Liviu Dragnea și Tudorel Toader dau fuga la Antena 3 și RTV pentru a-și menține diversiunile în directLiviu și Tudorel se duc în grabă cu pași mari la Antena 3 și RTV pentru a dezinforma poporul și de a deveni credibili la diversiunile programate

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu lingăii Antena 3 și ai RTV-ului.

Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților și Ministrul Justiției Tudorel Toader dau bani grei la Antena 3 și RTV pentru a prosti poporul cu diversiuni, amenințări și tot felul de mizerii. Gâdea Mihai și Victor Ciutacu pleacă seară de seară cu pungile de euro la domiciliile lor mizerabile.

Liviu Dragnea, cel mai mare asasin

Gâdea și Ciutacu dacă nu primesc pungi de euro seară de seară de la invitații PSD-ALDE, a doua zi au dureri mari de cap. Își trimit sclavii lor jurnaliști la cules de informații și la tot felul de filmări ilegale pentru a putea șantaja victimele. După ce obțin filmările își freacă mâinile de bucurie și trec la atac. Cum spun ei în direct, vom trece la tocat, sau îi vom toca seară de seară ca pe Traian Băsescu. Pe acești doi ofițeri ai DIPI Gâdea și Ciutacu, îi știu de frică toți politicienii PSD-ALDE inclusiv Dragnea și Toader. Tot timpul acești doi ofițeri ai DIPI le spun politicienilor: „cu noi ați câștigat tot timpul alegerile și tot timpul vom fi cu voi”. Politicienii când aud toate aceste vorbe frumoase îi premiază seară de seară cu pungi de euro. Când vin alegerile toți banii care se strâng la Partidele PSD-ALDE merg la Antena 3 și RTV. Beneficiarii sunt Gâdea Mihai și Victor Ciutacu. Acești ofițeri ai DIPI s-au îmbogățit cu sute de milioane de euro și vor să ajungă multimiliardari în euro.

Călin Popescu Tăriceanu, complicele lui Dragnea

Șefii lor de la DIPI sunt bucuroși de ei, îi susțin cu tărie și primesc și ei șpăgi lunar de la ei. Dacă îi deconspiri că sunt ofițeri în cadrul DIPI, țipă și înjură ca doi ursari de cort.  Ciutacu și Gâdea merg des la instruiri pentru a capăta mai multă experiență în diversiuni. Ofițerii DIPI Gâdea și Ciutacu au o ură pe SRI-iști, de neînchipuit; o să-i pupe la fund cât trăiesc ei pe acest pământ.      Niciun procuror DNA nu a avut curajul să dispună verificări la acești doi bandiți. Dacă erau monitorizați cel puțin o lună de zile, cădeau ca toți infractorii de joasă speță. Primesc bani de la diferiți politicieni, precum Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea, Tudorel Toader ș.a.m.d. le execută comenzile seară de seară, produc victime non-stop, le merg afacerile murdare și nimeni nu-i cercetează. Au avut un pic de curaj procurorii de la DIICOT, dar s-au înmuiat la prosteala și amenințările în direct ale lui Victor Ciutacu. Acești ofițeri DIPI sunt folosiți numai pentru a distruge adversarii politici ai PSD-iștilor și ALDE.

Tudorel Toader, cel mai nemernic Ministru al Justiției

A înviat din morți acest serviciu DIPI, constituit ilegal, și folosit numai pentru a distruge cetățenii României. Numai PSD ALDE au înviat din morți acest serviciu DIPI, pentru a folosi zeci de mii de ofițeri în interes personal și de a-și distruge adversarii politici. Serviciul DIPI nu trebuie să existe în România, întrucât în nicio țară Europeană nu există astfel de serviciu. Și-au cumpărat cea mai tare aparatură care monitorizează în masă tot poporul. Programează pe timp de noapte aparatura pentru a apărea stele luminoase pe cer, pe care le plimbă de la un cap al țării la altul sau unde au de monitorizat în masă victime. Am urmărit cu atenție toate măgăriile ordinare pe care le pot face mai mulți ofițeri din cadrul DIPI și am constatat că folosesc aparatura în mod ilegal împotriva tuturor cetățenilor României. Se joacă cu stele pe cer de zice că le plimbă dracii, dar dracii cei mai mari sunt ofițerii DIPI și Ministra Dan.

Gâdea Mihai, ofițer DIPI deconspirat, plin de rahat

Și-au luat aparatură de ultimă generație pentru a monitoriza poporul și pe timp de noapte. Câteodată când le vin dracii împart o stea luminoasă în mai multe stele mici, se joacă noaptea la aparaturi de zici că sunt dracii pe pământ. La sediul firmei noastre a programat o stea foarte luminoasă, o plimbă când la primarul Ion Dumitru când la noi la sediu. Tot timpul monitorizează cu steaua care le dă imagini video. Ei cred că noi nu știm ce aparatură au cumpărat și la ce o folosesc. Acest DIPI, plin numai cu ofițeri de miliție sunt puși și sprijiniți financiar de Guverne la Comanda CEX-PSD-ALDE, pentru a culege informații despre fiecare cetățean român și de ai distruge când le vin comenzile. Această mână criminală a Politicienilor PSD ALDE face numai victime pe tot teritoriul României. Politicienii Dragnea, Tăriceanu, Tudorel, Dan , cred că ei la rândul lor nu sunt monitorizaţi de profesioniști  în … , chiar și mizeriile DIPI sunt monitorizați non-stop și vor merge la arest cu toată aparatura în brațe. Greu de găsit procurori profesioniști pentru ai pune cu botul pe labe, dar nu e imposibil de anihilat acest sistem mafiot.

Victor Ciutacu, ofițer DIPI deconspirat, umplut de tot cu rahat

Așa au putut PSD-iștii și ALDE-iștii să supraviețuiască la putere și să facă numai nenorociri poporului român. PSD-ALDE în camera Deputaților și în Parlament sunt numai infractori. Au în partide Prefecți, Președinți de Consilii Județene și primari de mare calitate, dar îi fac de râs nemernicii de deputați și senatori. Nu poți băga tot partidul în oala cu nemernici. Și-au pus de la ei putere Șef Serviciu DNA, pentru a nu-i mai cerceta niciodată nimeni. Tudorel  i-a făcut temele dinainte actualei șefe DNA, pentru a nu se încurca cumva. S-a ales praful și pulberea de DNA, mai bine l-ar închide decât să favorizeze făptuitorii și să se îmbogățească sclavii de procurori. În câțiva ani de zile PSD-ALDE, politicienii de la putere au reușit să distrugă codul penal, codul de procedură penală, șefi de instituții care au lucrat pentru popor și stat ș.a.m.d. SRI ar trebui să nu mai ofere protecție politicienilor din Cameră și Senat, trebuie să lase să intre teroriști în țară pentru a-și regla conturile cu ei și a-i pedepsi odată pentru totdeauna. Își merită soarta aceşti asasini care au distrus și distrug lunar zeci de mii de cetățeni, șefi de instituții nu mai punem DIPI cel mai mare pericol pentru cetățenii României, trebuie desființat de urgență întrucât face cel mai mare rău poporului român.

Ministra Dan, sclava lui Liviu Dragnea

Această instituție mafiotă DIPI a lucrat numai ilegal pentru politruci, nu ca SRI-ul care a lucrat legal și profesional tot timpul pentru protecția instituțiilor și a poporului.  Solicităm sesizarea din oficiu a  procurorului șef secţie de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului General.

Articol de Aurel Preda