Președinta trustului de presă Curier Pitești – Marilena Baraţă – a eliberat facturi de milioane de euro pe an fără a efectua servicii de publicitate, procuroarea Prodănoiu Filofteia pune în executare mandate de supraveghere tehnică fără indicii rezonabile.Marilena Baraţă – escroacă la instituţiile statului

Marilena Baraţă – escroacă la instituţiile statului

Marilena Baraţă a eliberat facturi către Primăria Pitești și C.J. Argeș de milioane de euro pe an pentru publicitate neefectuată, bani încasaţi și investiţi în vile, palate, hoteluri și alte imobiliare valoroase, procuroarea Prodănoiu Filofteia de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș dispune punerea în executare a mandatelor de supraveghere tehnică fără indicii rezonabile, monitorizează în mod abuziv victime.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediţie cu o romă needucată, hoaţă la bugetul a două instituţii mari: Primăria Pitești și C.J. Argeș, procuroarea Prodănoiu Filofteia, abuzivă, nesimţită și needucată, pune în executare mandate de supraveghere tehnică fără indicii rezonabile sau fără a exista măcar cea mai mică probă.

Vă prezentăm cea mai mare escrocherie a presei din toate timpurile, care a acţionat și care acţionează cu tupeu de cioară, la cele două instituţii, Primaria Pitești și C.J. Argeș.

Hotelul ILA – Vama Veche, făcut din buget furat

Hotelul ILA – Vama Veche, făcut din buget furat

Această ţigancă needucată a înfiinţat în anul 1994 publicaţia Curier; de atunci, ţiganca Baraţă s-a împrietenit cu fostul primar Tudor Pendiuc, cu fostul prefect Constantin Nicolescu și cu alţi PSD-iști. Ţinta ciorii au fost bugetele celor două instituţii. Cioara de Baraţă a făcut contracte cu cei de la Primăria Pitești și C.J. Argeș, dar în spatele ei s-au aflat totdeauna fostul primar Tudor Pendiuc și fost prefect Constantin Nicolescu, care i-au aprobat bugete de milioane de euro pe an. Pentru a fi mai aproape de Tudor și de Costică Nicolescu, cioara a intrat și în PSD. Pendiuc și Nicolescu ordonau efectuarea rapidă a plăţilor, la fiecare factură primită. Cine avea tupeu ca procuror să-i controleze pe ăștia!!! Şi-au făcut de cap din anul 1994 până în anul 2014.  Domnul Costică Nicolescu, pe când era și președintele C.J. Argeș, i-a făcut contracte foarte mari PSD-istei de Baraţă. Nenorocita încasa milioane de euro pe an în conturi, din care mai dădea câteva sute de mii de euro pe an șpăguţă, plus laudă non-stop și protecţie media. Cu un rahat de ziar nu este posibil să iei milioane de euro pe an, dar când ești în clanul PSD Argeș poţi fura anual tot bugetul de la Primăria Pitești și C.J. Argeș.

Dacă Marilena Baraţă era cinstită nu își acoperea cheltuielile cu zecile de angajaţi pe care îi are, darămite să își mai facă și ditamai palatul în centrul Piteștiului, altul la Valea Ursului, hotel cu zeci de camere în Vama Veche, Constanţa ș.a.m.d. Pușcăriașul Tudor Pendiuc îi dădea tot timpul Marilenei Baraţă terenuri în Pitești și apartamente la preţuri de nimic. Fostul primar a împroprietărit-o pe Baraţă și cu terenul unde are aceasta casă în Pitești, precum și cu alte terenuri de mai mare valoare și i-a vândut la greu apartamente pe un preţ de nimic.

