Escrocii primăriilor din Argeş: primar Aninoasa (AG) Benonie Ştefan, primar Curtea de Argeş, Diaconu Nicolae şi primarul Vultureşti (AG) Poşircă Liviu Eugen, care au furat zeci de milioane de euro prin efectuarea pe jumătate a lucrărilor ( adică îngustarea străzilor de la 7 m la 3,50 m) cu anumite societăţi comerciale, manageri de case, primăriilor, la unele lucrări neefectuarea lor şi banii ţinuţi în conturile primarilor la ANAF AG pentru dobânda, sute de miliarde de lei vechi, împroprietărirea a peste 3000 de moştenitori fictivi cu păduri la Vultureşti şi Aninoasa, şpăgi mari la închirierea de terenuri şi spaţii în Curtea de Argeş, plus vânzarea apartamentelor şi garsonierelor spaţiilor pe nimic, atât de primarul Diaconu Nicolae, precum şi de ceilalţi primari din urma luiBenonie Ştefan, infractor desavarsit care va merge langa taticul lui, Dan Diaconescu

Benonie Ştefan, infractor desavarsit care va merge langa taticul lui, Dan Diaconescu

Dragii noştri cititori, continuăm în aceasta ediţie cu cei mai mari escroci de primari din judeţul Argeş: primar com. Aninoasa, Benonie  Ştefan, primar Curtea de Argeş, Diaconu Nicolae, primar Vultureşti, Poşircă Liviu Eugen, care au furat bani grei de la stat şi U.E., plus furturile de păduri prin proprietari fictivi, peste 3000, dobânda grea de la ANAF AG, din anii 2010 până în prezent, neefectuarea lucrărilor sau prin efectuarea lor pe jumătate ( adică îngustarea străzilor de la 7 m la 3,50 m ) în oraşul Curtea de Argeş ş.a.m.d.

  1. Vă prezentăm primul escroc de primar din com. Aninoasa, jud. Argeş, Benonie Ştefan, care de mic copil a furat materiale lemnoase  le-a vândut şi mai măricel când s-a făcut escrocul s-a introdus cu diferite funcţii la primăria din comuna Aninoasa, fiind şi în comisia de fond funciar cu primarii mai vechi, de la care şi-a tras mii de ha de păduri şi terenuri, folosind tehnica perversă primărească: proprietari fictivi care şi-au bătut joc de mii de ha de pădure, tăind-o şi vânzând-o la diferite S.C. şi câştigând bani mulţi de a trăi împărăteşte. Acest escroc, Benonie, a primit bani de la diferite ministere, plus de la Consiliul Judeţean AG şi U.E. neefectuând nicio lucrare în comună, dar în schimb ia dobândă de la S.R.L. ANAF Câmpulung miliarde de lei vechi anual. Tot ce se strânge din impozite la primărie, el şi contabila Oniţoiu Maria şi casieriţa primăriei, cu o tehnică ordinară şi cu falsuri fură banii strânşi de la bugetul primăriei,lunar.
Ion Căpăţână, infractor mare, multe microbuze la piaţă, la Poşircă şpagă multă

Ion Căpăţână, infractor mare, multe microbuze la piaţă, la Poşircă şpagă multă

Escroaca de contabilă îi face escrocului Benonie toate plăcerile sexuale şi cele băneşti ( infracţiuni la greu).  Escrocul umblă cu secretarul primăriei, Rachieru Nicu, după banii U.E. pentru a le aproba dosarele la Târgovişte, în continuare, şi de a-i introduce la S.R.L. ANAF Câmpulung. Nu-i ajunge dobânda lunară pe care o sustrage cu contabila Oniţoiu (miliarde de lei vechi). Toţi angajaţii primăriei, în frunte cu contabila şi secretara, plus consilierii locali de la toate partidele au terenuri şi păduri la greu, s-au realizat pentru o bătrâneţe frumoasă la puşcărie. Escrocul Benonie şi contabila infractoare Oniţoiu ne-au păcălit cu suma de 100 de lei la o felicitare.  A dat comandă escrocul Benonie pentru o felicitare la noi şi după ce i-am făcut-o ne-a anunţat că el nu o mai plăteşte, pomenindu-ne cu factura înapoi. Vă închipuiţi ce ţepar, escroc naţional este acesta, chipurile primar!

