Primarii Corbeanu Mihail și Dinescu Marian au împroprietărit 30 de moștenitori fictivi în zona Metrou-Pitești, primarul Costel Zamfir a vândut toate terenurile moștenitorilor fictivi, circa 190 de haPrimarii Corbeanu Mihail de la Primăria Oarja, jud. Argeș și primarul Dinescu Marian de la Primăria Bradu, jud. Argeș au împroprietărit 30 de moștenitori fictivi cu 190 de ha în zona Metrou – Pitești. Primarul Zamfir Costel de la Primăria Bradu, jud. Argeș a vândut 190 de ha terenurile moștenitorilor fictivi

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu 3 primari argeșeni, Corbeanu Dinescu și Zamfir care au împroprietărit în mod abuziv 30 de moștenitori fictivi pe terenurile moștenitorilor de drept, vânzarea celor 190 de ha la Metro – Pitești a fost efectuată de primarul Costel Zamfir.

Zamfir Costel, cel mai mare escroc

Cei 30 de moștenitori fictivi din Comuna Oarja, județul Argeș au contactat pe primarul Corbeanu Mihail de la Primăria Oarja pentru a-i da un sac plin de dolari și de a-i împroprietări ilegal pe terenurile moștenitorilor de drept în zona Metro – Pitești, comuna Bradu. Primarul Corbeanu Mihail a luat sacul de dolari și le-a promis că va aranja cu primarul Dinescu Marian de la Primăria Bradu să-i pună în posesie în mod abuziv pe terenurile moștenitorilor de drept în zona Metro – Pitești. În anul 1995, primarul Corbeanu Mihai și primarul Dinescu Marian i-au pus în posesie pe cei 30 de moștenitori fictivi pe 190 de ha în zona Metro – Pitești. Săcoteiul de dolari l-au împărțit cei doi primari. De reținut e faptul că moștenitorii fictivi, 30 la număr, au fost împroprietăriți la Autostrada Pitești – București unde 1 mp de teren s-a vândut cu 100 de euro/mp.

190 de ha x 100 euro = 190 milioane de euro

Această suprafață de teren de 190 de ha la Metro – Pitești a fost vândută tot cu documente false peste noapte făcute de primarul Costel Zamfir.

Nicolescu Constantin a beneficiat şi el din cele 190 de milioane de euro pe care le-a încasat primarul Zamfir Costel

Ce s-a gândit Costel Zamfir, primar prin anul 2004, dacă primarul Corbeanu și Dinescu au luat un săcotei de dolari de la cei 30 de moștenitori fictivi, el trebuie să întocmească alte documente false pentru încă 30 de moștenitori falși și să-și ia 190 de milioane de euro de la o societate de-a lui Constantin Nicolescu, fostul Prefect de Argeș la acel timp. Și Constantin Nicolescu se face vinovat de mai multe infracțiuni întrucât el i-a aranjat lui Costel Zamfir validarea celor 30 de moștenitori fictivi. O moștenitoare fictivă, Alexandru Victoria din comuna Ungheni, jud. Argeș, l-a căutat pe directorul publicației noastre, Iulian Ratea. Aceasta era foarte supărată că i-a vândut cele 3.5 ha, primarul Costel Zamfir. A întrebat-o directorul Iulian Ratea dacă a avut teren vreodată ea sau neamul ei la Metro – Pitești. Ea a început să râdă și să spună că nici ea și nici cei 30 de moștenitori fictivi din Comuna Oarja nu au avut niciodată teren la Metro – Pitești. A spus că ar fi pus toți cei 30 de moștenitori falși într-un săcotei dolari mulți, pentru a le da celor doi primari Corbeanu și Dinescu. A întrebat-o directorul Ratea dacă vin moștenitorii de drept să le dea în cap sau să îi reclame la DNA. Ea a răspuns că știu cei doi primari cum să-i scape. Se văieta escroaca Alexandru Victoria că a pierdut bani mulți și acum nu mai deține terenul întrucât l-a vândut primarul Zamfir cu alți 30 de moștenitori fictivi.