 

Hotelul ILA – Vama Veche, făcut din buget furat1

Hotelul ILA – Vama Veche, făcut din buget furat1

Marilena vindea la rândul ei terenurile și apartamentele cu preţuri reale, câștigând de cel puţin 20 de ori suma pe care o investea la Primăria Pitești. Tudor avea și el de la Marilena partea porcului la fiecare vânzare. Toate aceste informaţii vin de la prietenii lui Tudor Pendiuc care îi aproba la mişto verbal tot, cu faptele erau Tudor şi alţii. Tudor Pendiuc avea grijă să facă ce dorea cu bugetul strâns de la bieţii cetăţeni și de la societăţile comerciale, un buget de sute de milioane de lei pe an, la care se adaugă banii veniţi de la Guvern – mii de miliarde de lei vechi pe an. Tudor și Baraţă și-au făcut de cap, au furat milioane de euro pe an și nimeni nu i-a întrebat nimic în timp ce ei se îmbogăţeau rapid. Când veneau alegerile, Baraţă Marilena îi punea pe PSD-iști pe prima pagină a ziarului, îi lăuda la maximum, iar pe candidaţii de la celelalte partide îi umilea, făcându-i să piardă voturile electoratului. Baraţă punea ciorile ei de jurnaliste să-și bată joc de alţi candidaţi. Așa au folosit-o toţi PSD-iștii argeșeni pe Marilena. I-a ajutat non-stop, dar și ei i-au dat șpagă pe săturate, i-au asigurat tot timpul acces la bugete, fie la Primăria Pitești, fie la C.J. Argeș ori la alte primării. Să tot fii PSD-istă: câștigi milioane de euro pe an fără să faci ceva serios, tai facturi către C.J. Argeș sau către primării și iei șpagă la negru la toate alegerile! Ce tupeu de cioară să ai să faci așa ceva! Nu s-a gândit nicioadată că bugetele de la instituţii nu sunt de la maică-sa sau taică-so, ci din munca cetăţenilor care plătesc impozite și taxe și de la societăţile comerciale. Nu vă puteţi închipui cât de iubită a fost Marilena de Constantin Nicolescu și de Tudor Pendiuc. Cei doi i-au dat acces total la conturi și patrimoniul Primăriei pe mână. Se bazau mereu pe Marilena Baraţă că îi ajută. Este cea mai mare nesimţire să îţi faci un ziar sau o televiziune pentru politrucii PSD și să furi cu ei de la instituţiile unde lucrează. Ce presă să mai facă cioara gulerată dacă ea este total de partea PSD-ului?! Latră ca o căţea în lanţ în direct la TV și invită numai băieţii de casă și cu dare de mână.

Palatul Marilenei Barata facut cu bani de la bugetul statului (furt) 1

Palatul Marilenei Barata facut cu bani de la bugetul statului (furt) 1

Am solicitat DNA Pitești să o verifice pe romă pentru a stabili prejudiciul produs de aceasta în perioada 1994-2014. Credem că și procurorii DNA au frică de ea. Cioara PSD-istă poate trece la ameninţări în direct sau la alte diversiuni împotriva procurorilor, tocmai pentru că se teme să-i fie controlate activităţile din perioada 1994-2014, în care știe bine cât a furat cu ziarul. Acum fură și cu ziarul și cu postul de televiziune. Domnul primar Ionică o iubește ca și Tudorică, îi oferă același acces la buget și îi acceptă facturile emise în mod regulat pentru servicii fictive de publicitate. Cioara fără scrupule va merge la ANP ca și Tudorică. Baraţă i-a corupt pe toţi inspectorii șefi ai IPJ Argeș, precum și pe șefii de la Poliţia Municipiului Pitești. Până la această oră nu au avut curaj să o cerceteze nici Poliţia și nici Parchetul. Baraţă este prietenă cu Antonia Diaconu-Prioteasa, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, precum și cu Marius Ştefan, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Trtibunalul Argeș, așa că cine să o aresteze pe cioară? Dacă nici ea,

Palatul Marilenei Baraţă făcut cu bani de la bugetul statului (furt) 3

Palatul Marilenei Baraţă făcut cu bani de la bugetul statului (furt) 3

atunci cine a spălat banii Primăriei și pe cei ai C.J. Argeș?! Şi-a făcut televiziune și hotel în Vama Veche de milioane de euro. Acum produce bani cu aceste afaceri, dar afacerile ei s-au clădit din bani furaţi de la bugetul judeţului. Atunci când are chef să dea o diversiune frumoasă în direct pe postul propriu de televiune, să te ţii bine de fotoliu sau să-ţi iei calmante! Dacă vrei să intri în direct la telefon pe post, cioara dă numai ocupat și nu ai niciodată șansa să spui adevărul. Cu golanii ei, cioara gulerată te face praf, nu mai mănânci o săptămână la cât rahat și diversiune poate difuza pe post.

