Peşedinţii PNL-Argeş: Miuţescu Adrian şi Postelnicescu Marius dau funcţii pe euro, desemnează curve pentru Primăria Piteşti, precum pe infractoarea Ana Stan curva curvelor, escroaca escroacelorAdrian Miuţescu şi Marius Postelnicescu vând funcţii pe euro, desemnează curve pentru fotoliu de primar la Primăria Piteşti, marginalizează pe toţi membri PNL pentru acţiuni contra tăierii Pădurii Trivale-Piteşti etc.

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie, cu preşedintele PNL-Argeş, Miuţescu Adrian şi preşedintele Municipiului Postelnicescu Marius, doi infractori desevârşiţi care dau funcţii pe euro, desemnează curve escroace pentru fotoliul de primar precum pe notăriţa Ana Stan.

Miuţescu rromul de Olt înghite şpagă non-stop

Infractorii; Miuţescu şi Postelnicescu au făcut sex la greu cu notăriţa Ana Stan, pentru desemnarea ei pentru funcţia de primar la Primăria Piteşti, aceasta le-a dat şi euro la pungă să le ajungă. Dar şi preşedintele PNL Ludovic Orban a făcut sex cu notăriţa Ana Stan, pentru a o valida pentru funcţia de primar, euro le-a dat curva să le ajungă. Mizeriile PNL Argeş şi Bucureşti, îşi desemnează toate curvele din partid pentru funcţii mari la Primării, fac sex cu ele pe săturate le percep mulţi euro şi le ţin amante. Notăriţa Ana Stan s-a lăudat că ea va fi desemnată pentru funcţia de primar la Primăria Piteşti, s-a văitat că a costato cam scump desemnarea, iau cerut cei doi preşedinţi Miuţescu şi Postelnicescu să le facă sex oral în grup. Cu din astea se ocupă ei la sediul PNL-Piteşti!.

Postelnicescu trăieşte în iad dar ia şpagă pe pământ

Şi Ludovic Orban a făcut sex cu notăriţa Ana Stan, o iubeşte mai mult ca pe soţie. Cum pot ajunge primari competenţi pe funcţii din PNL-Argeş, dacă javrele de preşedinţi fac sex cu prostituate ca Ana Stan, le desemnează pentru funcţia de primar, le cer euro zeci de mii de euro şi le ţine amante până la sfârşit de mandat. Dacă cineva în PNL vrea să i-a măsuri contra abuzurilor la anumite instituţii, precum au luat cei doi membri PNL avocatul Sofianu şi doctorul Irimia pentru a nu se mai tăia Pădurea Trivale, iau şi pus pe linia moartă. Avocatul Sofianu a optat pentru funcţia de prefect al Judeţului Argeş, deşi are studii în drept etc, au pus ca prefect un incompetent fără studii, dar a corespuns la dar (şpagă). Cum poţi avea prefecti buni dacă jigodiile de Miuţescu şi Postelnicescu îi pun pe şpagă euro. Care nu dă şpagă nu pot ajunge prefecţi. Licheaua de notăriţă Ana Stan are Contracte de Vânzare-Cumpărare false la greu în arhivă, numai la noi au venit zeci de victime care ne-au arătat decizii judecătoreşti, unde judecătorii au declarat false Contractele de Vânzare-Cumpărare, norocul ei a fost că intervenise prescripţia răspunderii penale la fapte. Altfel trebuia să fie arestată non-stop.

Ana Stan curva curvelor, râvneşte la fotoliul de primar, no să-l apuce o să meargă la arest

Această infractoare a luat apartamente cu cămătarii la victime, întocmind acte false la Notariatul ei. Cu băncile a întocmit acte false la greu, dar şi cu mai mulţi primari din Argeş, a făcut afaceri murdare prin întocmirea mai multor acte false la Notariatul ei. Şi-a făcut milioane de euro din infracţiuni, nici un organ de cercetare penală nu s-a sesizat îi vom sesiza noi pe viitor. Asta dacă ar ajunge vreodată primar, ar fura tot bugetul Primăriei de 100 de milioane de euro anual. Mai i-au şpagă şi de la un turi-buri Mihai Coteţ, pe care l-au pus vicepreşedinte la Municipiu. Acest turi-buri îmbuteliează uleiuri auto, are de unde să le dea şpăguţa. Cu ani în urmă vindea telefoane mobile, acum îşi face imagine pozitivă la PNL cu euro.

