Doi milițieni, foști șefi ai IPJ Argeș, Nicolae Dumitru și Ispir Ionel au distrus zeci de mii de cetățeni și au încasat șpăgi pe săturateMilițienii Nicolae Dumitru și Ispir Ionel au băgat zeci de mii de cetățeni în pușcărie prin abuzurile pe care le comiteau, interceptări fără mandat de la judecător ș.a.m.d. dar și șpăgi mari angro luate de la infractorii de casă

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai nenorociți milițieni care au distrus zeci de mii de cetățeni argeșeni, vâlceni, dâmbovițeni etc.

Dumitru Nicolae, cel mai mare infractor dar milionar în euro

Fostul șef al IPJ Argeș, Nicolae Dumitru, a lucrat ca milițian la Uzina de Autoturisme Pitești mai mulți ani. Acesta avea sute de hoți care furau piese auto de marca Dacia chiar și autoturisme. Acest escroc milițian primea șpăgi la greu pentru a le oferi protecție la sute de hoți. Dacă cumva era prins vreun hoț de-al lui, intervenea rapid și îl scăpa de infracțiunea de furt. Furau hoții lui piese cu tirurile, cu autocamioane, dube etc. Treceau pe la porțile de ieșire cu pălăriile în sus. Nicolae era mai tot timpul la porți cu paznicii, le făcea semn să iasă fără a fi controlați. Făcea pe impiegatul de mișcare zi și noapte. Curgeau banii pe el mai tare ca pe Adi Minune.

A dus-o Dumitru Nicolae mai bine ca în burta măsii. Și-a strâns și acesta o avere de milioane de euro. Tot ce încasa zilnic (bani grei) îi investea în valută, valuta a crescut și Nicolae a făcut milioane de euro. Prost nu a fost dar a avut noroc că au crescut mărcile, dolarii și euro. Pe cei care nu aveau intrare la el și îi prindea furând piese auto, îi lega în cătușe în cabinele paznicilor sau în birourile de la porți. Se făcea că e un milițian cinstit dar era o javră nenorocită. A mai lucrat pe la diferite servicii MAI unde folosea interceptările efectuate în mod abuziv la dosare. Se unea cu procurorii abuzivi și treceau la arestări de victime. Așa a înțeles acest nenorocit să-și facă serviciul. Când a ajuns șeful IPJ Argeș făcea pe cel mai cinstit milițian.

Se ducea la diferite posturi TV de casă și începea să se laude că el a distrus filiere mari de infractori de produse petroliere, produse lemnoase ș.a.m.d. Acest infractor lucra la interceptări abuzive cu cei de la SIPI Pitești. Monitoriza non-stop județul Argeș, județul Vâlcea și Dâmbovița. Cetățenii discutau la telefoane orice, ei le luau de bune, trunchiau convorbirile telefonice, le mai aplicau ceva robotizat și treceau la arestări în masă. Au fost arestate peste 250 de victime într-un dosar. Vă dați seama că ăștia făceau sute de dosare pe lună și câte victime erau arestate pe făcăturile nenorociților. Cărau ambulanțele de la aresturi victimele la spitale, unele făceau preinfarct, altele paralizau ș.a.m.d.

Ispir Ionel, un nemernic ca și Nicolae, deține la Petruța și la asociații Petruței, milioane de euro

