Primarul Ion Georgescu , directorul Curier TV – Marilena Barață, ex inspector șef Ispir Ionel, generalul Aldea Mihail și alții, favorizați la infracțiuni de procurorul DNA Mihai Adrian și șefa DNA Daniela LupuCei mai favorizați infractori la infracțiuni sunt: Primarul orașului Mioveni-Argeș Ion Georgescu, Marilena Barață șefa Curier TV Pitești, ex inspector șef al IPJ Argeș Ispir Ionel și Procurorul General al Parchetului Curții de Apel Pitești  Mihail Aldea

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari infractori care au fost favorizați de procurorul DNA Pitești Mihai Adrian și de procurorul șef serviciu Daniela Lupu

Primarul Georgescu – escroc județean

Primarul orașului Mioveni Argeș Ion Georgescu a furat miliarde de euro banul public, cu managerii de casă care i-au efectuat lucrări de doi lei, dar în schimb și-au tras ei sute de milioane de euro sau chiar miliarde de euro. Am solicitat DNA Pitești să efectueze cercetări împotriva infractorului Georgescu Ion, dosarul a ajuns la procuratorul Mihai Adrian și la alții care s-au săturat de milioane de euro șpagă. Șefa acestora, Lupu Daniela și ea o coruptă, a primit de la ei șpagă pentru a-i lăsa în pace și de a nu lua nici o măsură împotriva lor. Primarul Ion Georgescu se lăfăie cu ficăsa și cu ginerele în miliarde de euro furate. Au furat primarul Georgescu, ginerele și cu ficăsa toate bugetele anuale date de guvernul României, au mai furat tot impozitul de la fabrica de autoturisme, reprezentanța Renault – 30 de miliarde de euro anual, de asemenea au mai furat toți banii din impozite și taxe ce au fost încasate de primărie circa 400 – 500 milioane de euro pe an. După ce au fost publicați infractorii Georgescu ș.a.m.d. au vândut postul de televiziune Absolut TV unui tovarăș de-al lor care și acesta primește în conturi tot bugetul anual, taxele și impozitele de la societăți și cetățeni, tot impozitul de la fabrica de autoturisme gama Renault. Primarul Georgescu a făcut toate cărțile încă de la prima zi de angajare la Primăria orașului Mioveni. Ce s-a gândit escrocul de primar Georgescu, să-i facă ficăsii și ginerelui o televiziune, chipurile pentru oraș. Escrocul de Georgescu a gândit-o bine cu televiziunea, să-i efectueze ficăsa și ginerele filmări la toate evenimentele precum și pentru știrile locale. Pentru prestările servicii, filmări de ore pe zi, îi livra prin O.P. ficăsii și ginerelui circa 20.000 – 30.000 de euro.

Marilena Barață – escroacă la instituțiile statului

Tot să ai tată primar că devii miliardar! Am stat și am așteptat ca procurorii DNA în frunte cu Lupu să-i aresteze pe toți infractorii. Ce informații am primit de la diferiți ofițeri de poliție ne doare capul. Domnul primar Georgescu când a aflat că s-a format un mic dosar a început să-i sune pe toți miliţienii lui pentru a interveni la polițiști de la judiciar din cadrul DNA Pitești, aceștia la rândul lor au aranjat-o cu procurorii s-o lase mai moale cu verificatul la conturi la Primărie și la Absolut TV. A dispune expertize la lucrările de 2 lei nici gând. Le-am public doar un mic exemplu, executarea unui pod și 2 km de asfaltare care ar fi costat circa 400 de milioane RON. Vă dați seama ce lucrări mai au de acest gen. Acești escroci au un tupeu de nu s-a pomenit, și-a aranjat ițele la DNA – Pitești, milițienii și procurorii înghit șpăgi de sute de mii de euro pe lună pentru a nu efectua cercetări împotriva tuturor infractorilor. Se va sparge buboiul și la ăștia, nu vor scăpa fără să-și ia condamnări mari. Nu au clasat lucrarea, îl țin pe Georgescu agățat pentru al stoarce de bani lunar. Au tehnică diavolească escrocii DNA, așa fac averi milițienii de la judiciar și procurorii corupți. Decât să muncească și să-i lege pe infractori, mai bine le convin șpăgile lui Georgescu lunar.

