Primarul Cornel Ionică și consilierii PSD, precum și membrii de la serviciul Patrimoniului, au distrus și umilit piteștenii, de asemenea și managerii de la societățile comercialePrimarul Piteștiului Cornel Ionică, consilieri PSD și toți membrii de la serviciul Patrimoniului au umilit și umilesc toți piteștenii

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari nesimțiți pesediști care și-au bătut joc de toți piteștenii.

Liviu Dragnea a făcut o afacere profitabilă la Pitești

Primarul Piteștiului Cornel Ionică și consilierii PSD au hotărât ca autobuzul 2-Prundu-Bascov să ducă călători până la stația-Petrom-Bascov. Toți locuitorii din comuna Bascov, precum și cei care vin să ia autobuzul 2 Bascov-Prundu trebuie să se deplaseze pe jos cca 3-5 km zilnic. Copiii care merg la școală întâmpină asemenea greutate. Acești nemernici PSD au desființat două stații de autobuz în comuna Bascov, pentru a umili și păcăli pe toți cetățenii care se deplasează cu autobuzul 2. Ne întrebăm noi de ce au făcut asemenea nenorocire, pentru că scutesc motorină și își primesc spăgile de la Directorul General Rotaru, șeful de la Publitrans 2000 S.A. Pitești. Vă cam închipuiți câtă motorină scutesc de la cele două stații de autobuz, zilnic, autobuzele circulând din 10 în 10 minute. Se strâng tone de motorină zilnic din infracțiunile pe care le comit, cetățenii sunt umiliți și distruși întrucât ei plătesc biletele și abonamentele lunar, dar nu beneficiază de serviciile normale pe care trebuie să le asigure primarul și consilierii PSD. Toată nenorocirea a fost hotărâtă în Consiliul Local din Cadrul Primăriei Pitești. Cât a fost primar Tudor Pendiuc nu s-a întâmplat așa ceva și nici pe timpul comuniștilor nu s-a întâmplat așa ceva; Totul s-a hotărât în Consiliul Local pentru șpagă la primarul Cornel Ionică și la Consilierii PSD. Nu s-au gândit nenorociții că merg pe jos copii și bătrâni cca. 3-5 km zilnic. Ei s-au gândit să-i fure pe cetățeni și să nu le ofere servicii normale ca în toată țara. Unde s-a mai pomenit să desființezi stații de autobuz pentru a nu asigura transportul cetățenilor.

Primarul Ionică și-a bătut joc de toți piteștenii dar a încasat și șpagă mare de la șeful lui, Dragnea Liviu

Autobuzele 2 sunt pline și la ducere și la întoarcere, deoarece vin cetățeni mulți din comunele învecinate Comunei Bascov, precum și din Curtea de Argeș. Asta e doar o problemă gravă pe care trebuie să o rezolve nemernicii PSD. Ce le-a trecut prin cap la acești nemernici să desființeze două stații în Comuna Bascov și să-și tragă tone de motorină zilnic de la plățile biletelor și a abonamentelor. Ce au mai hotărât consilierii PSD și membrii comisiei de Patrimoniu. Nu a mai prelungit contractele societăților care aveau chioșcuri sau magazine în stațiile de autobuz pe toată raza Municipiului Pitești. Au dispus să se ridice toate chioșcurile sau magazinele care erau în apropierea stațiilor de autobuz. Dacă îți vine rău în stația de autobuz și vrei să-ți iei apă minerală sau un suc, mori cu zile. Trebuie să te duci în centrul orașului sau în cartier pentru a-ți cumpăra o apă minerală, un suc, țigări, cafea sau ziare. Acești superi comuniști nu știu pe ce lume trăiesc și cât rău pot face cetățenilor. Au bătrânii nevoie să-și ia o apă minerală pentru a-și lua tratamentul, trebuie să meargă în centrul Piteștiului sau în cartiere. De ce au făcut toate acestea,  pentru a se răzbuna pe toți piteștenii și pe cei care vin în Pitești. Asemenea primar ca Ionică nu a mai avut Piteștiul niciodată. Cioara gulerată face prăpăd în acest oraș frumos, consilierii și membrii din comisia de patrimoniu îl ascultă ca credincioși pe Dumnezeu. Pe strada Griviței din centrul Piteștiului a dispus ridicarea celor 15 magazine din termopan. Am fost contactați de managerii societății lor, la care ne-au relatat următoarele. Le-au făcut contracte numai pentru 3 ani de zile, după aceea nu au mai dorit să le prelungească, i-au somat să-și ridice magazinele și să plece unde vor.

