Escrocii mondiali de la Curtea de Apel Piteşti: ţiganul ursar de Ştefăneşti Argeş,Diaconu Gheorghe, zis nea Gigi Ciubucarul, chipurile preşedintele Curţii de Apel Piteşti, Săndulescu Marius Gabriel, cioară gulerată de Vâlcea-Argeş, Sorescu Gheorghe Teodora, ursăreasă de Bârla AG, toţi magisrahaţii de la secţia penală criminală ciubucară au reuşit să ia şpăgi de la manageri, S.C. de casă, peste 6 milioane de euro, la renovarea Curţii de Apel Piteşti, prin a pune managerii să umfle facturile, devizele şi preţurile la materialele de construcţii cu compresorul ca pe baloanele americanilor, plimbăreţi în aer, plus achitarea unui criminal pe suma de 20.000 de euro la aranjamentele celui mai mare blătuitor, avocat Florentin Sorescu, soţul lui Sorescu TeodoraDan Panţoiu, cea mai mare scursură a societăţii care escrochează victime şi face blatul cu toate robele din tot judeţul Argeş

Dan Panţoiu, cea mai mare scursură a societăţii care escrochează victime şi face blatul cu toate robele din tot judeţul Argeş

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu cei mai mari escroci mondiali: Diaconu Gheorghe, Săndulescu Gabriel, Sorescu Teodora şi Sorescu Florentin, care au escrocat statul şi persoanele fizice cu peste 6 milioane de euro.

  Aceste mizerii ale societăţii şi-au găsit afacerea la secţia penală a Curţii de Apel Piteşti prin a lua şpăgi de milioane, zeci de mii de euro, atât la renovarea Curţii, cât şi la dosarele penale cu achitări, pedepse cu suspendare. Vă dăm primul exemplu cu ursarul ţigan, robă ordinară penală, chipurile preşedintele Curţii de Apel Piteşti, Diaconu Gheorghe.
   Acest escroc de meserie, penal la locul de muncă, a aranjat cu cei de la Ministerul Dezvoltării, după modelul lui Udrea Elena,  să-i dea 20 de milioane de euro pentru renovarea Curţii de Apel Piteşti între anii 2012-2014.  Săndulescu Marius Gabriel, rudar de rasă, a hotărât în taină cu Diaconu Gheorghe, jeg ordinar, să trimită alţi sclavi angajaţi de la Curtea de Apel Piteşti, precum  şoferul lor personal, juma de buletin ţigan şi el, să aducă oferte pentru licitaţia făcută în birou la domnul preşedinte pentru managerii olteni din Vâlcea, Bucureşti, etc.
Florentin Sorescu, fiul ex-preşedintei Curţii de Apel Piteşti, Sorescu Cornelia, şi soţul rudăresei de Bârla AG, Sorescu Teodora, blătuitor cu toate robele infractoare de la Curtea de Apel Piteşti

Florentin Sorescu, fiul ex-preşedintei Curţii de Apel Piteşti, Sorescu Cornelia, şi soţul rudăresei de Bârla AG, Sorescu Teodora, blătuitor cu toate robele infractoare de la Curtea de Apel Piteşti

Şoferii de încredere care le aduc des clienţi pentru pedepse cu suspendare, reduceri de pedepse pe zeci, sute de mii de euro pe bucată de dosar sau pe cap de infractor. Deci ei au negociat cu managerii de la S.C. Termogaz Company S.A. Haţeg, manager Gărdean şi alte societăţi de construcţii care au tencuit, izolat Curtea de Apel,  au efectuat lucrări de instalare a utilităţilor sanitare, instalaţia electrică, cei care au pus tabla pe acoperiş, ş.a.m.d. Sunt 5 firme care au lucrat la acest proiect pentru un comision  de 30-40 % la manoperă şi la materiale de construcţii pentru jigodiile dracu Săndulescu şi Diaconu, băieţi fără scrupule care au învăţat managerii să vină cu alte oferte de la alte S.C. sau chiar fictive, să participe la licitaţia efectuată în biroul lui nea Gigi Diaconu.  Nici nu au dat publicităţii licitaţia doar aranjată la negru  în afara instituţiei. Aceşti 2 ţigani: nea Gigi Diaconu şi Marius Săndulescu, ţigan,  au făcut toate jocurile cu managerii de la cele 5 S.C. Ei nu au ştiut că sunt monitorizaţi non-stop de …. Jigodiile societăţii le-au dictat managerilor tot ce să scrie în documente, adică manoperă la maxim, la un mp de gresie, marmură cca 700 lei.

