Magistrații infractorii: Alina Achim, Sonia Ionela Tințu, Aldea Mihail, Coculescu Alexandru, milițienii: Comisar Badea Marian, Subcomisar Anghel Mihai – infractori non-stopJegurile jegurilor, magistrați abuzivi, făptuitori, viitori pușcăriași la Rahova și Tîrgșor, toți cei menționați în titlu, Badea și Anghel milițieni cu statut de pușcăriași

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu judecători, procurori și milițeni corupți, abuzivi, făptuitori, viitori pușcăriași la Rahova și Tîrgșor

Dejecțiile judecătoare Alina Achim și Sonia Ionela Tînțu de la secția civilă a Tribunalului Argeș au comis infracțiunile de abuz în serviciu, favorizarea făptuitorilor, încălcarea Convenției art.6 CEDO și art. 17 CEDO, înșelăciune etc.

Sonia Ionela Tînțu, infractoare non-stop dar și foarte urâtă

Aceste două maimuțe urâte ca dracu, jegoase ca scroafele și-au permis în dosarul nr. 6500/280/2018 să dispună amendarea directorului publicației noastre cu suma de 1000 de lei, totul ilegal și abuziv din partea celor două jeguri de judecătoare.

Directorul Iulian Ratea a formulat Apel la Tribunalul Argeș pentru a se desființa o hotărâre abuzivă și favorizatoare tuturor infractorilor de la Serviciul Rutier Argeș. În Apel, directorul Ratea le-a prezentat toate încălcările infractorilor de la Serviciul Rutier Argeș precum și încălcările juristului IPJ Argeș. În acest dosar este vorba de anularea permiselor în mod abuziv de către Serviciul Rutier Argeș, infractori fiind ca întotdeauna Comisar Badea Marian și Subcomisar Anghel Mihai. După cum am mai publicat, acești doi infractori, Badea și Anghel anulează permise de conducere fără să scrie în dispozitivul Sentinței sau al deciziei. De la ei putere fără sentințe și decizii anulează permisele de conducere ale conducătorilor auto încă din anul 2002. Jegurile Miliției Argeșene invocă la fraieri un ordin al Ministrului de Interne care se referă la anularea permiselor de conducere pe baza unor sentințe rămase definitive sau al unor decizii judecătorești. Creează o diversiune în deciziile lor abuzive de anularea permiselor de conducere în sensul că judecătorul nu scrie în sentință și decizie anularea permiselor de conducere, o pot face ei fără a scrie în sentințe și decizii, pe baza unui ordin mizerabil al Ministrului de Interne. Dacă judecătorii nu se pronunță și nu fac referire la anularea permiselor de conducere în sentințe și decizii nu poți anula în masă permise de conducere precum fac acești doi infractori Badea și Anghel.

Aldea Mihail, viitor pușcăriaș la Rahova

Dăm un exemplu:

Într-o sentință și decizie dacă nu scrie să execuți o pedeapsă, tu o execuți că vor milițenii Badea și Anghel. Cât de bolnavi pot fi acești doi infractori dar cele mai mari bolnave psihice sunt: jegoasele magistrate Alina Achim, Sonia Ionela Tînțu, procuror general Aldea Mihail și procuror Alexandru Coculescu de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești. Aceștia i-au susținut și îi susțin pe cei doi milițieni la anularea permiselor de conducere în mod abuziv. Vor fi cercetați toți de către Secția de procurori pentru investigarea infracționalităților din justiție. Nu se vor stopa aceste infracțiuni până nu vor fi arestați toți cei menționați. Avem încredere totală în procurorii de la secție așa că vor fi arestați. Jegoasele de judecătoare, Tînțu și Achim au considerat Apelul formulat de directorul Ratea ca fiind abuziv cu toate cele relatate în acest articol. I-au aplicat art. 187 alin.1 pct.1 lit.a Cod Procedură Civilă dispunând amendarea apelantului cu suma de 1000 de lei.

„Lit. a) introducerea cu rea credință a unor cereri principale, accesorii adiționale sau incidentale precum și pentru exercitarea unei căi de atac vădit netemeinice prevede amendă judiciară de la 100 lei la 1000 de lei”.

Anghel Mihai, zdreanța zdrențelor, un milițean distrugător de permise

Ce Apel cu rea credință a formulat directorul Iulian Ratea decât le-a pus pe botic toate încălcările infractorilor și ale judecătorului de fond. Să nu le spui adevărul la aceste două urâte de judecătoare că vei fi amendat cu imputarea art. 187 Cod Procedură Civilă. Mai arată în decizia abuzivă judecătoarele urâte că: „cum sentința primei instanțe este legală și temeinică, tribunalul în temeiul art. 480 alin.1 Cod Procedură Civilă va respinge Apelul ca nefondat. Tribunalul nu poate să ignore limbajul folosit de către apelant – petent în cuprinsul cererii de Apel respectiv „completul de fond favorizator al tuturor infractorilor”, acest „infractor de judecător” care contravine dispozițiilor art. 12 alin.1 Cod Procedură Civilă potrivit cu care „drepturile procesuale trebuie exercitate cu bună-credință, potrivit scopului în vederea cărora au fost recunoscute” și apreciind că prin folosirea acestui limbaj a depăsit limitele exercitării cu bună credină a dreptului de a formula cale de atac, în sensul că, în mare parte nemulțumirile acestuia nu sunt față de modul de soluționare al cauzei de către prima instanță ci sunt acuze și jigniri adresate direct judecătorului, împrejurări în raport de care va dispune amendarea apelantului cu suma de 1000 de lei. Cât de unite și de jegoase sunt cele două judecătoare Achim și Tînțu și câtă diversiune a putut invoca din nou invocând art. 12 alin.1 Cod Procedură Civilă:

Art. 12 – Buna credință (1)

Drepturile procesuale trebuie exercitate cu bună credință potrivit scopului în vederea căreia au fost recunoscute de lege și fără a se încălca drepturile procesuale ale altei părți.

Badea Marian, milițianul anilor 2002 – 2019, cel mai dement distrugător de permise

În primul rând judecătorul de fond nu face parte din proces el a eliberat o sentință abuzivă prin care a favorizat pe cei doi milițieni abuzivi care anulează permise de conducere în mod abuziv fără sentință și decizie. Textul de lege la art. 12 alin. (1) se referă să nu încalci drepturile procesuale ale altei părți. Judecătorul de fond ce parte era în acest dosar!? prin toate aceste diversiuni și aplicarea cu rea credință a unui articol de lege care se referă la părți nu la judecătorul de fond, atrage răspunderea penală a celor două urâte de judecătoare Achim și Tînțu. Dacă directorului Iulian Ratea i-au făcut toate diversiunile în decizie, ce să mai zicem de zeci de mii de cetățeni care le-au trecut prin mână la aceste două urâte. Rușine să le fie la aceste două maimuțe urâte. Generalul Aldea Mihail și procurorul Alexandru Coculescu i-au favorizat pe cei doi milițieni Badea și Anghel la care vor merge la pușcărie toți împreună. Le urăm detenție ușoară!

Articol de Adrian Rotaru