Consilierii PSD și-au bătut joc de toți piteștenii

Managerii de la magazine își trăseseră utilitățile, i-au costat zeci de mii de lei, pe primarul rom Ionică nu l-a interesat nimic. Și-a bătut joc de ei la greu, dar și blesteme și-a luat la greu. În schimbul acelor 15 magazine din centrul Piteștiului a dispus să se pună patru bănci de lemn. Mai dement ca acest rom primar nu a avut Piteștiul niciodată. Puteai să-ţi cumperi de la acele magazine o roșie, sau obiecte electrice ș.a.m.d. Acum trebuie să alergi la piață sau cine știe pe unde să-ți cumperi ce îți trebuie. Nemernicul primea chirii frumoase, a dat cu piciorul la tot. Asta e mintea lui de rom retard. Nu se uită în spate ce a lăsat prăpăd, se uită doar în față și distrug tot ce e bun pentru piteșteni etc. Și-a chemat firmele lui Liviu Dragnea de a pune pavele prin toate cartierele, de a pune borduri prin toate cartierele și de a face bănci de beton. Lucrările au fost și sunt de tot rahatul, șpăgile au fost pe măsura tupeului, ar trebui ca DNA-Pitești să le facă expertize la lucrări, întrucât au fost foarte umflate manoperele și nici licitații publice nu s-au făcut. A fost cu dedicație totul pentru șeful PSD Liviu Dragnea. Când îi întrebăm pe angajați a cui este societatea, ei ne răspundeau a domnului Liviu Dragnea, președintele PSD Liviu Dragnea. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a pus pavele, borduri și bănci de beton în tot Piteștiul. El niciodată nu recunoaște că are zeci de firme băgate la supt bugetul statului. Vă cam închipuiți că s-au investit în pavele, borduri și bănci de beton, un miliard de euro care s-a dus la președintele PSD, Liviu Dragnea, dar și Ionică, și-a tras șpăgi de zeci de milioane de euro de la nea Liviu.

Primăria Pitești i-a adus lui Liviu Dragnea un buget de sute de milioane de euro

Au făcut bănci de beton în centrul Piteștiului mii și în toate cartierele zeci de mii. Dacă stai pe o bancă din aia de beton stai ca maimuța în pom. Aurolacii au smuls ștacheții de lemn așa că vom sta numai pe beton. De ce au făcut ei bănci de beton și nu au cumpărat bănci din lemn?! Pentru că o bancă din beton se va ridica la o valoare de 3000 lei, iar cea de lemn la o valoare de 1000 lei. Nu trebuia să arate că au făcut bănci, dar prima dată s-au gândit cât le rămâne la o bancă din beton. La băncile din lemn nu puteau fura bani, aveau facturi etc. La cele din beton au umflat manopera la cca. 3000 de lei. Ne-au sunat sute de cetățeni ca să rezolvăm problema cu băncile din beton, întrucât ei nu pot sta bine pe ele sau să stea cu spatele pe bancă ca la băncile de lemn. Băncile de beton sunt făcute din beton , au pus șipci ca la băncile de la țară. Nu poți sta înclinat pe spate că nu ai pe ce să te rezemi, stai ca barza în cuib. Și-au bătut joc de banii statului sau ai UE, de asemenea și-au bătut joc de toți cetățenii care vor să stea pe o bancă. Din aceste miliarde de euro investiție în pavele, borduri și bănci din beton și-au tras și ei sute de milioane de euro cu nea Liviu Dragnea. Ce cuminte e domnul Liviu Dragnea, el nu are firme, doar maiștri ingineri și toți angajații de la societatea care au efectuat lucrările ani de zile în Pitești, spun că e firma lui. Când i-am întrebat dacă s-a ținut licitație, ne-au spus că știe domnul Liviu Dragnea.

Așa s-a ajuns de și-au bătut joc de toți piteștenii și au furat aproximativ un miliard de euro. Ei nu știu că banii furați nu le aduc fericirea, or să vină pe ei numai nenorociri. Primarul Ionică are decizia de la Î.C.C.J să părăsească postul, întrucât el a fost găsit cu societăți comerciale pe numele lui etc. Prefectul de Argeș îl ține în brațe ca pe prunc, nu-i dă decizia de plecare din funcție. Asta e, ăștia sunt PSD-iștii, tupeu și furt mult.

Articol de Marius Lixandru