Infractorul Călin Popescu Tăriceanu nu vrea să se predea la DNA, vrea să se predea DNA la Parlamentul României: Tupeu la Maxim!Infractorul președinte al Senatului nu vrea să se predea la DNA, în culise a aranjat trei luni amânarea pentru începerea urmăririi penale

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cel mai mare infractor politic, Călin Popescu Tăriceanu, care este ajutat de Florin Ciordache, președintele Comisiei Parlamentare și de toți PSD-iștii infractori, pentru a nu răspunde penal.

Tăriceanu îmbogățit ilicit din șpăgi mari de euro

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu și-a aranjat cu PSD-iștii 3 luni de amânare pentru a nu primii începerea urmăririi penale precum și arestarea. Acest infractor Călin Popescu Tăriceanu a primit șpăgi grele de sute de milioane de euro pe când era Premierul României. El are doar un dosar penal la DNA dar trebuia să aibă cel puțin 300 de dosare la DNA pentru șpăgile mari de euro primite. Acest infractor Tăriceanu i-a vândut fostului PDL-ist Adriean Videanu doi munți la Vidraru de Argeș, pentru a extrage materie primă de sute de milioane de euro Vidănică. Din informațiile noastre a reieșit că Tăriceanu pe atunci, Premierul României a primit șpagă de la Adrian Videanu zeci de milioane de euro. Oricum acest infractor, Călin Popescu Tăriceanu a dispus vânzarea mai multor bunuri din patrimoniul mai multor instituții. Acestuia i-au mers afacerile cu șpaga circa 4 ani de zile cât a fost Premierul României, dar și la această oră rulează banii din șpăgile primite în diferite mărfuri, autoturisme etc. Spală banii din șpagă non-stop, a ajuns la o avere de circa un miliard de euro. El declară în declarația de avere câteva zeci de milioane de euro.

Primarul Dumitru Ion favorizat la infracțiuni de mai mulți procurori ai DNA Pitești și ai DNA București

Acest infractor l-a împroprietărit și pe primarul Ion Dumitru, de la comuna Albota – jud. Argeș cu aproximativ 38.000 ha materie primă pentru construcții, 3 balastiere, stații de procesare, stații de betoane, mii de utilaje în Comuna Ionești de Dâmbovița. Escrocul de Tăriceanu i-a vândut lui Dumitru Ion toată bogăția Dâmboviței pe un preț de nimic dar șpaga de la Dumitru pentru Tăriceanu la acel timp a fost de milioane de dolari. Așa s-a lăudat domnul primar Ion Dumitru la mai mulți tovarăși de-ai lui. Din informațiile noastre a reieșit că Tăriceanu, a primit șpagă de la Ion Dumitru timp de 15 ani de zile pentru bogăția Dâmboviței dată pe nimic. Nu mai punem că i-a făcut domnul Tăriceanu lui Dumitru sute de contracte cu statul, pentru a vinde balast, nisip, pietriș etc. pe sume foarte mari. Nici Emil Boc nu s-a lăsat mai prejos, i-a făcut sute de contracte lui Dumitru cu statul pentru a-l ajuta să-și vândă materia primă de la cele 38.000 de ha. Numai la Autostrada Soarelui a primit Ion Dumitru în cont circa 9 miliarde de euro, Emil Boc și-a tras și el câteva sute de milioane de euro de la domnul primar Dumitru Ion. Primarul Dumitru dădea șpăgi grele pentru a-i face sute de contracte cu statul pe an. Spun prieteni de-ai lui care l-au ajutat să ducă gențile de euro la Guverne că euro erau cam grei, gențile mari, luau câte doi o geantă. Îi primeau secretarii de stat și premierii, Tăriceanu și Boc, ca pe cei mai mari domni. Să nu mai zică Tăriceanu în direct la TV că el a avut și are afaceri cu mașini. La vânzări de autoturisme se câștigă foarte puțin. El a furat non-stop și a luat șpăgi mari de aproximativ un miliard de euro pe când era Premierul României. Dacă DNA solicită toate vânzările de patrimoniu de la toate instituțiile, se va constata toate cele relatate de noi. Nu s-au ținut licitații, a fost totul aranjat și programat pentru a vinde patrimoniul Instituțiilor cu aprobarea Guvernelor. Un biet țăran ca Ion Dumitru, care avea o Dacia 1300 și o casă la țară bătrânească cu 3 camere să ajungă să fie împroprietărit peste noapte cu 3 balastiere, mii de utilaje, sute de stații de procesare, zeci de stații de betoane și cu 38.000 ha teren, materie primă pentru construcții.

