Peste 3000 de adeverințe fictive eliberate de secretara Chiran Eleonora (Lili), ex primarul Cornel Zamfir susținător la falsuri, procese verbale de punere în posesie, Titluri de Proprietate ș.a.m.d.Chiran Eleonora, secretara Primăriei Bradu, jud. Argeș a eliberat peste 3000 de adeverințe fictive cu aprobarea șefului ei ex primar Costel Zamfir, propuneri de validări și validări peste 3000, procese verbale de punere în posesie peste 3000, titluri de proprietate idem, false toate

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai infractori județeni, Chiran Eleonora (Lili), ex Primar Costel Zamfir, membru în comisie Popescu Ion ș.a.m.d.

Costel Zamfir va merge din nou la ANP

Acești doi infractori Chiran Eleonora și Costel Zamfir plus toți membrii din Comisia Locală de Fond Funciar a Primăriei Bradu, jud. Argeș au hotărât din anul 1996 până în anul 2012 să fure peste 3000 de moștenitori de drept. Hoțul hoților ex Primar Costel Zamfir, hoț de alcool și de benzină de la Rafinăria Pitești a devenit primar în anul 1996 și s-a apucat cu Lilișor, Chiran Eleonora de falsificat adeverințe de rol. Când scriau că persoana x se află la poziția nr. ….., era totul ireal.

Acești doi bandiți și toți membrii din Comisia de Fond Funciar, făceau propuneri de validări la peste 3000 de moștenitori fictivi. Comisia județeană de Fond Funciar Argeș a validat toți moștenitorii fictivi ai primarului Costel Zamfir, Chiran Eleonora Lilișor se freca pe burtică și râdea ca o escroacă needucată, se lăuda prin primărie că ea poate împroprietări pe cine vrea ea dar șpaga ei și a primarului Costel Zamfir, precum și a tuturor membrilor din Comisie să fie socotită la 10 euro pe m.p. de teren. Jigodiile ordinare nu își puneau în posesie moștenitorii fictivi până nu veneau cu 10 euro pe m.p. de teren. Nu întocmeau procese verbale false de punere în posesie sub 3000 de m.p. . Nenorociții le luau bani și la câte 3 moștenitori fictivi, îi puneau fără să știe unii peste alții, erau câte trei puneri în posesie pe aceleași suprafețe de teren. Primarul Zamfir stătea numai prin restaurante, beat mangă, târfele Lilișor și alte pițipoance după el ținându-i trena. Jucau de ziceai că le sare coliva din piept, dădeau dedicații pentru escrocul Zamfir Costel la greu și bani la lăutari non-stop.

Chiran Eleonora (Lilișor) va băga pușcărie ca berilă

În zona târgului săptămânal Pitești au pus în posesie numai membrii din Comisie și alți tovarăși de-ai lor, au vândut terenurile moștenitorilor de drept cu 250 de euro/m.p., au dat șpăgi la cei 17 membrii din Comisia Județeană de Fond Funciar Argeș, inclusiv prefecților, șefii comisiilor. Le-au mers aceste afaceri până în anul 2012, s-au îmbogățit toți la greu, stau pe sute de milioane de euro, atât pe numele celor din familie precum și pe numele celor din neam. Toți moștenitorii care au avut terenuri la stradă au fost deposedați și au fost împroprietăriți toți hoții și bandiții primarului Zamfir. Samsari de terenuri îl contactau pe Costel Zamfir iar Costeluș aranja totul pe loc. Le punea la dispoziție cele mai valoroase terenuri, chema moștenitorii fictivi puși de el și de comisiile de Fond Funciar, negociau și le prăduiau la samsarii de terenuri. Asta au făcut Costeluș și Lilișor până în anul 2012. Mintea lor bolnavă visează prescripția răspunderii penale sau vreun blat cu șefa DNA Pitești, Lupu Daniela. Prescripția răspunderii penale nu poate interveni întrucât beneficiază de prescripţia specială care intervine la 15 ani de la comiterea faptelor penale, ultimele fapte penale au fost până în anul 2012 așa că pot fi cercetați și arestați toți în frunte cu prefecții dintre anii 1996 – 2012. Numai escroaca de Lupu Daniela îi mai poate salva pe escroci, pentru câteva miliarde de euro. Ea se corupe la bani mulți nu se încurcă cu mărunțiș. Se vaită secretara Chiran Lili că i-a luat DNA-ul registrele agricole și că ar fi rămas ea doar cu copii după registre.

