Generalii asasini din serviciile secrete: General- locotenent Eugen-Mihail Nedelcu, prim adjunct al directorului SIE-România, generali din Agenţia de spionaj Franţa, generali din Agenţia de spionaj Germania, generali din Agenţia de spionaj Italia, generali din Agenţia Mossad-Israel, au dat jeturi din navă cu virusurile; Coronavirus şi Covid-19 pe teritoriul Italiei, Franţei, Spaniei, Germaniei, Chinei şi Israelului la comanda şefului Masoneriei Americii, suveranul mare comandor Stelian Nistor şi la comanda preşedintelui Iohannis, cu dezlegare de la Papa Francisc



Asasinii serviciilor secrete, din toate ţările enumerate în titlu, au primit bani grei de la şefii Masoneriei-Americii, pentru a distruge economia ţărilor enumerate şi de a asasina zeci de mii de victime, a ţine toate ţările în teroare luni de zile, şi pentru a distruge sărbătorile pascale la Ortodocşi şi Catolici

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie, cu cei mai mari asasini ai serviciilor secrete din următoarele ţări: România, Franţa, Italia, Germania, Israel, mai continuăm şi cu preşedintele României-Iohannis mason, cu Papa Francisc tot mason şi ofiţer al serviciului secret Italian, precum şi cu şeful Masoneriei SUA Suveranul mare comandor Stelian Nistor.

Klaus Iohannis, cel mai mare asasin trebuie arestat după verificări şi monitorizări

 

În luna Februarie 2020 sau întâlnit Masonii toţi cei enumeraţi şi toţi şefii de servicii de la Agenţii spionaj, din toate ţările enumerate, pentru a hotărî să asasineze cu viruşi populaţia din mai multe ţări şi de a distruge economia ţărilor, precum şi distrugerea Bisericilor Ortodoxe şi Catolice. Ei fiind masoni de tot rahatul, cu bani foarte mulţi din infracţiuni, au vrut să distrugă credincioşi ortodocşi şi catolici, precum şi economia ţărilor care sunt afectate de viruşi. La acest moment au reuşit să asasineze mii de victime, dar pe viitor o vor trage rău de tot atât de la S.F. Dumnezeu precum şi din monitorizările şi cercetările care se vor efectua împotriva lor. La începutul lunii Martie sau pregătit pentru a da jeturi de viruşi din navele invizibile şi nedetectabile în Italia, pe timp de noapte între orele 02:00-03:00. Au pulverizat cu presiune, spre bănci la metrouri, gări şi peste tot unde ştiau că se aşează cetăţenii pentru a aştepta mijloacele de transport. La prima oră dimineaţa cetăţeni sau aşezat pe bănci, au pus mâinile pe bănci n-au ştiut, după aceia au pus mâinile pe la gură, au mâncat etc. După câteva ore a început să li se facă rău şi au chemat salvările.

Papa Francisc, cel mai mare trădător al Biserici Catolice, lucrează pentru masoni

Toţi care se puneau pe bănci au luat viruşi şi aşa s-a ajuns de sau îmbolnăvit zeci de mii de cetăţeni Italieni. Capcanele cu viruşi pe bănci, au fost programate de asasinii din serviciile secrete toate cele enumerate. Am strâns mai multe informaţii de la …. şi a reieşit toate cele întâmplate. La Papa Francisc a ţipat maicile, în noaptea când a dat jeturile asasini din serviciile secrete!. Papa papa ce-ai făcut?. El nu spunea nimic şi se plimba nervos în locaţie. Maicile l-au simţit pe Papă că e implicat în asasinatele acestea. Ele săracile nu aveau nici o putere decât să  plângă şi să vaite, de nenorocirea ce venea spre popor. Pe Papă la durut la fund, nu s-a stresat putea să oprească asasinatele cu viruşi. A lăsat să apară dimineaţa cetăţenii la Metrouri, Gări etc, să stea pe băncile pline cu viruşi. Criminalul Papă, mason în Masoneria SUA a primit bani grei să-i sprijine pe asasinii din serviciile secrete din toate Statele enumerate. Câţiva ofiţeri grei din toate serviciile secrete enumerate, au primit bani grei pentru a efectua această misiune criminală. Nu au curaj colegi lor să declare adevărul la procurori noi am primit informaţii corecte. Ce putem face noi, decât să le dăm soluţii la procurorii români şi italieni, pentru a recolta probe de pe băncile de la metrouri, băncile din gări etc. Numai pe bănci au dat jeturi de viruşi, ştiind că cetăţeni vor atinge cu mâinile băncile şi după aceia le vor pune la gură pentru a se contamina cu viruşi. Avem informaţii adevărate, că Papa râde ca un isteric nenorocit mai tot timpul. Dacă era un Papă corect nu lăsa să se întâmple toate acestea, trebuia să pună toţi preoţii catolici să se roage pentru poporul Italian etc. Stă şi râde singur del aud maicile. Se plimbă prin anumite locuri şi se face că lar interesa situaţia critică a cetăţenilor Italieni. Îl doare în fund pe Papă, şi-a tras bani grei de la masoni, nu-l interesează poporul că decedează. Aşta s-a întâmplat în Itali!. Prima dată au acţionat în China, pentru a le distruge economia ţării, nu sau gândit că vor deceda sute mii de cetăţeni chinezi. Cu aceiaşi tehnică, au acţionat în: Spania, Germania, Franţa şi Israel. Cetăţenii din alte ţări precum cei din România etc, au fost infectaţi cu virusul Covid-19 şi Coronavirus. Au lucrat tehnic şi au premeditat tot cu cei de la laboratoarele din Israel. După efectuarea monitorizărilor, recoltarea de probe şi prinderea lor, ar trebui condamnaţi pe viaţă. Ei se bucură la această oră, ştie că e foarte greu să fie prinşi, dar noi suntem mai inteligenţi, informaţi decât ei, profesionoşti în ….. Agenţia Rusă ştie ce au făcut nenorociţi, dar nu poate face nimic întrucât competenţa de cercetare le revine la procurori Europeni. Trebuie format un dosar penal, recoltare de probe rapid de la bănci, verificarea camerelor de supraveghere din staţiile de metrou, autogări etc.

