locul victimei, au hotărât derbedeii să citeze victima, iar pe directorul Ratea să-l citeze ca martor. Când au fost întrebaţi miliţienii de la Judiciar, Diaconu şi Uţică Andrei, de ce au schimbat calitatea de parte vătămată a directorului Ratea în calitatea de martor, ei au răspuns: „Avem ordin de la procurori, noi nu putem face nimic.”

Directorul Ratea le-a spus: „Nu voi da declaraţie în calitate de martor, întrucât legea permite să reprezint părţi vătămate în dosare penale”. Miliţienii tot o ţineau pe a lor: „Nu merge să reprezentaţi cu procură pe cineva în dosare penale.” Aceşti doi procurori şi cei doi miliţieni cu rea credinţă au schimbat calitatea directorului Ratea; legea permite să reprezinţi părţi vătămate în oricare dosare, nu permite legea să reprezinţi infractorii sau martorii cu procuri speciale. Noi când făceam dreptul etc., ei nici nu auziseră de codul penal, se plimbau golani pe străzi, au cărat părinţii lor de toate să îi facă procurori și miliţieni. Directorul Ratea le va face plângere la Parchetul General, o vor trage rău de tot, vor plăti ei sau statul toată suma victimei precum și directorului Ratea. Animale de oameni, căzăturile procuraturii, șarlatani fără scrupule!

Suntem curioși dacă CSM-ul îi va înlătura pe cei doi procurori din magistratură. Vă ţinem la curent. Dacă au avut curaj derbedeii să facă asemenea fapte penale cu directorul Ratea, ne închipuim ce păţesc alţii. O să verificăm și o să luăm legătura cu victimele. Să vedeţi dosare în formare la Parchetul General cât cuprinde. Au hotărât toţi această procedură abuzivă pentru a o scăpa de pușcărie pe judecătoarea Bărbulescu de la Judecătoria Pitești și pe primarul comunei Moșoaia, Ene Florea. Probe în dosar sunt suficiente pentru arestarea tuturor celor implicaţi, ei nu au făcut nimic într-un an și două luni. Înghit euro precum înghit curcile boabe. Nu vor scăpa de noi decât arestaţi.

Inspectorul-șef Ispir Ionel a fost scăpat de derbedeul de procuror Mihai Adrian, nu a vrut să-l cerceteze bestia. Fiică-sa, Petruţa Ispir, a rămas bogată cu milioane de euro, patrimoniul Primăriei Curtea de Argeș. Directorul Ratea le-a dat toate informaţiile mot à mot, ei au spus că trebuie să le aducă consilieri, martori și saci de documente, altfel vor da clasare la cauză; așa au și făcut derbedeii. Obligaţia legală a procurorului este să verifice informaţiile și să solicite ce i s-a comunicat. Ei nu au făcut-o, au preferat bani mulţi de la Ispir Ionel, chestor de carton. Vor trage pentru favorizarea făptuitorilor și în acest caz ca și în alte sute, vor fi cercetaţi odată cu făptuitorii.

Rizea Florin, un agent de doi bani la secţia nr. 1 Pitești, favorizează făptuitori cu probe grele în dosare. Nu mai punem că toate probele pe care soliciţi să le efectueze nu le efectuează, ignoră cioara tot. Se duce la procurorii de urmărire penală și le spune: „Ăsta e dosarul, nu sunt probe.” Procurorii dau clasări după cioară, așa se alege praful de dosare și infractorii sunt favorizaţi la infracţiuni.

Articol de Voicu Laurenţiu