Infracțiuni grosiere din partea Primarului Ene Florea de la Primăria Moșoaia, județul Argeș precum și din partea membrilor Comisiei de Fond Funciar, de asemenea infracțiuni grosiere din partea Primarului Ionescu Marius Luigi și a membrilor Comisiei Locale de Fond Funciar a Primăriei Merișani – AGInfracțiuni grosiere din partea Primarului Ene Florea și a tuturor membrilor Comisiei de Fond Funciar a Primăriei Moșoaia – AG, de asemenea infracțiuni grosiere din partea primarului Ionescu Marius Luigi și a Comisiei Locale de Fond Funciar a Primăriei Merișani – AG

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari infractori ai primăriilor; Moșoaia și Merișani, Primar Ene Florea, vice-primar Nicula Ion, secretar Ionescu Valentin, jurist Frântură Adrian, inginer agricol Minoiu Sorin, Primar Ionescu Marius Luigi, secretar Croitoru Florina Larisa, consilier juridic Șerban Gabriel și inginer Florea Grigore.

Lupu Daniela, cea mai mare scursură a societății

Toți cei menționați au eliberat adeverințe false, procese verbale de punere în posesie false, fișe de date pentru titluri de proprietate false, Titluri de Proprietate false, propuneri pentru validări false la peste 5000 de moștenitori fictivi. Moștenitorii fictivi au vândut terenurile, moștenitorilor de drept, banii de pe terenuri au ajuns la primari și la membrii comisiilor locale de fond funciar. Moștenitorii de drept ai terenurilor stau prin Tribunale și Parchete, nu s-a luat nici o măsură întrucât primarii, Ene Florea și Ionescu Marius Luigi dau bani cu sacoșele la procurori și miliţieni, precum și la judecătorii de la secțiile penale și secțiile civile. Din această cauză au paralizat și decedat zeci de victime, alte victime fiind bolnave din cauza acestor doi primari infractori. Cei doi, Ene și Ionescu au primit bani de la fostul președinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu, zeci de milioane de euro, nu i-au investit în nimic circa 5 ani de zile, i-au ținut la dobândă în ANAF Pitești, banii s-au înmulțit, contabilii cu primarii au sustras banii prin diferite tehnici. Au folosit managerii de casă pentru a le elibera devize false, lucrări efectuate ioc și bani în saci pe săturate la primari și contabili. Au mai aranjat și cu Elena Udrea, fostul Ministru al Dezvoltării, i-au cărat bani cu gențile pentru a le aproba zeci de milioane de euro pentru lucrări de canalizare, asfaltarea drumurilor comunale precum și pentru racordarea la rețelele de apă. Acești doi primari escroci au ținut banii în ANAF la dobândă ani de zile, după aceea au apelat la managerii de casă pentru a se face că efectuează lucrări în comune, au umflat devizele la maximum, contractele la fel și așa au ajuns de au furat zeci de milioane de euro într-un an numai bani de la Elena Udrea, restul nu le mai punem.

Primarul Ionescu Marius Luigi, cel mai mare infractor

Cei doi șarlatani se laudă pe la prieteni că s-au realizat, nu le mai trebuie nimic, mai trăiesc după ei încă 9 neamuri. Nu stau rău nici membrii din Comisiile Locale de Fond Funciar, au zeci de milioane de euro pe care le-au primit de la moștenitorii fictivi. Au investit banii în apartamente, case, terenuri prețioase și așteaptă creșterea prețurilor pentru a le pune spre vânzare. Cei doi primari Ene și Ionescu fură anual cu contabilii aproape tot bugetul dat de Guvern asta însemnând cam 6.000.000 RON/an. Încasează din impozite de la autoturisme, autocamioane, tractoare, case, terenuri precum și de la Societăți Comerciale sume anuale de 5-6 milioane RON pe an de fiecare primărie. Scot bani prin diferite tehnici mizerabile, folosesc documente false și așa ajung banii la primar și contabil. Dacă îi suni să dea o felicitare de sărbători, se vaită de bani de parcă le nasc femeile și le trebuie bani pentru doctori. Mari lichele sunt acești doi primari, au devenit demoni întruchipați, nu mai au milă de victime sau de banii statului. Au amante tinere, le întrețin bine, le cumpără autoturisme scumpe, haine scumpe etc. Pentru cetățenii din comune n-au făcut nimic, le scot ochii la alegeri cu tot felul de lucrări de doi lei. Cine să-i aresteze? Daniela Lupu, șefa DNA Pitești care le-a luat genți de euro până la această oră. Câtă pușcărie o să facă Daniela Lupu și cei doi primari, precum și membrii Comisiilor Locale de Fond Funciar. Nu se așteaptă că vor fi arestați, aranjează pe la Tribunale și Curțile de Apel cu diferiți judecători corupți să respingă plângerile împotriva Ordonanțelor eliberate cu favorizare de făptuitori de Daniela Lupu, cea mai mare infractoare a DNA. Ea s-a realizat, ca și toți ceilalți, stă pe zeci de milioane de euro, își bate joc de toți cetățenii din Argeș și Vâlcea, clasându-le cauzele penale în mod abuziv și favorizând mii de infractori periculoși anual.

Primarul Ene Florea, cea mai mare scursură a societății, infractor dovedit

Trimite la instanțele de judecată procurori DNA pentru a-i menține toate ordonanțele abuzive cu favorizări de făptuitori, prejudicii foarte mari de recuperat. Daniela Lupu e cea mai mare scursură a societății române, are o nebuneală și un tupeu de olteancă de n-au mai pomenit argeșenii. Din cauza păcatelor este atât de urâtă, o blondă spălăcită, jegoasă, puturoasă și nebună. Pute carnea pe ea de păcătoasă ce e, de coruptă ce e, miroase banii, îi încasează zilnic, pentru ordonanțele de clasare a cauzelor. E cea mai mare șarlatană din DNA, cât o să mai stea decât noi știm și procurorii care o cercetează și o vor cerceta. Această nenorocită și-a bătut joc de DNA Pitești, face ce vrea, încasează șpagă cât vrea, șantajează infractorii cercetați până îi descarcă de sute de mii de euro sau chiar milioane de euro. Se crede buricul pământului. Vom trimite acest articol chiar la Lupu Daniela pentru a dispune cercetări împotriva primarilor și a membrilor din Comisiile de Fond Funciar, iar alt articol îl vom trimite chiar la șefa ei, Laura Codruța Kovesi pentru a dispune cercetări împotriva ei și a tuturor celor favorizați de ea la infracțiuni precum primarii Ene Florea, Ionescu Marius Luigi etc.

La Primăria Moșoaia, basculante de falsuri

În Primăria Merișani, un camion de falsuri

Lupu va face pușcărie, e inconștientă de ceea ce face dar când va ajunge la pușcărie la Târgșor își va reveni și va intra în normalitate. Are nevoie mare de reeducare această mizerie. Acestea sunt mizeriile societății care distrug cetățeni.

Articol de Marius Croitoru