Primarii: Dragnea Niculae, ex primar Bărănescu Gheorghe, secretar Serghei Ion, inginer Jianu Constanţin, notar Duinea Dumitru, Cimpoca Vasile şi Cimpoca Elena au sustras cu documente false 1000 de mp, terenul numitului Cimpoca Victor din Comuna Băiculeşti Judeţul ArgeşPrimarul Dragnea Niculae şi ex primar Bărănescu Gheorghe de la Primăria Băiculeşti Judeţul Argeş, secretarul Serghei Ion, inginer Jianu Constantin, Notar Public Duinea Dumitru de la Curtea de Argeş, precum şi Cimpoca Vasile şi Cimpoca Elena din Comuna Băiculeşti AG, au comis infracţiuni de abuz în serviciu în formă calificată, fals intelectual, asocierea pentru săvârşirea de infracţiuni

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie, cu cei mai nemernici infractori de la Primăria Băiculeşti Judeţul Argeş, toţi cei menţionaţi în titlu, mai continuăm cu cel mai mare infractor Notar Public de la Curtea de Argeş, Duinea Dumitru deasemenea mai continuăm cu doi infractori Cimpoca Vasile şi Cimpoca Elena din Comuna Băiculeşti Judeţul Argeş, toţi fără scrupule au participat în grup infracţional la sustragerea terenului de 1000 mp a numitului Cimpoca Victor, documentele false spunându-şi cuvântul.

Primarul Dragnea ştie tot ce s-a întâmplat nu recunoaşte nimic

În data de 22.05.2001 s-a întocmit un Contract de Vânzare-Cumpărare cu nr. 3259/2001 la notarul public Duinea Dumitru de la Curtea de Argeş. Acest infractor Duinea, a luat de bază o adeverinţă falsă emisă de inginerul infractor Jianu Constanţin, care atesta o suprafaţă de teren de cca 1809 mp. În această suprafaţă de teren a fost inclusă  şi suprafaţa de teren de 1000 mp a lui Cimpoca Victor. A mai luat de bază acest infractor notar Duinea, un certificat fiscal fals pe care l-a eliberat secretarul infractor al Primăriei Băiculeşti Serghei Ion. Notarul infractor Duinea, avea obligaţia legală să trimită pe cei doi vânzători Cimpoca Niculae şi Cimpoca Verona la o expertiză psihiatrică, întrucât după vârsta de 65 de ani vânzători trebuie trecuţi printr-o comisie medico-legală, pentru a se stabili dacă au discernământ. Nu mai punem că vânzătorii au fost ameninţaţi de familia Cimpoca Vasile şi Cimpoca Elena, să semneze acest act notarial fals pe baza documentelor false, emise de angajaţii Primăriei Băiculeşti toţi cei menţionaţi. În anul 1985 Cimpoca Niculae din Comuna Băiculeşti, i-a vândut terenul de 1000 mp cu chitanţă de mână fiului Cimpoca Victor pentru a-şi construi două case. În registrul agricol dintre anii 1986-1990 nu apare cu terenul de 1000 mp.

Notarul Duinea cel mai mare infractor, dar şi mare ciubuc a luat la infractor

Am solicitat infractorilor de la  Primăria Băiculeşti, să ne pună la dispoziţie registrele agricole dintre anii 1985-2020. Secretarul Primăriei Serghei Ion, a început să ţipe în birou ca o târfă de centură, spunând că el nu poate să ne pună la dispoziţie registrele agricole întrucât sunt în arhivă. Directorul Iulian Ratea la anunţat că se va forma un dosar împotriva lui şi va răspunde penal pentru tot ceea ce a emis fals. El ţipa şi spunea că documentul nu va fi niciodată desfiinţat. El se baza pe prescripţia răspunderii penale, dar animalul nu ştie că a trecut în registre la 5 ani proprietarul fictiv. Registrele se reânoiesc la 5 ani la Primării pentru a întării şi mai tare pe proprietarii fictivi, infracţiunile au curs încă din anul 2001. În registrul agricol dintre ani 1992-1996, se vede o suprafaţă de teren de 1000 mp a lui Cimpoca Victor, sepecificând că acest teren e acasă la socri. Au creat o diversiune între terenul de 1000 mp pe care i la dat taicăsu cu cel de acasă la socri. În anul 1997 s-a eliberat un Certificat de Moştenitor nr. 377, la care Cimpoca Elena soţia lui Cimpoca Victor a primit ca moştenitor suprafaţa de 1000 mp. Terenul se află în alt sat!. Alte diversiuni scrise în registrele agricole apar şi între anii 1997-2000. Cimpoca Victor apare acasă curţii, cu o suprafaţă de teren de 800 mp. Când i-a întrebat directorul Ratea pe infractorii de la Primărie, a-ţi recunoscut o parte din teren spuneaţi că terenul e de la mătuşă. Ei spuneau da e de la mătuşă ăsta a fost un prost la păcălit fratesu. Directorul Ratea le-a arătat Contractul de Vânzare-Cumpărare nr.2802 din 21.05.1998, unde se vede că mătuşa celor doi fraţi Cimpoca Victor şi Cimpoca Vasile le-a vândut câte 800 de mp pentru fiecare.

Infractorul Secretar Serghei va fi arestat

Cei de la Primărie menţionaţi nu-i recunosc terenul de 1000 mp numitului Cimpoca Victor, dar în schimb cu un an înainte(1997) până să le văndă terenul mătuşa celor doi fraţi, apărea în registrele  agricole cu o suprafaţă de 800 mp acasă-curţi. La această oră Cimpoca Victor nu mai are teren nici sub cele două case pe care le-a costruit în anul 1986. Fratesu a fost împroprietărit de către infractorii de la primărie şi infractorul notar cu terenul lui de 1000 mp daţi de taicăsu în anul 1985. Cimpoca Vasile fratele, i-a promis lui Victor că va băga buldozerul în case pentru a elibera terenul de sub case. I-a tăiat porţile nu-l mai lasă să intre în curte şi grădină, aşa că familia Cimpoca este distrusă de nemernicii Primăriei Băiculeşti şi notar. Îl vom sprijini pe Cimpoca Victor până va intra în posesia terenului de 1000 mp. Câtă demenţă au cei de la Primăria Băiculeşti, dar ce dement notar e Duinea Dumitru. Cazuri dintrastea sunt sute la Primăria Băiculeşti şi la notarul Duinea. Cimpoca Vasile foloseşte actul de vânzare-cumpărare peste tot, încearcă să-şi facă şi cadastru la terenul lui fratesu, este ajutat de infractorii primăriei toţi cei menţionaţi. S-a dus cu documentul fals şi la instanţa de judecată, unde se judecă pentru o parte din terenuri pentru ieşirea din indiviziune.

Infractorul inginer Jianu va merge la puşcărie în pas alergător

Nemernicul de Vasile încearcă să prostească completul de judecată cu actul de vânzare-cumpărare fals, pentru ai elibera şi o sentinţă abuzivă care vrea să ducă la o mare legalitate. Vor fi cercetaţi toţi infractorii menţionaţi la care se va lăsa cu condamnări grele. Concluzia este că sau primit şpăgi, falsurile au fost întocmite la comanda infractorului.Cinste lor bravo nouă că-i vom lega cu poliţişti şi procurori.

Articol de Cristi Velcea