Moțiunea de cenzură a trecut, PNL-ul – ALDE etc. au hotărât: tăierea pensiilor, tăierea salariilor bugetarilor și înghețarea tuturor salariilorOrban, Iohannis, Ponta, Tăriceanu, Barna etc au hotărât tăierea pensiilor, tăierea salariilor bugetarilor, înghețarea salariilor dar și desființarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiției, totul abuziv și ilegal

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție, cu cele mai mari scursuri ale societății, dar și infractori în funcții: Ponta, Tăriceanu, Barna, Orban, Iohannis etc.

Ludovic Orban, cel mai mare complotist diversionist, infractor ordinar

Orban a țipat tare în sediul PNL: „băi, voi dispune tăierea pensiilor, tăierea salariilor bugetarilor și înghețarea tuturor salariilor întrucât țara este împrumutată peste 110 miliarde de euro, dobânzile sunt foarte mari, așa că, așa voi face”. Mai spunea că a vorbit cu președintele Iohannis și a fost de acord cu toate acestea. „dacă va ieși poporul în stradă, voi dispune ca și Premier, alungarea lor. Voi folosi Jandarmeria și serviciul Doi și Un Sfert al MAI. Nu avem de unde să mai mărim pensii și salarii, dobânzile sunt foarte mari la cei 110 miliarde de euro”.

Acest trădător ordinar al PNL-ului își roade unghiile în biroul lui infect și plin de demoni, stă și sună pe toți complotiștii lui pentru distrugeri de guverne și preluări de putere. Dacă Kovesi l-a scăpat de pușcărie, asta înseamnă că ea l-a scăpat pentru ca el s-o ajute la desfințarea Secției de procurori Specială pentru a numai răspunde pentru cele 30 de dosare penale. Unul i l-am făcut noi pentru favorizarea făptuitorilor, 100 la număr și pentru abuz în serviciu. Dosarul este cel cu vânzarea Flotei României de cel mai mare trădător escroc și turnător al vechii securități, Traian Băsescu. Acest rrom ungur, actual șef al PNL nu se gândește că vom sta călare pe el până arestare. Dacă va încerca să dispună prin Ordonanță de Guvern desființarea Secției de Procurori vom sesiza Procurorul General și va fi cercetat tot Guvernul de escroci și abuzivi. Vom invoca decizia Curții Constituționale unde s-a pronunțat prin decizie că, Secția de procurori Specială este constituită legal. Vom invoca și articole din Convenția pentru Apărarea Drepturilor Omului ș.a.m.d. Vor răspunde penal toți infractorii Guvernului Orban pentru abuz în serviciu, distrugerea secției, favorizarea făptuitorilor, nerespectarea deciziei CCR, nerespectarea Convenției ș.a.m.d.

Klaus Iohannis, cel mai mare jeg, infractor înrăit

Acest complot de infractori format din Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Traian Băsescu, Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu, Barna ș.a.m.d. vor să distrugă poporul român prin înfometare. Au ură pe popor întrucât nu i-au mai votat și au stat mulți ani în opoziție. Aceștia nu sunt cu poporul ca Viorica Dăncilă, ei sunt contra poporului, contra justiției și contra serviciilor secrete. Dacă li s-au făcut dosare penale au țipat în gura mare în direct la posturile TV, că ei sunt victime politice, nu au nici o infracțiune, au adversari politici care vor arestarea lor. Ei au fost infractori desăvârșiți și sunt și mai mari infractori  la această oră prin complotarea lor pentru dărâmarea Guvernului Dăncilă. Dacă au văzut că Guvernul este eficient pentru poporul român, imediat au complotat pentru dărâmarea lui. Sunt și invidioși pe cei care guvernează corect și ajută poporul, cu pensii mărite, salarii mărite, stingerea datoriilor la ANAF și Primării etc. Ei sunt invidioși pe cei care îi duc capul să guverneze România, îi critică în mod abuziv fără a avea vreo singură probă, lozesc ca martalogii în somn pe posturile tv. Ce scursuri ale societății are poporul român în funcții cheie. Cât sunt de retardați nu vor fi în stare să lase salariile la bugetari așa cum sunt sau pensiile așa cum sunt. Vor tăia pensiile și salariile bugetarilor întrucât nu-i duce capul să facă ceva bun. Dumnezeu le-a luat mințile pentru că ei au complotat și au dărâmat un guvern foarte bun pentru poporul român. Vor să facă bugetul cât mai repede pentru a-și chema președinții de Consilii Județene din provincie pentru negocieri șpagă. Vor să se îmbogățească din bugetul statului din nou.

Victor Ponta, un diversionist complotist, infractor mărunt

Nu le-au ajuns cât au furat cu Băsescu și Boc. Ei cred că vorbesc între ei și noi nu știm ce se discută și ce pun la cale, rău pentru poporul român dar bine pentru ei. Vom ști o dată cu ei ce vor să facă și dacă vor fura îi vom sesiza de îndată. Ăștia trebuie monitorizați ca și Generalul Pacepa. Cum îi scapi din ochi cum se cred șmecheri și se apucă de tot felul de infracțiuni. Pentru a dărâma un guvern trebuie să ai probe suficiente, ei nu au avut nici o probă. Avem noi probe penale pentru ei întrucât au complotat în grup organizat și au dărâmat un guvern eficient și fără vină. Asta se numește abuz în serviciu, constituirea unui grup infracțional organizat, trădare ș.a.m.d. Vom sesiza procurorul General pentru a-i cerceta pe toți infractorii: Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta, Dan Barna, Ludovic Orban ș.a.m.d. Toți care au introdus moțiunea de cenzură și au susținut moțiunea de cenzură trebuie să răspundă penal. Nu ai voie legal să introduci o moțiune de cenzură abuzivă și să fie susținută de alți infractori abuzivi. Trebuie să ai probe suficiente împotriva unui guvern pentru a-l putea dărâma. Ei nu au avut nici o probă împotriva Guvernului, au avut decât invocări mincinoase și fapte penale grave. Când li se scoală la infractori și când li se face foame pentru a fura bugetul statului, imediat pregătesc diversiuni, complotează și acționeacă ca Ion Iliescu în 1989. Ei cred că noi nu ne pricepem și nu avem studii în drept, să nu uite că suntem și …..

Traian Băsescu, turnătorul fostei securități, un jeg ordinar, infractor favorizat de Kovesi

Infractorul Klaus Iohannis a refuzat zeci de miniștrii propuși de premierul Dăncilă. El trebuie să răspundă penal non-stop. Se vede complotul lui Iohannis, prima dată a respins propunerea a zeci de miniștrii pentru a rămâne Guvernul Dăncilă fără miniștrii, după aceea a introdus moțiunea de cenzură pentru a dărâma Guvernul Dăncilă – eficient și fără încălcări. Ăștia trebuie cercetați de SRI și Parchetul General pentru trădare, abuzuri, favorizări de infractori, constituirea unui grup infracțional organizat, diversiuni etc. Vom sesiza Procurorul General pentru a dispune cercetări, faptele penale se văd din avion dar să mai privești la televizor și să deții informații. Rușine să le fie tuturor infractorilor menționați în acest articol!

 

Articol de Ion Grigore