Premierul Romaniei, reincarnarea demonicului Adolf Hitler,asasinul a doi procurori,sa.sa.m.d. Procurorul Cristian Panait si alt coleg de-al dansului de la Parchetul General,acestia au fost asasinati la ordinul lui Adrian Nastase si Viorel HrebenciucContinuam in aceasta editie cu cei mai mari asasini ai Romaniei,in costume si cravate,politruci comunisti cu statut de criminali in serie asemenea criminalului Rimaru.

Dragii nostri cititori continuam a va prezenta asasini de Procurori de la Parchetul General, asasinii din PSD=PCR – Victor Viorel Ponta,Adrian Nastase inclusiv Viorel Hrebenciuc care au dat ordinul de asasinat lui Adolf Ponta,pentru a fi omorati cei doi Procurori profesionisti in cercetari penale pe tara,in scopul de a-i scapa pe infractorii corupti,etc. ai PSD=PCR.

Victor Ponta - Cristian Panait

Victor Ponta – Cristian Panait

Raposatul Procuror Cristian Panait tanar la numai 29 de ani,a fost lichidat la comanda lui Adrian Nastase pe atunci Premierul Romaniei din partea PSD=PCR cat si la ordinul lui Viorel Hrebenciuc,etc..care prin mana criminala a lui Adolf Victor Ponta,la data de 10 Aprilie 2002 sa-I fie administrata o doza puternica de droguri in cafea si dupa care sa fie aruncat pe fereastra din apartamentul victimei.

Incepem a va explica cum s-a ajuns la cele doua crime comandate de acesti nenorociti comunisti si executate de Hitler alias Victor Viorel Ponta;

Acest raposat procuror necorupt,Cristian Panait,care avea mai multe dosare de coruptie,etc. in lucru, in care erau implicati oameni din anturajul GAY-ului Adrian Nastase,Hrebenciuc,Ponta,etc…care in acel timp lucra si el la Parchetul General, fiind marioneta lui Nastase Adrian, au hotarat sa treaca la treaba rapid,aici ne referim in a le aranja dosarele penalilor hoti,corupti si abuzivi cu Procurorul Panait.

Gay-ii Ponta si  Nastase

Gay-ii Ponta si Nastase

Lui Hitler Viorel Ponta nu i-a mai mers aranjamentul cu acest procuror si au hotarat grabnic si-n mare taina, asasinarea.

Hitler Viorel Ponta a stabili o intalnire la domiciliul acestui procuror, Cristian Panait, in vederea de a mai insista pentru ultima data masluirea dosarelor coruptilor,etc…

Pontificatul, pana a se deplasa la domiciliul domnului Procuror, a mers la infractorii Nastase Adrian,Hrebenciuc Viorel, etc…pentru a ridica doza cu o concentratie mare de droguri,in scopul de a o introduce in cafeaua procurorului Panait.

Acest asasin fara scrupule Victor Viorel Ponta,a sunat de indata pe procurorul Panait,ca in cel mai scurt timp va sosi la domiciliul victimei,asta fiind la orele 17.30 min.

Procurorul Panait i-a spus matusei-si ca va sosi Ponta la el si sa nu asiste la discutii pentru ca vrea sa lamureasca niste probleme de viata si de moarte.Matusa Procurorului le-a facut cate o cafea si dupa care a plecat pana la o vecina,lasandu-i singuri pe Ponta si Panait.

Adolf Viorel Ponta, a inceput sa insiste la Panait ca trebuie sa renunte de indata la cercetarile efectuate de Panait asupra coruptilor PSD-isti, PCR-isti si a mai motivat, mincinos ca infractorii sunt nevinovati si sa claseze dosarele.

Adolf Hitler maleficul

Adolf Hitler maleficul

Dupa care perversul Hitler Ponta, l-a trimis pe Panait sa-i aduca un pahar de apa minerala,iar in acel moment acest criminal Ponta a pus doza puternica de drog in cafea victimei.

Procurorul s-a intors,discutiile s-au aprins, Hitler a devenit foarte nervos,procurorul Panait si-a baut cafeaua,iar dupa circa 5 – 10 min.,i s-a facut rau,iar criminalul Ponta asteptand clipa favorabila,l-a aruncat pe fereastra, de la etaj.

Asasinul Ponta, a plecat rapid din apartament,ca baietii destepti (criminali), pentru a nu exista nici un fel de probe, privind asasinarea Procurorului Cristian Panait.