Gheorghe Diaconu, chipurile preşedintele Curţii de Apel Piteşti, ursar împuţit de Ştefăneşti, escroc mondial.

Gheorghe Diaconu, chipurile preşedintele Curţii de Apel Piteşti, ursar împuţit de Ştefăneşti, escroc mondial.

Deşi alte societăţi comerciale pun gresie şi marmură cu 25-30 de lei/mp cu TVA cu tot. Nu mai punem că la celelalte S.C. manopera a fost chiar de 2 ori mai mare pe mp la tencuit, izolaţie etc. faţă de toate S.C. din Argeş sau Bucureşti.  Uite aşa s-a ajuns să ia şpagă nea Gigi Diaconu, ursarul de Ştefăneşti, şi Săndulescu Marius, suma de 6 milioane de euro.  Calici, nu! Au dat tencuiala jos la toate zidurile clădirii, făcându-şi de lucru cu banii statului,deşi zidurile şi tencuiala erau foarte bune şi nu necesitau reparaţii.  Am verificat amanunţit până să înceapă lucrarea. Nu au în toată ţara clădire luxoasă ca la infractorii de la Curtea de Apel Piteşti: marmură la greu, gresie, aer condiţionat, faianţa le stătea în gât dacă puneau, mobilier de ultima modă, instalaţii de ultima modă şi tot ceea ce au făcut investiţii iau cam costat maxim 3 milioane de euro, restul  până la 20 au înghiţit nea Gigi Diaconu, Săndulescu rudarul,  şoferii Curţii şi managerii celor 5 societăţi. TVA-ul şi impozitul l-au dat din reflex, aveau de unde. S-au distrat băieţii deştepţi pe banul public de nu mai muncesc toată viaţa.  Asta afacere de robe ordinare! Aşa e când ai relaţii ca nea Gigi la Ministerul Dezvoltării, le dai bani cu sacii, dar investiţia e mai mică de 7 ori din suma de 20 de milioane de euro. Nea Gigi, nea Gigi, nu te-ai gândit că  nu ne ocupăm cu cartofi, ridichii, prost mai te-a făcut mumă-ta! Legumă vei ajunge în arest ca Tudorică Pendulică primarul escroc al Piteştiului. Cu 20 de milioane de euro construiam un hotel ca hotelul Muntenia Piteşti cu 400 de camere, jegosule Gigi. Toată viaţa aţi omorât victime cu sentinţe penale şi cu decizii şi de la băieţii de casă, avocaţi politruci aţi luat şpăgi mari ca de la nea Costică Nicolescu, ex-preşedintele CJ AG, câte 100.000 euro pe cap de robă pentru eliberarea lui şi a miilor de infractori periculoşi pe care i-aţi eliberat.

Grigoroiu Ion, ex-procuror, cel mai mare blătuitor cu procurorii şi judecătorii din tot Argeşul

Grigoroiu Ion, ex-procuror, cel mai mare blătuitor cu procurorii şi judecătorii din tot Argeşul

Golanilor în robe,  nu veţi scăpa de puşcărie, vă garantăm! Managerul de la S.C. Termogaz Company S.A. este implicat în dosarul lui Elena Udrea, Gala Bute. Nu ţi-e frică că te ducem la arest? Prăpăditule de ţigan ursar în robă, Gigi Diaconu, stai trufaş, măreţ ca nea Gigi Becali, ţânţarul. Crezi că vei scăpa de noi, ordinarule, penalule, criminalule? Mai mergi şi în biserică, nespălatule cu capul sus, pieptul în faţă, de golan. Ţigane, până aici ţi-a fost!

   V-am prezentat doar o mică parte din ceea ce au comis aceste 2 zdrenţe penale în robe.
       Infractorul avocat Sorescu Florentin a obţinut achitarea unui criminal care a omorât o persoană prin ajutorul soţiei lui, ursăreasa de Bârla AG, Sorescu Gheorghe Teodora, care şi ea şi-a tras şpăguţa zece mii de euro la achitare cu soţul, avocatul perfect şi restul de zece mii, mărunţişul, l-a dat la alte robe jegoase care l-au judecat pe infractor.  Păi, să nu ne apucăm şi noi de crime că ne scapă Sorescu cu gaşca de robe de la Curtea de Apel Piteşti. La un dosar al directorului publicaţiei noastre a intrat Sorescu Teodora de 3 ori în 3 complete de căi de atac şi a eliberat 3 decizii abuzive pentru care va face puşcărie.  În prima fază de judecată la contestaţia în anulare a intrat în complet a doua oară la apel,la cererea de revizuire şi acum la contestaţia în anulare tot ea cu Anda Pluteanu, criminala Mihaela. Deci,  ea şi-a apărat toate deciziile prin infracţiuni comise consecutiv la fiecare cale de atac.
Pristavu Gheorghe, cel mai mare blătuitor cu procurorii şi judecătorii Curţii de Apel Piteşti

