Poporul își va alege conducătorul. 40% votează un infractor și restul ce trebuiePoporul 40% votează un mare infractor precum Klaus Iohannis, ceilalți votează pe cine trebuie

 Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu 40% din poporul care votează un infractor.

Klaus Werner Iohannis, colaborator al unor servicii nemțești

Dejecția națiunii române, Klaus Iohannis, maleficul națiunii române tot Klaus Iohannis vrea din nou un nou mandat pentru a distruge Secția de investigare a infracțiunilor din justiție, desființarea legilor justiției, înfometarea poporului român ș.a.m.d. Poporul român e inconștient de ceea ce face, majoritatea poporului se îndreaptă spre a vota pe cel mai mare infractor al României, Klaus Werner Iohannis. Tragem un semnal de alarmă pentru poporul român. Popor român treziți-vă și analizați trecutul lui Iohannis și viitorul care va fi groaznic. O mare parte din poporul român nu gândește ceea ce este bine și ceea ce este rău. După anul 1989, au votat pe Ion Iliescu, colaborator KGB, cel mai mare asasin, după aceea au votat un colaborator al vechii securități, Emil Constantinescu, după aceea au votat pe cel mai mare infractor Traian Băsescu, colaborator al vechii securități. Acum vor să voteze un alt infractor care nu s-a mai săturat de furat nici la această oră. Cel mai mare infractor al României, Klaus Iohannis a dispus și a plătit bani grei la diferiți infractori să-l publice cu cel mai mare procent de 40%. El nu e prost, e tehnic, știe cum să prostească poporul, face blatul cu diferiți infractori care-i scot un procent de 40% tot timpul.

Ludovic Orban, colaborator al serviciilor ungurești

O parte din popor, retard, pune botul la infractori, vede că ăsta deține un procent de 40% și zic că e cel mai tare din parcare. Credem că PNL-iști îl votează întrucât îl susțin cu tărie, e tot dreptul lor dar ceilalți ce văd la ăsta? Nu văd că a deposedat zeci de mii de moștenitori de case și terenuri la Sibiu. Nu văd că a furat miliarde de euro, bani europeni. Nu văd că ăsta e tot timpul contra legislației române și împotriva tuturor procurorilor și judecătorilor precum și pentru desființarea Secției Speciale de Procurori. El nu vrea să răspundă magistratul infractor niciodată, e de acord cu magistrații infractori să bage poporul român în pușcărie fără probe, e de acord ca magistratul român să le i-a moștenirea tuturor românilor. Noi l-am declarat de mult pe infractorul Klaus Werner Iohannis nebun, nimeni nu a crezut dar adevărul ăsta e, faptele lui și comportamentul lui de masochist ăsta e. E atât de malefic încât atrage spre el o mare parte din popor. Poporul trebuie să scape de magia neagră a maleficului și să aleagă pe cine trebuie. Au atâția candidați, pot alege persoane mai serioase și bune de a ocupa funcția de Președinte al Statului Român.

Traian Băsescu, colaborator al CIA și al fostei Securități Române

În turul doi o să fie mai grav, trebuie aleasă o persoană pozitivă nu un malefic ordinar precum Klaus Werner Iohannis. E susținut de alt infractor – Ludovic Orban care și acesta vrea desființarea legilor justiției și desființarea Secției Speciale de Procurori. Tot ceea ce a făcut bun PSD-ul, ei vor să desființeze, nu vor să mai răspundă infractorii magistrați care condamnă victime la ani grei de pușcărie, nu vor să mai răspundă magistrații pentru furtul de moșteniri ș.a.m.d. Vor să lase poporul cu fundul în baltă pentru a le merge lor bine cu Kovesi și alți procurori corupți și favorizatori de infractori. Călin Popescu Tăriceanu, Traian Băsescu și alții sunt de acord cu toate aceste abuzuri pe care vor să le facă Orban și Iohannis. Toți aceștia sunt niște oameni de nimic, au infracțiuni la greu și vor să nu mai răspundă penal niciodată, dar în același timp vor să rămână cu banii furați de la bugetul de stat și cu patrimoniul statului. Așa cred ei că-i vor scăpa judecătorii corupți și procurorii corupți, dacă vor desființa legile justiției și Secția Specială de Procurori. Mai mari nenorociți ca ăștia nu a avut poporul român niciodată. Vrea să conducă Guvernul României, cioara gulerată Orban care acesta e condus de unguri. Mai are să o ia pe Kovesi în Guvern că se va rezolva totul.

Ion Iliescu, colaborator al KGB

Acești infractori sunt mai periculoși decât Nicolae Ceaușescu, vor să pună mâna pe putere la toate instituțiile statului și după aceea să facă ce vor ei, nu ce vrea poporul. Poporul va fi înfometat și distrus de acești malefici, Orban și Iohannis. Din acest motiv, tragem un semnal de alarmă pentru a se trezi tot poporul și de a nu călca strâmb în viitor. Ce liberal să fie cioara gulerată de Orban sau ce liberal să fie maleficul Iohannis. Ei nu au nici o treabă cu liberalii, sunt doar colaboratori ai unor servicii nemțești și ungurești. Execută ordinele serviciilor și distrug poporul sistematic. Nu au scrupule acești infractori, interesul lor e să devalizeze statul și să distrugă poporul. PNL-ul trebuie să-și aleagă un președinte capabil și să nu aibă contracte de colaborare cu diferite servicii străine. Dacă își vor alege tot colaboratori ai serviciilor străine la un moment dat se va alege praful de tot PNL-ul. Klaus Iohannis și Orban sunt mereu la ordin, ei cred că noi ne ocupăm cu vânzări de roșii nu cu… .

Emil Constantinescu, colaborator al CIA și al fostei Securități Române

Ar fi bine ca acest Klaus Werner Iohannis să se predea la procurorii români și să dea toate conturile cu miliarde de euro furate. E escroc mare acest malefic, e ofertat de serviciile nemțești și de serviciile ungurești pentru a nu ști nimeni unde ascunde miliardele de euro furate. Acesta a ras an de an bugetul local al Primăriei Sibiu, a furat 80% bani europeni, a furat tot Patrimoniul Primăriei Sibiu și pe toți moștenitorii de drept. Dacă ar mai pune mâna pe putere o dată va fura împreună cu cioara gulerată Orban, ponegrit mandolină, ar trece din nou la ciordeală la bugetul de stat și la patrimoniul statului. Poporul trebuie să se trezească și să voteze pe cine trebuie, nu să dea putere infractorilor care le vor tăia pensii și salarii. Nu mai punem că poporul nu va mai avea unde să se plângă întrucât vor să desființeze Secția Specială de procurori. Toți președinții de stat dintre anii 1990 – 2019 au fost și sunt colaboratori ai unor servicii secrete străine, execută ordine ca niște ordinari. Din această cauză s-a furat și se fură pe rupte. Serviciile secrete române trebuie să ia măsuri împotriva acestor trădători. Dacă vor fi amenințați cu demisii trebuie să sesizeze procurorii. Rușine să le fie la toți președinții trădători ai României!

Articol de Ion Cristescu