Ordonanța Guvernului Dăncilă nr.6/2019 privind instituirea unor facilități fiscale, care reglementează la Capitolul II, anularea obligațiilor accesorii a salvat societăți și persoane fiziceSomitatea națiunii române, premier Viorica Dăncilă și tot Guvernul României au salvat toate societățile comerciale și persoanele fizice prin dispunerea anulării obligațiilor accesorii față de ANAF și Primării

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cea mai mare somitate din toate Guvernele României, premier Viorica Dăncilă și Guvernul României.

Viorica Dăncilă va deveni sigur Președintele României

Premierul Viorica Dăncilă și tot Guvernul României au dispus prin Ordonanța de Guvern nr/6/2019 stingerea tuturor datoriilor față de ANAF și Primării pentru toți cetățenii României și pentru toate societățile comerciale. Această măsură corectă luată de Guvernul României va aduce sănătate aproape întregului popor, precum și managerilor care conduc societățile comerciale. Poporul era îngenunchiat de datorii la ANAF și Primării, din cauza cheltuielilor de judecată puse în mod abuziv de judecători abuzivi precum și de amenzile abuzive date de milițienii abuzivi. ANAF și Primăriile puneau penalități la toate cheltuielile de judecată puse în mod abuziv în sentințe și decizii iar pentru amenzile date în mod abuziv de milițieni se puneau penalități la greu de au decedat cetățenii mereu. Trei sferturi din popor era îngenuncheat de penalități și de abuzurile judecătorilor și milițienilor.

Judecățile pe care le făceau judecătorii și le fac în mod abuziv produceau și produc cheltuieli de judecată sau amenzi abuzive. Guvernul României a fost informat despre această situație gravă și măsurile au fost luate de îndată. Toți cei care aveau datorii la ANAF și Primării nu din vina lor ci din vina justiției și miliției la această oră inspiră și expiră ușor. Poporul trebuie să mulțumească Guvernului României non-stop în acest an dar și cu vot pentru Viorica Dăncilă ca Președinte al Statului Român. Managerii care au avut datorii mari și foarte mari la ANAF și Primării trebuie să mulțumească Guvernului României non-stop și să meargă cu toți angajații la vot pentru a o susține pe actualul Premier, Viorica Dăncilă pentru funcția de Președinte al Statului Român. Această clemență de datorii față de ANAF și Primării nu a fost dispusă niciodată de la înființarea României.

Ministrul Finanțelor Publice, Teodorovici a fost și este la înălțime

Cetățenii României pot dormi și ei liniștiți fără a li se lua casele și toate bunurile. Managerii de la societățile comerciale au scăpat de stres și de blocajul ANAF și Primării. Vor putea să lucreze în liniște și pot angaja mai multe persoane întrucât au primit oxigen suficient de la Guvernul României. ANAF a început să trimită persoanelor fizice și persoanelor juridice adrese în legătură cu stingerea datoriilor.

Exemplu de adresă:

 

„Dorim să vă informăm că în data de 05.08.2019 a fost publicată în Monitorul Oficial al României nr.648 Ordonanța Guvernului nr. 6/2019 privind instituirea unor facilități fiscale care reglementează la capitolul II, anularea obligațiilor accesorii. Pentru a beneficia de o astfel de facilitate fiscală puteți depune o notificare prin care înștiințați organul fiscal cu privire la intenția dumneavoastră, iar după îndeplinirea condițiilor, veți depune cererea de anulare dar nu mai târziu de 15 decembrie 2019.

Care sunt condițiile necesare pentru a beneficia de anularea obligațiilor accesorii?

Pentru a beneficia de anularea unor obligații bugetare accesorii, aferente obligațiilor principale restante la data de 31.12.2018 trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

  1. toate obligațiile bugetare principale restante la 31 decembrie 2018 inclusiv administrate de organul fiscal central, se sting prin orice modalitate prevăzută de lege până la data de 15 decembrie 2019 inclusiv;
  2. sunt stinse prin orice modalitate prevăzută de lege toate obligațiile bugetare principale și accesorii administrate de organul fiscal central cu termene de plată cuprinse între 1 ianuarie 2019 și 15 decembrie 2019 inclusiv până la data depunerii cererii de anulare a accesoriilor.
  3. aveti depuse toate declarațiile fiscale, potrivit vectorului fiscal, până la data depunerii cererii de anulare a accesoriilor.
  4. depuneți cererea de anulare a accesoriilor după îndeplinirea în mod corespunzător a condițiilor prevăzute la lit. a) – c) dar nu mai târziu de 15 decembrie 2019 inclusiv sub sancțiunea decăderii.

Guvernul României, cea mai mare valoare a țării

Puteți beneficia de anularea obligațiilor accesorii aferente și următoarelor obligații bugetare principale:

  1. cele stabilite prin declarațiile rectificative în condițiile art.25 din O.G. nr.6/2019
  2. cele cu termene de plată până la data de 31 decembrie 2018 și stinse până la această dată, în condițiile art.26 din O.G. nr.6/2018
  3. cele stabilite prin decizii de impunere emise ca urmare a unei inspecții fiscale, în condițiile art.27 din O.G. nr.6/2019
  4. cele eșalonate la plată potrivit Codului de Procedură Fiscală, în condițiile art.31 din O.G. nr.6/2019

Care sunt avantajele solicitării anulării obligațiilor accesorii?

        Principalul avantaj al unei astfel de facilități fiscale îl reprezintă, anularea, în totalitate, a obligațiilor accesorii aferente obligațiilor bugetare principale restante la data de 31 decembrie 2018.” 

Klaus Iohannis, o mizerie națională, va pierde funcția de Președinte al Statului și nu o va mai pupa niciodată

 V-am prezentat toate facilitățile propuse de Guvernul României avantajând toți cetățenii României care au datorii la Stat precum și toate Societățile Comerciale care au datorii la stat. Pentru toate aceste facilități merită să fie votată ca Președinte al României, doamna Viorica Dăncilă. Poporul a fost prostit de anumiți politruci că ei au făcut tot felul de binefaceri pentru popor, nu s-a văzut mai nimic. Viorica Dăncilă are fapte naturale cu clemență mare pentru popor. Se văd faptele bune ale Vioricăi Dăncilă și din elicopter. S-a mirat toată Europa, Sua și Federația Rusă de această Ordonanță nr. 6/2019. Nici un guvern din toate statele enumerate nu a avut curajul Vioricăi Dăncilă dar și mila dânsei pentru poporul român care se vede din elicopter. Ereticul de Klaus Iohannis ce fapte bune a făcut în 5 ani petrecuți la Cotroceni? Nici o faptă bună nu are acest eretic, doar plimbări peste mări, oceane și țări. Această mizerie de om mai are tupeul să candideze la funcția de Președinte al Statului Român. Rușine să-i fie!

Articol de Mihai Olteanu