Golanii M.A.I. Argeş: Badea Marian, şeful serviciului rutier Argeş, accidente mutate pe interes pentru euro cu băieţii lui, Baciu Nicolae, şeful arme şi muniţii, permise port-armă pe euro şi dolari de la cei cu caziere şi străini fără domicilii în ArgeşBaciu Nicolae, ciubucar înrăit, beţiv desăvârşit

Baciu Nicolae, ciubucar înrăit, beţiv desăvârşit

Cei mai mari golani ai miliţiei Argeş: Badea Marian, şeful serviciului rutier Argeş, care a mutat locuri de accidente cu inferiorii lui mii, zeci de mii pe euro şi dolari mulţi, Baciu Nicolae, cu inferiorii lui au vândut mii, zeci de mii de permise port-armă pe euro, dolari, mărci la clienţi cu relaţii la ei, români, străini, ţigani cu caziere măzluite şi eliberate pe şpagă, domicilii nevoie mare.
Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu cele mai mari scursuri ale societăţii de miliţieni ai serviciului rutier Argeş: Badea Marian şi şeful arme şi muniţii, Baciu Nicolae.

Miliţianul Badea Marian, corupt, escroc, nesimţit, de la prima lui zi în miliţia argeşeană, le ţine plenare zilnic la subofiţerii lui de la serviciul rutier pentru a acţiona în trafic abuziv împotriva conducătorilor auto şi în culise discută cu ei pentru băieţii buni,  cu dare de mână, să le ia şpaga şi seara sau la tură cum se schimbă, să-i vină cota parte la el. În special la accidente rutiere au fost învăţaţi toţi ofiţerii şi subofiţerii de el să mute locurile accidentelor la cei care le promit şi le dau bănuţul, făcându-le rău celor nevinovaţi în accidente, lăsându-se cu dosare penale şi condamnări, plus daune morale şi materiale infractorilor cu blat la miliţieni. Vă dăm exemplu fiica primarului Ion Dumitru, com. Albota, jud. Argeş.

Badea Marian, miliţian prost, şpagă multă la serviciul rutier Argeş

Badea Marian, miliţian prost, şpagă multă la serviciul rutier Argeş

Dumitru Georgeta circula cu peste 180 km/h în comuna Albota, la care un autoturism a intrat în depăşire, acel autoturism nu a mai avut timp să treacă din nou pe prima bandă întrucât din faţă venea cu bolidul Dumitru Georgeta cu viteză foarte mare, ea, inconştientă, nu a redus viteza, din contră, a accelerat şi a intrat frontal, omorând mai multe persoane. La locul accidentului au venit domnii miliţieni de la postul de poliţie Albota, prieteni de-ai primarului Ion Dumitru şi taică-so.  Au aşteptat să vină cei de la rutieră ai lui Badea, s-au dat în spate ca băieţii deştepţi, au discutat lucrarea, au făcut măsurătorile în favoarea asasinei Dumitru Georgeta la urmele de frânare, dar urmele de frânare nu au fost fotografiate pentru a nu se putea stabili cu exactitate vinovăţia acesteia, adică stabilirea vitezei. Au tăiat din urmele de frânare sau chiar nu au avut ce măsura. Asta spun martorii oculari, nu prieteni de-ai miliţienilor propuşi de ei. Ea nu a mai frânat, a intrat în plin în autoturismul victimelor. Din informaţiile noastre au relatat miliţienii că şoferul care  a intrat în depăşire ar fi fost sub influenţa alcoolului. Nu avea cum să fie sub influenţa alcoolului, întrucât şoferul era pieţar pe ruta Piteşti-Costeşti etc. Pe pieţari nu i-am văzut noi niciodată beţi la volan, întrucât ei sunt opriţi des de miliţieni. Şoferul şi cei din autoturism au decedat pe loc. Miliţienii de la postul de poliţie Albota şi cei de la rutieră Piteşti şi-au făcut jocurile cu declaraţiile de martori mincinoşi, schiţe abuzive, proces verbal abuziv etc. Dumitru Georgeta nu a suferit nicio leziune sau să i se suspende permisul de conducere sau să i se

