Directorii: Ciocnitu Eduard Dumitru şi Gheorghe Mihăiescu de la Regia de Administrare a Domeniului Public şi privat Argeş, precum şi ex preşedinţii CJ Argeş; Constantin Nicolescu, Tecău Florin Grigore şi Dan Manu au sustras şi sustrag bugetul statului, prin întocmirea de documente false la manoperă (lucrări), funcţii cu dedicaţii pentru prietenii de casăInfractorii toţi cei menţionaţi în titlu, au furat bugetul Consiliului Judeţean Argeş de sute de milioane de euro, prin umflarea manoperei  la lucrări, asta însemnând de 10 ori mai mare decât preţurile reale, lucrări efectuate moca la Vilele preşedinţilor de CJ şi primarilor Pendiuc şi Ionică, toate fiind dispuse şi efectuate de directorul Gheorghe Mihăiescu  şi Ciocnitu Eduard Dumitru

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu cei mai mari infractori ai RADPP-Argeş, directorul Gheorghe Mihăiescu şi Ciocnitu Eduard Dumitru şi cu toţi preşedinţii de Consiliu Judeţean Argeş; Nicolescu Constantin, Florin Tecău, Dan Manu precum şi cu Tudor Pendiuc şi Cornel Ionică primarul Piteştiului.

Ciocnitu Eduard Dumitru director RADPP infractor înrăit

În anul 2010 s-a înfiinţat Regia de Administrare a Domeniului Public şi privat Argeş, director fiind Gheorghe Mihăiescu şi preşedinte de Consiliu Judeţean Argeş fiind Constantin Nicolescu. Aceşti doi infractori sau pus pe treabă, au angajat zidari, tâmplari, electricieni etc, un număr de peste 300 de angajaţi. Gândul lor pervers a fost să sustragă bugetul Consiliului Judeţean Argeş, prin ai folosi pe angajaţi la diferite lucrări din cadrul Domeniului Public şi de a umfla manopera de 10 ori mai mare de preţurile reale, că tot plătea preşedintele Consiliului Judeţean Argeş Constantin Nicolescu. Umflau manoperele de 10 ori peste preţurile reale, pentru a putea sustrage zeci de milioane de euro anual prin contabilităţile duble. Din RADPP milioanele de euro plecau spre contabilităţile duble, pentru a putea scoate bani şi de ai împărţi infractorii între ei toţi cei enumeraţi. Constantin Nicolescu, Nicolae Văcăroiu, Tudor Pendiuc, Cornel Ionică şi alţii au beneficiat de construirea vilelor gratis, folosind angajaţii RADPP. Şi materialele de construcţii au fost plătite tot din banii Consiliului Judeţean. Într-un cuvânt şi-au făcut vile cu banii de la Consilul Judeţean Argeş. Directorul Gheorghe Mihăiescu şi preşedintele Consiliului Judeţean Argeş Constantin Nicolescu, au furat banii CJ-Argeş miliarde de euro timp de 14 ani de zile. Nu mai punem vile făcute gratis cu bani de la CJ-Argeş, dar şi angajări pe şpagă pentru prietenii de casă.

Constantin Nicolescu cel mai mare infractor puşcăriaş

În anul 2014 a preluat funcţia de director general al RADPP Ciocnitu Eduard Dumitru, pentru a fi folosit în continuare la furatul bugetului de stat al Consiliului Judeţean Argeş şi de a le face vile gratis în continuare la mai mulţi politruci PSD şi PNl. De reţinut este că au angajat o contabilă escroacă, Ţuluc Camelia în anul 2012, angajată de Constantin Nicolescu pentru ai face contabilităţi duble (false) şi de ai înmâna sute de milioane de euro, bani sustraşi din begetul CJ-Argeş. Documentele false din contabilităţile duble şi banii CJ-Argeş, fiind justificaţi prin manopere de 10 ori mai mari de preţurile normale. Aceştia cred că păcălesc proşti, pe noi n-au cum, or să fie cercetaţi şi se vor constata toate cele semnalate. Jeguri de oameni sunt toţi cei menţionaţi, dar mai mari jeguri sunt toţi cei ce iau favorizat la infracţiuni, chipurile organe de cercetare penală. Constantin Nicolescu, Tecău Florin Grigore şi Dan Manu au dat cel mai mare buget la mai multe instituţii de stat, pentru a putea efectua lucrări şi de a pune o manoperă de 10 ori mai mare de preţurile normale.

