Ordinarii escroci de la primăriile Băbana şi Buzoeşti, judeţul Argeş, primari Bebe Ivan şi Tănase Ion împreună cu contabilul Dan Vasile plus comisiile de fond funciar de la aceste primării şi comisia de fond funciar a prefecturii Argeş, precum şi prefecţii şi ex-preşedintele Constantin Nicolescu au escrocat atât moştenitorii de drept din comunele sus menţionate, au împropietărit peste o mie de proprietari fictivi pe pământuri comasate, au furat banul public prin efectuarea unor lucrări , aranjând cu managerii S.C. dându-le o şpagă consistentă la fiecare lucrare efectuată sau neefectuată,de asemenea au vândut pe sume derizorii grajdurile primăriilor I.A.S.-urilor,şi tot ceea ce aveau primăriile în patrimoniuEchipa de infractori de la primăria Buzoeşti, în frunte cu primarul Tănase Ion

Echipa de infractori de la primăria Buzoeşti, în frunte cu primarul Tănase Ion

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu cei mai mari ordinari, escroci de la primăriile Băbana şi Buzoeşti, primarii Bebe Ivan şi Tănase Ion, contabilul primăriei Buzoeşti, Dan Vasile, comisiile de fond funciar ale primăriilor Băbana şi Buzoeşti şi a prefecturii Argeş, prefecţii care au eliberat mii de titluri de proprietate false la proprietari fictivi cu solicitările comisiilor de fond funciar ale primăriilor şi prefecturii Argeş, ex-preşedintele consiliului judeţean Constantin Nicolescu, care le-a dat bani pentru lucrări primarilor care au efectuat şi au luat şpaga de la managerii de casă şi care nu au efectuat lucrările, furând milioane sau zeci de milioane de euro şi împărţindu-i cu Costică Nicolescu, plus distrugerea patrimoniului primăriilor.

Primarul ordinar escroc, Bebe Ivan, Băbana AG

Primarul ordinar escroc, Bebe Ivan, Băbana AG

Ordinarul escroc de primar Bebe Ivan de la primăria Băbana, judeţul Argeş, a primit banii foarte mulţi, sume de milioane, zeci de milioane de euro, de la ex-preşedintele consiliului judeţean care nu a efectuat nicio lucrare de când a devenit primarul comunei Băbana, din anul 2004, dar în schimb, acest escroc de, chipurile, primar a sustras cu contabilii din conturi şi cu ajutorul a diferiţi prieteni sau chiar al neamului lui, care au societăţi comerciale, milioane şi zeci de milioane care au fost împărţite cu nea Costică Nicolescu. Escrocul de primar se vaită ca femeile gravide că el nu a primit niciodată bani pentru diferite lucrări pentru comuna Băbana şi în mintea lui bolnavă , crezând că noi ne ocupăm cu înscrieri de autoturisme furate, aşa cum făcea el pe când era miliţian la Serviciul Înmatriculări Argeş. Îl anunţăm că până aici i-a fost. Nea Costică Nicolescu a avut grijă de bietul miliţian să-l sponsorizeze cu zeci de milioane de euro din anul 2004 pentru a le împărţi frăţeşte cu el şi comuna rămânând fără progrese. Acest ordinar de miliţian argeşean, din 2004 primar a împropietărit prieteni de-ai lui şi din neam, plus toţi angajaţii primăriei, cu zeci-sute de ha de pădure şi cu sute ha de terenuri ale proprietarilor. Are proprietari fictivi, peste 200 de infractori care îi ţin pădurile şi pământurilor fără nicio frică şi cum găsesc clienţii cu mâna mai largă le şi vând. Bogăţie mare la toţi angajaţii primarului miliţian, dar în declaraţiile de avedere se constată sărăcie!

Profesorul Costică Nicolescu, care a împărţit banii tovarăşilor primari şi nu a efectatuat lucrările, dar au împărţit banii

Profesorul Costică Nicolescu, care a împărţit banii tovarăşilor primari şi nu a efectatuat lucrările, dar au împărţit banii

Acesta are un tupeu de curvă ordinară de a nu recunoaşte nimic niciodată. L-a sunat o jurnalistă de la noi de la redacţie pe acest miliţian primar pentru a-l întreba dacă face o felicitare de sărbători, el a răspuns: „Da, doamnă. Trimiteţi-mi factura. O să o plătesc.” După ce i-am făcut 2 felicitări, una de Crăciun gratis şi una cu bani de Revelion 2015, escrocul a fost sunat de către directorul publicaţiei şi a spus că nu a dat nicio comandă telefonică pentru nicio felicitare, nu l-a sunat nicio jurnalistă, dar a fost înregistrat. Se văita că el nu are bani de niciun fel, are contracte cu diferiţi prieteni de la Ancheta, Curierul Zilei, Argeşul şi că nu ar fi făcut nici la ei felicitări, dar de sărbători a apărut în ziarele lor şi sigur n-au luat ţeapă ca noi, fiind prieteni.

