Liviu Dragnea nu fă Apel că-ți iei 5 ani cu spor. Florin Iordache, distrugătorul Codului Penal și al Codului de Procedură PenalăDragnea nu fă Apel, că-ți iei 5 ani cu spor, Iordache Florin a distrus Codul Penal și Codul de Procedură Penală, va răspunde tot penal

Dragii noștri cititori continuăm în această ediție cu cele două jeguri penale – Dragnea și Iordache.

Liviu Dragnea, dacă face Apel își ia 5 ani cu spor

Infractorul Liviu Dragnea le-a amenințat pe cele ce le-a angajat fictiv, pentru a declara în mod mincinos la Completul de Judecată al ICCJ. Completul de Judecată a fost informat că Liviu Dragnea le-a amenințat în mod repetat pe angajatele fictiv, le-a pus să-și schimbe declarațiile pentru a-l scăpa de răspunderea penală. Din informațiile noastre se mai reține că, Liviu Dragnea le-a oferit angajatelor fictiv sume de bani foarte mari. Nemernicul de Liviu Dragnea le-a căutat non-stop pe cele angajate fictiv în timpul procesului și a reușit să le ademenească cu sume foarte mari de bani pentru a-și schimba declarațiile în fața Completului de Judecată. Dobitocul mai are și tupeu să facă pe victima politrucă și să declare în fața jurnaliștilor că ce condamnare mai e asta, au fost demontate toate declarațiile celor ce-l incriminau de fapte penale grave. Fraierul de Dragnea acuza completul de judecată și procurorii de abuz dar procurorii DNA și judecătorii sunt mai informați decât el, așa că demonul de Liviu Dragnea nu i-a putut păcăli. Tare prost mai e acest PSD-ist, să plătești bani grei la angajatele fictiv iar după aceea s-o tragă și ele din plin. Au avut noroc că nu sunt martore, dacă erau martore erau condamnate pentru mărturie mincinoasă, dar oricum o vor trage rău de tot. Cum e posibil ca la procurorii DNA să mărturisești adevărul și după ce te amenință Liviu Dragnea și te plătește cu bani grei să îți schimbi total declarația.

Florin Iordache, maimuțoiul de pluș al lui Dragnea, dobitoc ca și Dan Diaconescu, amândoi din Caracal

Liviu Dragnea a fost condamnat la puțini ani de pușcărie, probe sunt destule pentru o condamnare de 5 ani cu executare. Având condamnarea cu suspendare la această oră, el trebuia arestat întrucât a mai comis o nouă infracțiune. Trăiește nenorocitul din mila completului de judecată care nu a dispus revocarea și la pedeapsa cu suspendare. Oricum i le va pune în spate pe toate, completul de Apel al ICCJ. Fraierul de Liviu Dragnea și-a înrăutățit situația în dosar prin a le amenința și plăti pe angajatele fictiv. Dacă era un fraier deștept, lăsa fetele să-și mențină declarațiile pe care le dăduseră la DNA, neforțate de nimeni și neamenințate. Își lua prostul o pedeapsă mai mică și venea mai devreme acasă. Oricum lui nu-i prea place să stea pe-acasă. Dacă va face Apel își va lua cel puțin 5 ani de zile, dacă o lasă așa cum a căzut va fi mai devreme acasă. Fraierul de Liviu Dragnea insistă la achitare, asta dă dovadă că e bolnav psihic. Cu atâtea probe la dosar și mai ales că a mai comis o nouă infracțiune de amenințare împotriva celor ce le-a angajat fictiv și pe deasupra le-a și plătit cu bani grei pentru a-și schimba declarațiile în totalitate, 5 ani cu executare e puțin pentru Liviu Dragnea.