Reincarnatul Adolf Ponta

Reincarnatul Adolf Ponta

Matusa Procurorului a fost alertata de catre vecini,ca nepotul ei Cristi a cazut de la etaj.Ultimele cuvinte pe care le-a auzit de la el au fost : – Cainele asta de Ponta m-a omorat !!

Dupa aceea a intrat in coma si bineinteles ca a decedat.

La autopsie i-au gasit in corpul lui,urme de droguri.

S-a format dosar penal pe numele criminalului Victor Viorel Ponta,iar procurorul care a investigat decesul lui Panait,a fost si el omorat tot de catre Hitler al Romaniei,Viorel Ponta,cu o masina echipata de CLANUL Nastase.

Atat de bine a lucrat Hitler criminalul,dar si politistii,procurorii slabi pregatiti,nu au putut identifica pe soferul Ponta Criminalul.

Pontificatul nu a banuit niciodata ca mai sunt si alte servicii grele,care ii cunosc toate infractiunile lui criminale si noi nu ne ocupam cu dovleci.

Poponarii perversi sunt extrem de periculosi pentru popor sau colegii lor.

Atentie CACARAU !!!!!!

Dupa aceea ,a preluat cazul alt procuror care a dat inceperea urmaririi penale lui Ponta Criminalul cu dublu asasinat.Procurorul si el la randul lui a fost pensionat fortat de infractoare PSD=PCR, Rodica Stanoiu(baba retardata),Ministra Justitiei ai acelor ani.

Un alt procuror a preluat cazul si la ordinele Procurorului General din acei ani, Infractor ILIE BOTOS,baiatul de casa a lui Nastase si Hrebenciuc,care a dispus falsificarea tuturor probelor din dosarul mortii Procurorului Panait,in scopul sa para o sinicidere.

Dosarului lui Hitler de Romania PONTA,cu nr.117/P/2002 ai sectiei criminalistice din cadrul Parchetului General,sta pitit in Arhiva iar Criminalul LIBER.

Familia Procurorului Panait,detine toate probele care arata ca Pontificatul Adolf Ponta, se face vinovat de moartea Procurorului Cristian Panait.

Noi ca profesionisti in ………am stabilit ca Hitler Adolf alias Victor Viorel Ponta,nu a mai fost copilot de curse, si-a luat casca si a trecut in locul pilotului,desi nu avea voie sa fie el pilot,dar a fost imputernicit de infractorii CLANULUI Nastase PCR,fiindu-I pusa si masina criminala la dispozitie pentru a lichida al doilea Procurrror Profesionist in cercetari si necorupt.Dupa toate acestea criminalul numarul UNU din politrucii PCR, a fost rasplatit cu functie de catre CLAN sa fie seful Corpului de Control al Criminalului NASTASE.

Stimati cititori,va dati seama cine conduce Guvernul SRL al Romaniei – Viorel Ponta cu dublu asasinat care se vede ca-I patineaza creierii mai tot timpul ca la Codul Penal si Codul de Procedura Penala si in special la Ordonantele de Urgenta, toate acestea fiind eliberate pe bani grei si numai la comenzile infractorilor.

Psihopatul se simte realizat financiar,politic si un mare profesionist in crime.

Ordin de la Hrebenciuc

Ordin de la Hrebenciuc

Ne miram cum poate dormi linistit,dar intotdeauna ne convinge cu zambetul lui de psihopat.

Tupeul lui Adolf Ponta i s-a aplicat si Presedintelui Basescu,Presedintei Camerei Deputatilor Anastase si Presedintelui Senatului Blaga inclusiv si Avocatului Poporului cand au fost cu totii executati de clanul Tiganesc PSD=PCR(lovituri la institutiile de stat).

Solicitam ca Procurorul General al Romaniei sa solicite dosarul cu nr.177/P/2002,pentru a stabili cu exactitate falsurile din dosar,comise de catre Procurorii Sectiei Criminalistice,Ofiteri IGPR si medici Legisti de la IML Bucuresti.

Solicitam ca lui Victor Viorel Ponta sa i se stabileasca traseele la cele doua asasinate din anul 2002,etc. si locatiile de catre SRI.Aceasta tehnica se poate efectua de profesionistii SRI,chiar daca este din anul 2002.

Solicitam sa fie audiata matusa Procurorului Cristian Panait si vecinii acesteia.

Sesizam si solicitam sa se autosesizeze,Procurorul General al Romaniei si sa dispuna inceperea cercetarilor impotriva tuturor favorizatorilor in primul rand si-n acelasi timp cercetarea lui NASTASE ADRIAN,VIOREL HREBENCIUC,VICTOR PONTA,etc…