Iohannis, Orban, Arafat, Vela şi tot Guvernul României, au eliberat OUG-uri pentru asasinarea poporului prin înfometare, sechestrarea poporului în case duce la boli psihice, decese şi paralizii. Bisericile sunt închise în mod abuziv de către masonerie și de către toţi cei menţionaţiToţi cei menţionaţi în titlu, vor să asasineze poporul prin înfometare, care au muncit la negru sau cu ziua sunt ca şi decedaţi, cei în şomaj tehnic vor primi bani de sărbătorile de iarnă, decese garantate, credincioşi poporului nu se vor mai împărtăşi, paştele a fost distrus de masonerie
Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie, cu cei mai mari masoni asasini din toate timpurile, care au hotărât să asasineze poporul prin înfometare, prin lipsa banilor pentru medicamente etc, dar şi distrugerea credincioşilor Ortodocşi şi Catolici, precum şi lăsarea poporului fără loc de muncă.

Iohannis cel mai mare diversionist asasin

Preşedintele României Iohannis, Premierul României Orban,  Ministrul MAI Vela, Secretar de Stat Arafat şi tot Guvernul României, au luat cele mai abuzive măsuri împotriva poporului român, la ordinul şefului masoneriei, distrugerea poporului a fost programată de mai mult timp, credincioşi Ortodocşi şi Catolici sunt sechestraţi în case, nu pot intra în Biserici pentru a se ruga, poporul va muri prin înfometare. Călăii, toţi cei menţionaţi, au eliberat OUG-uri la greu, pentru lipsirea de libertate a poporului român, lipsa de credinţă, îngrădirea de a munci pentru a trăi, diversiuni şi ameninţări împotriva poporului, amenzi mari pentru poporul oropsit, OUG-urile abuzive şi-au spus cuvântul.

Arafat cel mai mare mason diversionist

Călăii masoneriei au pus poporul sub picior, prin diferite diversiuni şi tehnici ale masoneriei, au distrus şi distrug economia ţării în cel mai scurt timp, acesta este ordinul şefului masoneriei. Masonii vor să distrugă credinţa ortodoxă şi credinţa catolică, sunt atât de perverşi  încât tot poporul e prostit ca şi copii mici. Spun iei!. Nu ieşiţi din case vă infectaţi cu virusuri. Virusurile au fost pulverizate pe bănci în atâtea state tot de aceste secte masonice, care vor să distrugă credinţa ortodoxă şi credinţa catolică. Joacă teatru perverşii de te doare capul, aşa păţeşti şi în lupta cu satana. Au băgat frica în popor, prin măsurile abuzive pe care le-au luat, au scos armata în stadă pentru a băga frica în popor, au pus amenzi abuzive în OUG-uri de te doare capul, asta îi lucrătura Satanei. Ce le-am spus noi la cititorii noştri?. Că în termen de 6 luni de zile se va alege praful şi pulberea de o parte din poporul român, întrucât au votat masoneria secta mondială. Au pus un preşedinte mason sclavul masoneriei, dracul dracilor. Dăncilă era ortodoxă nu închidea Bisericile, masonul sectei Iohannis a închis Bisericile şi a interzis credincioşilor să se mai roage în Biserici, motivând în mod diversionist că se vor infecta cu viruşi credincioşi. Cât de dement să fi, cum ai putea să crezi că în biserică te infectezi cu viruşi, nici dacă te injectează nu te îmbolnăveşti,  întrucât S.F. Dumnezeu nu lasă ca viruşi să aibă putere asupra celor credincioşi. Iohannis fiind sectant mason se infectează oriunde, e un ateu ordinar care va face puşcărie multă pentru tot ce a făcut poporului român. Noi am stat în Biserici lângă cei mai virusaţi cetăţeni, aveau gripă de tremurau ca piftiile, normal gripa se ia dar noi nu am luat niciodată gripă în Biserici. Am luat gripă în alte locuri de la alţi dar în Biserici nu te poţi îmbolnăvi. Bisericile vindecă oameni nu-i omoară ca sectanţii cu viruşi. Au băgat panică în popor şi frică pentru a face ce vrea masonii sectanţi cu ei. Folosesc MAI-ul, MAPN-ul etc împotriva poporului, ţine poporul sechestrat motivând în mod mincinos, că vor murii dacă vor ieşi din case, sau că dacă vor ieşi din case vor fi amendaţi.