Florin Ciordache, șeful Comisiei l-a păsuit pe Tăriceanu 3 luni de zile

Am sesizat DNA – Pitești și DNA – București pentru toate infracțiunile comise de acești infractori nenorociți; până la această oră nu s-a luat nici o măsură de a pune sechestru pe bunurile statului și pe zeci de miliarde de euro ale primarului Dumitru. Primarul Ion Dumitru și-a vândut balastierele și cele 38.000 ha materie primă iar procurorii DNA stau ca maimuțele cu bananele în gură și râd. Și-au tras și procurorii DNA sute de milioane de euro de la primarul Dumitru, oricum vor fi cercetați de secția de procurori din cadrul Parchetului General, pentru favorizarea făptuitorilor etc. Câtă nesimțire din partea procurorilor DNA – Pitești și ai DNA – București. Banii le-au luat mințile, nu au dorit să-l cerceteze pe Ion Dumitru, l-au lăsat în libertate pentru a le căra șpăgi lunar de sute de mii de euro. Cei mai jegoși sunt procurorii DNA, când le vin șpăgile nu mai fac nici o cercetare, dar dacă le vin ordine de la politruci, gata îi și ajută să le lege vreun dușman. Ei lucrează în funcție de interes, pentru a-i menține pe funcții sau pentru șpagă. Dacă ar fi lucrat procurorii DNA corect, la această oră primarul Ion Dumitru ar fi fost condamnat la ani grei de pușcărie, patrimoniul statului, balastierele la Ionești de Dâmbovița și cele 38.000 de ha, precum și zeci de miliarde de euro pe care le are Dumitru ar fi fost confiscate. L-au lăsat pe acest primar Dumitru să-și continue afacerile. Din 2010 de când am formulat sesizări la DNA, și nici la această oră nu cercetează, stau și așteaptă să intervină prescripția răspunderii penale. Vom formula plângere penală împotriva tuturor procurorilor care l-au favorizat pe acest primar Dumitru, vor răspunde penal odată cu el la secția de procurori din cadrul Parchetului General. Ca Dumitru, Tăriceanu și Boc sunt mii în PSD-ALDE.

Emil Boc, fost premier, îmbogățit ilicit cu sute de milioane de euro

Toți premierii României au vândut patrimoniul statului pe nimic, ar trebui să răspundă penal și fără a se mai invoca prescripția răspunderii penale, întrucât ei spală banii și la această oră. S-au îmbogățit toți premierii României din șpăgile primite de la infractorii care au beneficiat și beneficiază de tot patrimoniul Instituțiilor Statului. La procurorii DNA le e greu să verifice odată toate documentele unde a fost vândut tot patrimoniul Statului, mai bine așteaptă șpăgi de la infractorii pe care îi cercetează sau se fac că-i cercetează. Instituția DNA nu trebuie să mai existe, s-au îmbogățit unii procurori din șpăgile infractorilor. Cetățenii fac plângeri penale sau denunțuri iar ei favorizează aproape toți infractorii, le percep șpăgi în funcție de prejudiciu.

Cetățenii rămân ca proștii iar procurorii corupți cu zeci, sute de milioane de euro șpagă de la infractori. Asta e Instituția DNA, plină numai cu procurori corupți puși pe îmbogățire. Or să o tragă fiecare procuror, ei se cred invincibili!

Articol de Gheorghe Istrate