Primarii generali ai capitalei dintre anii 1997-2015: Viorel Lis, ţigan din Mălureni de Argeş, tătar ursar Traian Băsescu, Adrian Videanu, ţigan de Teleorman şi dotore Sorin Oprescu au furat moştenirile cetăţenilor din Bucureşti, sute de mii, patrimoniul primăriei ras, bugetul anual transferat prin diferite tehnici ordinare cu S.C. etc. care au dus la distrugerea cetăţenilor, chiar mulţi au decedat dintre ei prin refuzul acestora de a li se elibera documente şi de a fi puşi în posesie, dar în schimb ei au folosit sute de mii de proprietari fictivi în locul moştenitorilor de drept şi aşa devenind multimiliardari în euro, bani care se află în străinătate, în bănci, la dobânzi şi închirieri imobiliareAdrian Videanu ţigan de TR escroc naţiona

Adrian Videanu ţigan de TR escroc naţiona

Dotore Sorin Oprescu, escroc de capitală

Dotore Sorin Oprescu, escroc de capitală

Primarul general de carton, Traian Băsescu, ursar tătar, escroc mondial

Primarul general de carton, Traian Băsescu, ursar tătar, escroc mondial

Primăria generală a capitalei, sediul celor 4 infractori primari foarte periculoşi

Primăria generală a capitalei, sediul celor 4 infractori primari foarte periculoşi

Viorel Lis, rudar de Mălureni de Argeş, escroc naţional

Viorel Lis, rudar de Mălureni de Argeş, escroc naţional

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu cele mai mari javre ordinare de primari generali din toate timpurile care au condus primăria capitaliei şi cetăţenii Bucureştiului spre rău, furându-i cu un tupeu malefic, distrugând din 1997-2015 tot bugetul primăriei ( furt ), patrimoniul primăriei vândut pe nimic la tovarăşi clienţi de-ai lor, evaluându-le la un preţ de nimic, blocurile, garsonierele mii, spaţii comerciale zeci de mii, pământuri mii de ha, hoteluri, fabrici ş.a.m.d.

 

  1. Acest pui de năpârci, Viorel Lis, ţigan rudar din com. Mălureni, AG, a fost un inginer de rând la Institutul de Proiectări Piteşti care la un moment dat s-a înscris în partidul ţărăniştilor-fomiştilor- proştilor-incapabililor şi, ajungând ţărănuşul în capitală să candideze pentru funcţia de primar general Bucureşti. Bieţii cetăţeni ai Bucureştiului  nu au ştiut ce rasă este Viorel Lis, rasă inferioară de ţigan fără scrupule, l-au căutat bieţii cetăţeni zeci de mii pentru a le da şi lor moştenirile de la bunici şi părinţi ani de zile, dar cioara gulerată perversă i-a refuzat sistematic pe toţi, fugind chiar şi de la audienţă. Îl căutau prietenii din Piteşti cu bani mulţi, şi din Bucureşti, pentru a le oferi blocuri, pământuri, hoteluri, spaţii, fabrici, patrimoniul primăriei la un preţ de rahat. Ţiganul a căzut la înţelegere cu alţi escroci şi au început împroprietăriri cu fictivii la terenurile moştenitorilor de drept şi la case tot aşa. Alţi escroci îl căutau pentru a le vinde spaţiile din Bucureşti ale primăriei, pe nimic, dar şpaga grasă la el. Într-un cuvânt, ţiganul Lis s-a ocupat cât a fost primar general numai de negocieri cu infractorii şi a vândut cam 20% din terenurile şi casele moştenitorilor de drept. Cam 15% a vândut patrimoniul primăriei Bucureşti, spaţii blocuri, hoteluri, fabrici, terenuri etc.  Acest hodorog, îl anunţăm noi că nu trebuie să se pitească după termenul de prescripţie, întrucât a fost reclamat de moştenitorii de pământuri şi case din Bucureşti la procuratură, dar cu şpaga a obţinut sute de NUP-uri de la procurorii corupţi. Vor fi chemaţi şi cei care l-au favorizat. Aceştia de drept au comis fapte de subminare a economiei naţionale, vechiul cod penal, de corupţie, abuzuri calificate, grup infracţional organizat, la care se aplică prescripţia specială din Vechiul Cod Penal, coroborat cu actualul N.C.P.P.  Ţiganul Lis şi-a tras multe case şi terenuri la care ia chirie lunar zeci de mii de euro şi o întreţine pe săraca Oana orfana. A fost un ţigan modest şi acum milionar în euro sau chiar a ajuns la miliardul de euro.