 Dacă a avut curajul să ne escrocheze pe noi, darămite moştenitorii de drept a mii de ha de pădure sau S.C. A vândut pe nimic în acte, atât el, cât şi primarii vechi, tot patrimoniul primăriei, dar în schimb şi-au tras şpăgi foarte mari.
Nicolae Diaconu (Curtea de Arges), cel mai mare infractor primar din Arges

Nicolae Diaconu (Curtea de Arges), cel mai mare infractor primar din Arges

2. Vă prezentăm al doilea escroc de primar PSD al primăriei Curtea de Argeş, Diaconu Nicolae, pe care l-a dus capul să cumpere un proiect de la Huşi (Vaslui) , unde are ca dimensiuni în proiect lăţimea străzilor de circa 3,50 m, dar înainte străzile aveau o lăţime de 7 m. Acest escroc ordinar retard, Diaconu, a încasat suma de 14 milioane de euro de la fondurile europene pentru a asfalta toate străzile din oraşul Curtea de Argeş. Împuţitul escroc Diaconu ne-a declarat telefonic că el ar fi primit suma de 8 milioane de euro de la U.E. şi că el a asfaltat 47 de străzi în Curtea de Argeş şi îngustarea străzilor a făcut-o întrucât trebuia spaţiu pentru pietoni. Acest nemernic nu s-a gândit că cumpărând un proiect nefăcut de inginerii proiectanţi  se ajunge la o situaţie de a nu putea trece  autoturismele unul pe lângă altul şi lovindu-se în oglinzile laterale. Foamea de bani l-a făcut să gândească demonic şi să înghită 3,50 m din lăţimea străzilor 47. Din  informaţiile noastre directe de la consilierii de la primăria Curtea de Argeş a reieşit că acest escroc de primar a mâncat împreună cu puşcăriaşul Dorin Cocoş, soţul puşcăriaşei Elena Udrea, şi cu directorul Badea S.C. R.M.R. Argeş , circa 10 milioane de euro, banul U.E.  Au investit în cele 47 de străzi doar 4 milioane de euro, luând din lăţimea străzilor cca. 3,50 m. Consilierii ne-au declarat că s-au efectuat numai 30 de străzi pe raza oraşului Curtea de Argeş şi infractorul Diaconu a ajuns la 47 de străzi.  Ne-au mai declarat consilierii că ar fi asfaltat cca 30 de km. în Curtea de Argeş.

Sediul infractorului Diaconu Nicolae

Sediul infractorului Diaconu Nicolae

Vă explicăm tehnica ordinară folosită de Dorin Cocoş, primarul criminal infractor Diaconu şi directorul Badea S.C. R.M.R. Cocoş a mers la Diaconu cu bănuţul (milioane de euro), chipurile ar fi organizat o licitaţie, dar cu dedicaţie a câştigat firma lui Cocoş şi după aceea i-a vândut licitaţia Cocoş lui Badea S.C. R.M.R. , omul lui Diaconu, şi uite aşa Badea şi Diaconu  au tras cu vitanja S.C. R.M.R. suma de 10 milioane de euro pe care au împărţit- o şi cu unii dintre consilieri PSD.  Vă închipuiţi ce sume de miliarde de lei vechi  i-a dat coana Udrea lui Diaconu la intervenţia lui Dorin Cocoş!  Banii sunt la S.C. ANAF AG la dobândă încă din anul 2010. Nu au folosit banii lui Udrea Elena şi ai lui Nicolescu Constantin, ex-preşedintele Consiliului Judeţean AG la toate lucrările ce se impuneau în oraş, ci i-au ţinut şi îi ţin ca să ia dobândă de la ei sute de miliarde de lei vechi pe an. Diaconu ia şpagă mare la închirieri de terenuri şi spaţii în oraş de la manageri.  Escrocul naţional Diaconu a pus şi în posesie proprietari fictivi în oraş, a scos din domeniul public terenurile şi le-a dat clienţilor pe bani frumoşi.  Tot patrimoniul primăriei Curtea de Argeş a fost vândut de către Diaconu şi de către vechii primari. A mai rămas biblioteca, câteva spaţii şi teren de închiriat ( păcate amărâte). Ne-a dat ţeapă cu 2 felicitări efectuate de noi şi de Crăciun şi de Revelion în 2014, cu o sumă de 400 de lei, rupându-ne şi factura escrocul, spunând că nu o mai găseşte.  Escroc ca acest primar e greu de găsit: a dat comandă pentru felicitări chiar cu gura lui ( îl avem înregistrat), dar nu mai recunoaşte nimic.