Sediul infractorilor de la primăria Băbana

Sediul infractorilor de la primăria Băbana

Într-un cuvânt, ne-a dat ţeapă escrocul, ne-a trimis factura înapoi, dar felicitările au fost efectuate. Acest escroc de miliţian a înscris mii de autoturisme furate pe când lucra la Servciul Înmatriculări Argeş, a fos scăpat de cei de la D.G.A. din cadrul I.P.J. Argeş, nu l-au cercetat niciodată, maşinile furate circulă şi la această oră în judeţ, precum şi în ţară şi nimeni nu l-a arestat. S-a îmbogăţit escrocul de miliţian de a ajuns la o avere de câteva sute de milioane de euro. Are vile în Argeş pe alte nume, în Mangalia la fel, sute de ha de pământuri şi sute de ha păduri pe care le ţine pe numele proprietarilor fictivi, bani în conturi, atât pe numele lui, precum şi pe numele neamului lui. V-am dat doar un mic exemplu din ceea ce a făcut acel nemernic. Domnul primar Tănase Ion şi contabilul primăriei, Dan Vasile, au luat banii de la managerii care au efectuat lucrări pe raza comunei Buzoeşti în anul 2012 şi au tras pământuri la greu pe alte nume, adică pe ale neamurilor lor, tovarăşilor lor, au şi vândut multe sute de ha comasate, chiar mii de ha, pentru 10 societăţi agricole care fac exploatări agricole de mare întindere, cultură de grâu, porumb, secară. Mai au la lucru şi o societate comercială de morărit care se ocupă şi cu produse de panificaţie, atât în partea de sud a judeţului şi în oraşele Costeşti, Piteşti. Au mai vândut la 2 S.C. agricole fostele I.A.S.-uri şi o secţie de mecanizare din satul Ioneşti pe sume derizorii.

Sediul infractorilor ex-prefecţi şi prefect, inclusiv al lui Costică Nicolescu, prefectura Argeş

Sediul infractorilor ex-prefecţi şi prefect, inclusiv al lui Costică Nicolescu, prefectura Argeş

Vă daţi seama că toţi primarii care au fost şi care sunt au prăduit peste 10000 de ha comasate pe raza comunei Buzoieşti, Argeş, şi a satelor cuprinse în această comună. Nu mai punem cele aproximativ 10 sate în care sunt proprietari fictivi la greu. Acest escroc de primar şi contabilul se ocupă numai de escrocherii, documente false în contabilitate, contracte cu managerii de casă, fără licitaţie, proprietarii fictivi care le ţin bunurile furate, comisia de fond funciar a lucrat la greu şi încă mai lucrează la comasări parcele de 100-200-300-400-500-1000 de ha pentru vânzare la clienţi. Rezerva de terenuri a primăriei au trecut-o la ei ca moştenire, bineînţeles că nu pe numele lor. Aleargă ordinarul de primar la Târgovişte după bani pentru proiecte U.E. de zici că-şi dă duhul. De abia aşteaptă aprobările şi bănuţul să-l sustragă cu managerii şi contabilul escroc Dan Vasile. I-a sunat o jurnalistă de la noi pe escroci pentru felicitări de sărbători, Crăciun şi Revelion, şi au dat comandă telefonică pentru una şi noi le-am făcut încă una gratis. S-au văzut escrocii de, chipurile, primar Tănase şi Vasile contabilul cu felicitările făcute, au început să nu mai recunoască şi să spună că felicitări din astea pot face şi ei pe site-ul lor, dar dracul se uită pe el. Când au fost sunaţi de directori au început cu diversiuni, spunând că ei ne-au trimis factura înapoi, n-au dat nicio comandă şi că nu vor plăti, că noi suntem şmecheri, lucrăm la…. Aşa am şi făcut, am anulat factura şi escrocii ne-au dat ţeapă. S-au bucurat că ne-au escrocat, au crescut inimile în ei de bucurie, dar nu ştiau că sunt monitorizaţi de mai mult timp. Noi chiar ne-am bucurat de ţeapa luată, ştiind ce îi aşteaptă. Aşa este când îi laşi în libertate şi nu îi trimiţi la arest. Un timp, ne-a fost milă de ei.

1. Solicităm să li se verifice tot ceea ce înseamnă contracte la primării, fără licitaţii sau pe blat cu S.C., verificarea extraselor de cont la cele 2 primării, la cei care au efectuat lucrările, expertizarea lucrărilor efectuate, întrucât s-a băgat materie primă foarte puţină, devizele umflate etc.

2. Stabilirea proprietarilor fictivi la aceste 2 primării: Băbana şi Buzoieşti, judeţul Argeş.

3. Verificarea vânzărilor de la patrimoniul primăriilor, întrucât le-au vândut pe un preţ derizoriu.

4. Verificarea registrelor agricole, ce pământuri şi păduri au angajaţii primăriilor precum şi consilierii.

5. Verificarea interceptărilor şi stabilirea traseelor pe ultimii 2 ani de către S.R.I. şi D.N.A.

6. Solicităm autosesizarea din partea prim-procurorului DNA Piteşti în legătură cu toate infracţiunile grave comise de aceşti primari etc.

Articol de
Ion Petrache