Fals intelectual şi uz de fals non-stop din partea secretarei primăriei Albota AG, Paraschiv Elena (Nadia), prin eliberarea de adeverinţe false la cca 4000 de moştenitori fictivi, comisia de fond funciar a primăriei Albota, grup infracţional organizat, abuz în timpul serviciului în formă calificată, format din Stancu Anişoara, Toboiu Ion, Neacşu Elena, Stângă Mariana şi preşedintele comisiei, Ion Dumitru, uitaţi şi necercetaţi de DNA PiteştiConstantin Nicolescu, ex-presedintele CJ AG

Constantin Nicolescu, ex-presedintele CJ AG

Fals intelectual şi uz de fals la aprox. 4000 de moştenitori fictivi pe raza com. Albota, com. Moşoaia, com. Bradu, oraş Costeşti, com. Lunca Corbului, adeverinţe fictive emise de secretara primăriei Albota, Elena Paraschiv, 4000 de bucăţi, comisia de fond funciar a primăriei Albota, formată din infractori periculoşi, Stancu Anişoara, Toboiu Ion, Neacşu Elena, Stângă Mariana şi Dumitru Ion, preşedintele comisiei, care au eliberat procese verbale de punere în posesie şi titluri de proprietate false cu ajutorul comisiei de fond funciar a prefectului AG, uitaţi de DNA pentru a fi cercetaţi.

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu cea mai mare infractoare de adeverinţe false, secretara primăriei Albota, Paraschiva Elena, şi comisia de fond funciar formată din Stancu Anişoara, Toboiu Ion, Neacşu Elena, Stângă Mariana şi Dumitru Ion, care au eliberat procese vebale, cca 4000 de bucăţi false, precum şi comisia de fond funciar a Prefecturii AG au eliberat titluri de proprietate, cca 4000 de bucăţi false la propunerea comisiei de fond funciar a primăriei Albota.

Primarul com Albota, Ion Dumitru

Primarul com Albota, Ion Dumitru

Această secretară de primărie, Elena Paraschiv, a fost racolată de tânără de primarul Ion Dumitru pentru a o folosi la adeverinţe false non-stop. Fostul secretar al primăriei Albota, Ionescu Ilie, a fost dat afară de la primărie de Ion Dumitru pentru că nu a vrut să elibereze falsuri pe care le solicita non-stop. Aşa s-a ajuns ca Elena Paraschiv (Nadia) să elibereze aprox. 4000 de adeverinţe fictive la moştenitori fictivi, introduşi de primarul Dumitru. Vă prezentăm un mic număr de moştenitori fictivi ai com. Albota etc.: Stan Ion, Nedelea Dumitru, Şerban Florin, Sandu Dan, Soare Dorel, Din Ion, Giulea Ion, Stoica Ion, Bebu Titu, Bebu Ion, Rădulescu Constantin (din Piteşti, cartier Prundu), Nicolescu Constantin (ex-preşedintele Consiliului Judeţean AG), Filip Georgescu (fost preşedinte PSD AG), Tămagă Constantin (ex-prefect de AG, şeful comisiei de fond funciar a Prefecturii AG), Popa Ion (preşedintele PNL AG), Nicolae Văcăroiu (ex-preşedintele Senat PSD), Soare (Limbă, sat Mareş, com. Albota), Soare Gheorghe (idem) şi lista continuă până la aprox. 4000 de moştenitori fictivi.

Cele 2 din comisia de fond funciar Stancu Anisoara si Elena Neacsu

Cele 2 din comisia de fond funciar Stancu Anisoara si Elena Neacsu

DNA Piteşti s-a făcut că nu vede cine a eliberat 4000 de adeverinţe fictive, nu a cercetat-o pe secretara Paraschiv Elena, precum şi pe Stancu Anişoara, Toboiu Ion, Neacşu Elena, Stângă Mariana, toţi din comisia de fond funciar,şi, în special, pe toţi reprezentanţii comisiei de fond funciar a Prefecturii Argeş, în frunte cu ex-prefectul preşedinte comisie, Tămagă Constantin, PSD.  Pe aceştia procurorii DNA Piteşti i-au dat uitării sau puturoşenia. Toţi au eliberat cca 4000 de procese verbale fictive şi titluri de proprietate fictive. Credem că maleficii infractori au mers la vrăjitoare pentru a vrăji procurorii şi de a-i face să-i ia somnul în birouri pentru a nu-i cerceta. Se fac şi d’astea, am verificat noi bine. Cei doi băieţi ai contabilei şefe a primăriei Albota, amanta primarului, s-au lăudat prin 2010 că mama lor are la bancă 20 milioane de euro la dobândă şi mai are pământ spre vânzare de încă 20 de milioane de euro la staţiunea Albota, AG. Nu s-a verificat de DNA toate acestea şi nici nu a fost chemată la audieri contabila. Această mizerie de contabilă a fost şefa comisiei timp de 2 ani de zile. În doi ani a furat cât nu fură un hoţ