Pristavu Gheorghe, cel mai mare blătuitor cu procurorii şi judecătorii Curţii de Apel Piteşti

Nu s-a pomenit în justiţia mondială mai bolnavă psihic ca această ursăreasă de Bârla AG, să participi de 3 ori la căile de atac într-un dosar şi de frică să-ţi salvezi tot timpul deciziile comuniste fasciste.  Incompatibila stă ca o maimuţă ţigancă din junglă în complet de fiecare dată şi jegurile de la secţia penală, Mirela, târfa Popescu, psihopata i-a respins directorului publicaţiei noastre, Iulian Ratea, 6 cereri de strămutare cu motive întemeiate, dar are răbdare cu ele aşa cum are cu toţi infractorii care s-au dus la puşcărie şi se vor duce şi astea. Târfele în robe muşcă mereu momeala şi comit infracţiuni non-stop.  Le-am agitat încât ar sări pe noi în sălile de judecată, dar nu ştiu tehnica noastră profesională. Vor fi arestate toate jegurile în robe de la Curtea de Apel Piteşti şi nespălatele de la secţia penală Î.C.C.J.

1. Solicităm să li se verifice toată documentaţia licitaţiilor, caiete de sarcini, oferte, nepublicarea licitaţiei, atât la S.C. implicate în renovarea Curţii de Apel Piteşti, precum şi la Curtea de Apel Piteşti, Gheorghe Diaconu.
2. Solicităm expertize la toate lucrările de construcţie, manopera umflată de 2 ori la mp peste preţul real, plus verificarea preţurilor umflate la materiale de construcţie, precum şi solicitarea de către procurorul de caz sau de către prim-procurorul DNA Piteşti la chemarea mai multor S.C. cu oferte de preţ la mp de gresie, marmură, instalaţii sanitare, electrice, mobiliere etc.
Săndulescu Marius Gabriel, rudar împuţit, escroc mondial, magisrahat Curtea de Apel Piteşti

Săndulescu Marius Gabriel, rudar împuţit, escroc mondial, magisrahat Curtea de Apel Piteşti

3.  Verificarea convorbirilor telefonice pe toate liniile, precum şi luarea amprentei vocale a magistraţilor, şoferilor, managerilor pentru stabilirea cu exactitate  de pe ce telefoane au vorbit deschis tot timpul  afacerea de reconstrucţie a Curţii de Apel Piteşti, şpaga, întâlnirile, precum şi stabilirea traseelor de către S.R.I. Argeş.

 4. Solicităm monitorizări profesionale tehnice electronice, precum şi trimiterea ofiţerilor sub acoperire cu darul la ei prin avocaţii de casă: Grigoroiu Ion, Sorescu Florentin, Pristavu Gheorghe şi Panţoiu Dan.  Toate robele iau şpagă de la sus numiţii infractori.
Faţada Curţii de Apel Piteşti după renovare, dar 6 miliarde de euro furate de Diaconu şi Săndulescu

Faţada Curţii de Apel Piteşti după renovare, dar 6 miliarde de euro furate de Diaconu şi Săndulescu

Priviţi interiorul Curţii de Apel Piteşti, marmura de cea mai bună calitate, Diaconu Gheorghe 6 milioane de euro furate

Priviţi interiorul Curţii de Apel Piteşti, marmura de cea mai bună calitate, Diaconu Gheorghe 6 milioane de euro furate

Sorescu Gheorghe Teodora (stânga), ursăreasă de Bârla AG, escroacă coruptă, blătuitoare la greu, criminală, incompatibilă tot timpul în complet

Sorescu Gheorghe Teodora (stânga), ursăreasă de Bârla AG, escroacă coruptă, blătuitoare la greu, criminală, incompatibilă tot timpul în complet

5. Solicităm autosesizarea din partea prim-procurorului DNA serviciul teritorial Piteşti, jud. Argeş.

Articol de
Robert Dumitru