Eșuatul Pucilor Comuniști, Gâdea Mihai, Mircea Badea, Victor Ciutacu, SIPI-Prahova, DIPI-București și PSD, Laura Codruța Kovesi își continuă mandatul, realizări maximeEșuatul Pucilor Comuniști de la Antena 3, RTV, SIPI-Prahova, DIPI-București și PSD, Klaus Iohannis le-a închis gura cu mintea lui deșteaptă, Laura Codruța Kovesi își merită funcția

Dragii noștri cititori continuăm în această ediție cu cele mai mari dejecții naționale, Antena 3, RTV, SIPI-Prahova, DIPI-București și PSD.

Gâdea un infractor profesionist, răspopit

Gâdea Mihai, Victor Ciutacu și Mircea Badea au pregătit o lovitură la instituția DNA-București, pentru a fi dată jos din funcție Laura Codruța Kovesi. Aceste 3 dejecții, au legături strânse cu diferiți ofițeri de la DIPI-București și SIPI-Prahova. Oricum ei sunt colaboratori la acest serviciu DIPI-MAI și din acest motiv au tupeul exagerat și de rahat. Cei de la acest serviciu MAI îi folosesc ca pe niște sclavi, câini credincioși, lătrăi la stele și la lună. Ne e milă de ei să-i băgăm în pușcărie pentru tot ceea ce au făcut, mai mult sunt de vină PSD-iștii și ofițerii DIPI care îi folosesc pe acești 3 sclavi la diferite acțiuni infracționale. Dacă Gâdea, Ciutacu și Mircea Badea vor ajunge la ANP, le vor plânge copiii de milă ca și cei ai lui Dan Diaconescu. Dracul împăiat Dan Diaconescu, tot timpul zicea că nu au ce să-i facă ăia de la ….. i-am demonstrat că nu e așa și a căzut într-un rahat mai mare decât el. Maimuțoiul de Diaconescu țipa tare în culise, că noi trebuie să murim, suntem prea mulți ca să putem fi dovediți vreodată de maimuțoii presei comuniste etc. Dacă ne hotărâm să formulăm o plângere penală sau un denunț împotriva tuturor celor menționați, Mircea Badea, Victor Ciutacu, Gâdea Mihai etc. vor pleca cu siguranță la arest, avem probe suficiente pentru a fi arestați. Dacă vor mai continua cu înregistrări audio-video trucate, ne vom apuca de treabă serios și vor pleca unde le este locul. Sperăm să nu forțeze nota și să nu ia în glumă cele semnalate.

Mircea Badea, un lingău al MAI-PSD, infractor pârât

Klaus Iohannis a luat cea mai bună hotărâre întrucât Laura Codruța Kovesi își merită funcția, are cea mai bună activitate profesională dintre toți șefii DNA. Mai are și greșeli dar asta nu înseamnă că trebuie să fie înlăturată de la DNA, greșeli fac toți în activitatea lor dar au și realizări mari profesionale, alții de la alte Parchete dorm pe ei sau i-au șpăgi zilnic zeci de mii de euro sau chiar sute de mii de euro pentru clasările cauzelor. Ne-am mirat și noi cum de Klaus Iohannis nu a pus botul la pucii comuniști. Țipau pucii comuniști de presă în direct că, DNA și SRI sunt binomul. S-au făcut cele mai tari dosare de către SRI-DNA, aceste două instituții trebuiau lăudate de toată presa română și de tot poporul român. Pucii comuniști de presă, serviciul DIPI, precum și mai mulți infractori din PSD-ALDE au fost prinși la diferite infracțiuni, ei au aranjat tot cu cei de la CCR pentru a fi înlăturat SRI-ul de la monitorizări și să nu mai participe la dosare penale, totul ilegal și abuziv din partea CCR. Serviciul Român de Informații nu mai poate da informații procurorilor despre infracțiunile grave ce se comit de PSD-ALDE, presă și DIPI. Rapoarte nici atât, note de informație nici gând. Unde s-a mai pomenit în lume să obstrucționezi un serviciu de informații printr-o decizie CCR abuzivă, cu încălcarea Convenției pentru Apărarea Drepturilor Omului ș.a.m.d. Toate aceste lucruri le-au făcut pentru a nu mai fi deranjați la furat bugetul de stat, patrimoniul instituțiilor ș.a.m.d.

Victor Ciutacu, infractor desăvârșit ține în direct mâinile în buzunare pe euro ciubuc

Am sesizat procurorul general al României pentru a fi cercetați toți judecătorii CCR care au eliberat decizia abuzivă împotriva SRI dar până la această oră nu s-a luat nici o măsură, infractorii fură fără frică, ofițerii SRI nu-și pot desfășura activitățile împotriva infractorilor PSD-ALDE care fură fără limită non-stop. DNA-ul ce poate face cu un personal foarte mic la ditamai infracționalitatea, sunt depășiți de situație, dosare se fac din joi în paște tot să fure cu pălăriile în sus cei de la PSD-ALDE. Vom formula plângere penală împotriva procurorului care favorizează toți infractorii CCR, și-a luat șpagă pe săturate și își ia. Ține dosarul pe rol, nu-i cercetează, îi favorizează pe bani grei. Dacă nu ne ocupăm serios de ei, se cred șmecheri și de nedovedit dar o să-i dovedim și pe aceștia cu răbdare și tehnici profesionale. Statul paralel e Antena 3, RTV, PSD și ALDE precum și DIPI. Tot timpul se vaită PSD-iștii de statul paralel și chiar ei sunt prin faptele penale ce le comit împotriva procurorilor de elită ai DNA. În timp o să-și rupă gâtul toți cei ce crează diversiuni în direct și își bat joc fără nici un motiv de procurorii DNA. Care instituție funcționează bine, hop sar pucii de presă și aliați ai PSD-ALDE, DIPI. Au muncit săptămâni de-a rândul, nu le-a ieșit nimic, au luat-o în freză de la un om corect, Klaus Iohannis.

Laura Codruța Kovesi, la post își continuă activitatea împotriva tuturor infractorilor

Dacă joacă mereu corect, Klaus Iohannis va fi ales din nou președintele României. La generalul Coldea nu a fost corect, a pus botul la pucii de presă și la toate făcăturile ofițerilor DIPI. Și-a tras un păcat forțându-l pe generalul Coldea să treacă în rezervă, i se va ierta foarte greu păcatul comis. Lui Iohannis îi era și frică de generalul Coldea, deținea prea multe informații despre furăciunile din banii UE, patrimoniul Primăriei Sibiu, bugetele anuale etc. S-a gândit el bine, decât să-l țină pe Coldea la SRI, să-l lege legal, mai bine l-a forțat să treacă în rezervă. Oricum la solicitările noastre s-a format un dosar la DNA-Alba Iulia, procurorii au încetat cercetările întrucât are imunitate, dar după ce părăsește funcția, va fi cercetat și arestat. El nu ne suportă pe noi că îi scriem doar adevărul și-l vom trimite unde îi e locul ca și la PSD-iști. Infractorii nu pot rezista la adevăr, se supără pe noi că-i publicăm și dăm spre cercetări. Dacă nu am face-o noi cine s-o mai facă, Gâdea, Badea și Ciutacu care s-au îmbogățit ilicit cu zeci de milioane de euro. Aceștia sunt pucii de presă, PSD-ALDE și DIPI.

Articol de Marius Săndulescu