Orban jegul jegurilor, asasinul poporului

Mulţi dintre decedaţi au murit de alte boli, iei iau declarat morţi invocând virusurile pulverizate de ei. Popoarele sunt atât de panicate din cauza acestor asasini, nu mai pot realiza ce se întâmplă, ce s-a întâmplat nici atât. Râd masonii că le merg asasinatele cu viruşi perfect, nu au nici un stres, dar se irită tare de tot la publicarea articolelor adevărate scrise de noi. Fraieri nu ştiu de unde avem informaţii, n-avem procurori cu cine să-i arestăm. Procurorii români sunt ca babele până să decedeze, n-au nici o vlagă, sunt proşti, fricoşi şi tare corupţi. Dacă se întâmpla aşa ceva în Rusia era vai mama lor de masoni. Nu au putut să intre cu navele invizibile în Rusia pentru a pulveriza viruşi, îi detecta la prima strigare, au reuşit să le trimită cetăţeni virusaţi în ţară, pentru a îmbolnăvi şi pe alţi. Poporul român va fi mâncat de masonerie, noi i-am anunţat ei nu au crezut, dar s-a întâmplat toate. Masonii sunt fiare nu au scrupule, îşi arată puterile malefice prin a teroriza şi omorî cetăţeni ai popoarelor. În România e foamea cât capra, i-au lăsat criminali fără locuri de muncă şi cei care lucrau la negru vor muri de foame. Oricum o parte din popor va muri de foame, vor fi incineraţi ca şi italieni, masonii se vor bucura de faptele criminale şi vor continua tot aşa.

Vela asasinul mason şi-a îndeplinit misiunile masonice

Dacă poporul şi-a ales conducător mason aşa le trebuie. E mai grav că vor deceda şi oameni nevinovaţi care nu au votat masonul Iohannis. Când am publicat articolul despre ei săptămâna trecută, au şi chemat un magician pentru al asasina pe directorul Ratea. Noaptea au început să-l deranjeze masonii cu magie neagră, nu au avut ce să-i facă poate pe viitor o să-i facă…. Sunt perverşi, lucrează cu puteri malefice, care nu sunt prevăzute în codul penal, Patriarhul României e un neica nimenea a făcut pe el de frica masonilor. În loc să solicite Parlamentului o lege pentru condamnarea precticări vrăjitoriei sau a magiei negre cu pedepse mari, el stă pitit în Catedrală ca un ateu nenorocit. Nenorociţi au asasinat mulţi cetăţeni incomozi prin practicarea magiei negre, aşa că cei care nu sunt cu S.F: Dumnezeu sunt mâncaţi, îi mănâncă masonii pe pâine. Masonii trebuie înlăturaţi din ţară pentru a avea poporul linişte şi sănătate. Numai nenorociri va avea poporul şi chinuit rău va fi acest popor cu un mason conducător. Guvernul României toţi masoni sectanţi, se milogesc de cei de la CEDO, să anuleze câteva articole din Convenţie pentru a nu răspunde penal. Invocă starea de urgenţă mereu, trimite pe carantină pe toţi cei ce vin din alte state pentru a se forma un număr foarte mare de cazuri şi de a comunica celor de la UE. Afacerea murdară care credeţi că este?. Miliardul de euro pe care trebuie să-l primească Guvernul României de la Organizaţia Mondială a Sănătăţi. Aceşti bani, vor fi sustraşi cu tot felul de societăţi masonice. Panica şi chinul pe popor este pusă pentru bani, dacă nu declara starea de urgenţă şi numărul mare de cetăţeni pe carantină, nu se îndeplineau procedurile de a obţine miliardul de euro sau chiar mai mult. Folosesc tehnica abuzivă ca la declanşarea alegerilor anticipate. Vom continua mereu să-i publicăm pe aceşti infractori periculoşi, dar în acelaşi timp vor fi cercetaţi pentru încălcarea Convenţiei, lipsire de libertate, abuz în serviciu, diversiuni, distrugerea sănătăţii poporului, lăsarea fără bani şi hrană a poporului, decedarea poporului prin înfometare şi sechestrare la domicilii şa.md. Poporul trebuie să iasă în stadă pentru aşi obţine libertatea, cu aceşti criminali nu se mai poate. Sunt mai criminali decât comunişti. Francezii şi spanioli căpetenile sunt tot masoni, aşa că au aceiaşi soartă ca şi români. Vă dorim libertate!
Articol de M.M.S.

One thought on “Iohannis, Orban, Arafat, Vela şi tot Guvernul României, au eliberat OUG-uri pentru asasinarea poporului prin înfometare, sechestrarea poporului în case duce la boli psihice, decese şi paralizii. Bisericile sunt închise în mod abuziv de către masonerie și de către toţi cei menţionaţi

  1. Pingback: Iohannis, Orban, Arafat, Vela şi tot Guvernul României, au eliberat OUG-uri pentru asasinarea poporului |