Infractori cu funcții publice care au încălcat Convenția pentru apărarea Drepturilor Omului și dreptul internațional: Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Victor Viorel Ponta, Raluca Prună, Petre Tobă și cei 8 judecători ai C.C.R.Infractorii cu funcții publice care au încălcat Convenția pentru apărarea Drepturilor Omului și dreptul internațional: Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Victor Viorel Ponta, Raluca Prună, Petre Tobă, președintele statului Iohannis, judecătorii C.C.R. Augustin Zegrean, Valer Dorneanu, Petre Lăzăroiu, Mircea Ștefan Minea, Daniel Marius Morar, Mona Maria Pivniceru, Puskas Valentin Zoltan și Cristina Teodora.

Dragii noștri cititori continuăm în această ediție cu toți cei prezentați în titlu, care au încălcat Convenția și dreptul internațional, pentru a elibera decizii abuzive și de a obstrucționa S.R.I.-ul pentru a putea fura bugetul statului atât cei prezentați cât și cele 2 partide – P.S.D. și P.N.L.

Dragnea – Cel mai mare infractor PSD

Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și Victor Viorel Ponta au hotărât în taină să obstrucționeze S.R.I.-ul prin a obține o decizie de la infractorii judecători ai C.C.R., precum decizia nr.51 din 16.02.2016 care arată interzicerea S.R.I. la dosare sau de a pune în executare mandate de supraveghere tehnică. Au încălcat art.8 al Convenției pentru apărarea Drepturilor Omului care spune:

„Art.8 – Dreptul la respectarea vieții private și de familie

  1. Orice persoană are dreptul la respectarea vieții sale private și de familie, a domiciliului său și a corespondenței sale.
  2. Nu este admis amestecul unei autorități publice în exercitarea acestui drept decât în măsura în care acest amestec este prevăzut de lege și dacă constituie o măsură care, într-o societate democratică, este necesară pentru securitatea națională, siguranța publică, bunăstarea economică a țării, apărarea ordinii și prevenirii faptelor penale, protejarea sănătății sau a moralei, ori protejarea drepturilor și libertăților altora”.

Tăriceanu – cel mai mare infractor din toate timpurile

S.R.I.-ul avea și are dreptul de a acționa pentru a împiedica să se comită infracțiuni de securitate națională, siguranță publică, pentru bunăstarea economică a țării, apărarea ordinii și prevenirea faptelor penale, pentru protejarea sănătății etc. S.R.I. are dreptul prin legi internaționale să culeagă informații de tot felul să împiedice infractorii care comit fapte penale, să sesizeze organele competente pentru infracțiunile ce le comit anumiți infractori ș.a.m.d. Și la acest art.8 C.E.D.O. se arată că autoritățile publice pot acționa pentru anumite infracțiuni prezentate la punctul 2. Nu puteau interzice S.R.I. prin acest art.8 să-și mai desfășoare activități de culegere a informațiilor de tot felul să împiedice infractorii de a mai comite fapte penale grave sau să sesizeze organele competente pentru fapte penale grave ca: furtul bunului public, dare de mită, luare de mită, sustragerea patrimoniului de la instituții ș.a.m.d. Acest art.8 C.E.D.O. se referă la toate instituțiile statului să acționeze, nu să obstrucționeze S.R.I.-ul printr-o decizie abuzivă a C.C.R. și o O.U.G. abuzivă emisă la comanda P.S.D. Nu s-a pomenit în nici o țară să blochezi SERVICIILE Secrete să culeagă informații sau să le indici ce anume informații trebuie să culeagă.

Iohannis – infractor eretic

Acești favorizatori de infractori Dragnea, Ponta, Tăriceanu, Prună, Tobă, Iohannis și toți cei 8 judecători ai C.C.R. trebuie să răspundă penal pentru decizia C.C.R. și pentru O.U.G. Au fost lăsați și sunt lăsați în continuare să fure bunul public non-stop – politrucii P.S.D. și P.N.L., precum și directorii economici din Primării, numai punem patrimoniul de la instituții. Ce să facă D.N.A.-ul cu 100 de procurori și 200 de polițiști la atâta infracționalitate, ne referim doar în București, la județe sunt maxim 10 procurori D.N.A. și 20 de polițiști. Ei nu pot face față la ce le dăm noi dosare de întocmit grele, dar ce mai fac plângeri penale și cetățenii. Sunt depășiți de situație, nu pot face față la atâția infractori din P.S.D. și P.N.L., președinție etc. Aparatură au de doi lei, bani nu le dau guvernele, așa că pot fura precum se fură bunul public cu pălăria în sus. Au pus jigodiile P.S.D. și P.N.L. judecători C.C.R. să emită decizia cu nr. 51 din 16.02.2016 pentru a putea fura fără frică. La această oră toți din P.S.D. – P.N.L. și Cotroceni fură bugetul statului, patrimoniul instituțiilor etc. Ce să facă D.N.A.-ul la sute de mii de hoți, ei fiind terorizați și de C.S.M. – Antena 3 și RTV.

