Douăzeci şi cinci de milioane de euro la Guvernul României PNL, pentru eliberarea celor 25 de OUG care nu au avut avizul Consiliului Legislativ, aviz CSM lipsă etc, Orban Predoiu şi Iohanis au cele mai mari încălcăriPNL Guvernul României cel mai mare infractor, Orban, Predoiu şi Iohannis ciubucari la 25 de milioane de euro pentru eliberarea OUG-urilor, 25 de bucăţi la comanda mai multor infractori

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu 3 infractori de talie mondială; Ludovic Orban premier abuziv şi ciubucar, Cătălin Predoiu un Ministru de Justiţie abuziv şi ciubucar, Klaus Iohannis un escroc internaţional abuziv şi ciubucar.

Predoiu escrocul, şi-a tras şpagă frumoasă de euro

Aceste 3 scursuri ale societăţii Orban Predoiu şi Iohannis, au primit şpagă peste 25 de milioane de euro de la mai mulţi infractori, pentru privatizarea sistemului de sănătate, desfiinţarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie şa.md. Comenzile le-au venit rapid, banii le-au fost înmânaţi rapid, OUG-urile au fost eliberate într-o noapte comenzile executate. Cum e posibil să privatizezi sistemul de sănătate, întrucât toţi cetăţenii româniei nu mai pot beneficia de spitalizare gratuită, medicamente gratuite etc. Vor deceda sute de mii de cetăţeni români, din cauza acestor infractori chipurile funcţionari publici, ei fiind infractori înrăiţii. Dacă vor reuşi să privatizeze sistemul de sănătate, au promisiuni de şpagă, zeci de milioane de euro de căciulă. Dacă vor fi împiedicaţi să-şi rezolve comenzile, vor pierde şpaga cea de zeci de milioane de euro de căciulă şi pe prima şpagă de 25 de milioane de euro. Informaţiile vin chiar de la cei mai apropiaţi ai lor, care nu suportă aceste măgări şi vor să fie împiedicaţi de la aceste fapte inumane. Vom suferi toţi pentru aceste scursuri ale societăţii, şpaga le-a luat minţile nu se mai gândesc câte cadavre vor fi.

Maghiarul de Orban, şi-a tras şpagă de la OUG-uri milioane de euro

Tot patrimoniul Ministerului Sănătăţii este de miliarde de euro, ei vor să-l vândă pentru câteva milioane de euro, şpaga de sute de milioane de euro va intra în buzunarele celor trei infractori. Faptele penale sunt premeditate, infractorii Orban Predoiu şi Iohannis de abia au aşteptat să ia puterea în mod abuziv şi să elibereze OUG-urile pentru sustragerea patrimoniului Ministerului Sănătăţii. Câtă lăcomie au maghiarii şi nemţii, vor să fure tot patrimoniul instituţiilor statului, suferinţa românilor nu o mai punem după comiterea infracţiunilor. Orban nu s-a săturat de atâta furat, Iohannis la fel, dar şi Predoiu un mare infractor!. Avem informaţii că au primit în primă fază peste 25 de milioane de euro, pentru eliberarea OUG-urilor. Dacă va fi publicată în Monitoriul Oficial OUG şi va rămâne lege au promisiuni de zeci de milioane de euro de căciulă. Au promis că îi vor ajuta pe managerii infractori la chipurile licitaţii, manageri se vor recompensa cu sute de milioane de euro faţă de Orban, Predoiu şi Iohannis. Numai la un OUG au luat şpagă destulă, dar când va intra OUG în Monitoriul Oficial şi va deveni OUG lege. Ţinte pânză nu te rupe şpăgi de sute de milioane de euro. Aşa se îmbogăţesc politrucii maghiari şi nemţi pentru puterea pe care le-a dato români. După privatizarea Ministerului Sănătăţii, managerii care vor cumpăra pe nimic Spitalele etc, nu vor mai băga în seamă românii, vor murii în masă şi nu-i vor interesa nimic, întrucât te pune să plăteşti spitalizarea şi tratamentul la internare şi după aceia or să le spună la români că le vor deconta sistemul sanitar facturile. Au de aşteptat!. Cine are bani să plătească o internare la un Spital, mai ales şi tratamentul. Are Orban Predoiu şi Iohannis bani, că au furat non-stop de când sunt politruci. Jeguri de oameni vor să lase poporul bolnav fără servicii medicale gratuite, parcă nu ar fi contribuit la plata asigurărilor medicale. Cu această intenţie infracţională se vor îmbogăţi şi poporul va suferi. În fruntea PNL stă un mare infractor maghiar, dar şi în fruntea Ministerului Justiţiei stă un mare infractor numit Cătălin Predoiu, dar şi în fruntea ţării stă călăul Iohannis cel mai mare infractor. Ţipa în gura mare la RTV jurnalista rromă Marilena Baraţă, că noi îl criticăm pe Klaus Iohannis. Nu vede retarda ce face acest nenorocit, suferă un popor pentru o dementă ca ea şi pentru un masochist ca el. Vai mama lor cei aşteaptă, vor fi cercetaţi şi în faţă şi pe la spate, dar şi pe laterale. Se vor descoperii multe la acesti infractori periculoşi.

