Primăria Albota, cuibul salamandrelor,încearcă să-l înşele pe Iulian Ratea, directorul publicaţiei noastre, cu suma de 600 de lei, motivând că nu şi-a plătit impozitul la maşină, în mod abuziv, Stancu Anişoara şi casieriţa primăriei, Monica, i-au luat autoturismul în evidenţă punând ştampilele pe copiile de pe fişele de înmatriculare, el nefiind prezent cu documentele originale pentru a lua autoturismul în evidenţă, şi comisia de fond funciar formată din: Neacşu Elena (Nuţi, amanta primarului), Stancu Anişoara, Toboiu Ion, Stângă Mariana, Paraschiv Elena ( Nadia Comăneci) şi primarul de carton, Ion Dumitru, care s-au împropietărit cu zeci, sute, mii de ha, terenuri şi păduri şi încă 1500 de propietari fictivi puşi în posesie pentru vânzarea terenurilorAfaceristul infractor ex-preşedintele PSD Argeş, Mircea Andrei

Afaceristul infractor ex-preşedintele PSD Argeş, Mircea Andrei

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu cei mai mari hoţi de terenuri şi păduri de peste 20.000 ha, atât la Staţiunea Albota, precum şi la ieşirea din satul Cerbu, comuna Albota, judeţul Argeş, înşelarea directorului publicaţiei cu suma de 600 lei şi a sutelor de cetăţeni din Albota cărora le iau impozite şi taxe în mod abuziv şi după aceea scot banii din contabilitate prin diferite documente false şi îi împart între ei.

Acest cuib de salamandre, primăria Albota, AG, cu ani în urmă a hotărât să se îmbogăţească rapid prin a folosi o tehnică perversă de punere în posesie a prietenilor lor de pretutindeni cu zeci, sute de ha pe cap de infractor şi pentru a-i folosi la vânzare la notariate pentru un comision de 5%. Numai la staţiunea Albota au prăduit cam 6000 de ha. De la ieşirea din satul Cerbu, com. Albota, au prăduit cam 14.000 de ha şi mai stau şi-n aşteptare să dispună Guvernului României plin de infractori construirea autostrăzii Piteşti-Craiova, întrucât fetele şi băieţii deştepţi din comisia de fond funciar au pus în posesie propietari fictivi sute, chiar pe unde va trece autostrada.

Bastardul primar Dumitru i-a dat multă şpagă lui Mircea Andrei la cosurile de gunoi

Bastardul primar Dumitru i-a dat multă şpagă lui Mircea Andrei la cosurile de gunoi

Ei cred că noi suntem băieţi prostuţi şi nu ştim că ei au luat harta împreună cu alte documente de la ex-preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Nicolescu, pentru a împropietări sute de propietari fictivi pe terenurile pe unde va trece autostrada, localitatea Cărpeniş, AG. Salivează şi stau cu limbile scoase în aşteptarea construirii autostrăzii.Numai inginerul Toboiu Ion şi-a tras în zona Manasia (Argeş), în apropiere de satul Zmei, 100 ha şi pădure 8 ha. Stângă Mariana şi-a tras şi ea vreo 50-100 ha, terenuri şi păduri. Stancu Anişoara are şi ea vreo 10-20 ha teren şi 5 ha pădure. Amanta primarului, Nuţi (Neacşu Elena), şi-a tras terenuri de vreo 20 de milioane de euro la Staţiunea Albota etc. Secretara primăriei, Nadia ( îi spunem noi Comăneci fiindcă face şpagatul bine la primar), şi-a tras şi ea zeci de ha şi pădure plus şpagă grea de la prietenii primarului. Dăm un mic exemplu: celui mai mare infractor din comuna Albota, sat Cerbu, Bebu, cel care are o asociaţie cu tractoare, i-a eliberat adeverinţe false pentru miile de ha ale moştenitorilor de drept (moştenitori care nu au primit terenurile nici la această oră, în schimb Bebu şi secretara primăriei, Nadia Paraschiva Elena, au putut sustrage bani de la APIA mai bine de zece ani de zile. Sute de propietari moştenitori de drept se duc la bastardul Ion Dumitru la primărie şi sunt înjuraţi, bătuţi pentru că îşi cer moştenirile înapoi. A venit la noi la redacţie o doamnă care a lucrat la comerţul exterior pe timpul comuniştilor, punându-ne la dispoziţie documente care atestau circa 40 de ha la DN 65 (Piteşti-Craiova), cu o deschidere de cca 180 de m. Această victimă a bastardului a fost bătută şi înjurată de neica nimenea Dumitru.

