Primarii de orașe din toate județele țării precum și primarii de sectoare din București fură bugetele anual sute de milioane de euroPrimar sector 1 – Dan Tudorache, primar sector 2 – Mugur Toader, primar sector 3 –  Robert Negoiță, primar sector 4 – Daniel Băluță, primar sector 5 – Daniel Florea, primar sector 6 – Gabriel Mutu, primar Alba Iulia – Mircea Hava, primar Arad – Gheorghe Falcă, primar Pitești – Cornel Ionică, primar Bacău – Cosmin Necula, primar Oradea – Ilie Gologan, primar Bistrița – Ovidiu Crețu, primar Botoșani – Cătălin Fluture, primar Brașov – Gheorghe Scripcaru, primar Brăila – Marian Dragomir, primar Buzău – Constantin Toma, primar Reșița – Ioan Popa, primar Călărași – Daniel Drăgulin, primar Cluj-Napoca – Emil Boc, primar Constanța – Decebal Făgădău, primar Craiova – Lia Olguța Vasilescu, primar Târgoviște – Cristian Stan, primar Galați – Ionuț Pucheanu, primar Giurgiu – Nicolae Barbu, primar Târgu Jiu – Florin Cârciumaru, primar Slobozia – Adrian Mocioiu, primar Iași – Mihai Chirilă, primar Voluntari – Florentin Pandele, primar Drobeta Turnu Severin – Marius Screciu, primar Piatra Neamț – Dragoș Chitic, primar Olt – Emil Moț, primar Ploiești – Adrian Dobre, primar Sibiu – Astrid Fodor, primar Suceava – Ion Lungu, primar Teleorman Alexandria – Victor Drăgușin, primar Timișoara – Nicolae Robu, primar Vaslui – Vasile Pavăl, primar Râmnicu Vâlcea – Mircia Gutău, primar Focșani – Cristi Misăilă, primar Mioveni – Ion Georgescu.

Dragii noștri cititori continuăm în această ediție cu 43 de primari de orașe și sectoare care au furat și fură bugetele anual, sute de milioane de euro!

Primarul sectorului 3 Robert Negoiță s-a îmbogățit cu miliarde de euro din bugetul Primariei

Liviu Dragnea primește anual la PSD, zeci de milioane de euro, bani sustrași de primarii de orașe și de primarii de sectoare

DNA treziți-vă! Hoții sunt la posturi

Cei 43 de primari de orașe au zeci de firme de casă, pe care le folosesc la sustras bugetul Primăriilor. Toți cetățenii României, plătesc taxe și impozite, toate societățile comerciale plătesc taxe și impozite. Se strâng anual la fiecare Primărie sau sector sute de milioane de euro, din taxe și impozite pe care le plătesc cetățenii și societățile comerciale. Acești 43 de primari s-au bătut tare de tot cu adversarii lor politici pentru a ajunge primari. Ei știau afacerea cu bugetul Primăriilor așa că s-au dus la posturi pentru a sustrage bugetele anual sute de milioane de euro. Am verificat mai multe documente, precum și informații am strâns pentru a ne convinge că acești 43 de primari de orașe sustrag bugetele Primăriilor an de an sute de milioane de euro. Nu s-au lăsat mai prejos nici cei 6 primari de sectoare, au furat și ei sute de milioane de euro, impozitele și taxele cetățenilor și ale societăților comerciale an de an. Cetățenii și managerii societăților comerciale se duc să plătească impozite și taxe, la care se formează un buget anual de sute de milioane de euro. Hoții de primari cum văd că s-au strâns zeci de milioane de euro la buget, își anunță managerii de casă să vină la negocieri pentru a sustrage bugetul Primăriilor. Managerii de casă întocmesc documente false, se fac că execută lucrări, nu execută nici o lucrare, întocmesc documente false pentru manoperă și așa sustrag bugetul anual de sute de milioane de euro fiecare primar de oraș sau de sector. Acești 43 de primari sustrag anual peste 5 miliarde de euro. Dacă ar fi stopați de DNA, s-ar face toate străzile ca în Germania și câte s-ar putea face cu câteva sute de milioane de euro anual într-un oraș sau sector.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă s-a îmbogățit cu miliarde de euro de la bugetul Primăriei

Primarul Piteștiului, Cornel Ionică și-a tras miliarde de euro din bugetul Primăriei

Procurorii DNA credem că ia în glumă aceste informații pe care le publicăm, ar trebui să-i pună pe gânduri și să se apuce de întocmirea proceselor verbale de sesizare din oficiu. Numai dacă îi verifică pe primari la direcțiile economice, contabilitate, contracte și toate documentele false întocmite de managerii de casă ai primarilor să vedeți arestări în masă. Banii sute de milioane de euro sunt sustrași cu documente false de primari și de managerii de casă ai primarilor, lucrările nu se văd de nici o culoare așa că vor fi arestați atât de ușor. Toți primarii de orașe și sectoare se bat la alegeri cu adversarii lor politici și ăia tot infractori ca ei, se gândesc cum să ajungă primari pentru a fura bugetele anual ce se strâng de la toți cetățenii și societățile comerciale. Liviu Dragnea le-a oferit pe tavă o O.U.G. care le permite să facă ce vor cu tot bugetul strâns de la cetățeni și societăți. În schimbul acestei O.U.G. toți primarii de orașe și de sectoare au obligația să-i care fiecare milioane de euro la Partid. Cum să nu aibă PSD-ul bani dacă toți primarii de orașe și de sectoare duc milioane de euro anual domnului Liviu Dragnea. De ce nu părăsește Dragnea PSD-ul și Camera Deputaților?! Răspundem tot noi: sunt sume mari de euro pe care le primește Liviu Dragnea anual de la cei 43 de primari. O să zică că PNL – iștii nu-i dă șpagă la O.U.G., știm noi sigur că se duc și PNL-iștii cu milioane de euro la PSD anual. Și PNL și PSD tot o mizerie e!

Primarul de la Cluj – Napoca, Emil Boc și-a tras din bugetul Primăriei miliarde de euro

Nu le vine să părăsească puterea deoarece PSD–ul are bani grei tot timpul în conturi, le vin șpăgile de la cei 43 de primari anual. Dacă îi întrebi de sponsori la partid spun că au sute de sponsori, dar sponsorii sunt chiar primarii de orașe și cei de sectoare care au acces la bugetul Primăriilor. Se cred șmecheri și de nedovedit. Să vedem pe viitor dacă vor sta liniștiți la birouri sau dacă vor dormi fără vise urâte. Odată tot se va sparge buboiul. Să nu creadă că le va merge afacerea cu bugetul Primăriilor toată viața lor. Solicităm ca procurorul șef al DNA București să dispună cercetări la fiecare Primărie menționată în acest articol și la fiecare Primărie de Sector menționată în acest articol. Dacă vor fi cercetați toți cei 43 de primari, vor fi arestați după verificări și expertize.

Articol de Ion Grigore