Iulian Ratea, directorul publicaţiei Ediţie Specială Press, a sesizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș pentru a începe cercetările împotriva lui Baraţă. Marius Ştefan a șters însă din poșta electronică solicitarea directorului Ratea, favorizând-o pe infractoarea Baraţă. Dă-i însă lui Marius Ştefan o victimă, că o arestează pe loc!   Acest jeg de prim-procuror are în palmares victime cărora le-a făcut dosare grele fără a avea probe. Pe infractori îi favorizează și pe victime le distruge.

Palatul Marilenei Baraţă făcut cu bani de la bugetul statului (furt)

Palatul Marilenei Baraţă făcut cu bani de la bugetul statului (furt)

Vă dăm un exemplu de procuror abuziv și nemernic. Prodănoiu Filofteia de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș a fost prinsă de directorul publicaţiei noastre, Iulian Ratea, când punea în executare mandate de supraveghere tehnică a unor victime. Această dobitoacă primește denunţuri de la alţi infractori prieteni de-ai ei și nu se obosește să adune indicii sau probe.  Prodănoiu Filofteia pune în executare mandate de supraveghere tehnică și prelungește lunar supravegherea victimelor. Din punct de vedere legal, trebuie să ai indicii rezonabile sau probe pentru a putea pune în executare asemenea mandate de supraveghere tehnică, însă procuroarea Prodănoiu Filofteia se apucă de treabă atunci când îi vine comanda de la diferiţi jurnaliști, milieţieni etc. Ea crede că dacă pune în executare mandatele de supraveghere tehnică în mod abuziv va reuși să prindă o victimă și să o acuze de infracţiuni. Filofteia Prodănoiu nu numai că este nebună și proastă, dar are în birou cu ea și o grefieră care ţipă la victimele aduse de procuroare. Grefiera se enervează pe victime atunci când acestea spun adevărul, bombăne ca o nebună în faţa calculatorului, comentează la afirmaţiile persoanelor audiate și trântește ușa biroului. De câte ori aude adevărul de la victime reacţionează cu multă nervozitate, pentru că ei și procuroarei nu le ies planurile chiar cum le-au comandat diverși jurnaliști și miliţieni. În biroul procuroarei mai degrabă ai crede că este șefă grefiera. Este atât de vocală încât Prodănoiu nu se mai aude. Dacă le plantezi dispositive sau microfoane se aude doar grefiera bolnavă psihic. Trebuie să solicităm CSM-ului sau șefilor ierarhici superiori să ia măsuri pentru a o trimite la psihiatru. Un control psihiatric este imperios necesar în cazul grefierei.

Sediul infractoarelor este la ultimul etaj Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș

Sediul infractoarelor este la ultimul etaj Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș

La acest Parchet mai există o bolnavă psihic și anume procuroarea Cioară Hortensia Livia. De la ea nu prea putem avea pretenţii, este cioară ca și Baraţa, ambele de o rasă inferioară. Această așa-zisă procuroare ţine un doar cu miliţieni corupţi de peste un an de zile. Le ia șpăguţă să-i ţină liberi și nevătămaţi. Hortensia Cioară este cea mai mare ciubucară din tot Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Pufăne dacă cercetează miliţieni corupţi, nu-i convine de nicio culoare. O apucă isteria dacă ești victimă într-un dosar în care sponsorii ei sunt miliţieni.

Articol de Liviu Costache