Judecătoarea Francisca Vasile de la I.C.C.J. a primit suma de 300.000 de euro pentru a-i scăpa de pușcărie pe Viorel Hrebenciuc și pe alţii. Acuză S.R.I.-ul de stenograme modificate, ei neavând asemenea fapte.Cea mai coruptă judecătoare din I.C.C.J., Francisca Vasile

Cea mai coruptă judecătoare din I.C.C.J., Francisca Vasile

Judecătoarea Francisca Vasile a încasat 300.000 de euro de la cel mai bun prieten P.S.D.-ist, Viorel Hrebenciuc, dosarul fiind întors la D.N.A. pentru diversiunile din încheierea de ședinţă abuzivă, acuzând S.R.I.-ul că a modificat stenograme, S.R.I.-ul neefectuând niciodată stenograme.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediţie cu cea mai mare coruptă judecătoare de la I.C.C.J., Francisca Vasile, S.R.I.-ul acuzat în mod abuziv de ea că a făcut stenograme modificate, acest serviciu nu efectuează stenograme.

Coruptă total, Francisca Vasile, judecător al I.C.C.J., secţia penală, a luat legătura cu infractorul Viorel Hrebenciuc pentru a acuza S.R.I.-ul și D.N.A.-ul că ar fi manipulat și modificat stenogramele în baza cărora au fost arestaţi prinţul Paltin Sturdza, Viorel Hrebenciuc și Ioan Adam.

De frica pușcăriei, Viorel Hrebenciuc a apelat la Francisca, i-a înmânat cei 300.000 de euro pentru a-l ajuta să altereze înregistrările audio-video

De frica pușcăriei, Viorel Hrebenciuc a apelat la Francisca, i-a înmânat cei 300.000 de euro pentru a-l ajuta să altereze înregistrările audio-video

În primul rând, S.R.I.-ul nu are voie și nu a efectuat servicii pentru transcrieri certificate, de acestea se ocupă societăţi comerciale specializate în transcrieri sau se mai pot face de către ofiţerii de la Judiciar. Bestia de judecător Francisca bate câmpii în încheierea abuzivă. Banii lui Hrebenciuc i-au luat minţile. Bestia mai arată în încheiere că dosarul prin care au fost arestaţi foștii parlamentari Viorel Hrebenciuc și Ioan Adam a fost făcut pe baza unor stenograme modificate de S.R.I. Dacă S.R.I.-ul nu are voie să efectueze servicii pentru transcrieri, efectuează doar servicii de interceptat la care se întocmeau procese-verbale, predau înregistrările poliţiștilor de la Judiciar sau procurorilor.

Cum poate acuza această bestie de judecător ofiţerii sau S.R.I.-ul de transcrieri certificate? Numai o nebună isterică poate face așa ceva. Ea crede că e de capul ei, face ce vrea și când vrea Hrebenciuc, iar când se întâlnesc ei pe ascuns hotărăsc numai ilegalităţi. Nebuna de Francisca mai scrie în încheierea abuzivă că sintagma folosită de Paltin Sturdza „faza a doua” a devenit în transcriere „șpaga a doua”. Cică avocaţii infractorilor au identificat 1300 de alterări în interceptări după ce au confruntat transcrierile din rechizitoriu cu înregistrările făcute de prinţ. Înregistrările și filmările făcute de prinţ cică ar fi fost confiscate la percheziţii. Unde s-a mai pomenit ca infractorul să se înregistreze audio-video când comite infracţiuni? Infractorii se feresc tot timpul să nu apară în înregistrări audio-video. Ce făcături au găsit poliţiștii de la Judiciar nu ne putem închipui, dar ne gândim la o nesimţire din partea judecătoarei nebune prin a aranja cu Viorel Hrebenciuc și cu avocaţii infractorilor să altereze înregistrările audio-video în favoarea infractorilor, nicidecum în favoarea D.N.A.

 

