Escroaca, Marilena Barață a fost favorizată la toate infracțiunile de Procuror Șef Serviciu al DNA Pitești, Daniela LupuȘarlatana romă, babă împuțită, Marilena Barață a fost scăpată de cercetări pentru câteva sute de mii de euro, date spălăcitei procuror șef serviciu Daniela Lupu

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cea mai mare escroacă județeană, președinta trustului de presă Curier TV, Marilena Barață.

Marilena Barață – curvă hoață, retardă, cioară needucată

Roma împuțită, Marilena Barață a fost sesizată de noi la DNA Pitești, nu a fost audiată și nici cercetată de procurorul șef serviciu Daniela Lupu etc. Țiganca împuțită a făcut blatul cu comisarii de miliție judiciară. Aceștia au intervenit la Lupu cu jumătate din suma de 300.000 de euro, banii lui Marilena Barață, clasarea cauzei a fost garantată. Cioara împuțită, Marilena Barață stă ca o curvă needucată în direct la postul ei mizerabil și face bășcălie de toți cetățenii sănătoși la cap. Ea e o retardă care până în anul 1994, vindea țigări și cafea cu romii în Piața Ceair din Pitești iar peste noapte a devenit cu trust de presă.

Această isterică, bolnavă psihic a înșelat sute de mii de cetățeni din Argeș și din țară, înființând un joc de întrajutorare „Filadelfia”. Tehnica de a escroca sute de mii de cetățeni era: pui o dată o sumă și iei de 16 ori mai mult niciodată. Jocul ei escroc a funcționat cam 6 luni de zile, până au depus toți fraierii. Când a venit momentul să ia fraierii de 16 ori suma garantată de psihica Barață, spunea: „nu mai sunt bani”. Banii îi furase chiar ea, o parte din ei a dat-o la Coloneii de Miliție, altă parte s-a dus la șefii de Procuratură și o altă parte la unii judecători. Târfa escroacă s-a pus bine cu organele de cercetare penală pentru a nu fi arestată.

Așa a reușit psihica isterică Barață să escrocheze sute de mii de cetățeni. După această înșelăciune și-a făcut ziarul „Curier” care e atât de jegos ca și ea. Degeaba se îmbracă frumos, e putredă în interior, de la atâtea păcate și infracțiuni. S-a pus pe bune cu pușcăriașul ex primar, Tudor Pendiuc și s-a apucat de furat buget de stat. A furat din anul 1994 și până în prezent bugetul Primăriei Pitești, al Consiliului Județean Argeș și al altor zeci de Primării din Argeș.

Lupu Daniela – zdreanța zdrențelor, cea mai mare favorizatoare de făptuitori

Ea nu le-a făcut la primari niciodată vreo publicitate, în schimb pe toți infractorii îi făcea cei mai harnici primari. Pe președinții de CJ îi lăuda până la cer. Această escroacă a strâns o avere de sute de milioane de euro din furat buget de stat, și-a construit ditamai palatul în comuna Valea Ursului, un alt palat în Centru Piteștiului și un hotel la Vama Veche în Constanța. Nu mai punem zecile de apartamente date moca de pușcăriașul Tudor Pendiuc, hectare de teren din patrimoniul Primăriei Pitești, pe care le-a vândut cu 300 de euro/mp. Această escroacă, retardă trebuia arestată încă din anul 1994, ea pedalează și la această oră în libertate. Mai are tupeu să stea în direct la sute de mii de cetățeni înșelați. Face bășcălie împuțita, de jurnaliștii din presă, se crede cea mai deșteaptă și ea e cea mai retardată. Țiganca jegoasă este favorizată la infracțiuni de Prim Procurorul Marius Ștefan de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș și de Daniela Lupu, șefa DNA Pitești.

Marius Ștefan – cioară jegoasă, viitor pușcăriaș

Directorul Iulian Ratea va face o cerere către Prim Procurorul Marius Ștefan și către procurorul șef serviciu Lupu Daniela, pentru a-i comunica Ordonanțele de Clasare și favorizarea făptuitorilor. Va sesiza Procurorul General al României pentru a dispune cercetări împotriva tuturor favorizatorilor de făptuitori, precum și pentru cercetarea Marilenei Barață pentru sute de mii de euro furate de la bugetul statului. Avem informații clare și precise, saci  de documente, așa că marea președintă de trust de presă va fi cercetată împreună cu Lupu Daniela și Marius Ștefan. Procurorii de la secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului General îi vor aresta. Marilena Barață se bazează pe procurorul Simionescu Verginica și alții care zice ea că i-ar întinde o mână de ajutor. Nu o s-o mai bage nimeni în seamă pe escroacă, va face pușcărie la greu și îi va confisca toată averea făcută ilicit. Folosește postul Curier TV numai la infracțiuni, cășună pe diferite victime în schimbul unor sume mari de bani. Nu mai punem că toți primarii care se duc la postul ei tv, plătesc la negru 1000 de euro pe oră. Are evaziune fiscală la greu, spălări de bani sute de milioane de euro la rulaj în diferite afaceri murdare, furtul banului public până în prezent ș.a.m.d. Câtă șpagă a dat retarda de Barață lui Lupu și lui Ștefan. Ne-a blocat dosarul, dar se va debloca și vor fi cercetați pentru favorizarea făptuitoarei, abuz în serviciu, luare de mită etc. Cât de escroacă și urâtă e Lupu Daniela, Marius Ștefan un țigan retard care atârnă la sacoși și euro la plic.

La DNA Pitești se face trafic de valută

Pe ce s-or baza nu știm, poate pe boala psihică din capul lor. Ei se joacă cu pârnaia ca maimuțele cu banana. Târfa târfelor Marilena Barață, făcea sex, stând capră pe rampa de la încercări autoturisme. Asta se petrecea până în anul 1990. Câte scaune de Dacia a rupt această târfă în secția finisări, numai ea știe. La facultate îi spuneau colegii Mari Onanista. Era cea mai retardă la facultatea de subingineri, o treceau profesorii anul ca pe o retardată. O foloseau ca pe o târfă ieftină, o regulau toți. Era WC-ul tuturor. S-a șmecherit după ce a înșelat sute de mii de victime, acum se crede cea mai tare din presă.

Procuratura Tribunalului Argeș e cea mai jegoasă

Ea a fost și este o mare zdreanță, târfă needucată, escroacă fără scrupule. Când va ajunge la Târgșor să vezi sex cu depravatele, or să o bată ursăresele până va face pe ea. Așa merită această zdreanță, cioară needucată, escroacă de peste 24 de ani de zile.

Articol de Pravăț Marian