Pendiuc Tudor și Ionică Cornel, primari ai Piteștiului au vândut Pădurea Trivale, au furat an de an bugetul local, totul se va rezolva de viitorul primar Tiberiu Irimia și viitorul vice-primar Narcis SofianuPrimarii Piteștiului, Pendiuc și Ionică au împroprietărit babe precum pe mătușa Tamara cu sute de ha de pădure în Cartierul Trivale, au furat tot bugetul local circa 120 de milioane de euro anual, fosta șefă DNA, Daniela Lupu i-a favorizat și clasare a dat în dosarul cu pricina

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu doi primari infractori, Tudor și Ionică.

Pendiuc, cel mai mare infractor, viitor pușcăriaș la Rahova

Fostul primar, Tudor Pendiuc și actualul primar Ionică Cornel au pus în posesie babe precum Mătușa Tamara, toată pădurea din cartierul Trivale este deținută de babe precum Mătușa Tamara. Acești doi primari infractori, Tudor și Cornel au scos din rezerva primăriei, sute de ha de pădure la care au fost împroprietărite babele, după aceea au mers cu ele la notar pentru a vinde câte un ha sau două la cumpărători de bună credință care și-au făcut vile. Prețul pe mp a fost de 50 euro, un ha de pădure ajunsese la circa 500.000 euro. Proprietarii la rândul lor au vândut și ei cu 100 de euro mp. Nu aveau ce face cu 1 ha sau 2 ha. Afacerea a fost profitabilă, s-au făcut vile circa 7 km. Dacă acești escroci au vândut un ha de pădure cu 500.000 euro vă cam închipuiți sute de ha cât vin la socoteală. S-au făcut sesizări la DNA Pitești, un timp s-au făcut ceva verificări dar beleaua cea mai mare a fost că fosta șefă a DNA Pitești, Daniela Lupu a cărat genți de euro cu comisarii ei, Dumitru Nicolae și Nedelea Cătălin.

Cornel Ionică, alt mare infractor, va fi cercetat de DIICOT Pitești

Gențile de euro veneau de la Tudor și Cornel. Dosarul a fost clasat, Daniela, Nicolae și Cătălin s-au îmbogățit așa că infractorii nu au răspuns penal de nici un fel. Mita ucide! Comisarul șef Nicolae Dumitru s-a îmbolnăvit între timp, i s-a fisurat un inel la coloană, soția lui a decedat, Daniela Lupu a înnebunit, mai are un pic și decedează iar Cătălin își așteaptă pedeapsa. Dacă iei mită mai devreme sau mai târziu răspunzi penal, dacă nu răspunzi penal îți iei pedeapsă de la Dumnezeu. Fostul primar, Tudor Pendiuc umblă pe la biserici cu buzunarele la pantaloni scoase pe dos, a luat-o Brăila! Mai are un pic și decedează. Ionică se ține tare, îl țin ursăresele cu farmece și draci, până l-or asasina dracii. Nenorociții și-au bătut joc de sute de ha de pădure pe care le avea Primăria Pitești, s-au îmbogățit cu miliarde de euro, țin banii pe la frați, gineri, prieteni și neamuri, îi rulează mai bine spus îi spală prin diferite afaceri chipurile legale.

Doctorul Tiberiu Irimia va face ordine în Primăria Pitești

Doctorul Tiberiu Irimia și avocatul Narcis Sofianu, doi PNL-iști de mare valoare au luat inițiativa da a nu se mai tăia Pădurea Trivale. Strâng semnături de la cetățeni pentru a se stopa toate abuzurile, afacerile fostului primar și ale actualului. Dacă sesizezi DNA-ul Pitești, toți dorm, dar îi trezesc pe timp de noapte Tudor și Ionică pentru a le preda gențile de euro. Numai DIICOT poate dispune cercetări adevărate, întrucât ne-au convins cu un dosar de cămătari la Câmpulung de Argeș. Au fost arestați cămătari și traficanți de carne vie la circa o lună de zile de la sesizare. Mulțumim pentru efectuarea monitorizărilor de procurori profesioniști și ofițeri de poliție. Le vom da toate infracțiunile comise de Tudor și Ionică. Cei doi spală bani din infracțiuni, DNA-ul nu i-a deranjat pentru toate acestea. Lui Tudor Pendiuc i-am aplicat o mică corecție cu procurorul Radu Sevastian și procurorul Călin Nistor, actual șef al DNA București. Dar și judecătorii au fost la înălțime, l-au ținut arestat pe Tudor circa 10 luni de zile. Tudor țipă prin instanțe că el a fost victimă. Ce victimă să fie acest infractor care a furat miliarde de euro din bugetul local, an de an.

Avocatul Narcis Sofianu va fi viceprimar și va face ordine în Primăria Pitești

DNA-ul Pitești nu a verificat niciodată societățile lui Tudor și Cornel. Tudor avea circa 70 de manageri de casă care tot timpul făceau contracte false, devize false ș.a.m.d. Lucrări în Pitești din banii bugetului local nu au să facă, dar banii au fost sustrași tehnic infracțional circa 120 de milioane de euro anual. Dacă i-am întrebat unde sunt lucrări efectuate în Pitești din banii bugetului local, au spus: „au efectuat patronii lucrări, reparații bănci, vopsirea unor ziduri, reparații de tâmplărie”. Ei motivează cu aceste reparații circa 120 de milioane de euro. Le-am spus că nu suntem copii mici să ne lăsăm prostiți, avem informații, ei fură an de an bugetul local, circa 120 de milioane de euro cu 70 de manageri de casă. Au fugit, nu au vrut să mai stăm de vorbă. Tudor Pendiuc o să fie condamnat și arestat din nou la care va deceda în ANP. Păcatele și furturile își vor spune cuvântul, vor rămâne banii de el ca și de alții. Rromul Cornel Ionică la această oră fură non-stop tot ca și Tudor Pendiuc, are peste 70 de manageri arondați la bugetul local al Primăriei Pitești, gineris-o are o firmă de construcții, construiește blocuri, autorizații și bani de la socrul Ionică, spălările, călcările și apretările de euro merg non-stop. S-a lăudat în Primăria Pitești că el a dat bani grei la judecătorii de la Tribunalul Argeș să îl repună în funcția de primar și să nu respecte decizia de incompatibilitate a Înaltei Curți de Casație și Justiție. Tribunalul Argeș e mai tare decât Înalta Curte de Casație și Justiție, asta înseamnă că Ionică a întărit cu bani grei judecătorii de la Tribunalul Argeș.

Daniela Lupu, bolnavă psihic din cauza genților de euro

O să verificăm ce judecători s-au riscat să-l repună pe Ionică din nou în funcția de Primar. La viitoarele alegeri trebuie votat viitorul primar Tiberiu Irimia pentru a lua măsurile legale și de a sesiza organele competente de cercetare penală. Când va ajunge la documentele false, i se va ridica părul în cap. Trebuie susținut și de avocatul Narcis Sofianu precum și de tot PNL-ul Argeș. La Pitești nu se mai poate continua cu un rrom PSD-ist, hoț escroc abuziv etc. PSD-ul va pierde Primăria Pitești; nu credem că va mai ocupa vreodată vreun PSD-ist funcția de primar. Acești doi primari, Pendiuc și Ionică au făcut PSD-ul de râs. Rușine să le fie, la pușcărie cu ei!

Articol de Aurel Preda