Când s-a deplasat directorul Iulian Ratea la Primăria Bradu cu una din victimele lui Lilișor, ea a început să țipe că nu pune nici un registru pe masă, ea are doar copii și că nu are voie presa să verifice registrele agricole vechi și pe cele noi. Directorul Ratea i-a spus că doar vrea să stabilească dacă moștenitorul fictiv a deținut terenul între anii 1940 – 2018. Țipa nebuna de secretară de parcă o bătea bărbatăso. Legal, presa are voie să verifice registrele agricole în prezența celor care le dețin, să stabilească cine a deținut terenuri între anii 1940 – 2018 și cine nu. Să facă public tot, să sesizeze organele de cercetare penală dacă au luat la cunoștință de faptele penale etc. Are acest drept prin Constituția României și prin Convenția pentru Apărarea Drepturilor Omului.

Daniela Lupu va încerca să-i scape de dosar, va intra ea în altul

Lilișor a făcut asta să nu o afle directorul Ratea că moștenitorul fictiv nu apare în registrele agricole vechi, dar a fost introdus în registrele noi în mod abuziv de Lilișor și Costel. Directorul Iulian Ratea știa că nu apare moștenitorul fictiv în registrele vechi dintre anii 1940 – 1996, doar a pus-o la încercare pe Lilișor să vadă dacă ridică fundul de pe registre sau stă cu fundul pe ele de frică.

Daniela Lupu e salvatoarea escrocilor de la Primăria Bradu, prăpădita va influența procurorul de caz și îi va scăpa pe toți făptuitorii. Directorul Iulian Ratea o va sesiza pentru a se forma un alt dosar penal, ea va încasa de la acești șarlatani escroci ca și de la restul escrocilor, va clasa cauza și va fi cercetată împreună cu ei de procurorii din cadrul Parchetului General. Tot la Târgșor va ajunge această nenorocită, ciubucară care ar fi trebuit arestată până la această oră. Când Lupu Daniela are clienți grași, se bucură când îi aduc banii escrocii, râde ca o isterică. Când ne vom enerva, o să-i punem și înregistrări audio-video pentru a o face de tot rahatul. Poate atunci, șefa DNA – Laura Codruța Kovesi o va aresta. Kovesi nu are nici un stres că Lupu Daniela ia șpăgi foarte mari zilnic și favorizează mii – zeci de mii de infractori. Lupu crede că noi nu deținem probe audio-video cu ea când râde ca isterica și primește sume mari de euro. Mai crede că nu au venit la noi cei care i-au dat șpagă des. E atât de dobitoacă încât râd și alți procurori, colegi de-ai ei de ea. Ea tratează toate șpăgile cu comisarii dracilor, dracii o să-i ia. Mai avem răbdare cu ei până ne vom enerva și le vom da toate înregistrările audio-video de la negocieri, plus martori și denunțători. Când va fi arestată psihopata de Lupu va plânge ca un copil mic sau va albii pe loc. Zdreanța asta cu comisarii de doi lei se joacă cu noi!? Ăştia nu au învățat meserie cât am uitat noi ce nu ne-a interesat. Le-au luat dracii mințile cu banii, meserie 0. Dacă mai lucrează maxim doi, trei procurori serioşi la DNA Pitești, restul numai pramatii corupte. Ofițeri de poliție judiciară dacă găsești 3 buni, restul la negocieri de euro și la informat infractorii după ce pleacă victimele de la audieri din DNA.

Primăria Bradu, plină de falsuri

Toate dosarele cu prejudicii mari sau cu infractori în robă le dirijează Lupu, numai la procurorii corupți își mai trage și ea câte 20 – 30 lunar pentru șpagă directă. Cei doi procurori serioși primesc dosare slabe de tot, ce e gras și de ros le dă Lupu la procurorii corupți să își primească și ea șpăguța. Mai avem răbdare cu ea, tot la arestul Poliției Capitalei va ajunge.

Articol de Ionuț Rizea