Directorul executiv Ştefan Buciuc, director Sucursală-Piteşti Gabriela Pârvu, ofiţer credit Carmen Despa şi consilier credit Cristina Marinescu de la BCR Social Finance IFN SA fosta (Good.Bee Credit), intră în mod fraudulos în baza de date ale managerilor, înşală manageri de la Societăţile Comerciale, şantajează cu un tupeu de Comunişti-FasciştiToţi cei menţionaţi în titlu, intră în mod fraudulos în bazele de date ale managerilor de la Societăţile Comerciale, solicită garanţi la administratorii Societăţilor în mod abuziv, deposedează de bunuri imobiliare administratorii Societăţilor, de parcă ei solicită credite şi nu Societăţile

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu 4 infractori periculoşi, care intră în bazele de date ale administratorilor-managerilor în mod fraudulos, solicită garanţi imobiliare la administratori-manageri, pentru acordarea de credite la Societăţile Comerciale, totul ilegal şi abuziv cu o mare înşelăciune la administratori-manageri.

Directorul executiv Ştefan Buciuc de la BCR Social Finance IFN SA (fosta good.bee credit) a trimis la infractoarele; director Gabriela Pârvu, ofiţer credite Carmen Despa şi consilier credit Cristina Marinescu, formulare pentru intrarea în bazale de date ale administratorilor-managerilor, fără a avea vreun drept legal, întrucât Societăţile Comerciale solicită credite prin reprezentanţi lor.

Director executiv Ştefan Buciuc un mare infractor, dă ordine infractoarelor de la Piteşti, să comită infracţiuni grave non-stop

Aceste infractoare au un tupeu de târfe de condiţie, întrucât administratori sau managerii solicită credite pentru Societăţile Comerciale, nu solicită ei credite ca persoane fizice, dar în schimb cu o tehnică perversă curvele; Pârvu, Despa şi Marinescu şantajează administratorii sau manageri că nu le va da credite pentru societăţi, până nu semnează formularele de acord de consultare a bazei de date a centralei riscului de credit. Directorul Iulian Ratea a mers la aceste infractoare pentru a verifica situaţia infracţională şi de a se termina odată pentru totdeauna cu aceste infracţiuni flux continuu.

Director Gabriela Pârvu la sucursala Piteşti, comite infracţiuni non-stop

Iulian Ratea a solicitat un credit la aceste infractoare şi ele au început şantajul. Repede iau pus formularele în faţă, pentru a semna şi ştampila acordul de consultare a bazei de date a centralei riscului de credit. Directorul Ratea le-a spus că nu este legal ce fac, ele au spus dacă nu semnaţi nu vă acordăm creditul pentru Societate. Au început să se ridice în picioare, să se plimbe nervoase ca târfele de condiţii până îşi ating scopul; Euro. La ele scopul era să-l prostească să semneze, pentru a intra în baza lui de date personale etc. Pentru a se consuma infracţiunea, le-a semnat formularele pentru intrarea în bazele de date personale, deşi ele erau pe încălcare non-stop. După ce au verificat tot despre directorul Iulian Ratea, au spus; putem să vă acordăm un credit dar va trebui să puneţi garanţii dumneavoastră pentru creditul Societăţii. Directorul Ratea le-a spus ce anume vrea, case sau terenuri. Ele au spus că merge un teren în valuare de 100.000 de euro. Le-a arătat documentele dar nu le-a dat voie să xeroxeze actele. Ele nervoase au început să ţipe; de ce nu vrea să pună garanţie pentru Societate. El le-a spus că se va forma un dosar penal împotriva lor, pentru că au înşelat mii de administratori şi manageri, folosind o mare perversitate la acordarea de credite pentru Societăţi. Ţipau în birou şi-l invitau să iasă afară din birou, el nu a plecat până nu au făcut crize de nervi. Le-a spus că o să fie arestate pentru toate înşelăciunile comise la administratori şi manageri, ele spuneau că poate să le facă orice ele nu au comis infracţiuni.

Ofiţerul credit Carmen Despa infractoare non-stop la birou

Curvele de la BCR Social Finance IFN SA (fosta good.bee credit), au dispus să fie executate casele şi terenurile la administratori şi manageri, întrucât Societăţile Comerciale nu au putut plăti ratele şi dobânzile mari impuse de aceste infractoare. În aceste cazuri mii de înşelăciuni, sunt implicaţi foarte mulţi judecători şi executori, care nu au stopat infracţiunile, au dispus prin Sentinţe şi Decizii executarea administratorilor şi ai managerilor care au lăsat garanţi imobiliare la curvele infractoare. Cum e posibil să soliciţi garanţi imobiliare la administratori şi manageri care sunt doar reprezentanţii Societăţilor, nu solicită ei credit pentru ei personal, solicită credit pentru Societăţile Comerciale pe care le reprezintă. Judecătorii le-au ţinut în coardă şi le ţin întrucât le dau şpăgi mari pentru a le elibera Sentinţe şi Decizii abuzive, pentru a fi executaţi manageri şi administratorii de case şi terenuri pe care le aveau în proprietatea lor şi nu în patrimoniul Societăţilor. La aceste infractoare în birou e ca la bălăceanca, care cad victime curvelor infractoare vai mama lor. Au rămas fără case şi terenuri mii de administratori şi manageri, curvele sau îmbogăţit şi se îmbogăţesc pe prostia cetăţenilor, nimeni până la acestă oră nu sa sesizat, doar noi le vom sesiza la organele competente de cercetare. Aşa sau dezvoltat aceşti infractori de la BCR Social Finance IFN SA, pe baza abuzurilor, şantajelor şi înşelăciunilor pe care le practică non-stop în birou. Dacă procurorii de la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie vor efectua cercetări adevărate, vor fi arestaţi toţi cei implicaţi şi vor fi obligaţi să restituie toate bunurile imobiliare ale administratorilor şi managerilor care au fost abuzaţi, şantajaţi şi înşelaţi. Ei fac bani din infracţiuni, vând bunurile imobiliare ale victimelor, după aceia ei dau credite la alte victime.

Consilierul de credite Cristina Marinescu o infractoare mai mică

Asta se numeşte spălare de bani din infracţiuni. În acest caz sunt implicaţi zeci de judecători de casă ai directorului Gabriela Pârvu. Ele se bazează pe relaţiile cu judecători, care le legalizează infracţiunile prin Sentinţe şi Decizii abuzive, contra unor sume mari de euro, la fiecare dosar abuziv întocmit de infractoarele menţionate. Aceşti infractori se chinuie să facă rost de bani pentru a cumpăra BCR. Or să cumpere mandate de executare şi pachete de hrană la Rahova. Tupeul curvelor va fi spulberat, puşcăria le va veni pe cap, capul o să le doară tare de tot când îşi vor aduce aminte de noi în regimul inuman de detenţie. Marş javrelor la puşcărie!

Articol de L.S.