Stancu Anisoara

Stancu Anisoara

de rând toată viaţa. După cum am mai arătat şi în alte articole, cei de al ADS AG le-au luat moştenirile la cei de la primăria Bradu AG, primăria Moşoaia AG, primăria oraşului Costeşti AG, primăria Lunca Corbului AG, i-au eliberat documente pe toate terenurile moştenitorilor de drept, lui Ion Dumitru, primarul com. Albota. Moştenitorii de drept de la cele trei comune şi de al oraşul Costeşti au rămas fără moşteniri, cam vreo 3000 mii. Toţi aveau terenuri la DN Piteşti-Craiova, cca. 25 km. Cei din com. Albota, moştenitorii, au fost deposedaţi de moşteniri de primarul Dumitru, la care şi-a pus moştenitori fictivi cu adeverinţe fictive, toată staţiunea Albota, de la ieşirea din Piteşti, până la intrarea în com. Allbota. Un mp de pământ, când l-au vândut ei, prin 2010, era între cca 60-90 de euro. Acum, depindea şi de deschideri. Ion Dumitru i-a vândut terenul unei victime cu 90 de euro/mp, întrucât avea o deschidere la DN Piteşti-Craiova de 260 m. A vândut cam 13 ha atunci, victima a înnebunit, stă numai la poliţie şi parchete. Ne-a spus că o să lupte până o să moară. Secretara Elena Paraschiv, zisă Nadia, a fost un copil sărac, acum are apartamente, bani în conturi, i-a mai pus şi pe numele părinţilor, aur mult ş.a.m.d.

Stancu Anişoara  a vândut terenuri la greu, bani în conturi mulţi, stă pe zeci de milioane de euro. Toboiu Ion are şi el vândute terenuri prin mai multe comune menţionate în articol, mai deţine în sat Zmei, oraş Costeşti, cca. 30 de ha, la viitoarea autostradă tot cam aşa ceva. Stă şi el pe zeci de milioane de euro. A fost un inginer sărac de la com. Recea, AG.

Neaşcu Elena, după cum v-am prezentat-o, stă bine cu zeci de milioane de euro, cinci vile în familie. Aceasta şi-a îngropat şi în grădină bani şi documente false.

Prefectura Arges

Prefectura Arges

Stângă Mariana, şi ea milionară în euro, a vândut terenuri cu bărbată-so la greu. DNA-ul nu a cercetat decât pe Ion Dumitru, ceilalţi nu au fost deranjaţi de niciun fel. Comit infracţiuni non-stop, falsuri cât cuprinde, aşa că pot lucra în linişte. Toţi cei de la ADS trebuiau cercetaţi pentru furt de moşteniri ale cetăţenilor din comunile învecinate Albotei. Terenurile nu-i mai aparţineau lui Ion Dumitru, la primăria Albota, încă de pe timpul comuniştilor. Primarii 4 au rămas cu tabelele moştenitorilor de drept şi Ion Dumitru cu moştenirile victimelor. Aşa ceva numai Ion Dumitru putea să facă împreună cu ADS şi comisia de fond funciar a prefecturii AG şi a primăriei Albota. Solicităm să fie cercetaţi cei de la ADS AG, membrii comisiilor, secretara Elena Paraschiv şi toţi cei implicaţi la eliberări de documente false, precum şi pentru vânzările terenurilor moştenitorilor de drept. Mai solicităm să fie cercetaţi toţi moştenitorii fictivi, întrucât au ştiut ceea ce s-a întâmplat şi şi-au tras comision la vânzări de la 5-10% din valoarea terenurilor.

Primaria Albota

Primaria Albota

Vă mai arătăm o minunăţie a primarului Dumitru. Răposatul Vlad Bebe din com. Albota, jud. Argeş, i-a dat 200 milioane lei vechi lui Stancu Anişoara pentru a-i da dreptul de moştenire al mamei lui, Vlad Floarea. Anişoara Stancu nu i-a rezolvat cu punerea în posesie, aşa că răposatul Vlad Bebe a sesizat poliţia. Acum a intervenit pentru Stancu Anişoara primarul Dumitru. Acest diversionist a cârmit-o, spunând poliţiştilor că banii i-a dat pentru Asociaţia Sportivă Albota, tot a lui Dumitru. Nesimţitul Dumitru i-a eliberat chitanţa lui Vlad Bebe în mod abuziv pentru a acoperi şpaga primită de Stancu Anişoara şi pentru a o scăpa de arestare. Fostul ginere al lui Dumitru, Georghe Ienăchescu, şi fratele lui, Enăchescu Sebi, au fost împroprietăriţi cu terenuri sute de ha la staţiunea Albota şi în com. Albota. Vindeau terenurile altora prin 2008-2010, pe când erau terenurile scumpe. Şi-au făcut milioane de euro ca moştenitori fictivi.

 

  1. Solicităm cercetarea tuturor celor menţionaţi şi a tuturor celor ce vor fi identificaţi de DNA Piteşti şi DNA Bucureşti pentru eliberare de documente false ş.a.m.d.
  2. Solicităm autosesizarea din partea prim-procurorului DNA Bucureşti şi a prim-procurorului DNA Piteşti.

 

Articol de Ionuţ Muja