Augustin Zegrean – judecător PSD a favorizat milioane de infractori anual

O.U.G. eliberată de ex. Ministrul Justiției Prună și de alți colegi de-ai ei, precum și cu aprobarea C.S.A.T. favorizează milioane de infractori de la Primăriile din toată țara și din Capitală, precum și pe tovarășii lor de infracțiuni, managerii cu societăți comerciale. Nu mai punem la socoteală cât fură A.N.A.F-ul și alți infractori de la alte instituții. Numai buget fură hoții, dar mai fură și bani, TVA – IMPOZITE de la firme și cetățeni de miliarde de euro anual. Dacă nu comiteau abuzurile prin eliberarea deciziei C.C.R. și a O.U.G. nu mai favorizau milioane de infractori naționali: Se vaită că nu mai au bani la bugetul statului, se fură mai mult decât se încasează. Asta a vrut P.S.D. – P.N.L. și IOHANNIS. Hoții hoților au lăsat liber la furat. Dacă nu era obstrucționat S.R.I.-ul să vedeți ce dosare și recuperări de prejudicii erau. Acum fură băieții politruci mutește, știind că nu-i mai monitorizează nimeni, S.R.I.-ul nu mai poate face nimic, deși competența legală prin Convenția pentru apărarea Drepturilor Omului și legii internaționale prevăd acest lucru ca serviciile secrete să culeagă informații de tot felul în special pentru furtul banului public și al U.E. Așa s-a slăbit bunăstarea economică a țării, favorizarea de făptuitori milioane de hoți pe an punând în pericol populația cu blocarea pensiilor și a salariilor prin neplăți.

Raluca Prună – jegoasă ca și OUG a favorizat milioane de infractori

Nu mai durează mult până se va alege praful și pulberea de tot. Acești hoți, trădători de patrie și de neam, politrucii P.S.D. și P.N.L. ajutați de C.C.R. și guverne au putut scăpa de S.R.I. prin blocarea activității printr-o decizie abuzivă și o O.U.G. abuzivă. În loc să dea legi aspre pentru furt din banul public etc. ei au înlăturat și abuzul în serviciu, mai vroiau să pună și prag. Trădătorii și hoții P.S.D. – P.N.L. trebuie arestați, și-au făcut averi de miliarde de euro, chiar zeci de miliarde de euro, le țin pe la neamuri și tovarăși crezând că nu știe nimeni de ele. Tot ce e politic trebuie arestat mai repede pentru că mai târziu vor râde cu gurile până la urechi de popor când poporul va muri de foame, pensii ioc, salarii deloc. Ei și-au făcut plinul, vor trăi ca niște împărați în timp ce poporul va muri de foame și de boli, întrucât nu vor mai avea bani de medicamente. Aici e și vina poporului , nu știu ce să aleagă sau nu au ce alege la conducerea țării, așa că pe de o parte își merită soarta pentru alegerile politrucilor comuniști. Poporul își va da seama ce a votat când vor fi înfometați chiar de cei pe care i-au votat. Dragnea, Ponta și Tăriceanu precum și C.C.R. și Guvernul care au eliberat decizia pentru a elimina abuzul în serviciu sau să dai trimitere la o lege cu o altă încălcare, au încălcat art.17 C.E.D.O. în mod grosolan întrucât acest articol nu prevede trimiterea la o altă faptă pentru a se considera abuz în serviciu.

Petre Tobă – escroc național favorizator de făptuitori milioane

Art. 17 C.E.D.O. – Interzicerea abuzului de drept

„Nici o dispoziție din prezenta convenție nu poate fi interpretată ca implicând, pentru un stat, un grup sau un individ, un drept oarecare de a desfășura o activitate sau de a îndeplini un act ce urmărește distrugerea drepturilor sau a libertăților recunoscute de prezenta convenție sau de a aduce limitări mai ample acestor drepturi și libertăți decât acelea prevăzute de această convenție”.

Acești infractori politruci și judecătorii C.C.R. au încălcat convenția de sute de ori, la care trebuie să răspundă penal, nu civil. Procurorii din Parchetul General sunt atât de corupți și proști de nu vă închipuiți.

Vom folosi tehnici moderne pentru arestarea lor.

Articol de Marian Vlăsceanu