OUG 195/2002, art. 114, privind circulaţia pe drumurile publice, emisă de Guvernul Năstase, a distrus milioane de conducători auto, anulându-le permisele în mod abuziv, invocând condamnări pentru vătămare corporală ca urmare a nerespectării regulilor de circulaţie.Adrian Năstase – infractor dovedit care îşi va ispăşi pedeapsă sănătoasă

Adrian Năstase – infractor dovedit care îşi va ispăşi pedeapsă sănătoasă

Guvernul Năstase, format din: prim-ministru Adrian Năstase, interimar Eugen Bejinariu, ministrul de interne Ioan Rus, ministrul industriei Dan Ioan Popescu, ministrul afacerilor externe Mircea Dan Geoană, ministrul integrării Puwak Hildegard-Carola, ministrul delegat pentru negocieri cu Uniunea Europeană Vasile Pușcaș, ministrul finanţelor Mihai Nicolae Tănăsescu, ministrul justiţiei Stănoiu Rodica-Mihaela, ministrul apărării Ioan Mircea Pascu, ministrul muncii Sîrbu Marian, ministrul apelor Petru Lificiu, ministrul agriculturii Ilie Sîrbu, ministrul lucrărilor publice Miron-Tudor Mitrea, ministrul turismului Matei Agathon Dan, ministrul educaţiei Andronescu Ecaterina, ministrul cercetării Şerban-Constantin Valeca, ministrul sănătăţii Bartoș Daniela, ministrul culturii Răzvan-Emil Theodorescu, ministrul pentru întreprinderile mici și mijlocii Silvia Ciornei, ministrul tineretului și sportului Georgiu Gingăraș, ministrul administraţiei publice Octavian Cosmîncă, ministrul informaţiilor publice Dincu Vasile, ministrul comunicaţiilor și tehnologiei informaţiei Dan Nica, ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, Mihăilescu Petru Şerban, ministrul pentru relaţia cu Parlamentul, Acsinte Gaspar, ministrul Autorităţii pentru Privatizare Mușetescu Ovidiu Tiberiu, toţi aceștia au distrus milioane de conducători auto, eliberând OUG 195/2002, art. 114, alin. (1), lit. a).

Dan Ioan Popescu – dovedit, care îşi va plânge soarta în ANP

Dan Ioan Popescu – dovedit, care îşi va plânge soarta în ANP

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediţie cu cei mai mari abuzivi ai poporului român, toţi cei prezentaţi, care au format Guvernul României între anii 2000 și 2004.

Adrian Năstase, pe atunci premierul României, împreună cu cei 26 de miniștri, au hotărât să elibereze OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, pentru a distruge milioane de conducători auto, punând în aplicare art. 114, alin (1), lit. a) și b). Toţi aceștia nu au realizat că vor distruge milioane de conducători auto dispunând aceste măsuri groaznice de a le anula permisul de conducere cetăţenilor, milioane, pentru încălcări ușoare ale regulilor de circulaţie. Să dăm niște exemple: dacă lovești o persoană și are un certificat medico-legal cu circa 15-20 de zile de îngrijiri medicale, te condamnă la un an cu suspendare; dacă accidentezi o persoană și are îngrijiri medicale 60-100 de zile, te condamnă la un an și jumătate cu suspendare ș.a.m.d. Conducătorul auto nu a consumat băuturi alcoole ș.a.m.d. Să zicem că ar fi încălcat normele rutiere, dar victima nu a decedat și nici nu a rămas cu handicap pentru tot restul vieţii.

Acest guvern Năstase din 2002 nu a respectat în primul rând Codul Penal de atunci, unde se arăta încadrarea faptelor după gravitatea lor. De exemplu, accidentai o persoană conducând sub influenţa alcoolului, având alcoolemia peste 1%, lăsai victima cu handicap sau chiar o accidentai mortal ș.a.m.d. Ei în loc să aplice măsuri de anulare a permiselor celor care au încălcat grav normele rutiere, s-au apucat să anuleze cu această OUG 195/2002 toate permisele celor care au încălcat ușor normele rutiere. Îţi poţi lua o condamnare cu suspendare și dacă ai o persoană în autoturism care se lovește la o frânare mai bruscă. Se duce să-și ia un certificat medico-legal, face plângere penală și te alegi cu o pedeapsă cu suspendare, iar după aceea ţi se anulează permisul de conducere în baza OUG 195/2002. Nu mai punem victime accidentate cu vină sau fără vină, tot șoferul o trage. Oricum, la oricare accident cu victime ești condamnat automat, cu vină sau fără vină, își fac poliţiștii de cap în special dacă nu le întinzi câteva mii de euro.

Condamnări cu suspendare sau amenzi penale etc. s-au dat pe capete și au rămas milioane de conducători auto fără permise, fiindu-le anulate, invocând OUG 195/2002, art. 114. Unde s-a mai pomenit pe globul pământesc să dispui printr-o ordonanţă de urgenţă anularea permisului pentru încălcarea ușoară a normelor rutiere?! Ai greșit un pic, o tragi de nu se poate, te condamnă cu suspendare, îţi dau termen de încercare de la 1 la 4 ani, îţi interzic să mai conduci sau să deţii funcţii publice ș.a.m.d. După ce expira termenul de încercare pe codul vechi, se ștergea imediat din cazier tot. Dacă ai terminat de executat pedeapsa și termenul de încercare a trecut, nu mai ai cazier, dar permisul de ce îl anulează? Anulează permisul întrucât Năstase și toţi miniștrii din Guvern au comis o încălcare gravă eliberând OUG 195/2002 art. 114. Au ignorat faptele penale grave din Codului penal care îi reprezentau pe cei care se făceau vinovaţi de accidente grave, i-au băgat pe toţi într-o oală şi i-au pus la fiert. Se anulează permisele ca facturile, cetăţenii sunt obligaţi să facă din nou şcoala de şoferi, totul este o prostie, foşti şoferi poate au milioane de kilometri făcuţi la volan, îi trimit din nou la şcoala de şoferi. Au făcut toate acestea pentru a plăti bieţii cetăţeni taxe la toţi şi banii să ajungă la bugetul de stat.

