Dorințele jurnaliștilor de la RTV și Antena 3 sunt îndeplinite de Ministrul Justiției, TudorelRedactorul șef Ciutacu Victor și Directorul Antenei 3 Gâdea Mihai, înaintează dorințe către Ministrul Justiției Tudorel, îndeplinirea lor e garantată

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu doi jurnaliști acoperiți, Ciutacu și Gâdea, orice dorințe își pun sunt de îndată îndeplinite de către Ministrul Justiției, Tudorel.

Ciutacu Victor, șarla șarlelor

Am primit informații din interiorul Antenei 3 și din interiorul RTV-ului că acești doi jurnaliști acoperiți, Gâdea și Ciutacu își pun dorințe cu caracter ilegal, care sunt îndeplinite de către Ministrul Justiției, Tudorel. În schimbul acestor dorințe îndeplinite de minsitrul Tudorel, Gâdea și Ciutacu plusează euro la greu lui Tudorel. Ciutacu și Gâdea au luat legătura cu soțul Elenei Udrea la rândul lui trimis și acesta de către Elena Udrea la ei pentru a interveni la Ministrul Justiției Tudorel. Dorința cea mai mare a Elenei Udrea a fost să scape de arest și condamnare. Au stat și au premeditat infracțiunile, Gâdea și Ciutacu cam două săptămâni de zile. Ei s-au întâlnit cu Ministrul Tudorel, i-au înaintat circa două milioane de euro pentru a le îndeplini dorințele infracționale, de a sesiza Curtea Constituțională pentru Elena Udrea și de a desființa hotărârile ICCJ unde erau stabilite Completele de 5 judecători. Tudorel, Ministrul Justiției la rândul lui s-a dus la prietenii lui judecători din cadrul CCR și le-a dat câteva sute de mii de euro pentru a desființa hotărârea ICCJ și de a schimba el Completele de judecată din nou. Așa s-a ajuns de au fost dispuse din nou trageri la sorți pentru schimbarea judecătorilor de 5 în completele de judecată. Dar mai grav este că această decizie CCR cumpărată de Ministrul Tudorel a declanșat anularea deciziilor de condamnare atât a Elenei Udrea precum și a altor infractori ca ea.

Gâdea Mihai, escrocul escrocilor

Așa a putut fi scăpată Elena Udrea de arest și condamnare. Cât tupeu au acești doi jurnaliști acoperiți, Gâdea și Ciutacu, dar cât tupeu are și ordinarul de Ministru de Justiție Tudorel dar cel mai mare tupeu l-au avut și îl au infractorii judecători CCR care trebuie arestați de îndată. Cine să-i mai monitorizeze pe acești infractori care discută la telefoane deschis toate infracțiunile. DNA-ul nu a mai monitorizat de frică pe nimeni, SRI-ul a fost înlăturat de la monitorizări, așa că își fac de cap toți acești infractori. Scot din arest când vor și pe cine vor cu decizii CCR abuzive, favorizatoare tuturor infractorilor cu dare de mână. Mai pot fi prinși numai dacă se va sesiza din oficiu DNA-ul și le-ar ridica toate telefoanele pentru a le descărca toate convorbirile telefonice dintre ei. Dar ar putea fi prinși și dacă vor fi monitorizați de acum încolo întrucât ei nu se lasă de infracțiuni, din asta trăiesc și din infracțiuni au agonisit zeci de milioane de euro. Dacă s-a ajuns să dai decizii CCR pe bani nu mai avem ce discuta de justiție sau de legi. Acești infractori Gâdea, Ciutacu, Tudorel și cei 8 judecători ai CCR trebuie arestați după ce li se vor descărca din telefoane toate convorbirile telefonice dintre ei. Dacă vor citi acest articol credem că se vor pune la punct de a ascunde telefoanele și de a vorbi cu alte telefoane.

Elena Udrea favorizată de Ciutacu, Gâdea, Tudorel și judecătorii infractori ai CCR

E greu să ne păcălească ei pe noi, jegurile jegurilor. Din informațiile noastre a reieșit că Elena Udrea ar fi furat miliarde de euro de la Ministerul Dezvoltării unde a fost Ministru. S-a lăudat la Victor Ciutacu că are bani de trăiesc după ea încă 9 neamuri. Cum să nu aibe această infractoare bani furați miliarde de euro de la Ministerul Dezvoltării când ea chema câte 40-60 de primari la ea cu gențile de euro pentru a le aproba dosarele în două ore și banii în conturi sute de milioane de euro a doua zi. Asta reiese din registrele ei la Ministerul Dezvoltării dar mai reiese și dosarele aprobate în două ore precum și bani virați în conturi a doua zi. Cum spunea ea prin Ministerul Dezvoltării: „proștii stau la rând ani de zile să le aprob dosarele iar șmecherii, adică clienții ei cu gențile de euro li se aprobau dosarele în două ore și bani în conturi a doua zi. Această mafioată pozează în victimă, o trădează fața ei perversă de curvă ordinară. Mai nou, la Ministerul Transpoartelor, Liviu Dragnea vrea să-l pună ministru pe mecanicul auto Mircea Drăghici. De ce vrea să-l pună Dragnea pe Drăghici la Ministerul Transpoartelor? Pentru a putea dispune aprobarea tuturor licitațiilor managerilor de casă dar și genți de euro la Drăghici vor fi cărate ca și la Elena Udrea.

Dragnea Liviu, un masochist

Să vedeți trafic de euro dacă președintele Iohannis îl pune ministru pe Drăghici. Președintele Iohannis are și el informațiile lui, din această cauză nu vrea să-l pună pe hoțul hoților Drăghici la Ministerul Transpoartelor. Ce jegos e Liviu Dragnea, insistă pentru Mircea Drăghici să-l pună ministru la Ministerul Transpoartelor doar pentru interesul lor personal și pentru managerii de casă cu dare de mână. Acești PSD-iști fac ce vor în țara asta, trebuie arestați și condamnați la ani grei de pușcărie. Oricum PSD nu vor mai câștiga nici o alegere, vor face pușcărie mulți din ei pentru tot ceea ce au făcut. S-a săturat tot poporul de acești infractori care au devalizat statul atât pe latură economică precum și pe latură legislativă. Și-a dat seama poporul că acești PSD-iști sunt împotriva poporului și a procurorilor competenți precum și a judecătorilor somități. Și-o vor lua tare de tot după ce vor pierde puterea, să vezi nene mii de PSD-iști arestați la nivel național. Jale mare va fi din nou ca pe timpul lui Băsescu.

Mircea Drăghici, cel mai mare jeg

Dacă nici ăștia nu sunt infractori, care mai sunt?! infracțiunile le-au făcut pe față, în fața poporului. Ei cred că poporul e prost, îi prostește cu 10% la pensii și cu 100 lei la salariu minim pe economie. Mari javre sunt PSD-iștii ăștia! Ei sunt inconștienți, nu știu ce îi așteaptă. Vai mamele lor de comuniști fasciști!

Articol de Aurel Preda