Ion Dumitru arată cu degetele că-l doare în... de victimele omorâte

Ion Dumitru arată cu degetele că-l doare în… de victimele omorâte

întocmească vreun dosar penal. A scăpat-o vie şi nevătămată miliţienii de la postul de miliţie Albota, agenţii lui Badea şi Badea Marian.Dar în schimb s-au lăudat ea şi ticul, taică-so, că au plătit şpagă mare la miliţie,a  ieşit dosarul cu NUP cum a dictat primarul. Bietele victime moarte şi criminala liberă, miliţienii full de lovele. V-am dat doar un mic exemplu. Se fac bani la greu de la accidente rutiere, întocmesc procese verbale fără martori oculari, la schiţe-măsurători tot aşa, nu fotografiază urmele de frânare pentru a-ţi pune în spinare urme de frânare în schiţă sau în proces verbal din stomacul lor. Acum depinde de interesul celui ce dă şpaga, la cererea clienţilor se execută comenzile. Ăştia îs miliţienii de la serviciul rutier Argeş şi secţia de miliţie Albota. Le-am verificat sute de dosare şi s-au confirmat cele sesizate de toţi cetăţenii din Argeş. Ăştia-s ca popii, se roagă să se lase cu accidente pentru a încasa şpăguţa. Alcolistul Baciu Nicolae, cel mai mare ciubucar de permise port-armă, arme şi muniţii. El a dat permise pentru arme şi muniţii la toţi ţiganii recidivişti cu caziere, dar le-a rezolvat-o şi cu cazierul, să fie alb în dosar şi şpaga mare tot la dosar. Prieteni de-ai lui îi aduceau clienţi fără număr din Italia, Germania, din părţile orientale etc. pentru a-i rezolva de permise, arme şi muniţii  pentru o sumă de 2000-

Dumitru Georgeta, asasină puşcăriaşă fără dosar, mireasă, distracţie mare

Dumitru Georgeta, asasină puşcăriaşă fără dosar, mireasă, distracţie mare

3000 de dolari sau euro la dosar. El negocia cu ei pe la restaurante, baruri etc. Au uitat că sunt monitorizaţi pas cu pas până vor cădea în nas. Chiar dacă nu vor ieşi flagrante, au rămas documentele în arhivă infractorii cu permise, arme şi muniţie ilegale. Vor trece şi prin testări cu aparate poligraf sau cum vor justifica toţi de la acest serviciu mii, zeci de mii de dosare făcătură.  Când vor fi întrebaţi de poliţiştii DGA ce caută caziere la recidivişti albe în dosare or să zică:noi nu le-am făcut, cei de la caziere le-au făcut. Cu luarea în spaţii ale străinilor va fi ca la permise auto Piteşti (arestări la greu). Într-un cuvânt ei au eliberat permise pentru arme şi muniţii în mod abuziv şi pe şpagă de 2000-3000 de dolari sau euro la fiecare dosar. Cam 30% din tot ce au eliberat ei permise a fost şi este o afacere profitabilă de peste 15 ani de zile. Ţineţi-o aşa că toţi veţi pleca la pârnaie. Baciu când dădea de belea şi l-au mutat pe la secţiile de miliţie  apela la domnişoara de 48 de ani , Mirela Popescu, şefa secţiei penale a Î.C.C.J. Îl găseai la ea la birou sau în afara instituţiei cu flori, parfumuri şi de ce nu oare şi euro în plic. L-a ajutat pe nesimţit de nenumărate ori să scape de problemele penale şi  a ajuns

Sediul infractorilor de la serviciul rutier Argeş

Sediul infractorilor de la serviciul rutier Argeş

din nou pe funcţii.   Critică public pe şeful IGPR şi ofiţeri din cadrul IGPR, el crezându-se fata virgină. A rulat bani din şpăgi la cămătarii din Piteşti ani de zile, nesimţitul. Câte dosare a omorât jigodia penală la serviciul arme şi muniţii sau pe unde a mai lucrat. Banii i-au intrat ca în cont în buzunar. Era renumit şi este renumit cel mai mare ciubucar.

  1. Solicităm la serviciul rutier Argeş să se verifice toate dosarele cu accidente rutiere din urmă cu zece ani pentru a se stabili cu exactitate favorizarea infractorilor, neîndeplinirea sarcinilor de serviciu, unde nu au pus martori la măsurători, neefectuarea fotografiilor la locurile impactelor şi a urmelor de frânare. Toate acestea au fost intenţionat neexecutate pentru  a ajuta infractori.  Testarea cu aparatul poligraf pentru şpăgile primite.
  2. Sediul infractorilor miliţieni Albota

    Sediul infractorilor miliţieni Albota

    Solicităm monitorizarea electronică şi ofiţeri sub acoperire la tot serviciul rutier Argeş, până la prinderea în flagrant a agenţilor de rutieră şi a cms şef Badea Marian.

  3. Solicităm la serviciul arme şi muniţii verificarea dosarelor din urmă cu zece ani pentru stabilirea cu exactitate a cazierelor eliberate abuziv şi a luărilor în spaţiu a străinilor în mod abuziv pentru eliberarea de cazier şi pentru aprobarea permiselor pentru arme şi muniţiei.
  4. Solicităm autosesizarea din partea şefului DGA Piteşti şi a prim-procurorului DNA Piteşti.

Articol de
Dan Roaită