Şeful Masoneriei SUA, Suveranul mare comandor Stelian Nistor, a dat comandă împreună cu evreii din SUA pentru asasinarea cetăţenilor din mai multe ţări, dar şi distrugerea economiei ţărilor afectate, precum şi distrugerea Biserici

Se poate lua din urmă înregistrările video, pentru a se vedea cum au dat jeturi cu viruşi pe timp de noapte, diferiţi ofiţeri ai serviciilor enumerate, comanda a fost dată de generali şefii serviciilor. Înregistrările video pot fi luate la verificat de la 01.03.2020 până în prezent. Toate aceste verificări trebuie făcute în Italia, în Oraşele unde au fost infectaţi cu Coronavirus şi Covid-19. În Franţa, Israel, Spania şi Germania trebuie făcute aceleaşi verificări, au folisit aceiaşi tehnică. În alte state sau dus bolnavi din ţările enumerate şi au infectat alţi cetăţeni. Au premeditat infractori infracţiunile, până la această oră le-a mers pe viitor nu se ştie unde vor ajunge. Masoni sunt ca şi terorişti, folosesc şefii de servicii externe pentru a distruge economia ţărilor, a închide bisericile Catolice şi Ortodoxe, a asasina cetăţenii pentru a provoca panică în toate ţările. Dacă sunt corecţi masonii şi şefii de servicii toţi cei implicaţi, pot să se predea înainte de a fi arestaţi. Sperăm ca procurorii italieni, procurorii francezi, procurorii spanioli, procurorii germani, procurorii israelieni şi procurori români să se sesizeze din oficiu pentru a face verificările cele indicate. Se poate sesiza din oficiu şi alte organe internaţionale de stat pentru stabilirea adevărului, de unde a plecat infectarea cu viruşi. În Italia se poate recolta probe suficiente de la bănci. Criminalişti dacă nu se corup la ofiţerii de servicii secrete, pot merge cu anchetele mai departe şi vor stopa nenorocirea provocată, de către capetele pătrate nesăturate de dolari şi euro. Ce capcane criminale cu viruşi au folosit nenorociţi, împotriva popoarelor. Se gândea cineva la aceşti asasini că folosesc asemenea tehnici şi viruşi din laboratoarele Israeliene?. Dacă nu te pricepi la monitorizări dăţi demisia din servicii, cine se pricepe are şi realizări. Medicii nu sau confruntat cu asemenea cazuri, aşa că au fost neputincioşi pentru capcanele asasinilor.

Directorul SIE Gabriel Vlase, şi-a trimis sclavul, general-locotenent Eugen Mihail Nedelcu pentru a ajuta să dea jeturi cu viruşi în China, Italia, Franţa, Spania, Germania, Israel etc.

Cei care au pus mâna pe bănci direct în Italia etc, au fost infectaţi  de virusuri, cei care au luat virusuri de la alte persoane au scăpat mai uşor. Nu are efectul ca şi când ai atinge direct lichidul dat de asasini. Se mai diminuează din puterea contaminări!. Preşedintele României Iohannis ştie tot ce s-a întâmplat, a fost şi el de acord cu aceşti asasini, că doar asasin ie. A luat şi el bani grei de la masonii americani, cu generalul locotenent Eugen Mihail Nedelcu prim adjunct al directorului SIE-România. Papa la vizitat pe sectantul Iohannis anul trecut, au pus la cale tot. Lui Iohannis îi convine că au venit români acasă, nu mai avea cine să muncească în România i-a adus cu viruşi. Solicităm ca procurori europeni şa.md., să se sesizeze din oficiu pentru toate cele semnalate.

Articol de B.M.