Fiarele DNA Bucureşti prim-procuroarea psihopată obsedată de Ponta, Kovessi Lascu Laura, ţigancă din Sebeşel Sibiu, psihopatul obsedat de Ponta, oltean ordinar, procuror Uncheşelu Jean Nicolae au călcat în picioare decizia Parlamentului României de respingere a începerii urmăririi penale împotriva premierului Ponta şi în mod abuziv au dat cu de la ei putere începerea urmării penale împotriva premierului, declarându-l şi inculpat, plus sechestru pe avere în mod abuziv şi urmăresc în mod pervers arestarea luiDragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu cele mai mari jeguri psihopate din procuratura DNA Bucureşti: Kovessi Lascu Laura, ţigancă împuţită, şi Uncheşelu Vlad Nicolae, oltean malefic ordinar, care l-au distrus pe premierul României, comiţând abuzuri non-stop în dosarul făcătură comandat de Traian Băsescu, Klaus Iohannis, probe ioc, dar abuzuri non-stop, până la arestarea inculpaţilor procurori psihopaţi obsedaţi de Ponta.
Victima infractorilor Kovessi şi Uncheşelu, premierul Ponta Victor Viorel

Victima infractorilor Kovessi şi Uncheşelu, premierul Ponta Victor Viorel

Veneticul Ardealului, cel mai mare bandit, Klaus Iohannis, hoţ de meserie

Veneticul Ardealului, cel mai mare bandit, Klaus Iohannis, hoţ de meserie

Kovessi Lascu Laura a ridicat mâinile pentru a se preda la procurorul care o va cerceta

Kovessi Lascu Laura a ridicat mâinile pentru a se preda la procurorul care o va cerceta

Dejecţiile DNA, Kovessi şi Uncheşelu,  au bătut recordul la dosare la comandă date de maleficul Traian Băsescu şi Klaus Iohannis prin a distruge, chipurile, duşmanii lor, folosind aceşti procurori bolnavi psihici la diverse nemernicii ordinare, prin a echipa dosare fără a exista o singură probă împotriva victimelor, precum s-a întâmplat la premierul României, Ponta.  Aceste 2 gunoaie ale societăţii nu au ascultat ce le-am transmis public, în sensul că trebuie să se oprească de la comiterea abuzurilor grosiere împotriva premierului României, ci din contră, au călcat în picioare decizia Parlamentului suveran tuturor instituţiilor României.  De la ei legea junglei a dat începerea urmăririi penale împotriva premierului Ponta şi s-au apucat psihopaţii de alte abuzuri grave. Legal, când se dă o decizie de respingere a propunerii DNA de începere a urmăririi penale de către Parlamentul României, procurorul de caz şi prim-procurorul nu mai pot efectua  nicio cercetare penală în acel dosar. Doar se pot duce la ghilotină cu gâturile întinse, oftică mare că nu au putut aresta victimele la comanda băsiştilor, exemplu premierul României, Ponta. Procurorul de urmărire penală, precum Jean Furaibă Uncheşelu, prin codul de procedură penală, trebuia să suspende cercetările până la scăparea de imunitate a premierului Victor Ponta. Până atunci, Uncheşelule Jenelule, te băgăm la Rahova. Încălcări mari ai comis. Înţelegem că au fost presaţi de băsişti să termine cu Ponta şi guvernul Ponta pentru a trece Predoiu la furat ca la Poşta Română, o sută de milioane de euro împărţite cu Lascu Kovessi.  Lascu nici nu a dispus cercetarea infractorului foarte periculos, Predoiu.  Băsista Lascu şi-a apărat băsiştii cu arma în mână, adică cu funcţia pe care încă o mai deţine pentru puţin timp. Lascule, Lascule, te-ai încătuşat singură, fără să mai folosim alte tehnici. Ţi-ai rupt gâtul ca Băsescu în vapor. Din cauza acestor nemernici ştiau ei că va băga ceartă în partid la PSD pentru a-l face pe Ponta să-şi dea demisia de preşedinte PSD. Noi l-am anunţat să nu-şi dea demisia, dar el a făcut-o de gura colegilor şi de nemernicia procurorilor comunişti psihopaţi care au încălcat orice în dosar, numai să-l aresteze fără probe pe premier.

Infractorul Traian Băsescu arată dosarul la comandă, cât ar vrea el să-l mărească pentru Ponta

Infractorul Traian Băsescu arată dosarul la comandă, cât ar vrea el să-l mărească pentru Ponta

Angela Nicolae, fost procuror al Parchetului General, victima ţigăncii Lascu Kovessi

Angela Nicolae, fost procuror al Parchetului General, victima ţigăncii Lascu Kovessi