Neamţul borât, şi-a tras şpagă de milioane de euro

Călăul poporului Iohannis, crede că nu e monitorizat non-stop s-o creadă el, le va trage la un momendat pe toate. Îi va veni timpul şi lui Băsescu de a merge la puşcărie şi toţi corupţii vor face puşcărie mai devreme sau mai târziu. La această oră pe Băsescu Traian îl ajută mai mulţi procurori de la Secţia specială de procurori care au lucrat în DNA. Am sesizat Secţia pentru a fi cercetat atât el precum şi Kovesi, jegurile şi-au trimis procurori DNA la Secţie pentru ai salva. Vor răspunde şi acei procurori care favorizează infractorii. A doua OUG care este eliberată pentru desfiinţarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, eliberată tot de aceşti infractori, nu are avizul CSM, al Consiliului Legislativ etc. Şi-au tras spăgi de milioane de euro toţi trei, nu au ţinut cont de avize şi nici de Decizia CCR, unde a declarat legea constuţională pentru înfiinţarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie. Banii ia interesat cel mai mult şi să scape de puşcărie mai mulţi procurori ai DNA etc care au favorizări de infractori. Dacă preşedintele statului un securist nenorocit, poate comite infracţiuni non-stop în Cotroceni, ce să mai zicem de Orban şi Predoiu. Jegurile sunt hotărâte să distrugă poporul român, pe al lor maghiar şi german nu-l lezează cu nimic. La ei dacă comiteau infracţiunile aceste, erau arestaţi şi condamnaţi de mult. Oricum poporul german nu-l punea pe masochistul Iohannis preşedinte de stat, numai poporul român a fost orb şi la votat din nou. Pe Orban nu-l puneau premier maghiarii nici dacă le făcea sex oral.

Escrocii PNL, folosesc instituţia pentru a fura patrimoniul instituţiilor şi de a favoriza infractorii

Unde s-a mai pomenit să premeditezi infracţiunile, pentru dizolvarea parlamentului; numai poporul român se uită la ei ca la circ şi nu realizează că nenorociţi premeditează infracţiunile cu luni înaite. Organele de cercetare penală sunt incompetente şi nu realizează ce premeditează infractori, au morcovul în fund şi ţin de funcţii, lasă infractorii să-şi ducă infracţiunile până la cap. Asta e România, poporul o merită, a votat ceea ce e defect la cap. Cum e conducătorul e şi o parte din popor. Pe PNL-işti să-i credem e din partid dar pe alţi nu-i prea credem că ar fi votat corect. Nici Dăncilă nu era departe de aceştia, dar era româncă de-a noastră, nu borâturi făcături străine. Ruşi au ştiut ce să aleagă un Preşedinte adevărat care îi ajută tot timpul. Ai noştri preşedinţi prostesc poporul până îi votează, după ce le dă putere se apucă de ciordeală la patrimoniul instituţiilor. La români le convine că îi ajută UE, dar nu ştie să-i respecte fură tot cînd intră bani în cont. Aşa trage poporul, când votează un străin borât ca Iohannis şi un maghiar borât ca Orban. Pezevenchii să se retragă din funcţii cât mai repede, altfel o să fie arestaţi. Trebuie sprijiniţi procurori şi judecători pentru arestarea lor. Cât mai stau liberi aceşti trei infractori, justiţia este în grevă de 2 luni de zile, OUG-urile abuzive curg, infractori şmecheri fură patrimoniul Ministerului Sănătăţii, Secţia specială de procurori vor s-o desfiinţeze, Parlamentul vor să-l dizolve, unde mama lor de comunişti vor să ajungă aceşti infractori. De vină sunt organele de cercetare penală că nu-i aresteză!. Acum poporul nu mai iese în stradă sunt mulţumiţi cu aceste dejecţii? Vai de poporul român ce s-o alege numai Dumnezeu ştie.

Articol de PM