Ziaristul Alexandrescu a ajuns director la Vila Florica fără studii, înşeală Ministerul Culturii

Acesta a fost şi el desemnat pentru funcţia de primar al Municipiului Piteşti, dar a plătit consistent la cei doi infractori Miuţescu şi Postelnicescu. Numai doctorul Tiberiu Irimia nu a dat şpagă la desemnarea pentru funcţia de primar, întrucât nu au avut curaj să-i ceară. Doctorul este foarte serios, manager de mare valuare, nu se compară cu Ana Stan şi Mihai Coteţ. Şpăgile îşi vor spune cuvântul, prostituata Ana Stan va fi desemnată pentru funcţia de primar, va pierde încă o dată, pentru că a mai pierdut o dată. Nemernici în loc să desemneze un om serios profesionist cunoscut în Municipiul Piteşti, ca doctorul Tiberiu Irimia, desemnează toate curvele şi traficanţii de telefoane mobile. Dacă Miuţescu e rrom de Olt ce pretenţii să mai avem. Aceşti hodorogi trebuie să dispară din PNL-Argeş, au făcut partidul de râs şi îl fac tot timpul. Dorel Miuţescu la propus ca director pe Mihai Alexandrescu la Vila Florica Ştefăneşti Argeş, fără a avea studii în domeniul Culturii.

Mihai Coteţ un turi-buri, vrea şi el fotoliu de primar e prea scump pentru el

Acest jurnalist pârât are ca studii de bază filozofia, care la această oră nu mai e luată de bază de nici o instituţie. S-a desfiinţat facultatea de filozofie aşa că ziaristul a rămas doar cu studii medii, dar deţine funcţia de director la Vila-Florica. Jegurile de Miuţescu şi Postelnicescu, i-au aranjat ziaristului şi la Ministerul Culturi să-l facă director peste noapte la Vila Florica. Şi-au depus mai mulţi membri PNL dosarele pentru funcţia de director, deşi aveau studii şi vechime în domeniul Culturii, au fost respinşi de infractorii Miuţescu şi Postelnicescu. Ana Stan face sponsorizări la Partid, mai face şi sex cu cei doi preşedinţi des. Funcţiile în PNL se dau pe euro fără a se ţine cont de vechime în PNL sau de studii. Pentru mofturile curvei şi capriciile curvei pierde PNL-ul fotoliul de primar. Ionel IC Brătianu dacă ar fi trăit iar fi trimis la plutonul de execuţie pe aceşti doi infractori notorii. Nici Miuţescu şi nici Postelnicescu nu au ţinut audienţe pentru problemele cetăţenilor, i-a interesat doar şpăgile.

Ludovic Orban va fi arestat, pentru toate infracţiunile comise, tupeul de maghiar împuţit s-a văzut

Ludovic Orban s-a jucat cu focul, eliberează OUG abuzivă pentru desfiinţarea Secţiei Speciale de Procurori. El a luat atâta şpagă mare, întrucât nu a mai realizat că a intrat în latura penală la care va fi arestat. Dobitocul nu a ţinut cont de Decizia CCR, unde a susţinut legea înfiinţării Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie. CCR a decis că legea pentru secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie este constituţională, numai Orban şi Predoiu este peste Curtea Constituţională Română, desfiinţează tot şi vor merge la puşcărie toţi. Aşteptăm să apară în Monitoriul Oficial OUG abuzivă şi după aceia vom formula plângere penală împotriva tuturor care vor semna OUG-abuzivă. Avem mai multe dosare la Secţia de procurori cu infractori periculoşi din justiţie, ei au favorizat pe toţi înfractori să nu mai răspundă penal, întrucât şi-au luat şpăgile de milioane de euro numai pentru o OUG-Abuzivă. Ei sunt inconştienţi de ceea ce fac, puşcăria e pe ei cât capra. Să nu respecţi o decizie CCR e foarte grav, răspunzi penal, abuzul în serviciu îl au ca infracţiune de bază, constituirea unui grup infracţional e infracţiunea lor, favorizarea făptuitorilor la mii de infractori e infracţiunea lor, încălcarea Convenţiei pentru apărarea Drepturilor Omului e tot încălcarea lor. Aşa că procurorii îi vor aresta, se mai bazează că si-au pus procuror general de-al lor şi îi va ajuta dacă îşi va risca pielea. Vom sesiza şi alte infracţiuni precum nerespectarea Deciziiei CCR, unde a declarat constituţională legea privind pensiile speciale ale magistraţilor. Infracţiuni de bază abuzul în serviciu, constituirea unui grup infracţional organizat, înşelarea magistraţilor, nerespectarea deciziei CCR, încălcarea Convenţiei etc.Vom mai sesiza procurorii pentru infracţiunile de abuz în serviciu etc, întrucât Guvernul Orban a fost dărâmat de către Parlamentul României şi ei stau în mod abuziv non-stop la guvernare. Vom discuta cu cei de la PSD, pentru a sesiza CCR în legătură cu aceste OUG abuzive, declararea lor neconstuţionale. Vom sesiza şi Avocatul Poporului pentru a sesiza CCR. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată să nu respecţi deciziile CCR obligatorii. Vor răspunde penal toţi penalii viitori puşcăriaşi.

Articol de L.D.