Ilie Sîrbu – dovedit, va fi mulţumit că a căzut doar cu atât, la Agricultură milionale de ha furate necercetate

Ilie Sîrbu – dovedit, va fi mulţumit că a căzut doar cu atât, la Agricultură milionale de ha furate necercetate

Aceşti nemernici care au eliberat OUG 195/2002 au încălcat Constituţia României, dreptul internaţional, Convenţia pentru Apărarea Drepturilor Omului, distrugând milioane de cetăţeni români cu ordonanţa abuzivă şi obligându-i să plătească taxe pentru a-şi putea obţine permisul din nou. Normal şi legal numai o instanţă poate dispune anularea permisului, în funcţie de gravitatea faptei, nu OUG 195/2002 a şarlatanilor. Ei au dat putere Direcţiei Rutiere a MAI pentru a anula permisele a milioane de cetăţeni, invocând faptul că art. 114, alin (1) stipulează anularea permisului de conducere. Un permis de conducere este un document eliberat de o instituţie autorizată, el nu poate fi anulat decât printr-o hotărâre judecătorească definitivă. Orice document se desfiinţează printr-o hotărâre judecătoarească, civilă sau penală, depinde de la caz la caz. În situaţia celor care au comis accidente, competenţa revine instanţei penale.

Ioan Rus – ex ministru de interne, dovedit, bun de executat pedeapsa

Ioan Rus – ex ministru de interne, dovedit, bun de executat pedeapsa

Direcţia Rutieră din cadrul MAI, condusă de chestor Floretin Brăcea, a mai fost condusă cu mai mulţi ani în urmă de mai mulţi comisari şefi sau chestori, care nu au luat nicio măsură de a informa miniştrii MAI pentru a abroga art. 114 din OUG 195/2002, care prevede anularea permisului de conducere prin regulament interior. Adică ei, Direcţia Rutieră, pot anula permisele a milioane de cetăţeni de la ei putere sau invocând OUG 195/2002 a bandiţilor.

Mircea Geoană – dovedit, care va plânge ca un copil în ANP

Mircea Geoană – dovedit, care va plânge ca un copil în ANP

Vor avea un dosar penal din partea noastră la Parchetul de pe lângă Î.C.C.J., pentru a-şi trage toţi pedepsele legale. Guvernul Năstase nu poate invoca prescripţia răspunderii penale, întrucât şi la această oră se anulează permise în masă pe tot teritoriul României. OUG 195/2002 lucrează pentru infractorii care au eliberat-o în 2002. Nu pot invoca faptul că ei au omis ordonanţa în 2002. Nu pot invoca faptul că ei au emis-o în 2002 şi că ar fi intervenit prescripţia răspunderii penale. Faptele lor operează non-stop prin OUG 195/2002 prin care au distrus milioane de cetăţeni. Ordonanţele emise pentru infracţiuni cu termen nelimitat se consideră săvârşiri de fapte penale nelimitate din partea ministrului Năstase şi a celor 26 de miniştri care vor fi traşi la răspundere penală.

Rodica Stănoiu – dovedită, nu se ştie dacă va rezista detenţiei

Rodica Stănoiu – dovedită, nu se ştie dacă va rezista detenţiei

Năstase se laudă că ar fi profesor universitar la Drept şi în special că ar preda în străinătate. Ce să-i înveţe acest nemernic pe copii, el nu ştie pe ce lume e, are din nou de executat detenţie până i s-o urî.

Vă prezentăm art. 114, alin. (1), lit. A) din OUG 195/2002:

„(1) Anularea permisului de conducere se dispune în următoarele cazuri:
a) Titularul permisului de conducere a fost condamnat printr-o hotărâre judecătorească rămasă definitivă pentru o infracţiune care a avut ca rezultat uciderea sau vătămarea corporală a unei persoane, săvârşită ca urmare a nerespectării regulilor de circulaţie;

(3) Procedura anulării permisului de conducere se stabileşte prin regulament.”

Ecaterina Andronescu – dovedită fără a mai putea da replică

Ecaterina Andronescu – dovedită fără a mai putea da replică

Guvernul Năstase, prin OUG 195/2002 a devenit justiţia română anulând permisele de conducere a milioane de cetăţeni şi a împuternicit Direcţia Rutieră să preia rolul completelor de judecată pentru a anula permisele de conducere a milioane de cetăţeni timp de 15 ani. Cea mai mare încălcare din toate timpurile au putut s-o facă cu tupeu de nemernici aceşti PSD-işti.

Solicităm cercetarea Guvernului Năstase, precum şi a celor de la Direcţia Rutieră şi de asemenea a şefilor de serviciu rutier din toate judeţele din ţară, inclusiv a celor din capitală.

Articol de Iulian Ratea