Primarul Ion Dumitru, cel mai mare infractor al PSD ține Dosarul nr. 187/P/2010 al DNA Pitești sub control pentru a nu se mai efectua cercetări, șpaga la comisari și procurori a ajuns la peste 100 de milioane de euroPrimarul Ion Dumitru al Comunei Albota, jud. Argeș a făcut blatul cu comisarii: Dumitru Nicolae, Nedelea Cătălin; procurorii: Lupu Daniela, Carmen Vameșu, Marius Iacob pentru a nu se mai efectua nici o cercetare și de a interveni prescripția răspunderii penale, șpaga a ajuns la peste 100 de milioane de euro 

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cel mai mare infractor, primar al PSD – Ion Dumitru care a furat 33.000 de ha teren ce le revenea moștenitorilor de drept, furt din patrimoniul statului circa 37.000 ha (materie primă pentru construcții, mii de utilaje, sute de stații de procesare, stații de betoane ș.a.m.d.).

Psihopatul Ion Dumitru își trage păcatele și blestemele, chef de viață din părți

Toate acestea se ridică la o valoare de 100 de miliarde de euro.

Primarul PSD – Ion Dumitru, infractor de talie mondială a putut corupe zeci de comisari, zeci de procurori pentru a scăpa de sute de dosare care s-au aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. S-a lăudat la diferiți prieteni că el a dat șpagă pentru sutele de dosare făcute de moștenitorii de drept, suma de 50 de milioane de euro. Țipa în gura mare la restaurantul lui din Comuna Albota, jud. Argeș: „Bă, să-mi belească mie… ăia care mi-au făcut dosare la Parchetul Local Pitești, am plătit peste 50 de milioane de euro șpagă la procurori și comisari, am la primărie un dulap plin de clasări”…Mai spunea țipând ca un turbat: „Nu au ce îmi face, am bani peste 40 de miliarde de euro, balastierele mele de la Ionești de Dâmbovița lucrează non-stop din anul 2000. Mi-au produs peste 40 de miliarde de euro, le-am cumpărat cu câteva sute de mii de dolari, ele sunt evaluate la peste 100 de miliarde de euro… Am săpat până la 100 m și nu am dat de pământ. Mi-au dat cei de la Guvern împreună cu „tăticul meu” Constantin Nicolescu, președintele CJ Argeș, tot ce am vrut, m-a ajutat și senatorul Nicolae Văcăroiu, îmi merg afacerile non-stop, dar dau bani foarte mulți la guverne pentru a-mi aproba contractele cu Statul pe care le vreau eu și care reprezintă contracte de cumpărare materie primă pentru construcții”. A mai spus că numai de la Autostrada Soarelui a încasat peste 8 miliarde de euro, pe materie primă pentru construcții și pentru transport.

Iacob Marius își va trage tot așa păcatele și blestemele, boli la greu, moarte sigură

El a cărat materie primă pentru construcții să se facă Autostrada Soarelui cu 80 de autocamioane de 42 de tone. Și-a cumpărat psihopatul bastard, Ion Dumitru, 80 de autocamioane, exact cum a-i cumpăra 80 de purcei din târg. Toate autocamionale au fost cumpărate de el. El a fost și este infractorul băgat în față de Guvernele PSD din anul 2000 și până în prezent. Aceștia au virat banii, zeci de miliarde de euro în conturile infractorului primar PSD Ion Dumitru. Împărțelile s-au făcut în mod egal, nu s-au certat niciodată întrucât tot ceea ce vindeau materie primă pentru construcții de zeci de miliarde de euro a fost cumpărată pe nimic, dar materia primă de la ei a fost vândută pe bani grei. Am sesizat DNA Pitești, am sesizat DNA București și toți procurorii s-au corupt încă din anul 2010, au primit șpăgi grele de peste 100 de milioane de euro de la infractorul primar Dumitru atât șefa DNA Pitești, Daniela Lupu precum și adjunctul lui Kovesi, Marius Iacob, pe alți procurori nu îi mai pomenim întrucât îi va cerceta Secția Specială de Procurori. Comisarii vor fi cercetați odată cu procurorii, toți se fac vinovați de luare de mită, favorizarea făptuitorilor, abuz în serviciu etc. Acești infractori comisari și procurori s-au bucurat că noi am sesizat pe infractorul primar Ion Dumitru întrucât ei au primit șpăgile pentru a-l favoriza la infracțiuni încă din anul 2010 și până în prezent.

