Infractori necercetați, uitați în libertate; director general Marilena Barață, director general Camelia Bădulescu, director general Vasile CristianDirector general Marilena Barață de la Curier TV – AG, director general Camelia Bădulescu de la publicația Ancheta – AG și director general Vasile Cristian de la publicația Jurnal de Argeș sunt favorizați la toate infracțiunile de procuror șef Serviciu al DNA Pitești, Daniela Lupu, procuror Carmen Vameșu, Comisar șef Nicolae Dumitru ș.a.m.d.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu infractori periculoși uitați în libertate dar și favorizați la toate infracțiunile de milițieni și procurori ai DNA Pitești.

Marilena Barață va fi arestată la București

Noi am trimis la DNA Pitești un articol ce viza pe toți infractorii de la cele trei publicații. Directorul General, Marilena Barață a contactat pe sclavul ei, comisar șef Nicolae Dumitru, l-a care s-a stabilit și înțeles să nu dispună cercetări procurorii DNA – în schimbul unor sume mari de euro. Așa s-a și întâmplat, nu s-a efectuat nici un fel de cercetări împotriva rromei Marilena Barață. Este liberă și în ziua de astăzi, nu a fost deranjată de nici un ofițer de poliție judiciară sau de vreun procuror DNA. Stă cioara gulerată seară de seară în direct cu argeșenii, nu îi e rușine pentru tot ceea ce a furat din banul public de la Primăria Pitești și de la Consiliul Județean Argeș, zeci de ani. Această cioară gulerată a sustras tehnic infracțional zeci, sute de milioane de euro de la instituțiile prezentate fără a face vreo publicitate. Înțelegerile erau în birouri sau în anumite locuri ascunse, reclamele (articolele în ziare) erau: „Domnul Primar Tudor Pendiuc este cel mai harnic primar ș.a.m.d.”  sau „Domnul Constantin Nicolescu este cel mai bun președinte al Consiliului Județean Argeș, ajută primarii și face totul pentru toți locuitorii Piteștiului ș.a.m.d.” Acești doi infractori, Pendiuc și Nicolescu dovediți de noi și de procurorii DNA precum și de instanțele de judecată nu au făcut nimic bun pentru piteșteni dar erau lăudați non-stop de cioara gulerată Marilena Barață în schimbul a zeci de milioane de euro sau chiar sute din conturile CJ Argeș și din contul Primăriei Pitești.

Camelia Bădulescu va fi arestată la București

Din anul 1994 și până în prezent rroma Barață a sustras sute de milioane de euro din conturile Primăriei Pitești și din conturile Consiliului Județean Argeș. Comisarul șef Nicolae Dumitru cel mai mare infractor i-a aranjat infractoarei Marilena Barață tot, cu procurorul șef Serviciu Daniela Lupu, procurorul Carmen Vameșu ș.a.m.d. A cărat cioara la Comisarul Nicolae Dumitru euro la greu, care acesta la rândul lui i-a împărțit cu procuroarele Lupu și Vameșu. Cum poate fi cercetată această cioară dacă ea a dat și dă euro pe săturate la infractorii DNA. Avem informații sigure, ei nu știu de la cine le primim, așa că se miră ca proștii până vor fi arestați. Lupu e în concediu, o doare la pălărie, se distrează de minune; infractoarea Barață își face de cap în direct pe postul ei Curier TV. Curier TV e de tot rahatul ca și cioara gulerată. Invită numai politruci PSD pentru a-i lăsa să-și bată joc de cetățeni. Le percepe 1000 de euro pe oră dacă încearcă să sune cetățenii lezați, le blochează convorbirile, într-un cuvânt face tot ce vrea crezând că televiziunea e a ei personală și nu funcționează pe bază de autorizații etc. E o mare evazionistă și o mare spălătoare de euro.

Lupu Daniela cu greu va fi arestată și condamnată

Are bunuri imobiliare în valoare de zeci de milioane de euro, chiar sute de milioane de euro. A spălat banii statului încă din anul 1994 și până în prezent. Nimeni nu o cercetează, toate organele de cercetare îi iau sute de mii de euro lunar sau chiar milioane de euro pe an șpagă. Ea tot liberă e, politrucii PSD și PNL o sponsorizează la negru cu 1000 de euro pe oră pentru a-i lăsa să-și facă reclamă în direct la cel mai mizerabil post tv, Curier TV. Vom sesiza secția specială de procurori la care va dispune cercetări împotriva lui Lupu Daniela, Carmen Vameșu, Nicolae Dumitru etc. Camelia Bădulescu, șefa publicației Ancheta de Argeș și aceasta o rromă din Comuna Bughea – a furat banii statului împreună cu Constantin Nicolescu și cu Primarul Tudor Pendiuc. Tot Nicolae Dumitru și alți comisari de miliție judiciară din cadrul DNA Pitești a scăpat-o de răspunderea penală, nu au dorit infractorii milițieni s-o cerceteze, i-au luat șpaga, au corupt procurorii și așa stă această rromă mizerabilă în libertate. Mai este și colaboratoare la SIPI Argeș, cu statut de turnătoare. Această rromă needucată, târfă de meserie nu și-a plătit reparația la un copiator tip xerox în valoare de 2000 de lei. Este o escroacă țepară care nu-și plătește nici reparațiile la autoturisme. Are mână numai de luat buget de stat, înregistrează tot timpul pe toți, poate – poate le va scăpa la careva ceva pentru a-i putea șantaja.

Nicolae Dumitru „Buzatu” va fi arestat

E o mare șantajistă, a băgat frica și în milițienii care o regulau. Îi înregistra șantajista la băutură și după aceea îi șantaja cu înregistrările. Așa a înțeles ea să facă carieră în presă. Mai are câteva vulpi blonde care și acestea procedează ca ea, înregistrează pe ascuns, după aceea încep șantajele. Dacă victimele nu cotizează cu bani, sunt publicate și pasibile de dosare penale. Așa au supraviețuit aceste escroace de la ziarul Ancheta – AG. Nu că ar fi jurnaliste profesioniste, sunt niște șantajiste ca și Comisarul Șef – Nicolae Dumitru zis „Buzatu”. Ele la reparații XEROX nu au plătit niciodată, la reparații auto la fel, consumațiile la restaurante și baruri nu le-au plătit niciodată, bugetul de stat la cele două instituții l-au furat pe săturate. Publicația Ancheta supraviețuiește odată cu ele numai din escrocherii. Vor fi cercetate și acestea de procurorii Secției Speciale. Așteptăm ca Lupu să vină din concediu pentru a fi arestată de la instituție și nu de acasă. Directorul General Vasile Cristian de la publicația Jurnal de Argeș are aceeași matriță ca și celelalte – Barață și Băduleasca, a furat bugetul de stat de la Consiliul Județean Argeș și Primăria Pitești. El tot așa aranjează în ascuns pentru a le face non-stop reclamă PSD-iștilor sau PNL-iștilor, acces la conturile Consiliului Județean non-stop și la conturile Primăriei Pitești non-stop. E sponsorizată publicația cu bani de la bugetul statului. Așa a înțeles acest dement să facă presă, șantaje din partea jurnaliștilor lui nu se mai pune problema. Pe stradă, dementul dă din mâini ca un nebun, se ia cu mâinile de cap, țipă tare de deranjează cetățenii de pe stradă. Dacă e nebun să-și ia tratamentul dar să lase conturile în pace de la cele două instituții. Îl țin PSD-iștii la înaintare pentru a le face reclame pozitive și o imagine bună. Tot la pușcărie va ajunge și această mizerie.

Articol de Nicolae Poșircă