Judecătorii corupți ai Înaltei Curți de Casație și Justiție: Popescu Mirela, Cobzariu Maricela, Ghena Mariana, Rog Lucia Tatiana, Șelaru Valentin Horia, Vasile Francisca, Cosma Rodica și Macovei Săndel Lucian favorizează infractori grei non-stopToți judecătorii prezentați în titlu sunt cei mai corupți dar și favorizează infractorii pe șpăgi mari de euro

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari infractori judecători corupți care invocă deciziile CCR abuzive și favorizează infractori non-stop pentru milioane de euro la dosar.

Macovei Săndel Lucian, corupt total

Popescu Mirela, Cobzariu Maricela, Ghena Mariana, Rog Lucia Tatiana, Șelaru Valentin Horia, Vasile Francisca, Cosma Rodica și Macovei Săndel Lucian au clienți zilnic, dau achitări pentru milioane de euro, invocă deciziile abuzive ale CCR și gata, au rezolvat tot. Dejecțiile Înaltei Curți de Casație și Justiție se duc la serviciu pentru a primii milioane de euro la câte un dosar unde sunt infractori grei cu prejudiciu foarte mare. Din informațiile noastre, s-a stabilit că acești jegoși de judecători corupți, așteaptă clienții zilnic, atât la Înalta Curte de Casație și Justiție precum și la domiciliile lor, pentru a prelua comenzile și milioanele de euro. Le spun infractorilor care au dosare la ei: „băi, vă scăpăm, vă dăm achitările dar trebuie să fim și noi motivați” – să sară la cap cu milioane de euro, clienții lor infractori fiind ba politruci, ba avocați, ba milițieni etc. Aceștia îi întreabă pe judecătorii corupți: „ce invocați în decizii?”. Ei le spun simplu: „deciziile CCR care indică căderea interceptărilor efectuate de SRI și DGIPI. O să mai invocăm și decizia care arată că protocoalele dintre SRI și Parchete au fost neconstituționale”. Nu mai punem la socoteală faptul că îi aburesc pe clienții lor propuși pentru achitări non-stop. Le mai amintesc și despre decizia CCR abuzivă care a desființat completele de 5 judecători în mod abuziv și favorizator tuturor infractorilor. Acești 8 judecători ai Înaltei Curți de Casație și Justiție au un tupeu de proxeneți, prostesc infractorii care au dosare la ei dar le fac și avantaje dându-le achitările, scăpând de condamnări și rămânând cu prejudicii foarte mari.

Viorel Hrebenciuc, cel mai mare jeg, favorizat de judecător Francisca Vasile

Din informațiile noastre a reieșit că le-ar cere spăgile în funcție de prejudiciu. Dacă-i vezi în sălile de judecată zici că sunt cei mai cinstiți judecători dar ei stau cuminți întrucât și-au tras șpăgile ori la domicilii ori la birourile unde lucrează. Ce le mai trebuie la acești infractori – un procuror DNA competent și curajos pentru a-i îngenunchea pe acești 8 judecători corupți. Oricum, dacă un procuror DNA cere la ei la Î.C.C.J monitorizarea lor sunt anunțați imediat de cei care le dă mandate de interceptat sau de monitorizat. E foarte greu să cadă aceste scursuri ale societății dar nu sunt imposibil de prins cu milioanele de euro la domicilii. Banii din șpăgi îi trec ori pe numele copiilor, ori pe numele părinților sau ai rudelor apropiate. În declarațiile de avere apar doar salariile luate de la Înalta Curte de Casație și Justiție, au grijă tot timpul să dea bine la declarațiile de avere. Ei sunt putrezi de bogați, au agonisit zeci de milioane de euro sau chiar sute de milioane de euro de căciulă. Salariul lor de peste 20.000 lei pe lună nu-l bagă în seamă. Ce judecători corupți și mizerabili avem la Înalta Curte de Casație și Justiție. Aceste mizerii de judecători au achitat doar într-un dosar 40 de primari din Argeș. Vă cam închipuiți ce șpăgi de milioane de euro și-au tras acești judecători nemernici. Viorel Hrebenciuc s-a lăudat pe la prieteni că i-ar fi dat judecătoarei Francisca Vasile câteva milioane de euro. S-a văzut, l-a achitat cu probe beton în dosar.

Victor Ponta favorizat și achitat pentru un milion de euro de judecătorii ICCJ

Și Alina Bica s-ar fi lăudat pe la diferiți prieteni că are prietene judecătoare la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a obține achitările la dosarele întocmite de DNA. Un dosar l-ar fi rezolvat cu câteva sute de mii de euro, dar la al doilea dosar nu au mai pus botul la euro alți judecători. Victor Ponta și el, un băiat cu relații la judecătorii de la ÎCCJ și-a aranjat toate dosarele, a dat și el aproximativ un milion de euro șpagă pentru a primi achitările cu probe la dosare. Se laudă pe posturile TV că el a fost victima lui Negulescu și a lui Kovesi. Totul o minciună, la el în dosare sunt probe beton, i s-au dat achitările în mod abuziv pentru un milion de euro. Și Călin Popescu Tăriceanu are mai mulți prieteni judecători la Înalta Curte de Casație și Justiție care l-au ajutat cu o achitare la un dosar de mărturie mincinoasă etc. Și acest infractor Tăriceanu s-a lăudat pe la colegii de partid că nu are ce să-i facă DNA-ul întrucât îi sar în ajutor mai mulți judecători corupți de la ICCJ. S-a lăudat că va plăti oricât pentru a obține achitările și DNA-ul va fi de tot râsul. Așa s-a și întâmplat la un dosar, a pozat în victimă tot timpul pe posturile TV, a acuzat DNA-ul că i-ar fi făcut dosar penal la comandă dar a uitat că el a declarat în fața procurorilor de trei ori diferit pentru a-și favoriza la infracțiuni prietenii din dosar. Dejecție mare e acest infractor, Călin Popescu Tăriceanu. Dacă și Sebastian Ghiță și-a tras mai multe achitări ajutat de redactorul șef Ciutacu Victor de la RTV, ce să mai zicem de Dan Șova, Ludovic Orban, Constantin Nicolescu fost președinte al C.J.Argeș și încă alți sute de PSD-iști, ALDE-iști, PNL-iști etc.

Călin Popescu Tăriceanu favorizat la infracțiuni de tovarășii lui judecători

Aceste jeguri de judecători au dat peste 300 de achitări. De la înființarea justiției nu s-a pomenit așa ceva, asta s-a întâmplat acum pentru sute de milioane de euro. Oricum dacă vor fi cercetați toți cei 8 infractori judecători se vor constata toate cele relatate de noi. Pedepsele vor fi pe măsura infracțiunilor. Pe timp de iarnă au bilete luate de infractori pentru cele mai frumoase sejururi. Dar și pe timp de vară le cumpără infractorii cele mai tari bilete pentru sejururi. Le oferă infractorii PSD-ALDE și PNL tot felul de facilități, mai au să-i care în spate pentru a le arăta infractorii că ei fac orice pentru ei dar și ei trebuie să-i scape de dosarele penale non-stop. Se înțeleg de minune politrucii cu judecătorii corupți ai Înaltei Curți de Casație și Justiție. Se complac la orice.

La această oră achitările sunt la modă, cine să-i tragă la răspunderea penală, cât tupeu să ai să dai sute de achitări într-un an dar și șpăgile au fost pe măsura prejudiciilor. Acești 8 judecători nu trebuie să mai existe la ICCJ, locul lor e la ANP – Jilava Rahova.

Articol de Ciobanu Nicolae