Masonul securist Iohannis, refuză de frică confruntarea cu viitorul președinte al României – Viorica DăncilăIohannis, securistul mason refuză confruntarea cu Viorica Dăncilă de frică, vorbește la telefoane cu ofițerii din serviciile nemțești pentru al învăța să refuze confruntarea. Confruntarea îl va înlătura de la Palatul Cotroceni dar și refuzul tot la fel

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cel mai fricos ex-președinte al României care are morcovul în fund pentru confruntarea în direct la tv cu Viorica Dăncilă.

Iohannis cel mai mare infractor, mai vrea și funcția de Președinte al României – Rușine să îi fie!

Klaus Werner Iohannis mason și securist al serviciilor nemțești e cel mai mare fricos de confruntare în direct cu Viorica Dăncilă, viitorul președinte al României dar și un mare infractor care a furat patrimoniul Primăriei Sibiu, bugetul Primăriei Sibiu an de an cu managerii de casă, moștenirile cetățenilor zeci de mii.

Acest infractor Iohannis nu a recunoscut că are dosare penale la DNA-Alba Iulia și la alte parchete, minte ca un ordinar în direct poporul român. Numai de la noi are 3 dosare penale formate, doar că nu-l pot cerceta din cauza imunității. Spunea în direct la tv că el are câte o plângere penală care a fost clasată. Acest criminal nu realizează că imunitatea l-a ținut în libertate, altfel era umflat de procurori din Palatul Cotroceni. La Sibiu, a făcut schimburi de terenuri cu primarii din apropierea Sibiului și le-au vândut pe bani grei, miliarde de euro. Sibiul avea circa 42.000 ha, acum mai apare cu 23.000 ha. Terenurile Primăriei Sibiu s-au pierdut la schimb, dar în schimb s-au îmbogățit Iohannis și primarii, tovarășii lui de infracțiuni. Moștenitorii de drept din orașul Sibiu au fost deposedați de moșteniri prin acte false de infractorul Klaus Iohannis. Banii pe care i-a primit de la UE pentru modernizarea Sibiului în special că Sibiul va deveni prima capitală cultural-europeană din România, i-a mâncat ca un ordinar securist mason. Acest infractor Klaus Werner Iohannis a strâns din furat miliarde de euro pe care îi are pe la neamuri și familie, dar o mare parte la rulaj la Soroș. Într-un cuvânt acestui infractor îi merg afacerile și banii sunt înmulțiți de magnatul Soroș.

Viorica Dăncilă, viitorul Președinte al României își merită funcția

Prostănacul, crede că lucrează bine, și-a ascuns banii, miliarde de euro pe la neam, familie și Soroș. Va fi cercetat împreună cu hodorogul Soroș pentru spălări de bani, furturi de patrimoniu de la instituțiile statului ș.a.m.d. Cât tupeu are acest securist mason să mai candideze pentru funcția de Președinte al României. Taică-so a fost și ăla un securist mason al serviciilor nemțești, acum jegul de Iohannis vrea să înfometeze poporul român. Știe că dacă economia țării va crește poporul va prinde putere așa că el face orice să distrugă economia țării pentru a ține poporul flămând și fără forță. E un stil comunist de lucru pentru a ține poporul în stres și în foame. Acest criminal își merită soarta în pușcărie pentru tot ceea ce a făcut. Guvernul Dăncilă mergea foarte bine, așa că l-au distrus foarte repede pentru a nu merge bine bunăstarea economică a țării și poporul să se bucure de salarii mai mari, pensii mai mari ș.a.m.d. Asta fac masonii securiști nemți, distrug bunăstarea economică a țării și înfometează poporul, pentru a nu avea putere și de a gândi prost și folositor pentru ei. Sperăm ca în turul doi, poporul să iasă de sub puterea malefică a lui Iohannis și să voteze un candidat român fără dosare penale, fără furturi ș.a.m.d. Acest infractor Iohannis e foarte periculos pentru poporul român, el e la ordin mereu și face ce i se ordonă de serviciile nemțești, dar mai pleacă urechea și la șeful masoneriei.

Ludovic Orban s-a apucat tare de tot de afaceri cu Soroș și Iohannis – Bugetul pe anul 2020 va fi furat cel puțin jumătate

Are o frică de Viorica Dăncilă fiara Iohannis de nu s-a mai pomenit. Dacă veneau rușii în țară, el fugea în Germania la serviciile secrete. Lăsa poporul baltă, el își ferea pielea să nu îl asasineze rușii. Ăsta nu e patriot pentru România, e o scursură a societății. Viorica Dăncilă e din popor, așa că nu va fugi dacă vor veni rușii. Va apăra românii mai tare ca un bărbat. Fiara Iohannis e foarte fricos din cauză că a furat foarte mult și dacă va fi luat la întrebări nu va putea să răspundă și să reziste. Din această cauză nu vrea să aibă o confruntare cu viitorul președinte al României, Viorica Dăncilă. Cât de dement e, vrea să desființeze legile justiției dar și Secția Specială de Procurori. Asta ar face-o doar pentru ca magistrații infractori care l-au scăpat de pușcărie atât pe el cât și pe infractorul Ludovic Orban să nu mai răspundă penal. O să contactăm primarul de la Sibiu pentru a ne comunica toate firmele care au lucrat pentru Klaus Iohannis și care nu au efectuat lucrări în oraș dar în schimb au întocmit documente false de efectuare a lucrărilor de miliarde de euro. Comisionul lui Iohannis era în jur de 30% din valoarea lucrărilor fictive. A înghițit securistul mason, miliarde de euro șpagă de la lucrări neefectuate prin documente false. Bugetul Primăriei Sibiu a fost sustras an de an sistematic tehnic infracțional. Securistul mason Iohannis a lăsat în Sibiu zeci de mii de moștenitori fără case și terenuri. Le-a vândut escrocul moștenirile la tovarășii lui nemți, a strâns un profit de câteva miliarde de euro. Ăsta nu a furat ca Liviu Dragnea sute de milioane de euro, a furat zeci de miliarde de euro. În Primăria Sibiu sunt acte false cam 80%, 20% sunt pe bune.

Palatul Cotroceni va avea un nou președinte, Viorica Dăncilă

Ne vom ocupa de el ca și de alții care au fost arestați și condamnați la ani grei de pușcărie. Nu merită acest infractor să mai dețină funcția de Președinte al României. Trebuie să nu mai candideze pentru funcția de Președinte al României! Rușine să-i fie!