Escrocii RDS – RCS: directorul general Andreescu Marijan, directorul economic Andreescu Paula, consilier juridic Mihaela Voinea, înșală zeci de mii de cetățeni și firme, spală bani – milioane de euro pe anEscrocii RDS – RCS: director general Andreescu Marijan, directorul economic Andreescu Paula și consilier juridic Mihaela Voinea escrochează zeci de mii de cetățeni și firme, spală bani din infracțiuni și eliberează facturi fictive non-stop

Director General RDS-RCS Andreescu Marijan - escroc național

Director General RDS-RCS Andreescu Marijan – escroc național

Dragii noștrii cititori, continuăm în această ediție cu escrocii RDS – RCS Pitești, toți cei menționați în titlu, eliberări de facturi fictive, clauze în contracte una contra alteia, spălări de bani din infracțiuni – milioane de euro pe an.
Directorul general Andreescu Marijan, directorul economic Andreescu Paula și Consilierul juridic Mihaela Voinea întocmesc contracte, cu clauze una contra alteia. O clauză îți permite să poți rezilia contractul, alta abuzivă te obligă să respecți contractul până la data terminării lui.
Acești escroci RDS – RCS au făcut intenționat în contract clauzele abuzive, deoarece dacă semnezi contractul, ai semnat inconștient și clauza abuzivă, ei îți prezintă doar clauza legală sau nu ți-o prezintă deloc și așa se ajunge la înșelăciune, abuzuri, spălări de bani etc.
Dacă mergi la acești escroci să faci un contract, te iau jegoșii cu tupeu, să semnezi contractul, nu ți-l citesc sau să ți-l dea să îl citești, în caz de insiști îți prezintă doar clauzele legale și pe cele abuzive cu înșelăciune le ascund. Acești jegoși RDS – RCS nu reziliază contracte decât dacă decedezi sau desfințezi firma. Vinzi casa sau predai spațiul, ei îți trimit facturi non-stop la noii proprietari; te încarcă la facturi cu penalități de ajungi să le plătești în primă fază până la 2.000 lei. Îți respinge cererea de reziliere sau predarea echipamentelor; după un timp încep să îți impute echipamentele care valorează circa 100 lei, dar în schimb ți le impută că nu le-ai predat, suma de 450 lei. Escrocii îți pun echipamente vechi sau cumpărate la negru pe sume de mizerie.
Acești escroci te înșală privindu-te în ochi , mai au și tupeul să te dea în judecată pentru a le legaliza contractele cu clauze abuzive și de a te înșela împreună cu justiția. Au prieteni judecători, te fac la primul termen, dacă mai faci și apel, ți se respinge la prima strigare.
Le dau judecătorilor euro, dolari plus facilități la instituție precum și la domiciliile lor. Jegurile de judecători de la Judecătoria Pitești și de la Tribunalul Argeș intră în complicitate cu escrocii RDS – RCS la înșelăciunea cetățenilor și a societăților comerciale. După ce te fac de bani, escrocii justiției și ai RDS – RCS se apucă să investească banii din infracțiuni în echipamente vechi sau în cele mai proaste luate de la hoți. Așa ajung ei de spală milioane de euro pe an în compania RDS – RCS, cu ajutorul justiției corupte abuzive escroace. Escrocii RDS – RCS folosesc facturi fictive sau societăți comerciale care le fac intrări pentru echipamentele furate sau vechi.

Director economic RDS-RCS Andreescu Paula - escroacă națională

Director economic RDS-RCS Andreescu Paula – escroacă națională

Se sustrag de la plata TVA-ului cu o evaziune fiscală de sute de milioane de euro, de la înființare. Romii, au tovarăși care folosesc firmele doar pentru a le face intrări pentru echipamentele furate sau vechi, cei care le fac intrări pentru aceste echipamente la rândul lor își fac intrări fictive de la alți infractori.
RDS – RCS cumpără legal doar o mică parte din echipamente, restul sunt cumpărate cu intrări fictive la prețuri de nimic – le merge afacerea mizerabilă la acești escroci de la înființare și în continuare.
Cine să-i aresteze? Chestorul de carton Ispir Ionel cel mai mare infractor?! Romii și-au făcut bani milioane de euro pe an, miliția Argeș toată coruptă și sclavă la RDS – RCS. Toți milițienii sunt mulțumiți că le oferă servicii la birourile mizerabile, infecte și la locuințe, așa că niciodată nu-i vor cerceta pe escroci. Escrocii RDS – RCS primesc clasări la toate dosarele în care au fost și sunt cercetați de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, precum primesc și referate cu propunere de clasare din partea milițienilor corupți. Curvele procuraturii scriu prin clasări, după referatul milițienilor, că părțile vătămate au semnat contractele, fiind legalizate de către instanțele de judecată. Cum e posibil ca aceste curve ale procuraturii locale Pitești să motiveze cu pozitiv infracțiunile de înșelăciune, abuz etc. Fac toate acestea pentru bani și în special să-i ajute pe milițieni, chipurile organe de cercetare penală, pentru a nu le desființa referatele de clasare. Jegoșii RDS – RCS merg să-și angajeze și executori, precum Muraru Tătoiu Bogdan, care și acesta știe situația infracțională în clar. El se apucă de executări, fură bunuri din casele cetățenilor și ale firmelor, dacă îl întrebi de ce execută după sentințe și decizii făcături, el răspunde: „am decizie, nu mă interesează dacă e bună sau rea”.