Tecău Florin Grigore, un infractor jegos

Acele instituţii le-au virat bani grei la manoperele umflate cu compresorul, după aceia doamna contabil Ţuluc Camelia şi directorul Ciocnitu Eduard Dumitru, au sustras zeci de milioane de euro prin contabilităţi duble (false). Împărţeala s-a făcut şi se face în Consiliul Judeţean Argeş, cu domnii preşedinţi de Consiliu Judeţean, Nicolescu, Tecău şi Manu. Această afacere o ştiu şi cei de la serviciul doi şi un sfert al MAI, dar nu a sesizat nici la această oră procurori DNA sau DIICOT, întrucât iau spăgi şi ei pentru a le oferii protecţie. Cum monitorizările se fac la toţi infractorii de către … nu pot scăpa fără condamnări grele. Vă dăm un exemplu de o angajare pe blat!. Aura Mateiescu fata primarului de la Corbeni au pus-o şefă la relaţii cu Instituţiile de Cultură, nu are studii în domeniul Culturii. Mai vă dăm un exemplu de o angajată pe blat. Preda Elena director tehnic, studii inginerie (fizică), nu corespunde studiile cu postul, practică doar semnături pentru lucrări şi calitate, manoperă umflată. Ia un salariu de peste 6000 lei în mână lunar. Un CMS de poliţie are un salariu de 4000 lei pe lună această infractoare ia 6000 lei pe lună. Şpaga de la manoperile umflate nu se mai pune.

Dan Manu un infractor la IML-Argeş, dar mai mare infractor la CJ-Argeş

Ţuluc Camelia este şi director economic, ia un salariu de peste 8000 lei şpaga de milioane de euro nu se mai pune. Directorul Ciocnitu face angajări,  concursuri aranjate le dă subiectele dinainte la participanţi. Directorul Ciocnitu detaşează ilegal angajaţii, fără a le deconta biletele de Maxi sau benzina, nu dă sporuri de vechime decât la cei cu studii medii şi la cei cu studii superioare nu le dă sporuri de vechime. Trimite angajaţii; zidarii, faienţarii,instalatorii, electricienii la vila lui din Ştefăneşti pe care şi-o construieşte cu actuala concubină Mariana Pană, fata primarului de la Recea. Acest infractor Ciocnitu, a trimis echipe de muncitori pentru a le construi vile, primarului Ionică Cornel, primarului Tudor Pendiuc, preşedintelui CJ-Argeş Dan Manu, ex preşedinte CJ-Argeş Constantin Nicolescu, ex senator Tămagă Constantin şi la toţi PSD-işti cu funcţii mari. Acest director ordinar şi-a lăsat nevasta cu doi copii minori pentru târfa primarului Pană Marin.

Nicolae Văcăroiu cel mai mare infractor, vile făcute din banul public

Javra de director Ciocnitu, este membru de administraţie la Spitalele: Vedea, Leordeni, Spitalul de urgenţă copii Piteşti, la Apă Canal, Bradu şi ISU. De la toate acestea ia peste 20.000 lei. Infractorul Ciocnitu, ameninţă şi înjură angajaţii care îl incomodează. Pentru acest caz trebuie să sesizăm DNA şi DIICOT, întrucât serviciul doi şi un sfert al MAI nu sesizează, ia şpăgi pe săturate. Aşa stau lucrurile la Consiliul Judeţean Argeş, se fură cu directorii de la RADPP anual sute de milioane de euro. Mulţumim pentru tot ceea ce fac dracu ia luat.

Articol de PS