Lupu, Ștefan și Vișan, procurorii Argeșului, corupți, abuzivi, favorizatori de infractori, nemernici și asasiniProcurorii: Lupu Daniela, Daniel Florian Vişan și Marius Ștefan, corupți total, abuzivi, favorizatori de infractori nemernici asasini

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu trei procurori care s-au ocupat și se ocupă numai de nemernici la locurile de muncă.

Ștefan Marius, hoțul hoților fură probe din dosare

Lupu Daniela, șefa DNA Pitești, Ștefan Marius – prim procuror la Parchetul Tribunalului Argeș, Daniel Florian Vișan ex prim procuror al Parchetului Tribunalului Argeș au avut și au o activitate de muncă mai mult infracțională decât legală. Cei trei procurori parcă ar fi făcuți de o mătușă și nu de mama lor naturală. Poate or fi bastarzi, nu am verificat până la această oră dar vom verifica și îi vom publica dacă sunt făcuți din flori sau dacă sunt făcuți natural de părinții lor. Toți 3 au aceleași metehne, iau șpăgi la greu, favorizează infractorii, fac dosare la comandă pe bani grei, omoară victime prin măsurile abuzive pe care le iau. Dacă formulezi o plângere împotriva unei ordonanțe emise de alți procurori favorizatori de infractori, Lupu și Ștefan le țin la nesfârșit fără a se pronunța. Dacă mergi în audiență la ei, spun că nu au primit nici o plângere împotriva ordonanțelor procurorilor. Cât de demenți sunt acești doi infractori, nu vă puteți închipui. Toate dosarele făcute la comanda altor infractori le țin în dulapuri pentru a le pune în mișcare cu arestare la momentul potrivit și plătit. Țin în depozite DVD-uri cu înregistrări audio sau video-audio.

Daniela Lupu, campioană la dosare la comandă dar și la încasări

Toate înregistrările audio sau audio-video sunt efectuate în lipsa unui dosar pe rol, într-un cuvânt sunt efectuate în mod abuziv de către ei sau de către diferiți ofițeri de la serviciul tehnic. Comisarul șef, Nicolae Dumitru, aghiotantul lui Lupu Daniela se ocupă numai de mizerii dintrastea pentru a distruge victime și de a se îmbogăți atât el cât și Lupu din banii bandiților care vor să-și distrugă dușmanii. Nicolae Dumitru a făcut dosare la comandă mii, pentru a deveni și el un milionar în euro dar a fost și este ajutat de către șefa lui, Lupu Daniela și în trecut a fost ajutat de ex prim procuror Daniel Florian Vișan. Când era el șeful IPJ Argeș, toți ofițerii de miliție aveau puse microfoane și tot felul de dispozitive. La hoții din arest le-a pus în saltelele de la paturi numai microfoane. Ce vorbeau hoții în camere știa și milițianul Dumitru Nicolae. A fost ofițer de miliție și în structura centrală a DNA București după ce a fost publicat de noi că le-ar pune microfoane procurorilor DNA a și fost transferat la Pitești la DNA. Acest infractor e obsedat să pună microfoane în birouri pentru a ști tot ce fac colegii lui și de a-i avea la mână la o eventuală ceartă. Se înțelege cu Lupu de minune, amândoi infractori periculoși care fac dosare la comanda infractorilor pe bază de înregistrări audio sau video-audio efectuate la comanda altor infractori periculoși care îi plătesc cu zeci sute de mii de euro la dosar.

Daniel Florian Vişan, campion la dosare la comandă dar și mare încasator de euro

De aceste dosare nu știu bine nici colegii lor, lucrează cu Lupu atât de fin încât se îmbogățesc subtil. Or să cadă mai târziu amândoi, ne vom ocupa tot noi de ei. Acești doi infractori Lupu și Nicolae nu lucrează decât pe șpagă, dacă nu le dai șpăguță nici rechizitoriu la infractori nu ai să vezi. Dau zeci de clasări zilnic în cauze. Dacă intervii cu un comisar la Nicolae sau cu un procuror la Lupu imediat se ocupă de dosar. Trebuie să te duci îmbrăcat la ei, cu sume mari de euro pentru alți rezolva dușmanii. Cine nu are intrare la acești doi infractori nu vor avea rezultate pozitive la dosare. Primesc victimele clasări la cauze la greu, probe sunt destule. Ne vom ocupa și de ăștia, vor fi arestați ca și alții. La această oră trăiesc în nebunia lor, nu realizează că vor fi arestați. Numai primarul Comunei Albota, Ion Dumitru le înmânează lunar sute de mii de euro pentru a dormi pe dosarul lui din anul 2010. Sunt probe suficiente de al aresta, nu au făcut-o, țin dosarul în Stand-by pentru a-l mulge de euro. Se vaită Dumitru primarul pe la prieteni că i-au mâncat acești doi infractori zeci de milioane de euro. Câte sute de mii de euro i-a dat Dumitru lui Dan Nicolae pentru a-l aresta pe directorul Paraschivescu. Directorul Paraschivescu îl publica des cu diferite infracțiuni, Nea Dumitru a apelat la Comisarul Șef Dan Nicolae pentru a-i face bagajul pentru arest. Așa s-a și întâmplat! Nicolae Dumitru ar fi vrut să-l aresteze și pe directorul Iulian Ratea, nu a putut întrucât nu avea pentru ce și nici competență materială. Dacă le-ar fi pus ceva capcane s-ar fi lăsat arestat de mucoși dar după aceea erau arestați chiar ei, cu probe beton. Oricum, Nicolae și Vișan vor fi decapitați de alți procurori la un dosar capcană pregătit de directorul Iulian Ratea. În acel dosar au interceptat sute de victime timp de doi ani de zile, sesizarea din oficiu au făcut-o pe baza interceptărilor efectuate fără dosar pe rol. Vișan și Ștefan au depozitul plin de interceptări fără dosare pe rol. Veneau comenzile, bani grei de euro, se apucau de interceptat fără a fi vreun dosar pe rol, victimele erau arestate la prima oră a dimineții.

Dan Nicolae campion la plantat microfoane, la dosare la comandă nu se mai pune problema

La arest le venea rău, unele paralizau sau altele decedau. Dacă nu ne-am fi instalat la Argeș cu redacția, acești infractori ar fi omorât mii de victime până la această oră. S-a terminat și cu stocarea convorbirilor telefonice, s-au împuținat și dosarele la comandă la Parchetul Tribunalului Argeș, pe viitor îi vom distruge definitiv prin a fi arestați. Știm că nu le convine, ar vrea să se răzbune. Să ne pupe în fund atât pe noi cât și pe victimele salvate. Prim procurorul Ștefan Marius și procurorul Palaghia de la Parchetul Tribunalului Argeș a sustras din dosarul directorului Iulian Ratea o copie ce reprezenta mai multe violări a adresei de e-mail a publicației noastre. Au mai sustras o factură și o chitanță. Toate acestea erau puse la dosar ca probe. Aceștia au făcut-o pe bani frumoși pentru a putea favoriza infractorul. Vor fi cercetați amândoi de secția de procurori din cadrul Parchetului General. Ce zdrențe de procurori își permit să fure probe din dosare pentru a favoriza infractorii. Asta dă dovadă de boală psihică la amândoi infractorii procurori. Rușine să le fie, au obrazul gros ca șoriciul de scroafă.

Articol de Liviu Poșircă