Masonii: Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, Ludovic Orban, Marcel Velea, Raed Arafat şi Patriarhul Daniel, sunt de acord cu Decretul de 30 de zile, lipsirea de libertate a românilor continuă şi alte infracţiuni mai graveMasonii români, au hotărât, ca poporul român să mai fie lipsit de libertate încă 30 de zile, foamete la greu la popor, sinucideri în masă, decese peste 2000 ale cetăţenilor bolnavi de; diabet, paralizii cerebrale etc. Toţi aceştia nu au fost trataţi şi internaţi din cauza virusurilor, statistica am făcut-o noi ei nu o dau.

Iohannis asasinul asasinilor, blestematul blestemaţilor

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie, cu cei mai mari nenorociţi masoni, 50.000 la număr numai în România, care au hotărât să mai elibereze un abuz criminal numit Decret, după Decret urmează Ordonanţele milităreşti şi după Ordonanţele milităreşti urmează decese în masă. Două mii de decese sunt nepublicate ţinute la secret, următoarele decese vor fi în număr mai mare. Lucrăm cu ei în paralel la numărul de decese. Ei au pentru virusuri-gripale peste 200 de decese, noi am verificat şi am stabilit peste 2000 de decese, din cauza măsurilor abuzive luate de masonii enumeraţi.
Infractorii: Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, Ludovic Orban, Marcel Velea, Raed Arafat şi Patriarhul Daniel, sunt de acord cu asasinarea poporului prin măsurile abuzive, luate prin Decret prezidenţial şi Ordonanţe milităreşti. Aceşti criminali, vor să asasineze poporul prin înfometare, prin a nu fi trataţi bolnavii de diabet, comoţii cerebrale, cancer la plămâni, cancer la ficat etc. Au dispus să nu fie internaţi bolnavii de boli grave, i-au trimis acasă pentru a se trata, au decedat peste 2000 într-o lună.

Carmen Iohannis o masoană nenorocită

Mai mare nenorocire au făcut poporului român cu măsurile abuzive, au decedat peste 2000 de bolnavi care nu au fost trataţi la Spitale şi au fost trimişi acasă pentru a deceda. Psihopaţii s-au concentrat numai la euro de la şefii Masoneriei, au invocat măsuri abuzive în Decret şi Ordonanţe, au ţinut şi ţin poporul lipsit de libertate, lipsit de hrană, lipsit de dreptul de a munci pentru a putea trăi, lipsa de credinţă şa.m.d. Au provocat peste 2000 de decese prin Decret şi Ordonanţe abuzive, acum vor să mai decedeze încă 3000-4000 de bolnavi în 30 de zile. De bolnavii adevăraţi nu se mai ocupă nimeni, Clinicile private au fost închise prin aceste Ordonanţe abuzive, dacă erau deschise puteau fi trataţi cei 2000 de decedaţi. Am fost sunaţi la greu de sute de cetăţeni, care aveau nevoie de îngrijiri medicale, s-au plâns că nu-i primesc medici în Spitale şi că vor deceda acasă, precum s-a şi întâmplat cu peste 2000 de decedaţi. Aceşti infractori nu dau o statistică la cei decedaţi din cauza implicării lor, o să ceară procurori pentru ai încrimina de crime împotriva umanităţii. Presa de rahat naţională le cântă la ureche, euro le vine la pachete pentru a nu da statistica celor decedaţi prin măsurile abuzive, luate de infractori cu Decret şi Ordonanţe.

Velea Marcel un mason asasin

Ascund criminalii statistica celor 2000 de decedaţi de boli grave nu de viruşi botezaţi. Au interzis să mai fie internaţi cetăţeni grav bolnavi în Spitale, pentru a deceda acasă. Ne-au sunat mii de cetăţeni pentru ai ajuta să poată extrage un dinte s-au o măsea. S-au dus la Spitale la urgenţă şi acolo li s-a spus, că ei nu pot extrage măselele s-au dinţii întrucât ei nu au voie. Dacă lăsau criminali Clinicile private deschise, se duceau cetăţeni şi extrăgeau măselele şi dinţi fără probleme. Aşa ne-au sunat pe noi să-i ajutăm pentru a suna medicii să le facă extracţile. Mor cetăţenii  României de durere de măsele şi dinţi, doctorii de la Spitale nu-i tratează, fac infecţii mari şi decedează. Toată vina este a masonilor!. De la înfiinţarea Bisericilor Ortodoxe, nu s-a dispus închiderea lor nici pe timp de război şi nici pe timp de calamitate. Masonii au închis Bisericile pentru a chinui credincioşi ortodocşi şi de a le arăta că ei au puterea să facă ce vor în lume. Iohannis  a declarat pe postul TV, că el va sta cu masoana Carmen în casă de paşte şi se va ruga. Vor aprinde şi două lumânări pentru a avea lumină. A mai declarat că liturghia o poate urmării la TV. Băi nenorocitule care eşti mason sectant, penticostal, tu nu ai decât ură pe ortodocşi şi catolici, le-ai sticat paştele criminalule la ortodocşi şi catolici prin ură nenorocitule, diversionistule mason ce eşti. Poporul trebuie să iasă în stradă să te huiduie nenorocitule, maleficule, fiara României care chinui poporul cu diversiuni.