Ioan Adam, băiat de băiat care i-a înmânat alte sute de mii de euro Franciscăi

Ioan Adam, băiat de băiat care i-a înmânat alte sute de mii de euro Franciscăi

Mai arată judecătoarea nebună: înlocuiri de cuvinte, omisiuni de replici, cuvinte, sintagme, introducere de cuvinte, de propoziţii întregi, amalgamarea interlocutorilor, a replicilor, modificarea sensului prin semne de punctuaţie. Toate acestea ar fi fost constatate de judecătorul de cameră preliminară a Curţii Supreme. Cine poate fi decât psihopata Vasile Francisca?! Această judecătoare face și pe experta, a luat locul altora. Ce fac cei 300.000 de euro ai lui Viorel Hrebenciuc?! Minuni drăcești! Cum e posibil ca și avocaţii pe timp de noapte să intre în instituţia numită I.C.C.J. și să falsifice înregistrările audio-video pentru a nu mai da cu stenogramele efectuate de ofiţerii de la Judiciar sau de alţi experţi în transcrieri, nicidecum S.R.I.-ul. Ce mult au interesat-o pe Francisca Vasile acest dosar și altele de unde își ia chiar și milioane de euro! P.S.D.-iștii sunt la înălţime, au toţi intrare la ea și la alte corupte. Ce s-a obosit nebuna cu avocaţii și cu Viorel să facă tot felul de falsuri în dosar pentru a-și scăpa prietenii cu dare de mână! Unde are clienţi grași cu dare de mână se implică în activitate și noaptea. Curtea Supremă a fost și este pentru ea o afacere profitabilă. Lucrează ca la un S.R.L. Dementa a luat și dosarul acasă pentru a aranja mai bine alterarea probelor audio-video ș.a.m.d. Se chinuie de mai mult timp să-i scape de pușcărie pe infractorii P.S.D. Hoaţa strigă „Hoţii!”. Hoţii au alterat probele ca să vină procurorii să-i cerceteze pe ofiţerii S.R.I. Ofiţerii S.R.I. nu fac stenograme și nu au făcut niciodată, întrucât nu le permite legea și nici procurorii nu au putut solicita niciodată așa ceva.

Paltin Gheorghe Sturdza, alt băiat de băiat care a plusat euro sute de mii Franciscăi

Paltin Gheorghe Sturdza, alt băiat de băiat care a plusat euro sute de mii Franciscăi

Se mai vaită Francisca în încheierea de ședinţă că modificările făcute au afectat grav ancheta, de parcă ea ar fi efectuat ancheta, nu ofiţerii de la Judiciar și procurorii. Francisca se fisurează ca toţi infractorii de duzină și mai dezinformează în încheiere: „Astfel, susţinerea că sintagma <<șpaga a doua>> are aceleași consecinţe și înţeles în cadrul procesului penal ca și sintagma <<faza a doua>> este nefundamentată. Sintagma <<șpaga a doua>> nu numai că are legătură cu obiectul material al infracţiunilor imputate petenţilor, dar are și aptitudinea de a constitui un probatoriu direct, util și eficient în raport cu acuzaţia, elemente ce lipsesc în situaţia sintagmei <<faza a doua>>. (…) Greutatea acestor alterări face inutilă examinarea altora similare.” Cât de nebună poţi să fii ca femeie să te duci cu infractorii noaptea în instituţia numită Curte Supremă și să alterezi înregistrările audio-video pentru a nu mai apărea cuvintele infractorilor și pentru a putea face acuzaţii către ofiţerii S.R.I. și ofiţerii de la Judiciar ai D.N.A.

 

Dan Costin Bengescu, profesor în a da șpăgi judecătorilor

Dan Costin Bengescu, profesor în a da șpăgi judecătorilor

Unde a putut ajunge această infractoare de judecătoare cu infractorii ei avocaţi ai infractorilor și cu nenea Viorel Hrebenciuc?! Ea nu știe că mai sunt și alţii pe urmele lor, fac pe proștii, dar o să le prindă rău. Mintea lor alterată visează numai euro și nu monitorizări profesionale, legale. Au s-o tragă cum a tras-o și Mustaţă judecătorul. Noi dacă îi împiedicăm să mai comită și alte infracţiuni la dosar și la alte dosare suntem răi! Să vadă ei ce răi ne vom face noi când le vom face plângere penală și vom solicita înregistrările video din incinta instituţiei, unde vor apărea toţi infractorii în frunte cu Francisca. O să declare că se plimbau noaptea prin Curtea Supremă, nu că au urcat mai mulţi în biroul Franciscăi Vasile. Se prepară probele strânse de procurori ca motoarele de curse, tot să aibă avantaj nea Viorel Hrebenciuc și alţii din dosar. Se chinuie Francisca să altereze probe și să le invoce modificate ca la nebuni.

Palatul de afaceri al judecătorilor I.C.C.J.

Palatul de afaceri al judecătorilor I.C.C.J.

Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam, Paltin Gheorghe Sturdza și Dan Costin Bengescu au fost acuzaţi de constituirea unui grup infracţional prin care urmăreau să obţină venituri prin cumpărare de influenţă sau prin folosirea funcţiilor. Dosarul vizează retrocedarea a 43.000 de hectare de pădure în baza unor decizii ilegale ale unor judecători cu implicarea unor parlamentari pentru obţinerea ilegală a unor sume mari de bani. Grupul infracţional ar fi folosit firme offshore pentru ascunderea banilor. Până la această oră atât a putut face judecătoarea pentru infractori prieteni de-ai ei. Din informaţiile noastre a reieșit că numai Viorel Hrebenciuc i-ar fi dat 300.000 de euro Franciscăi, restul vă cam închipuiţi cât au plusat. Francisca se va autodistruge și va fi distrusă de un dosar profesional întocmit. Solicităm autosesizare din partea prim-procurorului D.N.A. București, precum și a președintelui C.S.M.

Articol de Soare Ninel