Lăturile presei române, rroma Marilena Barață și Ion Spânu, spală banii din șpăgi, din înșelăciuni și din conturile SocietățilorMarilena Barață, rroma presei române și infractorul Ion Spânu spală banii din șpăgi, înșelăciuni și de la Societăți, folosindu-i în anumite afaceri chipurile legale

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu două lături ale presei române, rroma Marilena și rromul Spânu, infractori care spală banii din șpăgi și înșelăciune, precum și pe cei de la Societăți în diferite afaceri, chipurile legale.

Marilena Barață, cea mai jegoasă lătură

În seara de 25.01.2020, acești doi infractori periculoși au dezinformat poporul inclusiv organele de cercetare penală în sensul că jurnaliștii de la publicația Ediție Specială Press fac articole lături. Ei sunt două lături în presa română întrucât iau șpăgi zilnic de la oamenii politici, manageri, procurori, polițiști și de la toți care le calcă pragul. Aceste două lături s-au iritat că Alexandru Cumpănașu a citit mai multe articole adevărate, care indicau mai multe infracțiuni ale rromei Barață Marilena. Noi, până la această oră am fost foarte indulgenți cu rroma Barață, deoarece nu am sesizat în scris la DIICOT și DNA sau Secția Specială de Procurori care ar trebui s-o cerceteze pe ex Procuror Șef Serviciu DNA-Pitești, Daniela Lupu. Am trimis la DNA – Pitești mai multe articole ce indicau mai multe infracțiuni pe care le-a comis infractoarea Marilena Barață. Fosta șefă a DNA Pitești a favorizat-o pe Marilena Barață la toate infracțiunile grave, de luare de mită, evaziune fiscală, spălare de bani, înșelăciune ș.a.m.d. De circa 3 ani de zile, șefa DNA – Daniela Lupu nu a dispus cercetări împotriva acesteia și nici nu a dorit să întocmească un proces verbal de sesizare din oficiu.

Spânu Ion, escroc, lătura presei române

Când iei la cunoștință de anumite infracțiuni precum cele din articolele de la publicația Ediție Specială Press care au fost trimise prin poștă la DNA Pitești, ai obligația legală ca Șef de serviciu al DNA Pitești, să întocmești un proces verbal de sesizare din oficiu conform Codului de Procedură Penală. Lupu Daniela, tovarășă cu Marilena nu a făcut-o, au căzut la înțelegere, șpaga a înghițit-o Daniela Lupu, Marilena i-a băgat în gură. Striga, cioara gulerată cu gura mare la RTV că ăla de la Albota și-a cumpărat o platformă pe net, fac numai articole lături, nu se pricep să facă presă și că s-ar fi scris de președintele Iohannis și de alții numai lături. Această rromă nearestată până la această oră, trăiește în libertate din mila noastră. De acum încolo o să meargă Directorul Iulian Ratea la DIICOT, DNA precum și la Secția Specială de Procurori cu sesizări scrise pentru a le prezenta procurorilor toate infracțiunile pe care le-a comis rroma Barață între anii 1994 – 2020. Această rromă analfabetă dar hoață de meserie a înșelat o parte din argeșeni precum și pe alți cetățeni din alte județe invitându-i în anul 1993 să pună o sumă la ea la jocul Filadelfia că vor câștiga de 16 ori suma depusă. Sărăcia nu avea pe atunci nici ziar, era decât o sclavă la Fabrica de Autoturisme Mioveni. După ce a înșelat sute de mii de cetățeni a înființat cel mai jegos ziar, Curierul Zilei. Folosea cea mai proastă hârtie la tipografia ei cumpărată din banii poporului la care poporul a fost înșelat de escroaca Barață.

Cumpănașu, victima escroacei Barață, l-a chemat în judecată în mod abuziv

Toate tabelele pe care le-a falsificat pentru milițieni, procurori, judecători, politruci, șmecheria fiind premierea cu sume de 16 ori mai mari la un buletin. Toți milițienii, procurorii, judecătorii și politrucii îi dădeau toate buletinele din familie și neam pentru a lua sume de 16 ori mai mari la un buletin. S-a pus bine cu organele de cercetare penală pentru a nu răspunde penal. O să răspundă penal de acum încolo întrucât ea comite infracțiuni de spălare de bani încă din anul 1993. Am mai publicat că această rromă a folosit și folosește banii din înșelăciuni în înființarea ziarelor, a televiziunilor, în imobiliare, hoteluri, terenuri etc. Nu mai punem că a sustras cu primarii: Tudor Pendiuc, Ion Dumitru, Bebe Ivan și alții, sume din conturile Primăriilor fără a le face publicitate. Din anul 1994 de la înființarea ziarului ei, a sustras zeci chiar sute de milioane de euro din conturile Primăriilor. După ce a fost publicată de noi a pus toți jurnaliștii de la ziar și tv să oprească copii de pe publicitate. Ea personal, aranja cu toți primarii inclusiv cu președinții de Consiliul Județean să le emită facturi, dar publicitate la ziar și la tv, zero. Primea sume de milioane de euro anual din conturile Primăriilor și din conturile Consiliului Județean. Înțelegerea între ei era așa: „dacă cineva din presă publică ceva de voi, eu vă ofer protecție cu jurnaliștii mei, scriind că acei primari nu au comis infracțiuni etc.”

Hotelul ILA din Vama Veche Constanța, construit de Barață cu bani din șpăgi, conturi descărcate fără publicitate

Noi publicam infracțiunile primarului Tudor Pendiuc și ale Președintelui Consiliului Județean Constantin Nicolescu, ea punea jurnaliștii să-i laude și să scrie că noi publicăm numai minciuni. I-am demonstrat că toate articolele noastre au fost reale întrucât fostul Primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc și fostul Președinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu au fost arestați și condamnați de la publicarea articolelor precum și trimiterea martorilor la DNA. Numai punem că le-am pus și o vorbă bună la șefii de instituții la București. Infractoarea Barață a sustras banii de la societăți, folosindu-i la cumpărări de case, apartamente, construirea de hoteluri etc. Vom da toate informațiile la procurorii DIICOT și DNA să vedem dacă escroaca Barață va mai scăpa. Dacă va scăpa la Pitești vor fi toți arestați la București. Asta crede că noi am făcut Dreptul ca ea cu orale și anale pentru a căpăta o diplomă falsă. Suntem pregătiți bine profesional și tehnic, nu va scăpa nici un infractor publicat. Când ea țipă în direct la RTV, infractorul Ion Spânu îi aprobă tot. O să ne ocupăm și de acest infractor Spânu, care a primit sute de ha de teren de la victime și primari. Nu mai punem că Ion Spânu primește șpăgi numai în euro de la toți infractorii precum de la Dincă de la Caracal. Familia lui Dincă îl sponsorizează cu bani frumoși pentru a scrie și a-l apăra la RTV. Se pune contra tuturor care-l acuză pe Dincă. Acest infractor diversionist i-a înșelat și familia lui Cioacă cu mii de euro pentru a-l apăra public. Oricum, Cioacă a fost o victimă, nenorocitul de Spânu i-a mâncat mii de euro familiei Cioacă, promițându-le că îl va scăpa de pușcărie. Spânu are câteva milioane de euro făcute din infracțiuni, va intra la monitorizare totală, rromul!

Articol de Cristinel Popa