ing Toboiu Ion +comisia locala Albota Ag in loganul chior

ing Toboiu Ion +comisia locala Albota Ag in loganul chior

A făcut-o beţivă, nenorocită, babă ordinară. Aceste 40 de ha ale moştenitoarei de drept le stăpâneşte infractorul Bebu din satul Mareş, comuna Albota, care îşi ia adeverinţe false anual de la secretara Paraschiva Elena şi împart banii de la APIA. V-am dat doar un mic exemplu de a fura banii de la APIA cu adeverinţe false. Au proprietari fictivi pe care îi folosesc la asemena infracţiuni. Afaceri mari la primăria Albota! Consilierii de la diferite partide sunt împropietăriţi de comisia fantomă de fond funciar cu 5-10-20 de ha pe cap de consilier local. Ducele din flori, Ion Dumitru, a înfiinţat o S.C. cu ex-preşedintele PDL Argeş, Mircea Andrei, pentru a face coşuri de gunoi din plastic şi de a le da cetăţenilor din Albota. Vă daţi seama ce bănişori frumoşi au făcut aceşti doi nemernici de la coşurile de gunoi. Fiarele de la primăria Albota pun să plătească gunoiul şi copiii nou născuţi, grădiniţa, elevii I-IV, V-VIII, IX-XII.

Miliţianul Mihăiţă arată cu degetul spre primărie, cuibul salamandrelor

Miliţianul Mihăiţă arată cu degetul spre primărie, cuibul salamandrelor

Legal, ei nu pot lua taxa pentru gunoi la minori întrucât nu au venituri, nu sunt angajaţi. Părinţii copiilor nu pot plăti pentru ei, întrucât ca persoane figurează copiii minori. Aceste fiare ale primăriei Albota au aranjat cu societatea care strânge gunoiul să ia această taxă copiilor minori pentru a împărţi banii între ei. Asta fac de ani de zile. Nu mai punem că au plantat tomberoane la cca 500 m de locuitori şi legea spune că trebuie să mergi la fiecare casă să iei gunoiul cu maşina. Oamenii bătrâni se chinuie să se ducă cu gunoiul în spinare cca 500 m. Banii de motorină îi împart cu primarul cei de la S.C. Gunoaiele societăţii. Maleficii le iau taxă pentru pază şi femeilor, elevilor, studenţilor şi celor peste 65 de ani. Toţi aceştia nu trebuie să plătească taxa de pază anual, dar o fac, îşi fac buget şi împart banii, îi scot prin diferite tehnici.

primarul Pendiuc-Pitesti si primarul Ion Dumitru-Albota Ag

primarul Pendiuc-Pitesti si primarul Ion Dumitru-Albota Ag

Domnul director al publicaţiei noastre, Iulian Ratea, a cumpărat un autoturism şi nu a mers şă-l ia în evidenţă la primărie, întrucât maşina s-a defectat şi stă în curte de cca 2 ani de zile. Escroaca de Stancu Anişoara şi casieriţa Monica au hotărât să-i ia autoturismul în evidenţă pe baza unor copii şi s-au apucat să-i pună în spinare cca 600 lei impozit pentru autoturismul luat în evidenţă de infractoare în mod abuziv.

primarul Pendiuc-Pitesti si primarul Ion Dumitru-Albota Ag+

primarul Pendiuc-Pitesti si primarul Ion Dumitru-Albota Ag+

Domnul director stă cu fişele de înmatriculare originale fără să ia în evidenţă autoturismul şi fără a avea ştampilele de luare în evidenţă ale primăriei. O mică capcană pusă! Ele au făcut-o fără aprobarea propietarului. Dacă nu iei în evidenţă la primărie autoturismul în maxim 30 de zile legea prevede un avertisment sau amendă de cca 80 lei.Acestea deja au trecut-o la impozit, penalizări în mod abuziv. De ce fac ele toate aceste infracţiuni!? Pentru a strânge bani la bugetul primăriei Albota, după aceea îi scot cu amanta primarului, contabila şefă, Nuţi Neacşu, şi îi împart. Iua impozitul pe prostie de la fraierii de ţărani, zic ei. Amanta primarului, Nuţi, are un dosar mai vechi, fapte penale, furturi din casierie, de la primăria Săpata, AG, unde a lucrat prima dată, până a deveni amanta primarului bastard. Stă dosarul şi la această oră la miliţienii din comuna Săpata, AG, în sertar şi nu a dispus începerea urmării penale sau să înainteze dosarul spre procurori pentru rechizitoriu.

Miliţienii din Săpata o favorizează pe infractoare, luându-i şpaga lunar, între 2-3 sute de euro. Primăria Albota are numai angajaţi infractori foarte periculoşi, în număr de 9.

1. Solicităm stabilirea sutelor de propietari fictivi de la ieşirea din satul Cerbu până la Lunca Corbului şi în laterale, zona Manasia, Zmei, Cărpenişi etc (Argeş). Pădurile de la Cărpenişi au fost furate de aceştia.Stabilirea propietarilor fictivi ai sutelor de ha pădure.

2. Solicităm verificarea documentelor de la primăria Albota, prin care s-au sustras bani grei de la bieţii cetăţeni în mod abuziv.

3. Solicităm cercetări împotriva tuturor celor menţionaţi în acest articol.

4. Solicităm autosesizare din partea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş şi a prim-procurorului serviciului teritorial DNA Piteşti.

 Articol scris de
Ionescu Mirel