Acești demenți au distrus zeci de mii de victime în câțiva ani de zile. Pentru a-i putea împiedica și de a termina odată pentru totdeauna cu toate nenorocirile acestea și-a riscat pielea directorul Iulian Ratea. Le-a pregătit capcane să pomenească pentru tot restul vieții lor. Sute de milițieni dar și 5 procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș au mușcat momeala directorului Iulian Ratea. Fraierii îl monitorizau dar la rândul lor erau monitorizați și în somn, chiar ei, sute de milițieni. Acum stau ca pe ace cu dosarul în birou, așteaptă să fie arestați. La acel dosar au fost monitorizate sute de victime timp de doi ani de zile non-stop. Dosarul a fost echipat numai cu interceptări abuzive. După ce că le efectuase interceptările în mod abuziv, au mai folosit și programe speciale de robotizare, unde apar discuții făcături. Au fost informați cei competenți de a lua măsurile legale ce se impuneau iar SIPI Argeș și DGIPI au fost distruși în totalitate. Stau liniștiți și bieții cetățeni la această oră, pot vorbi orice la telefon cu prietenii, nu-i mai arestează nimeni cu interceptări efectuate în mod abuziv. Nu se mai stochează nici o convorbire telefonică. Ei oricum interceptează și la această oră, nu au predat aparatura. Îi folosesc și pe cei de la alte servicii pentru a monitoriza în masă cetățenii. Ascultă și înregistrează convorbirile cetățenilor, dar se șterg cu ele la fund, nu le pot folosi la dosare. Pot folosi înregistrările abuzive la mamele lor și la copii lor. Sunt negri de supărare pe directorul Iulian Ratea, le-a stricat afacerile, abuzurile etc. S-a văzut cine știe meserie și ce servicii SIPI – DGIPI de rahat are MAI. Nicolae Dumitru când l-a văzut pe directorul Iulian Ratea la DNA Pitești cu o procură în mână pentru a reprezenta o parte vătămată a început să țipe că nu are ce discuta cu Ediție Specială.

IPJ Argeș, cea mai ratată instituție

Directorul Ratea i-a adus la cunoștință că va fi cercetat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești. Infractorul a plecat nervos iar directorul Ratea zâmbind. La Nicolae Dumitru nu sunt valabile procurile notarilor. Le va păți ăsta, la ce dosare are pe rol îl va durea capul luni de zile. Fostul șef al IPJ Argeș, Ispir Ionel un milițian de 2 bănuți a fost șeful Miliției la Curtea de Argeș mai mulți ani. Acesta încasa șpăgi de la infractori cât cuprinde, a ajuns la o avere de peste 10 milioane de euro. A folosit-o și o folosește pe ficăsa Ispir Petruța la afaceri imobiliare, închirieri de spații, închirieri de terenuri ș.a.m.d.

Primăria Curtea de Argeș a fost deposedată de Patrimoniu, infractorii se știu

Toate șpăgile primite de la infractori le-a predat Petruței cu deîmprumut la societăți. Are și ceva vecini care îi fac afacerile cu Petruța. Sunt toți asociați la mai multe societăți. Ispir Ionel monitorizează tot și așteaptă profit lună de lună. Nu mai punem că a încărcat-o pe ficăsa cu terenuri, apartamente, spații comerciale în Curtea de Argeș din Patrimoniul Primăriei. Dan Ispir Ionel le-a aranjat la asociații ficăsii, vecinii lor, să obțină spații și terenuri multe din Patrimoniul Primăriei Curtea de Argeș. Toți primarii au fost cercetați penal, Ispir le-a sărit în ajutor și au fost scăpați de inferiorii lui, milițieni corupți. Așa s-a ajuns ca Patrimoniul Primăriei Curtea de Argeș să ajungă la fica lui Ispir, Petruța și la asociații ficăsii, vecinii lor. Are o mare parte din Patrimoniul Primăriei și Ionel Ispir. Patrimoniul Primăriei Curtea de Argeș a fost vândut pe nimic, dar afaceriștii Ispir Petruța și vecinii lor asociați la mai multe societăți, au închiriat și închiriază terenuri, spații, fac diferite afaceri cu Patrimoniul Primăriei luat pe nimic. Ispir și Petruța au fost scăpați de cercetări la DNA Pitești. Au plusat bani grei la comisari și procurori. Au noroc că avem volum mare de lucru, dar când se va micșora, ne vom muta cu ei la Parchetul General. Ispirică băga în pușcărie numai victime pentru că nu-l premiau și pe el.

DNA Pitești, e de tot rahatul

La acești corupți dacă nu le dădeai bani, erai cel mai mare dușman al lor. Sunt ca aurolacii, dacă le dai bani să-și ia esența, te respectă, dacă nu le dai bani pentru esență, te înjură. Doi foști inspectori șefi de tot rahatul.

Articol de Nicolae Predescu