Orban un mason nenorocit

Când se va trezi acest popor, condus de un mason asasin bolnav psihic?. Cât te mai poate răbda poporul criminalule?. Ai 200 de decedaţi de gripă, ai declarat că sunt infectaţi cu viruşi asasinule. Blestemat să fi de tot poporul pentru tot ce faci asasinule!. Le-ai luat libertatea pentru 200 de decedaţi criminalule, îi înfometezi ca pe animale în case, îndobitoceşti poporul criminalule. Au decedat peste 2000 pentru măsurile abuzive pe carte le-ai luat!. Ţi-e frică să-i declari pe cei decedaţi din cauza ta. O să-i recunoşti la procurori asasinule. Ai să mori blestematule, nu te mai rabdă S.F. Dumnezeu. Tu la cine te rogi cu Carmen?. Luaţi poziţia masonilor la chipurile rugăciune, tip Ioga, vă rugaţi la fiara voastră a masonilor. Scrum şi cenuşă să vă faceţi pentru tot ceea ce faceţi!. Face pe milostivul perversul mason, nu are scrupule asasinul, aşteaptă psihopatul miliardele de euro de la UE.

Raed Arafat un mason nenorocit

Nu o să-i dea nici …. dar mite miliarde de euro ce visează psihopatul. Criminalul a lăsat poporul român fără împărtăşanie de paşte, fără a merge poporul la înviere şi de a lua lumină. La nenorociţii aceştia de masoni nu se i-a lumină, nu se împărtăşesc, nu cred în înviere, nu cred în domnul IIsus Hristos. Ce pretenţii să avem de la această familie Iohannis, dacă ei sunt masoni asasini. Nu cred în S.F. Dumnezeu se roagă la fiară, îi caracterizează toate faptele grave până la momentul actual. Numai un bolnav psihic poate face aşa ceva, îl avem în prim plan pe posturile TV corupte, care îl umfă non-stop pentru euro. Presa naţională e cea mai de rahat, numai diversiuni şi rahat mănâncă pentru euro şi dolari sunt sclavii masonilor. Ce grijuliu este masonul pentru popor, aşa pare nenorocitul, dar în sufletul lui de fiară râde şi se bucură de răul pe care îl poate face naţiunii române. Ce ţeapă au luat români la alegeri când l-au votat pe asasin, acum nu mai pot ieşi din case îi ţine lipsiţi de libertate asasinul.

Patriarhul Daniel un mason ordinar, care nu a luat nici o măsură, din contră îi susţine pe masoni

Nu se lasă asasinul, până nu vor deceda victimele în case s-au se vor arunca de la etaj, leşinaţi de foame şi de tratament. Mare criminal e acest nenorocit care vrea să asasineze poporul prin; presiune, panică şi depresie. Toate acestea vin de la lipsirea de libertate a românilor, îi ţine în case ca pe animale în grajduri, mai are să-i incinereze la domicilii. Vor ieşi toţi români la un moment dat în stradă, se vor răzbuna pe mason, sfârşitul lui va fi groaznic. Greu să scape poporul da masonul pervers, dar cu voiţă şi credinţă în S.F. Dumnezeu va scăpa de maleficul psihopat. Blestemat să fie acest mason demon de S.F. Dumnezeu!. Paştele să-l facă în cavou atât el cât şi masoana Carmen. Dacă nu-i ajunge aceste blesteme masonului Iohannis, îi vom da continuu până pleacă în cavou. La puşcărie cu ei sau în cavou!.
Articol de MM