Daniela Lupu și aceasta tot o păcătoasă și o blestemată, va sfârși în chinuri

S-au îmbogățit toți, se freacă cu mâinile pe burți prin sediul DNA Pitești și prin sediul DNA București și râd de fiecare dată când sunt întrebați de noi, de ce nu-l cercetează pe infractorul Dumitru. Ei nu știu că au fost și sunt monitorizați non-stop, la un moment dat se va sparge buboiul. Suntem mai școliți noi decât ei, de asemenea și mai meseriași în … Asta înseamnă să fi milițean corupt și procuror corupt, ții ditamai infractorul în libertate și nu-l cercetezi la cât a furat de aproximativ 100 de miliarde de euro.  Ia potul mare ca la poker, au de unde lua toți, Ion Dumitru le-a pus la dispoziție sute de milioane de euro. Daniela Lupu și Marius Iacob au fost cei mai premiați de infractorul Ion Dumitru, l-au și periat mult timp prin DNA, timp de 9 ani de zile. Ei cred că noi am uitat de ei și de acest dosar, nu am uitat, am stat intenționat pentru a-i lăsa să-și tragă șpăgile grele dar rămân alte infracțiuni mai grele. Oricum nu aveam procuror pentru a-i aresta, Marius Iacob era informat și este tot timpul, ce se întâmplă cu dosarul lui Dumitru, dispune mereu să nu se efectueze cercetări împotriva prietenului lui care îi repara mașina la SERVICE-ul IATSA – Ștefănești, Argeș. DNA Pitești a fost sesizat de noi să-l cerceteze pe Ion Dumitru pentru cele 33000 ha, teren la Drumul Național Pitești – Slatina – Craiova.

Constantin Nicolescu ex președinte CJ Argeș, bolnav copt, nu-și mai face apariția în public, l-am lecuit și pe acesta

Acest infractor a vândut un mp de teren cu 90 euro, au fost zone unde a vândut cu moștenitorii fictivi și cu 50 de euro/mp. Dacă înmulțim cu 33.000 ha vă cam închipuiți ce sumă mare de euro se strânge. În Primăria Albota sunt 80% falsuri, 20% documente reale. A folosit mii de moștenitori fictivi pentru a putea vinde cele 33000 de ha. Mii de moștenitori de drept din Comuna Bradu, Comuna Albota, Comuna Moșoaia, Oraș Costești, Comuna Lunca Corbului, Comuna Poiana Lacului au fost furați de acest bastard psihopat. Cele 33000 de ha le aparțineau moștenitorilor de drept. Tot la Guvern s-au făcut toate actele false pentru a-i da lui Ion Dumitru 33000 ha la Drumul Național Pitești – Slatina – Craiova și de a le vinde împreună cu PSDI-iștii lui. Guvernul PSD din acei ani au întocmit documente false furând cele 33000 de ha de la Comunele și orașul menționat. Au făcut o mare afacere profitabilă, banii s-au împărțit iar miile de moștenitori de drept au rămas cu degetul în gură. Cele mai tari afaceri și furturi au fost făcute de către Guvernele PSD și primarul psihopat Dumitru. Acest primar psihopat Dumitru mai are 30% din plămâni, dacă îl pui să alerge sau să tușească mai zdravăn, decedează. E plăpând ca un pui de gostat. E plin de proteze, bolnav la inimă, așteaptă să dea colțul. Îl i-a Smurdul la săptămâna, bieții doctori se chinuie cu animalul PSD.

Nicolae Văcăroiu, dejecția dejecțiilor va deceda ca o cioară gulerată

Dacă ar știi doctorii ce le-a făcut animalul la miile de moștenitori credem că i-ar băga aer pe vene. Acest infractor psihopat va deceda lent și fără a mai învia vreodată. Sfântul Dumnezeu îl mai lasă pentru a fi batjocorit de miile de moștenitori furați. Psihopatul, crede că va lua banii cu el în capelă la Albota, nici vorbă, banii lui vor rămâne la copii, amante și neam care și ei la rândul lor nu se vor bucura de ei, vor ajunge mai rău ca bastardul Dumitru. Din informațiile noastre a reieșit că acesta a fost făcut cu un rus, el niciodată nu-l poate găsi pe taicăso. A fost blestemat acest infractor foarte periculos, dar și bolile îl chinuie groaznic. Am mai tras un semnal de alarmă și pentru alți infractori, or să pățească ca bastardul psihopat primar Dumitru Ion!

Articol de Petruț Dragomirescu