Poporul a votat 65% fiara Iohannis iar ceilalți 35% Dăncilă, criza națională va veni, poporul tot va suferiFiara Iohannis a învins, Dăncilă a suferit, puterea toată de decizie este în mâna Fiarei Iohannis

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu Fiara Iohannis și credincioasa Dăncilă.

Iohannis și-a atins scopul, poporul 65% inconștient și bun de suferit

Ce bucurie mare a fost la PNL când Klaus Iohannis a fost declarat învingător, cum putea credincioasa Dăncilă să învingă pe Fiara Iohannis care a fost susținută de 65% din popor. Niciodată o credincioasă nu poate învinge o fiară susținută cu 65% popor. Numai sfinții pot distruge fiarele ajutați de Sfântul Dumnezeu sau de îngeri, Dăncilă nici gând. Noi am mai relatat și în alte articole că Fiara Iohannis atrage de partea lui o mare parte din popor, ca și fiarele care vor fi distruse de Sfântul Dumnezeu sau de Sfântul Înger Arhanghelul Mihail. Dăncilă a pierdut cursa prezindențială, trebuie să se retragă ca o învinsă de fiară, numai poate face nimic. Fiara Iohannis își continuă misiunea de a distruge poporul împreună cu Ludovic Orban. Poporul a ales ce e mai rău dar asta le trebuie sunt învățați cu suferința care constă în foame, lipsuri de orice. Nicolae Ceaușescu a fost aclamat 25 de ani așa că și Iohannis mai poate fi aclamat 5 ani. Acest popor dacă nu suferă nu se simte bine, dacă le este bine cum le oferise cât de cât Guvernul Dăncilă nu a fost bine.

Soroș și-a atins scopul lui de escroc

Și-au ales Fiara Iohannis, foamea pe viitor, sărăcie mare și tot ce este mai rău. Vor suferi și cei care au votat 35% Dăncilă, dar asta este, mergem toți la grămadă, la suferință. Cei de afară nu le mai dau împrumuturi fiarelor Iohannis și Orban, va fi vai și amar de pensionari și de bugetari. Va fi greu și pentru angajații de la privat întrucât nu va mai funcționa nimic. Șansa lor cea mare de a face rost de bani va fi Soroș. Dar Soroș nu se știe dacă-i va împrumuta, iar dacă le va acorda împrumuturi le va cere dobânzi foarte mari. Cum s-a orientat poporul la fiara Iohannis, așa se va orineta toate popoarele la alte fiare și-l va părăsi pe Hristos, întoarcerea lor va fi mortală. Dacă vor părăsi fiarele, vor fi uciși tot de fiare. Așa că și Iohannis va proceda tot cam așa, îi va înfometa zâmbind și le va oferi ceea ce e mai rău tot zâmbind. El și Orban cât sunt de proști vor bloca tot, nu va mai funcționa nimic.

Orban e pierdut în spațiul Schengen nu știe ce e cu el la guvernare

Poporul și-a ales conducătorul, li se aseamănă. Ce pretenții să mai aibe 35% din popor dacă 65% s-au dus la fiarele Iohannis și Orban. Acest popor e blestemat să sufere dar să sufere și alții pentru inconștienți. Ce priză au fiarele la necredincioși, se miră de ce li se întâmplă rău des și că suferă în sărăcie și neajunsuri. Asta le trebuie la toți care au votat Iohannis: sărăcie, neajunsuri, boli ș.a.m.d. Fiarele nu aduc nimic bun ci credincioasa ca Dăncilă aducea ceva bun pentru poporul român. Fiara Iohannis a folosit poporul 65% împotriva PSD-ului care cât de cât i-a ajutat, le-a mărit salariul minim pe economie, le-a mărit pensiile, alocațiile la copii, a înființat legi pentru a răspunde judecătorii și procurorii corupți abuzivi, au oferit bani la primari pentru asfaltările drumurilor comunale și de a-i racorda la utilități ș.a.m.d. Ce le va oferi Iohannis și Orban celor 65% din popor, blocaj economic, foame la greu, lipsuri de orice. Cât tupeu de jidan are Iohannis, promitea în direct pe posturile TV că el va face multe pentru popor, cine îl crede pe acest malefic ordinar care a furat miliarde de euro și fură cu Soroș și Orban o mare parte din buget anual.

Dăncilă Viorica e tare supărată că poporul și-a ales o fiară, nu o credincioasă

În circa 6 luni de zile, românii vor fi înfometați, ne vor da dreptate și se vor căii că au votat pe cel mai mare hoț malefic Klaus Werner Iohannis. Nu era de mirare să voteze mai toți din popor o fiară. Au votat pe Ion Iliescu după ce a asasinat 1500 de victime și tot l-a votat până i-a dat țapul de cap. Acest popor niciodată nu-și va reveni, nu va vedea adevărul niciodată, fiara din cer le va lua mințile mereu prin oamenii ei ca și Klaus Werner Iohannis. Pentru a putea rezista la foamea ce va veni, cei 65% care au votat Iohannis le recomandăm să meargă mai des la Sfânta Biserică pentru a putea fi ajutați și de a avea hrană și sprijin de la Sfântul Dumnezeu. Dacă nu, vor suferi la greu din maleficul Iohannis! Orban și Iohannis nu au treabă cu poporul lor să le meargă afacerile bine, furtul bugetului statului an de an. Soroș râde cu gura până la urechi, e mai hoț ca toți, își va atinge scopul ce le place la unguri și la nemți, ca poporul să fie mereu în foamete și ei s-o ducă bine, prin asta se cred superiorii românilor și foarte inteligenți. Adevărul este că poporul român este blestemat o parte din el și din acest motiv trag în jos și pe ceilalți care văd lucrurile altfel. Asta este, va fi rău pentru toți, majoritatea a ales și a cules tot ceea ce e rău. Vai și-amar de poporul român între anii 2020 – 2025!

Articol de Poșircă Nicolae

One thought on “Poporul a votat 65% fiara Iohannis iar ceilalți 35% Dăncilă, criza națională va veni, poporul tot va suferi

  1. Pingback: Soroș și-a atins scopul |