  2. Puiul de năpârcă, ursar tătar, Traian Băsescu, timp de 4 ani de zile, din 2000-2004, s-a jucat cu zeci de mii de victime sau chiar sute de mii de cetăţeni în audienţe ca motanul cu şoriceii. I-a umilit tot timpul pe moştenitorii de drept, spunându-le că s-au dat moştenirile lor de ceilalţi primari şi că el nu are ce să le mai restituie, să plece acasă că pune poliţia pe ei sau chiar se ridica de pe scaun, îi împingea pe uşă afară şi încheia audienţa. Perversul pusese ochii pe moştenirile valoroase ale cetăţenilor şi îşi chema tot felul de prieteni la discuţii pentru a-i aduce clienţi italieni, nemţi, ruşi etc. cu bani pentru a-i împroprietări cu casele şi terenurile moştenitorilor de drept, dar şpaga foarte mare la el la fiecare bun al moştenitorului. Aşa a şi făcut Trăienică tată zeci de miliarde de euro pe care le are în bănci, în străinătate, ţări pe unde a avut relaţii cu alţi infractori pe când era marinar. Nu numai în Europa, ci în multe ţări pe unde a umblat escrocul a depus bani în bănci şi ia dobândă foarte mare şi multe bunuri cumpărate de copiii lui în străinătate la care ia chirie lunar. A deposedat 47.000 de moştenitori de drept din capitală, vânzându-le moştenirile cu  lăcomie infractorilor, în documente un preţ de nimic, dar la negru Băsescu mult euro a luat. Miliardar în euro a fost declarat de cei de la băncile străine de unde dobândă mare a luat. Cel mai lacom escroc de patrimoniu al primăriei a fost Băsescu, dintre anii 2000-2004, care a bătut recordul la vânzări de spaţii pe nimic în acte, şpagă mare la el, blocuri pe nimic, şpagă grasă la el, pământurile şi parcurile din patrimoniul primăriei vândute pe nimic, dar şpagă multă la el. Bugetul primăriei ras pe fiecare an cu firmele de casă şi protocol. Într-un cuvânt, escrocul mondial Băsescu s-a îmbogăţit din furtul moştenirilor cetăţenilor din Bucureşti, furt de patrimoniu al primăriei şi bugetul de stat anual.  Când a simţit că Elena Udrea e monitorizată, gata a început cu ameninţări asupra generalului Coldea, SRI. Nu i-a mers cu destituirea din funcţie a generalului, întrucât nu comisese nicio ilegalitate, în continuare a pus-o pe Elena Udrea să zică tot felul de nemernicii împotriva generalului. Băsescu curescu, un nemernic de la naştere! O va trage şi cu flota un pic mai târziu. Şi-a recunoscut Kovesi funcţiile pe care i le-a dat  Traienică şi gata, l-a scăpat, clasând dosarul cu peste 100 de infractori foarte periculoşi, care au furat peste 300 milioane de euro de la vânzarea navelor, vapoarelor, 16 bucăţi. Generalul Niţu o să se pronunţe şi pentru clasarea dosarului lui Kovesi şi Băsescu şi va dispune cercetări în continuare, plus rechizitoare întocmite la cei 100 de hoţi, în frunte cu Traian Băsescu.