Primăria Oarja are cele mai multe documente false

Directorul Iulian Ratea s-a făcut că o ajută, a făcut public în primă fază doar infractorii pe care i-a indicat ea că i-ar fi vândut terenul 3.5 ha pe care nu îl are. DNA Pitești a cercetat doar o parte din infracțiunile primarului Zamfir Costel și au întocmit un rechizitoriu împotriva acestuia. Acum o să sesizăm judecătorul de cameră preliminară pentru al informa tot ceea ce s-a întâmplat și să dispună cercetări și împotriva celor doi primari Corbeanu Mihail și Dinescu Marian, precum și împotriva celor 30 de moștenitori fictivi care cer milioane de euro pe terenurile moștenitorilor de drept. S-a ajuns ca un moștenitor fictiv să ceară daune materiale la cele 3.5 ha ale moștenitorilor de drept în sumă de aproximativ 2.000.000 de euro.

Primăria Bradu are cele mai multe documente false

Alexandru Victoria e parte vătămată la dosarul de la Tribunalul Argeș unde DNA a trimis în judecată doar pe primarul Costel Zamfir și nu și pe cei doi primari Corbeanu și Dinescu, precum și pe cei 30 de moștenitori fictivi în frunte cu Alexandru Victoria. Ceilalți 29 de moștenitori fictivi se judecă cu tupeu de mari escroci la Curtea de Apel Pitești, secția civilă. Cer fiecare câteva milioane de euro că le-ar fi furat primarul Zamfir Costel terenurile dar ei au furat terenurile moștenitorilor de drept încă din anul 1995 și insistă cu tupeu de mari escroci la justiție să le elibereze  o decizie favorabilă cu despăgubiri la fiecare moștenitor fictiv în sumă de câteva milioane de euro. Acești escroci, 30 de moștenitori fictivi sunt trimiși de cei doi primari Corbeanu și Dinescu să insiste la justiție să le plătească terenurile furate de primarul Zamfir. Cât tupeu de escroci au toți acești 32 de infractori să ceri bani la DNA, Tribunal și la Secția Civilă a Curții de Apel Pitești, tu care ai numai documente false pe cele 190 de ha teren în zona Metro – Pitești. Primarul Zamfir le-a luat la cei 30 de moștenitori fictivi cele 190 de ha, cu alți 30 de moștenitori fictivi. Zamfir a fost mai șmecher, și-a tras cu moștenitorii lui fictivi cele 190 de milioane de euro la cele 190 de ha.

Corbeanu și Dinescu au primit doar un săcotei de dolari și cei 30 de moștenitori fictivi ai lor au rămas fără terenurile moștenitorilor de drept și fără dolari. Deci s-au strâns 60 de moștenitori fictivi pe cele 190 de ha dar au fost cercetați doar o parte din ei, vom solicita judecătorului de Cameră Preliminară de la Tribunalul Argeș să trimită dosarul înapoi la DNA pentru a-i cerceta și pe primarii Corbeanu și Dinescu precum și pe cei 30 de moștenitori fictivi care vor să păcălească judecătorii și să primească fiecare moștenitor fictiv sume de milioane de euro pentru terenurile moștenitorilor de drept. Moștenitorii de drept la această oră nu au terenurile, moștenitorii fictivi duc în eroare judecătorii și procurorii pentru a fura bani grei de la bugetul de Stat prin ANAF.

DNA Pitești trebuie să-i ceceteze și pe cei 32 de infractori

Solicităm ca judecătorul de cameră preliminară Andra Mihăilescu să dispună trimiterea dosarului la DNA – Pitești pentru a fi cercetați primarul Corbeanu și Dinescu precum și moștenitoarea fictivă Alexandru Victoria și cei 29 de moștenitori fictivi care insistă la secția civilă a Curții de Apel Pitești să obțină pentru fiecare, milioane de euro necuvenite. Solicităm ca DNA să se sesizeze din oficiu pentru toate infracțiunile comise de cei 32 de infractori.

Articol de Liviu Poșircă