Liviu Posirca, chipurile primar, infractor periculos

Liviu Posirca, chipurile primar, infractor periculos

3. Vă  prezentăm al treilea escroc  de primar care a furat prin punerea mii de proprietari fictivi în posesie de păduri, mii de ha la comuna Vultureşti, jud. Argeş, escroc infractor primar Poşircă Liviu Eugen şi bineînţeles mai multe sute de ha de terenuri furate tot cu punerea în posesie a proprietarilor fictivi. Acest escroc de primar ordinar, Poşircă, şi-a permis să fure păduri până la hotarul cu Dâmboviţa: mii de ha. Banul public de la nea Costică puşcăriaşul, ex-preşedintele C.J. AG. şi de la alte ministere l-au sustras vagabonţii ăştia cu alţi escroci, tovarăşi de-ai lui sau chiar cu S.C. Vulturul a lui. Acest infractor de la Uzina Autoturisme Piteşti nu s-a săturat furând piese auto zeci de ani şi s-a înfipt şi la primăria Vultureşti ca o căpuşă.

Sediul infractorului cms Dutulescu serviciul rutier Arges, adjunctul comandantului infractorului Badea

Sediul infractorului cms Dutulescu serviciul rutier Arges, adjunctul comandantului infractorului Badea

În prima fază de primar a furat la greu, după aceea, din banii furaţi de la primărie, păduri etc. şi-a cumpărat 150 de microbuze, chipurile în rate, dar cu banii primăriei achitate, suma de 40% înainte la rate,plătite şi în continuare tot din banul primăriei. Deci primăria Vultureşti a trecut-o la el ca S.C. Poşircă. După aceea şi-a mai tras zeci de autobuze luate aşa şi aşa de la U.A.P. etc plus autocare zeci noi. Când a fost prins de A.N.I. că este incompatibil cu S.C. Vulturul ca primar, el a zis că nu e şi repede i-a trecut S.C. Vulturul lui nevastă-sa, altă escroacă.  Aşa s-a îmbogăţit Poşircă sulică mică din bugetul primăriei, al C.J. AG etc. Acum dacă tot e primar infractor în funcţie şi manager s-a gândit să pună la un bilet preţul de 5 lei Piteşti-Mioveni şi de la Piteşti-Câmpulung 20 lei, nu mai punem celelalte trasee. Toate microbuzele sau maxi-taxi în Argeş merg cu cca 2 lei la 10 km. Poşircă taxează 5 lei la 15 km. La 15 km ceilalţi manageri dau bilete cu suma de 2,5 lei. Numai Poşircă, infractorul calic, nesimţit,  merge cu sumă dublă la transport persoane. Din Piteşti până la Cerbu sunt 15 km, şoferii iau 2,5 lei. Din Piteşti până la Podu-Broşteni sunt 15 km şi iau tot 2,5 lei. Toţi ceilalţi care fac transporturi iau din Pitesti-Câmpulung 10 lei şi el ia 20 lei pentru 50 km.

Sediul infractorului Posirca Liviu

Sediul infractorului Posirca Liviu

El ia ca la o cursă de Bucureşti-Piteşti şi nici atunci, întrucât este 18 lei până în Gara de Nord. Când l-am întrebat de ce are preţurile duble faţă de ceilalţi a spus că el are maşinile din 2008 noi. Acest hoţ nemernic trebuie oprit de organele de cercetare penală, întrucât fură cetăţenii cu un tupeu de nesimţit şi ridicarea licenţii A.R.R. şi cercetat pentru furt la transport. Vă daţi seama ce sume fac aceşti escroci Poşircă şi nevastă-sa zilnic: miliarde de lei vechi pe zi.  Din informaţiile noastre am înţeles că ar avea şi Căpăţână, şeful camerei de comerţ AG, microbuze la el şi cms. Duţulescu de la Serviciul Rutier Argeş, stau într-o asociere de infracţiuni ca băieţii deştepţi şi cred că nu vor fi priponiţi. Căpăţână şi Duţulescu îşi primesc şpăguţa de la microbuze lunar.  Poşircă nu a vrut să ne-o dea pe soţia lui la telefon, discutând cu noi ca manager. Patrimoniul primăriei Vultureşti nu există, l-a mâncat Poşircă!

   Solicităm autosesizarea din partea prim-procurorului D.N.A. Piteşti şi a domnului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.
  Articol de
Laurenţiu Nicolae