Daniela Lupu – favorizatoare de infractori, îmbogățire ilicită

Șefa DNA București, Laura Codruța Kovesi nu a  binevoit să nu o mai țină pe Lupu Daniela șefă la DNA Pitești din contră, o susține cu tărie. Sunt legate una de alta precum lesbienele, se iubesc atât de tare până ne-or duce în spinare și vom cădea cu ele la secția de urmărire penală din cadrul Parchetului General. Câtă demență și câtă prostie are Laura Codruța Kovesi să lași în funcție tot timpul o procuroare nebună, retardă, coruptă, favorizatoare de făptuitori etc. Pe Kovesi o interesează doar Liviu Dragnea, comanda penticostalului Iohannis, nu și procurorii DNA Pitești. Rroma Marilena  Barață, șefa televiziunii Curier TV Pitești a fost sesizată de noi la DNA Pitești pentru că a furat bugetul Primăriei Pitești, bugetul Consiliului Județean Argeș și bugetul altor Primării din Argeș. Această rromă escroacă a fost arondată la conturile primăriilor și la conturile C.J. Argeș încă din anul 1994. Escroaca de Barață Marilena nu efectua nici o publicitate pentru Primării sau pentru C.J. Argeș dar în schimb încasa săptămânal miliarde de lei vechi. Elibera saci de facturi pe lună și încasa ilegal sume de zeci de miliarde lei vechi. Toți banii furați de la Primării din anul 1994 și până în prezent au fost spălați, apretați și călcați, la care a strâns o avere de sute de milioane de euro.

Ispir Ionel – escroc la patrimoniul Primăriei Curtea de Argeș

A fost și este în topul infractorilor bogați. Sumele mari de euro sunt spălate și la această oră, prin diferite afaceri murdare. De când am publicat-o pe rromă, le-a spus la jurnaliști să facă copii de pe înregistrările de la publicitate. Acum crede ea că ar fi intrat în legalitate. Când vin alegerile, toți banii de la partide intră în conturile ei, nu se ține vreo licitație, se merge direct la ea cu O.P. și șpaga. Ia bani la negru de la politruci pentru a-i ține în direct pe postul ei mizerabil. Din muncă cinstită nu ai cum să te îmbogățești, ea s-a îmbogățit furând bugetele primăriilor anual și al C.J. Argeș. S-a învârtit rroma și la DNA, a aranjat dosarul de nu se efectuează nici o cercetare sau chiar a fost clasată lucrarea trimisă de noi. Vom solicita șefei DNA Pitești informații, după care vor merge la cercetări ofițerii de la judiciar, procurorul Mihai Adrian și Daniela Lupu. Ispir Ionel, generalul de carton – fostul șef al IPJ Argeș a primit clasare la dosar unde i-a aranjat ficăsii Petruța să sustragă ilegal terenuri și alte imobiliare în Curtea de Argeș în valoare de milioane de euro. O parte din patrimoniul Primăriei e la societățile ficăsii și mai multe terenuri, apartamente tot pe numele lui Petruța Ispir. Procuratorul Mihai Adrian și Lupu Daniela au beneficiat și ei de zeci de mii de euro de la generalul de carton Ispir pentru a clasa cauza noastră care îi reprezenta pe mai mulți infractori. Aveau datoria legală să verifice informațiile noastre, prin a dispune o verificare la Primăria Curtea de Argeș în legătură cu patrimoniul Primăriei, furat atât de fiica lui, Ispir Petruța precum și de alți infractori. Procuratorul Mihai Adrian s-a făcut că nu vede nimic, și-a tras zeci de mii de euro cu Lupu Daniela și au clasat lucrarea. Aceștia cred că tot ce au clasat nu vor răspunde penal pentru fiecare făptuitor favorizat. Asta să creadă ei! Vor avea dosare la greu și vor fi trimiși în judecată și condamnați lângă infractorii favorizați.

Aldea Mihail – miliardar în euro cu Aldea cel bătrân

Alt general de carton, Aldea Mihail a fost scăpat de procuratorul Mihai Adrian pentru sume mari de euro. Acesta și cu taicăso dețin o fabrică de matrițe la care fac exporturi la greu. Tatăl lui Aldea a furat toate matrițele, presele și strungurile de la fosta uzină de autoturisme Dacia Mioveni în anul 1996. Deși nu avea voie să lucreze cu UAP-ul, el lucra și făcea ca SRL, piese din tablă pentru UAP. Încasa banii statului, escrocul de Aldea cel bătrân. A făcut afaceri cu UAP-ul timp de mai mulți ani până când uzina a fost cumpărată de francezi. A vândut Aldea cel bătrân patentul la turci, unguri etc. pentru a face și ei piese de Dacia. Într-un cuvânt, toți banii pe care i-a făcut Aldea cel bătrân au fost din infracțiuni, i-a băgat la spălat în diferite afaceri ilegale și la această oră a devenit multi miliardar în euro. La această oră spală banii, miliarde de euro la greu, nu sunt deranjați de procurorii DNA – în special de Lupu Pupu. Aldea Mihail miliardar în euro mai percepe șpăgi de 5.000 – 10.000 – 15.000 – 20.000 de euro la cei care îi cercetează. Această bestie de om nu are nici un rechizitoriu întocmit sau să semneze vreun rechizitoriu pentru alți procurori. Toți procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești iau șpăgi la greu și dau clasări la infractori, judecători, procurori, notari ș.a.m.d. Procuratorul Mihai Adrian nu a dispus monitorizarea acestora, din contră, i-a felicitat pentru activitatea infracțională. Și-a tras șpăguța de la fiecare guzgan. Vom vedea ce e de făcut!

Articol de Postelnicescu Mihai