  3. Ţiganul, puiul de năpârcă, Adrian Videanu TR, îmbogăţit, spunea el, din roşii şi castraveţi,  care a vândut multe bunuri ale primăriei pe nimic, ca şi ceilalţi, folosind tehnica perversă primărească, vânzând moştenirile proprietarilor de drept, banul de la bugetul primăriei anual, spaţii comerciale, tot felul de bunuri ale primăriei şi ale cetăţenilor. Nu mai punem lucrările efectuate de rahat în Bucureşti (străzi etc ) cu S.C. şi managerii de casă, şpagă grasă la fiecare lucrare mare. Au umflat devizele facturilor la greu, materie primă luată la negru pentru a-i putea scoate şpaga mare lui Vidănică. Nea Videanu a cumpărat la Vidraru, Argeş, 2 munţi daţi de doamna preşedinte de Senat, Tăriceanu, cu ani în urmă, când era şeful Tăriceanu premier.Au bani miliarde de euro, ce le mai trebuie, puşcărie la greu şi confiscări masive de euro din bănci, plus imobiliare atât pe numele neamurilor lor şi ale prietenilor lor. Videanu este cercetat pentru mai  nimic, dar va fi cercetat şi condamnat cu ani grei de puşcărie pentru furtul comis la primăria capitalei.

  4. Puiul de năpârcă, dotore Sorin Oprescu, javră ordinară cu toţi solicitanţii de moşteniri, sute de mii, din Bucureşti, care a refuzat sistematic să le dea casele şi terenurile moştenitorilor, motivând că au fost vândute de Băsescu şi Videanu, dar el a ras ce a mai rămas de la escrocii Băsescu şi Videanu. Patrimoniul primăriei, cam 20% ras. Doamna doctor Oprescu, lacom, ca la spital de şpagă, şi-a găsit afacerea cu bugetul primăriei an de an, din 2008-2015.  Are prieteni cu S.C. care câştigă licitaţiile pe bandă rulantă, îşi trage la fiecare lucrare efectuată sau de rahat neefectuată sau chiar deloc, un comision de doctor docent, de peste 30% din sumele livrate prietenilor cu S.C. A luat banii de la mai toate ministerele darnice, dar şi el darnic cu miniştrii, precum cu doamna Udrea, şpaga la gentuţă, bani mulţi în conturile primăriei şi el la S.C. un comision de 30%.  S.C. pe post de vidanje la buget. Oprescu escrocul nu se mai satură de bugetul rambursat 30% , şpagă de la S.C.

 

  1. Solicităm la toţi primarii generali ai capitalei Bucureşti menţionaţi în articol să le fie verificate toate punerile în posesie cu proprietari fictivi sute de mii şi stabilirea cu exactitate a moştenitorilor de drept dacă se mai poate, întrucât nemernicii au falsificat hărţile primăriei, registrele,  etc.  Rugăm ca DNA să dea un anunţ în presă pentru moştenitorii de drept, de a se prezenta cu documentele originale la domnii procurori pentru a-i ajuta să stabilească proprietarii fictivi sute de mii.

  2. Solicităm să se verifice vânzările imobiliare din patrimoniul primăriei generale Bucureşti şi să stabilească cu exactitate cu experţii DNA preţul de nimic trecut în documente la fiecare bun al primăriei, plus şpaga primită de primari din 1997-2015, adică diferenţa pe care nu a trecut-o în documente, asta însemnând 70% la fiecare bun vândut din patrimoniul primăriei.

  3. Verificarea bugetului anual şi a banilor solicitaţi de la diferite ministere, plus U.E. , efectuarea lucrărilor de verificat şi de stabilit cu experţii majorarea lucrărilor ( umflate ) cu peste 30%, restul vor dispune procurorii DNA.

  4. Solicităm autosesizare din partea prim-procurorului DNA Bucureşti sau a prim-procurorului secţiei penale DNA.

 

Articol de
Marian Drăguşin