Judecătorii de la ICCJ au fost la înălțime, n-au pus botul la făcăturile lui Dragnea

Dacă ne supără un pic o să-i trimitem și martori care au auzit amenințările lui Liviu împotriva angajatelor fictiv. Sumele de bani pe care le-a dat angajatelor fictiv, vor reieși din declarațiile martorilor. Și ele vor recunoaște dacă vor fi bine audiate. Infractorul Dragnea l-a amenințat și pe Florin Iordache, șeful Comisiei pentru legile justiției pentru a distruge articole de lege din Codul Penal, precum abuzul în serviciu ș.a.m.d. L-a mai amenințat pe Florin Iordache și i-a impus să anuleze multe articole din Codul de Procedură Penală pentru a fi favorizați mulți infractori ca el. Denunțul unei fapte penale să fie făcut în circa 6 luni de zile. Pentru a nu mai avea dosare penale Dragnea, Tăriceanu ș.a.m.d. și de a nu mai putea sesiza denunțătorii faptele penale ale lui Dragnea, Tăriceanu etc., au hotărât să anuleze articole din Codul de Procedură Penală și au făcut un articol în care denunțătorii pot denunța faptele penale timp de 6 luni de zile. Ei oricum au fapte penale în decursul a 15 ani de zile așa că nu vor mai răspunde penal întrucât denunțătorul are la dispoziție să denunțe faptele penale în circa 6 luni de zile. S-au pus la adăpost și sunt siguri că nu vor mai avea dosare penale din urmă.

Victor Ciutacu, cel mai mare diversionist, ăsta a anulat art.17 CEDO cu infractorii lui

Țipă toți neciopliții în direct la RTV în frunte cu infractorul Ciutacu Victor că abuzul în serviciu a fost desființat prin decizia CCR ceea ce este cu totul neadevărat. În dosarul lui Liviu Dragnea au fost reținute fapte de delapidare, înșelăciune, fals intelectual, abuz în serviciu etc. Abuzul în serviciu e reținut numai dacă ai și alte fapte penale, așa că la Liviu Dragnea a fost totul legal și o condamnare legală. Judecătorii competenți și necorupți de Liviu Dragnea au ținut cont și de art. 17 CEDO – Interzicerea Abuzului de Drept.

Art. 17 CEDO  – „Nici o dispoziție din prezenta convenție nu poate fi interpretată ca implicând un stat, un grup sau un individ, un drept oarecare de a desfășura o activitate sau de a îndeplini un act ce urmărește distrugerea drepturilor sau a libertăților recunoscute de prezenta convenție sau de a aduce limitări mai ample acestor drepturi și libertății decât acelea prevăzute de această convenție”.

Toți care s-au implicat în anularea art.297 NCP – abuzul în serviciu intră sub incidența art.17 CEDO. Toți care au eliberat decizii CCR și Ordonanțe abuzive vor fi cercetați pentru încălcarea Convenției pentru Apărarea Drepturilor Omului în special pentru încălcarea art.17 CEDO etc. Acești distrugători de Cod Penal și de Cod de Procedură Penală vor fi condamnați la ani grei de pușcărie. Comuniștii PSD și comuniștii televiziunilor Antena 3, RTV și B1 TV au dorit și doresc din tot sufletul să nu mai răspundă penal dacă fură bugetele de la instituții anual. Ăsta e tot interesul PSD-iștilor comuniști și al televiziunilor comuniste PSD-iste. Au făcut în așa fel să pună mâna pe bugetul statului și să-l fure cu pălăria sus. Nici vorbă să răspundă penal, s-au pus la punct cu anularea abuzului în serviciu, pot fura oricât și oricând. Dacă au fost în stare să voteze OUG 13, vă închipuiți ce nenorociţi pot fi acești comuniști fasciști.

Camera Deputaților e de tot râsul

Șeful Comisiei, Florin Iordache e maimuțoiul lui Dragnea, unde îl pune acolo stă, face ce i se dictează de dictatorul comunist Liviu Dragnea. Comuniștii PSD sunt foarte periculoși când pun mâna pe bugetele statului își fac de cap, fură tot și după aceea anulează articole de lege din Codul Penal și din Codul de Procedură Penală pentru a nu mai răspunde penal. Sunt tehnici pentru a-și feri pielea de pușcărie, dar cu mintea noastră să nu se pună. Avem ac de cojocul lor. Românii au votat PSD, acum așa le trebuie. Oricum nu ai ce vota, numai partide de doi lei.

Articol de Liviu Poșircă