Escrocii Primăriei Albota: primar Ion Dumitru, secretar Elena Paraschiv, contabil Elena Neacșu și organ fiscal Adriana RateaEscrocii Primăriei Comunei Albota: Ion Dumitru, Elena Paraschiv, Elena Neacșu și Adriana Ratea au umflat taxa la gunoi pentru fiecare persoană cu 60 de lei pe an iar femeile văduve sunt puse să plătească paza 30 de lei pe an, totul ilegal

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari escroci județeni, primar – Ion Dumitru, Elena Paraschiv – secretar, Adriana Ratea – organ fiscal și Neacșu Elena – contabil șef.

Dumitru Ion – infractor înrăit, asasin de rahat

Acest grup infracțional organizat a hotărât la început de an să pună taxa la gunoi de 85 lei pe an pentru fiecare persoană. Până anul acesta, taxa la gunoi pentru fiecare persoană era de 25 lei pe an. Escrocul de primar și toate curvele lui menționate au chemat managerul gunoier pentru a negocia șpăguța. Din informaţiile noastre a reieșit că partea escrocilor de la Primăria Albota este de 40 de lei de la fiecare persoană anual. Managerul gunoier a fost de acord cu escrocii să le dea șpăguța de 40 de lei de la fiecare persoană escrocată.

Escrocii Primăriei Albota i-au șpagă de 160.000 lei pe an de la managerul gunoier, ei se laudă pe la prieteni că acești bani sunt pentru cafea, țigări și câte un whisky mic la masa de prânz. Bieții cetățeni din Comuna Albota sunt amărâți, unii cu pensii foarte mici, alții cu copii mici, alții fără loc de muncă, se chinuiesc să plătească banii – 85 de lei/an pentru taxa de gunoi. Dacă nu plătesc banii pentru taxa de gunoi, acești escroci trec direct și îi execută prin a le pune popriri pe pensii, salarii sau pe alocațiile copiilor. Deja penalizările sunt puse înainte de a elibera Titlurile Executorii; după ce eliberează Titlurile Executorii către cetățeni, pun penalizări foarte mari, de ajung să plătească de 10 ori suma pe care o avea de dat escrocilor. Ei și-au făcut salarii de peste 10.000 de lei pe lună așa că au umflat impozitele ca pe baloane.

Lupu Daniela – un procuror de tot rahatul

Ce s-au mai gândit escrocii neamului, să pună taxă de pază la femeile văduve circa 30 de lei pe an. Bietele femei văduve au jumătate de pensie de la bărbați, unele sunt bolnave și  cumpără lunar medicamente de aproximativ 200 de lei, gunoiul să-l plătească, curentul și apa s-o plătească, mâncare cu ce bani să-și mai cumpere.

Primarul Dumitru e capul răutăților, el a instigat și pe celelalte escroace să fie de acord cu taxa de pază la femeile văduve. Povestește primarul bastard pe la prieteni: „bă o să le pun pe toate curvele de femei să plătească taxă de 30 de lei pe an la pază”. Nu este legal ceea ce face acest jeg bastard, oricum el lucrează ilegal în orice la Primăria Albota. Directorul Iulian Ratea i-a făcut plângere penală pentru că ia în evidență la Primăria Albota din anul 2010 și până în prezent, autoturisme, camioane etc. ilegal. Proprietarul trebuie să meargă la Primărie să-și ia autoturismul, camionul etc. în evidență, nu organul fiscal sau Primarul. După ce că le ia în evidență de la ei putere, mai trimit la bieții cetățeni și Titluri Executorii cu penalizări foarte mari, după aceea îi execută cu japca și așa își fac escrocii buget de își încasează salariile de peste 10.000 de lei pe lună. Se laudă jegosul de Primar că el are cel mai mare buget, cum nația măsii să aibă buget dacă escrochează pe toți cetățenii Albotei.