Executor Muraru Tătoiu Bogdan - escroc județean

Executor Muraru Tătoiu Bogdan – escroc județean

A lăsat jegosul, cetățenii nenorociți și firme fără bani pentru a-și putea continua activitățile. Jegosul de Muraru Tătoiu Bogdan face toate aceste pentru a-și primi partea porcului de la romii RDS – RCS. El execută precum un killer, nu are scrupule jegosul, banii să-i vină de la romi. Mai are obiceiul de a pune penalități câte 1000 de lei pe zi iar judecătorii îi aprobă nesimțitului, descarcă conturile precum bateriile din aparatele foto. Escrocul, face jumi-juma cu jegoșii de la RDS – RCS sau cu alți nesimțiți care vor să fure bani din conturile primăriilor, prefecturii etc.
Și-a strâns jegosul o avere de peste 10 milioane de euro, până la pensie face și el câteva sute de milioane de euro. Se bazează că face și el parte din justiția coruptă și are șansa de a fi scăpat de judecători corupți. Vom opta pentru arestarea lui și a celor de la RDS – RCS, precum și pentru a milițienilor corupți și a procuroarelor corupte. Executorul Fieraru se credea mai șmecher ca acesta, a fost publicat de noi, la care s-a format un dosar sau mai bine zis au luat informații și s-a întocmit un dosar, primind nenorocitul o condamnare frumoasă. Primarul Comunei Bascov – AG a solicitat directorului Iulian Ratea să-și facă meseria cu el, directorul Ratea și-a făcut-o și primarul Stancu e cu un picior în Primărie și cu altul în arest. Nici Stancu nu a crezut că va fi dovedit de noi. Procurorii care favorizează infractori de moment, nu vor scăpa, o vor trage mai rău ca judecătorul Mustață. Toți vor fi dovediți la timpul lor, să nu creadă că uităm de ei, e volum mare de lucru la noi, dar în timp ajung ei unde trebuie.

Tribunalul Argeș, - sediul cu judecători corupți și escroci

Tribunalul Argeș, – sediul cu judecători corupți și escroci

Pe ce s-ar putea baza procurorii, judecătorii și milițienii nu ne putem închipui. Ei cred că vor fi cercetați numai la Pitești – asta să o creadă ei – vor avea parte numai de procurori de la Parchetul General, aranjamente de loc, vor face pușcărie toți la un loc. Pentru ei e o minune, dar pentru noi e ceva normal. Jegurile de procurori invocă în clasări legea nr.303/2004 art.2 alin.3, privind statutul judecătorilor și procurorilor. Cică judecătorii sunt independenți și se supun numai legii procurorilor, dacă comit infracțiuni. Câtă demență să ai să poți spune că te poți supune doar legii ca judecător. Mai scriu prin clasări procurorii: „Totodată încălcarea principiului independenței judecătorului poate fi considerată un act de imixtiune în activitatea profesională conform art. 75 alin.2 din legea nr.303/2004”. Procurorii Argeșeni invocă această lege 303/2004 des în clasări pentru a-i favoriza pe judecătorii corupți, abuzivi, complici la înșelăciuni etc.

Judecătoria Pitești - sediul escrocilor judecători

Judecătoria Pitești – sediul escrocilor judecători

Nu poți lăsa să opereze sentințele și deciziile, care escrochează poporul și firmele în picioare. Dacă ai urmat toate căile de atac și au rămas falsurile intelectuale sentințe și decizii în picioare nu trebuie să răspundă escrocii de judecători, conform prevederilor ar.297 C.P. abuzul în serviciu, art. 17 CEDO etc. Nu au nici o clemență, sunt funcționari publici și trebuie să răspundă în fața legii și a organelor de cercetare penală ca oricare cetățean.

Articol de Cristi Florescu