Uncheşelu Jean Nicolae transformat în pumă

Uncheşelu Jean Nicolae transformat în pumă

Se laudă Lascu  şi Uncheşelu că are Ponta facturi false pentru cheltuieli la avocatură. Băi, nenorociţilor, el nu a scris nicio factură cu mâna lui sau să semneze pe ştampilă, asta se poate întâmpla oricui, să iei ţeapă dacă vine cineva la tine să îţi prezinte o ofertă cu diferite produse, tu de bună credinţă le iei, ei îţi eliberează factura , chitanţa şi le bagi la cheltuieli la firmă, precum a făcut Ponta. Nu stai să verifici dacă firmele există sau dacă au activitate. Asta nu e treaba managerilor sau a avocaţilor. Jegurile Lascu şi Uncheşelu o ţin una şi bună că s-a sustras de la TVA şi a spălat banii. Băi, psihicilor, nu aveţi nicio competenţă de cercetare împotriva lui, declinaţi competenţa în favoarea Parchetului General la serviciul fraudă sau DIICOT.  Ce înseamnă să primeşti comandă ca Lascu şi ca Uncheşelu Mitoşelu de la băsişti.  Câini credincioşi, infractori desăvârşiţi. Dacă din milioanele de SC-uri , managerii au luat ţeapă cu facturi fictive de la diferiţi infractori, gata hai să-i băgăm la puşcărie că sunt vinovaţi de falsuri, TVA etc.  Căutaţi-i, ordinarilor, pe hoţi, nu pe cei ce plătesc mărfurile. La Lascu Laura Kovessi ce pretenţii să avem? A băgat în puşcărie 2 procuroare de la Parchetul General, pe bază de interceptări efectuate la negru cu un an înainte de a le aresta.  Au scris în document că s-au autosesizat. Le spunem noi, de la interceptările efectuate la negru, fără dosar pe rol. După aceea, a zis ea că a intrat în legalitate şi a continuat monitorizarea, obţinând sentinţe de la judecătorii abuzivi care au primit în prima fază de solicitare a interceptărilor, interceptările efectuate la negru de serviciul special al MAI.  Lascu avea boală pe procuroarele din Parchetul General că nu prea îi cântau ei cum voia ea pe când era procuror general.  Într-un cuvânt, Lascu ţiganca  le-a distrus cu abuzivii de la MAI.  Aşa a învăţat ea să facă dosare în ţigănie la ea, punând să monitorizeze la negru pe toţi pe care nu îi suporta. Procuroarele au luat condamnări şi stau la puşcărie pe interceptările false ale MAI – Lascu Kovessi. Râsul curcilor! Ea nici la această oră nu ştie ce e cu  noi pe la ea pe la infracţiuni şi ce e cu noi de o lucrăm spectaculos, public.  Alo, alo, procurorule de urmărire penală a lui Lascu Laura Kovessi şi Uncheşelu, nu mai staţi pe gânduri şi discutaţi cu infractorii la telefoane, crezând că sunt sfinţii sau că v-a fost şefă cândva, că legea nu permite aşa.  Aveţi grijă să nu fiţi pusă la rând în acelaşi dosar pentru favorizarea infractorilor etc.  Dacă dumneata, procuror de urmărire penală a lui Kovessi Lascu şi Uncheşelu, ai fi blocat abuzurile la infractori, Ponta nu mai era chemat la DNA şi nici abuzurile nu se mai consumau. Aşa că deja sunteţi complici favorizatori. Din acest motiv solicităm cercetarea procurorului de urmărire penală, a lui Kovessi şi Uncheşelu pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu, favorizarea infractorilor etc.

Am solicitat prin cerere scrisă  să ni se comunice identitatea aceastei specii de procuror favorizator. Nu ni s-a comunicat până la această oră, dar solicităm să fie identificat şi cercetat pentru favorizarea infractorilor, neîndeplinirea sarcinilor de serviciu, care s-au petrecut împotriva premierului României, Ponta Viorel. Dacă procurorul de caz al infractorilor, Kovessi şi Uncheşelu, ar fi luat măsurile legale urgent după ce a primit sesizarea noastră de începere a cercetărilor şi stopare a abuzurilor nu s-ar fi ajuns la demisia lui Ponta de la PSD şi în continuare se uită şi aşteaptă intenţionat, la blat cu Kovessi să demisioneze de la Guvern. Mari javre de procuroare. Cred că nu ştim cine îi cercetează.  Carte am învăţat noi şi corectitudine, ele dosare la comandă, favorizări de infractori periculoşi. Nu vă bazaţi că o să dispăreţi pe rând din posturi la jilava Rahova.  Avem infracţiunile voastre zilnice, dar şi procurorii vor fi care vă vor aresta. Vă bazaţi că sunteţi colegi cu ei, dar nu ştiţi de unde sare iepurele.

1. Solicităm să  li se verifice toate convorbirile telefonice ale tuturor celor implicaţi şi menţionaţi în acest articol. Stabilirea traseelor pe unde a umblat fiecare şi în ce date s-au întâlnit infractorii Kovessi şi Uncheşelu cu procurorul de urmărire penală.

2. Solicităm monitorizarea lor de către SRI Bucureşti.

3. Solicităm celor 2 procuroare arestate şi condamnate să li se verifice la depozitul DNA înregistrările telefonice efectuate la negru de către serviciul special al MAI-Kovessi şi cercetarea acestora pentru interceptări abuzive şi folosite la formarea dosarului în primă fază.

4. Solicităm cercetări împotriva tuturor celor menţionaţi în acest articol şi identificarea procuroarei de urmărire penală  a lui Kovessi şi Uncheşelu, precum şi cercetarea ei pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu şi favorizarea infractorilor.

5. Solicităm autosesizare din partea procurorului general al Parchetului de pe lângă Î.C.C.J.

Articol de
Puiu Gheorghe Lixandru