Secretar Elena Paraschiv – escroacă needucată, târfă îngălată

Ceea ce v-am prezentat mai sus e cea mai mică parte din infracțiuni, ei stau și gândesc tot timpul cum să escrocheze cetățenii. Acum s-au înrăit și mai rău, Președintele Consiliului Județean nu le-a mai dat nici un ban de la bugetul de stat. Sunt ca lupii de flămânzi, își umplu burțile din escrocheriile pe care le fac bieților cetățeni. În loc să dea la cetățeni coșuri de gunoi noi, ei au dat coșuri de gunoi vechi da în schimb au încasat bani pentru coșurile de gunoi noi. Bastardul primar Ion Dumitru țipă tare la cetățenii din Albota: „s-a scumpit gunoiul de persoană pentru că s-au înmulțit mașinile care strâng acest gunoi, se consumă multă motorină”. Este o singură mașină care strânge gunoiul, minte ca un escroc needucat. Au făcut blatul escrocii și cu cei de la APA CANAL, își trag șpăgi grase lunar întrucât au umflat la maxim metrul cub de apă și alte taxe. Înjură cetățenii de te-apucă râsul. Toți spun că iar și-au luat țeapă de la escroci. Dacă tragi linie și faci calcule cât te escrochează acești escroci ai Primăriei Albota și cu cele două societăți îți dai palme până la sfârșit de an. De ce fac ei toate astea?! Pentru a nu mai cheltui nici un ban din cei pe care îi au pe la copii – familie și neamuri. Blestemele oamenilor or să-i ajungă, cad pe copii sau chiar pe ei.

DNA Pitești – de tot rahatul

Pe Daniela Lupu, șefa DNA Pitești, nu o interesează aceste infracțiuni, din contră, prin diferiți ofițeri de miliție judiciară primește șpaga de la bastardul primar, Ion Dumitru. Prim procuratorul Ștefan Marius de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș nu-l interesează nici atât aceste escrocherii deoarece primește de la bastardul Ion Dumitru vânat proaspăt, pulpiță de căprioară, pulpă de mistreț ș.a.m.d. Cine să-l aresteze pe acest nenorocit bastard, procurorii corupți din Argeș care primesc bunătățuri și bani de la acest nenorocit bastard. Nenorocitul de bastard, pe unii procurori îi roagă să accepte fete tinere pentru sex, le plătește bine de tot și le plasează la unii procuratori jegoși. Pentru libertatea lui mizerabilă a plătit acest bastard de primar zeci de milioane de euro la milițieni și procuratori. Până la această oră nu a fost cercetat, a corupt tot ceea ce înseamnă milițian sau procurator. Directorul Iulian Ratea i-a pregătit două dosare încă din anul 2010, până la această oră nu s-au terminat cercetările, bastardul ar fi vândut cele 3 balastiere pe care le avea la Ionești de Dâmbovița iar sechestru nu a fost pus de procurorii DNA Argeș și București. După cum se vede, procurorii DNA Argeș și București și-au tras șpăgi consistente și așteaptă să intervină prescripția răspunderii penale ca bastardul primar Ion Dumitru să scape de răspunderea penală și de plăți de zeci de miliarde de euro rulaj timp de 15 ani de zile.

Primăria Albota – de tot rahatul

Sunt două dosare foarte grele, dar nu e imposibil de rezolvat tot ceea ce a furat acest bastard. Cu doi ani în urmă, acest asasin Dumitru, a plătit o echipă de ucraineni pentru asasinarea directorului Ratea dar domnul Ratea a știut tot ceea ce planificase acest bastard asasin, diferiți ofițeri de la servicii au împiedicat venirea ucrainenilor în județul Argeș. Dumitru a rămas cu gura căscată ca proasta la barieră. El poate fi asasinat în orice moment, mila e mare și mintea înțeleaptă. Bastardul dacă nu-l știe pe al său tată, s-a sclintit la cap de mult, știe că e făcut din flori și florile se vor usca. Aceștia sunt procurorii DNA care dorm pe ei, lasă liberi toți hoții și criminalii. O vor trage toți pentru somn și mită!

Articol de Luis Alexandrescu